Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1 . Bölüm " Yıldırım Timi "

@guguizp

(12 yıl önce)


Tabakları annemin yaptığı çorbayı doldurdum " Anne sofra hazır bırak da gel hadi " dedim. Masada son kalan eksikleride koyup sandalyeye oturdum , o sırada annem mutfağa gelmişti oda sandalyesini çekerek oturdu . " Sınavın nasıl geçti kuzum iş ten dolayı soramadım " dedi " İyi geçti anne " dedim ekmeği bölüp bana uzattı " Ekmekle ye kuzum doymazsın öyle " dedi annem . Gözlerimi kaldırıp yüzü yara içindeki anneme baktım.


" Ne zaman bitecek bu Anne , ne zaman kötü olduğun halde iyimiş gibi davranmayı bırakacaksın " dedim annem kaşığını masaya bırakıp şefkat dolu gözlerle gözümün içine baktı. " Ben iyiyim kuzum sen beni düşünme, sınavlarına odaklan hayallerini yaşa kuzum " dedi " Hayallerimi yaşarken hergün senin ölmeni izlemek istemiyorum ben . Anne gel beni dinle kaçıp kurtulalım bu evden , uzaklara gidelim bizi bulamaz o adam " dedim " Nereye gidicez kuzum , o adam dediğin senin baban biraz daha dayan kızım yakında ikimizde kurtulucaz " dedi " İkimizde öldüğümüzde kurtulucaz " dedim " Şşşş o nasıl laf öyle ikimizede hiç birsey olmayacak " dedi .


" KADIN " sert bir şekilde kapı açıldı ve ardından kapandı yine babam denilecek o adam gelmişti. " Sen odana git kapıyı kitle kuzum sakin açma " dedi Annem, " Hayır seni yine dovmesine izin veremem Anne " dedim " Anne olan benim yavrumu korumak bana düşer şimdi sen odana git ve kapıyı kitle kuzum " dedi Annem gözlerim yaşlı bir şekilde odama gidip kapıyı kitledim yere çöktüm.


Babamın " NERDESİN LAN SEN " diye bağırdığını duydum sonra yine bağırma sesleri , kırma, dökme ve vurma sesleri hepsi birbirine girerken sonunda annemin bağırma seslerine eklendi. Kulaklarını ellerimle kapadım sesleri duymamak için, annem öğretmişti bunu bana sesleri duymamam için ama işe yaramıyor, ben hala duyuyordum göz yaşlarım dahada arttı .


Bu sefer izin veremezdim hızla kapıyı açıp kendimi dışarıya attım hızlı adımlarla oturma odasına gittim annem yüzünü elleriyle korumaya çalışıyordu. Ama darbe üstüne darbe geldiği için yüzü yara içindeydi, babamın yanına gidip tüm gücümle ittim duvara yapışmıştı annemin yanina çöküp yüzünü kontrol ettim . " LAN seni küçük fahişe " dedi babam arkadan saçlarımı kavrayıp tüm gücüyle çekti . Annem bunun üzerine ayağa kalkıp " Bırak kızımı " diye avazı çıktığı kadar bağırdı ve babama tokat attı.


Annem beni arkasına aldı babam yüzünü tutarak arkaya ilerledi " LAN , LAN SİZ YÜREKMİ YEDİNİZ LAN " sürekli yaptığı gibi bağırıyordu " Çık git evimden birdaha sakin gelme Ahmet " dedi annem " SEN KİMİ KİMİN EVİNDEN KOVUYORSUN LAN , yok ama sen ve bu doğurduğun küçük sıçan ikinizde cehenneme gitme vaktiniz gelmiş " dedi ve cebinde bıçağını çıkardı annem " Asena git burdan yavrum " dedi bağırarak beni kapıya doğru itti " GİT , komşulara haber ver kuzum hadi koş " dedi Annem ben kapıya koşup kapıyı açtım sokağa çıkıp bağırmaya başladım " YARDIM EDİN LUTFEN " dedim koşmaya başladım Leyla ablanın evine doğru kapıyı tüm gücümle çalmaya başladım .


