Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@gozlerindekiaymisi

7.Bölüm davetsiz misafir

Az ilerledikten sonra kapıdaki kişi Gizem di ona bakarak "Kızım sen iyimisin niye gizlice girmeye çalışıyor gibisin, korktum başka biri diye" dedim ve Gizemin yanına gidip ona sarıldım. Gizem bana bakarak "Uyudun sandım, uyandırmak istemedim"

dediğinde ben gülerek ona "Gizem benim mesleğimi unuttun herhalde ben polisim geç geliyorum ben eve" dediğimde oda "Haklısın, ee hadi geçelim" demişti ve anahtarımı çıkarıp kapıyı açmıştım. Eve girince derin bir nefes vermiştim ve hemen odaya geçip ayaklarımı uzatmış televizyonu açmıştım. Gizem de yanıma oturarak "Eee anlat bakalım" demişti bende "Ne anlatıyım"

"Burcu eve seni bir adam bırakıyor yıllar sonra ve yıllar sonra ilk defa elbise giymişsin hemde kırmızı noluyo sana" demişti. Bende ona bakarak "Tamam anlatıcam da ilk önce kremimi getir onu sürmeliyim ayağım ağrıyor, cantamın içinde " demiştim ve kremi almaya gitmişti gizem bana seslenenerek "Burcu burda yok krem" ve cantamı bana getirmişti. Ve baktığımda yoktu birden kendi kendime "Off arabada kaldı" demiştim. Gizemde "Ee gidip alıyım ver anahtarları" dediğinde bende ona bakarak.

"Verememki"

"Ne neden sürmüyicekmisin kremi"

"Hayır odan deyil"

"Ne peki"

"Anahtar bende deyil ki"

"Burcu arabada mı unuttun, dur bekle yedek anahtar vardı. Onu alıyım," gidicek ken onu durdurup.

"Anahtar sorun değil sorun araba kapıda değil"

"Nasıl nerde ozamn"

"Şeyyy"

"Yoksaaa Burcuu"

"Anlatıcam ama sakin ol, abartılacak bişey yok"

"Bana bunu yenimi söylüyorsun hemen anlat"

"İlk öncelikle araba bende deyil, araba selimde"

"Ne seninkinin ismi selimmi vaov Burcu sonunda"

"Ne benimki ya saçmalama Gizem işten arkadaşım herkes 2'şerli çalışıyor bizde beraber ayağımı burktum kıyafet almaya giderken iş için sonra krem falan aldık arabada kaldı sanırım. Geç olmuştu ona benim arabamla gitmesini söyledim"

"Burcu sen Volkan dan sonra kimseye arabanı vermedin neden peki o"

"Bana çok yardımcı oldu bugün ayağım burkulunca kuç ağında taşıdı bena bir adam saldırıcakken beni korudu ilgilendi benimle"

"Burcu yoksa sen aşı-"

"Gizem yapma şunu çidden bıktım benim ilk ve tek aşkım Volkan oldu hep ve o olmasada benim hayatıma ne selim ne de başka birisi giremiyicek"

"Tamam özür dilerim Burcu yıllardır seni ilk defa böyle görünce"

"İş için sadece dediğim gibi sadece arkadaşım ve ona Volkan dan bahsetme bu konuda çidiyim zaten sürekli aklımda hiç çıkmıyor ki özlüyorum onu keşke yanımda olsa" demiştim. Ve kapı çalmıştı. Birden gizem şakasına belki gelmiştir Volkan diyince önce ümütlendim ona o gelmiyiceğini biliyordum. Bana bakarak gizem "Kapıya git bak korkuyorum ben, sende silah var hem" dediğinde ilerleyerek kapının deliğinden bakıştım ve oydu gelmişti şaşırarak kapıyı açmıştım.

Loading...
0%