Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@gozlerindekiaymisi

2.Bölüm farklı yorunlama

Kağan

Evden acele bir şekilde hemen çıkmıştım ve karşıdan karşıya geçmek için beklemiştim yeşil ışık yanmıştı ama çok hızlı bir şekilde uzaktan motosiklet geldiği için geri çekilmiştim ama önümdeki kız tam bir deliydi motosikleti görmemişti herhalde hemen yola atlıycakken

onu hemen çantasından kendime doğru çekmiştim. Ezilmesinden kurtarmıştım kızın aklını neredeydi az kalsın ölüyordu. Neyse kıza gelirsek güzel değildi zaten güzel olsa da bana göre değil di. Ben ondan daha iyidim kızın gözleri güzeldi ama kahverengiydi ama ilk defa böyle bir kahverengilik görüyordum gözlerine bakınca içim ısınıyordu gözlerinde kızın çantasından elimi çekip. Ona bakarak "Dikkatli ol ben olmasaydım ölebilirdin yola bak sadece sonrasında karşıdan karşıya geçebilirsin" demiştim ve kızın yanından gitmiştim. Belkide onu ilk ve son görüşüm olucaktı ama film sahnesi gibiydi. Kağan koş eyer böyle yürümeye devam edersen derse geç kalıcaksın.

 

 

 

Sanem

Çoçuk beni çantamdan kendisine doğru çekmişti. Şaşkındım hayatımı kurtarmıştı. Onunla göz göze gelmiştim yakışıklı değildi ve bana göre değildi ben ondan daha iyidim ama kuraldı, kumral çoçuklara ayrı bir zaafım vardı. Ama onu beğenmemiştim. Daha sonra çantam dan elini çekerek bana "Dikkatli ol ben olmasaydım ölebilirdin yola bak sadece sonrasında karşıdan karşıya geçebilirsin" demişti. Ona teşekkür edicekken yanımdan koşarak gitmişti acelesi vardı herhalde. Sanem sende biraz daha burda durursan derse geç kalıcaksın demiştim kendi kendime ve koşarak okula gitmiştim.

Loading...
0%