Leyla abla hızla kapıyı açtı " Leyla abla yardım et annemi öldürecek " dedim Leyla abla arkasını dönüp " Mehmet buraya gel " diye bağırıp Mehmet abi Leyla ablanın kocasıydı ve askerdi . " Noldu Leyla " dedi " Sana bahsettiğim komşum yine kocası , Git çabuk durdur Mehmet " dedi Leyla abla . Mehmet abi bana dönerek "Hangi ev göster bana abim " dedi ellerimle ilerdeki evimizi gösterdim " Tamam bekle burda Anneni getiricem" dedi Mehmet abi hızlı ve sert adımlarla bizim eve yöneldi bende peşinden gideçektimki " Sen dur kızım annen gelicek şimdi " dedi Leyla abla " Olmaz benimde gitmem lazım " dedim .


Leyla ablanın ellerinden kurtulup bizim eve koştum . " Asena dur " diye Arkamdan bağırdı Leyla abla ama onu duymadan devam ettim . İçeriye girdim, Girmemle birlikte kas katı kesildim annem yerde kanlar içinde yatıyordu . " ANNE " diye bağırdım Mehmet abi babamı yakalamış boynundan tutarak duvara dayamıştı . Annemin yanına yaklaşıp dizlerimin üzerine çöktüm annem gözlerini direk bana çevirdi , zor nefes alarak konuşmaya başladı " Ku...kuzum , şimdi beni iyi dinle tamam' mı " dedi göz yaşlarım arasında kafamı salladım " Aglama güzel yavrum , ben simdi çok uzaklara gidicem ama hep seni izliyor olucam güzelim sakın üzülme tamam'mı " nefes alamadığı için zor konuşuyordu " Hayalindeki güçlü kahraman kadın askerlerden ol , hiçbirseyden korkma omuzlarını hep dik tut tamam' mı yavrum " dedi kanlı elinin birini havaya kaldırıp tam kalbimin üzerine koydu " Ben hep burdayım yaşıyor olucam , kızım senin kalbin attıkça benimkide attıçak bunu unutma güzel yavrum ve hicbirsey için üzülme hep gül ve unutma seni çok seviyorum kızım " dedi artık nefes alamıyordu " Anne " dedim fısıldıyarak " Anne " dedim tekrar sesimi biraz yükselterek gözleri kapanmaya başlamıştı .


" Anne hayır anne , ben sensin yapamam ölme lütfen Anne " dedim ağlamaktan incelemiş sesimle . Son nefesini verdi annem gözleri tamamen kapandı " ANNE" diye avazım çıktığı kadar bağırdım " Anne lütfen Anne gitme beni tek bırakma Anne " dedim " Anne numara yapma korkuyorum aç gözlerini sarıl bana şaka yaptığını söyle lütfen " dedim annemde ne bir kıpırdama ,ne bir hareketlilik oldu ölmüştü benim Annem son nefesini kollarım arasında vermişti.


( 16 yıl sonra )


" Kıdemli üst teğmen / Asena Şahin, Mardin emredin komutanım " dedim karşımdaki Mehmet albaya asker selamı verdim " Yine görevini layıkıyla yaptın Asena . Artık seni ödüllendirmenin vakti geldi artık Kıdemli Üsteğmen değil . " dedi ve ekledi " Artık Yüzbaşı Asena Şahin ' sin " dedi Mehmet albay .


Timim ve ben yine çok büyük bir görev ' in üstesinden gelmiştik bunun karşılığında yeni rütbe almıştım. Yıldırım timiydik biz dağlarda adımızı duyan korkudan kaçardı.


Yüzbaşı Asena Şahin


Üsteğmen Selen Tok


Teğmen Aslan Tokmak


Astsubay Kartal Kurt


Astsubay Buğra Başar


Astsubay Kıdemli üst cavuş Demir Şah


Astsubay Kıdemli cavuş Derviş Gültekin


Astsubay Cavuş Güney kaban


Biz Yıldırım timiydik ne ölümden korkardık ne düşmandan . Biz vatan için canınından vaz geçmiş , dağları ev , yurdumuz bellemiş insanlardık . Günlerce sadece birbirimize güvenerek savaşan askerlerdik biz YILDIRIM TİMİYDİK Biz Türk Askeriydik .


Yeni kurgum ile karşınızdayım oy vermeyi unutmayın kankişler 👍👍👍🥰lüm " Türk Askeri "


 



 

Loading...
0%