Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@gozlerindekiaymisi

6. Bölüm Beklemek

 

Kağan yanından gitmişti. Ve bende sadece arkasından bakmıştım. Bende hızlıca geç kalmadan eve doğru yürümeye başlamıştım. Okul evime yakındı. Ve nihayet eve gelmiştim sonunda. Hemen anneme seslenerek "Ben geldimm"

"Hoş geldin kızım, açmısın bişeyler hazırlayım ı"

"Yok anne, teşekkürler, ha bu arada akşam okuldan arkadaşım gelicek sunum ödevimiz var onu yapıcaz"

"Tamam kızım" demişti. Annem ve hemen yanından ayrılıp odama gitmiştim cantamı koltuğuma bırakıp üzerimi değiştirmiştim. Ve biraz telefona baktıktan sonra uykum gelmişti. Ama uyumamaya çalışıyordum. Ama birden gözlerim gitmişti. Ve alarm kurmuştum telefonuma 20 dakika sonra uyanmak için ve uyumuştum. Uyandığımda hava kararmıştı akşam olmuştu. Ve hemen saate baktığımda saat 9'du hemen alarmıma bakmıştım neden çalmadığına ama yanlışlıkla alarmı yarına kurmuştum. O yüzden de çalmamıştı. Uyanıp hemen yatağımı topladım ve hemen annemin yanına gitmiştim. Anneme bakıp

"Anne birisi geldimi ben uyurken"

"Yok kızım arkadaşın olarak da gelmedi kimse ara istersen"

"Telefon numarası yokki anne" demiştim. Ve hemen odama gitmiştim. Kağan gelmemişti. Hemen odamdan çıkıp mutfağa gidip birkaç atıştırmalık ve içecek alıp odama gelmiştim. Çalışma masama koyup koltuğuma oturup dışarıyı izlemeye başlamıştım. Ve saat sonunda 10 olmuştu. Acaba bişey mi oldu veya unuttmuşmuydu. Ve birden kendi kendime 'Keşke telefon numarası alsaydın Sanem' demiştim. Ve hala bekliyordum saat 11.30 olmuştu. Annem odaya girip, "Kızım geç oldu arkadaşın da bu saatten sonra gelmez okulda halledersiniz artık. Geç olmadan yat yarın okulun var"

"Tamam Anne yatarım birazdan iyi geceler"

"Sana da iyi geceler kızım" demişti Annem ve odamdan çıkmıştı. Ve bende saat 12 olana kadar bekledim ama gelmemişti. En sonunda ümidimi kesmiştim ve yatağıma gidip uyumuştum..

Loading...
0%