Yeni Üyelik
12.
Bölüm

12 . Bölüm " Sev Beni "

@guguizp

Koltuktan sarkan elimi izliyordum tırnaklarımmı uzamış benim, en yakın zamanda kesmek lazım silah kullanmak sonra zor oluyor .


Askeriyeden direk çıkmış ve kendimi evime kapatmıştım . Bugün az daha öpecekti Gurur beni, ondan uzak durmanın bir yolu bulmalıydım ama evlerimiz bile karşılıklı olan bir adamdan nasıl uzak durabilirim .


Koltukta sırt üstü döndüm birazda tavanı izlemek istiyorum . Tavanın rengini değiştirsemmi acaba hep beyaz hep beyaz .


Kapının zili çalmaya başladı , çalar çalar gider boş ver yat Asena dedim kendi kendime . Ama arkadaş ne kadar inatçıysa bir türlü gitmedi .


Kapıya ilereldim tam kulpu indirecekken durdum ya sandığın kişiyse delikten bak gerizekalı Asena dedi iç sesim haklıda delikten neden bakmıyorsak .


Deliğe gözümü dayadım , tamda tahmin ettiğim gibi kapının arkasında açamı bekliyordu ama çok beklerdi , sesizce gitmesini bekledim .


" Asena kapının arkasında olduğunu biliyorum aç kapıyı " dedi Gurur , ses çıkarmadım durmaya devam ettim ama elini kaldırıp kırmak isterçesine vurmaya başladı , bütün apartmanı başımıza toplayacak .


Kapının kolunu yavaşça aşağı indirdim , ve kapıyı açtım .


" Komutanım birşeymi vardı " dedim , ilk önce gözleriyle üstümü süzdü , üstüme bakınca şort ve sıfır kolu tişörtle durduğum aklıma geldi , ya ben neden üstümü değiştirmedimki .


Kapıyı biraz daha çekip vücudumu gizledim , " Seni merak ettim arabada kötüydün " dedi yutkunmaya çalışarak.


" Beni merak etmeyin komutanım , beni önemsemeyin , ben kendime dikkat ederim " dedim ciddi bir sesle .


Kaşlarını havaya kaldırdı " Çok geç Asena , artık merakda ederim , önemserimde hatta dakika başı nasıl olduğunu sorarımda " dedi .


" Sormayın komutanım , sormayın mümkünse sadece görevden göreve konuşalım " dedim . Bu kelimeleri söylediğime inanamıyormuş gibi baktı .


Ben kapıyı örtmek için hazırlanırken, ayağını araya koydu ve koluyla kapıyı itti kapı sonuna kadar açtı kendini içeriye attı . Kapıyı kapatmadan yavaş adımlarla üzerime yürümeye başladı .


Bu halinden biraz ürkmedim söylemem imkansız gibi ürktüm . " Neden üzerime geliyorsunuz " dedim o üzerime yürüdükçe ben geriye adımladım ve duvara yapıştım .


O ise yürümeye devam etti , tek kolunu kaldırıp sol tarafıma koydu . Elimi eliyle kavradı ve kalbinin üzerine koydu " Bu senin yüzünden oldu asker " Dedi gözlerine bakmak için deliriyordum, ama bakarsam ne olacağınıda çok iyi biliyordum .


Benim yapmaya cesaretim olmayan hareketi yaptı ve diğer eliyle çenemi kavradı göz teması kurmamızı sağladı.


" Tedaviside bir tek sende var " dedi .


Mavileri koyulaşmıştı .


" Yaşadığınız duygu aşk değil , aşk bu kadar kısa sürede olacak kadar basit birşey değil , emek ister ,zahmet ister , yürek ister , üzgünüm komutanım ama yaşadığınız geçici bir heves " dedim .


" Aşk'ın ne olduğunu biliyorum asker , fakat ben zaten sana aşığım demedim sadece senden hoşlanıyorum ve bunların geçeceğine pek sanmıyorum , o yüzden bu duygularımı sen inşa ettin beraber devam ettireceğiz " dedi mavileri , kahverengilerimi eziyet ediyordu bunu yapmamalıydık birbirimizden uzak durmamız gerekiyordu .


Düştüğüm yerden yeni yeni kalkıp ileşmeye başlamışken tekrar düşemezdim çünkü ne beni ayakta tutacak ayaklarım olurdu geri , nede bedenimin içinde bir ruh , geriye sadece kemik ve et parçası olarak kalırdım .


Alnını alnıma yasladı gözlerimi kapatmıştım , onun eli yanağıma yaslandı " Lütfen bana bunu yapmayın, kalbim yeterince kırık benim ileşmek bilmedi sizde başka yaralar açmayın " dedim .


" Ben sana zarar verememki , istesemde yapamam , yıllar sonra ilk defa şu kalbime birisi iyi geldi yaralarıma merhem oldu , bırak bende sana olayım bende seni ileştireyim . " dedi gözlerim kapalı olsada yüzünün yüzüme yaklaştığını hissediyordum .


" Baksana aramızdaki çekime , sence bu bir hevesmi , sence bu geçicimi, sence bu yaralayıcımı , yıkımmı , ben sana söyleyeyim gerçek bu ne heves , ne geçici, ne yara açıyor, nede yıkım sadece iyileştiriyor " dedi kıstığı sesiyle, kollarını belime sardı alnı hala alnımdaydı .


" Sevdiriyor , hissettiriyor yaşadığını hissettiriyor , nefes almanı sağlıyor " dedi kısık sesiyle . Gözlerim açmak istemiyordum artık büyü bozulacak diye korkuyordum , bir yandanda onu itip bana yaptığı şeyden kurtulmak istiyordum . Ama olmuyordu bedenim teslim olmak istiyordu , dudaklarında kor gibi yanmak istiyordu .


Yaklaşmasına izin verdim itmedim , büyü devam etsin istedim .


" Aman tanrım, çok özür dilerim " dedi Oya , Oya ne alaka lan şimdi . Gözlerimi hızla açtım ilk gördüğüm dibimde olan Gurur ' du , yılmış bir nefes vererek uzaklaştı " Bu iki etti asker artık üçüncüye kısmet " dedi .


Oya gözlerini kapatmış kapının orda bekliyordu " Oya aç gözlerini birsey yok" dedim aslında beni kurtardığı için içimden şükür duaları ediyordum .


" Ay gerçekten ben çok özür dilerim kapıyı açık görünce birsey oldu sandım" dedi . Sorun yok dercesine kafamı salladım " Gurur komutanımda gidecekti şimdi sen geç içeriye " dedim .


Gurur komutan öyle olsun der gibi baktı, " Sonra görüşürüz asker " Dedi . Ve kendi evine ilerleyip kapıyı açtı ve son kez bana bakıp içeriye girdi .


Oya kolumdan hızla içeriye çekti


" Anlat çabuk ben neler gördüm , neler oluyor aranızda " dedi merakla .


" Ben bir bilsem Oya, ben bir bilsem " dedim bıkkın bir sesle .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Komutanım hayırlı olsun " dedi Buğra


" Siz ikiniz , ağzınızdan bu konu hakkında tek bir kelime daha duyarsam sizi götünüzden direğe bağlar bütün askeriyeyi öyle koştururum " dedim son kalan sabrımla .


" Gerçekten bu nasıl oldu komutanım " dedi Aslan , " Lan yok öyle birsey olmadı birsey sormayın artık ya " dedim bıkkın bir sesle .


" Olmamış hali buysa " diye mırıldandığını duydum Selenin , " Bir daha söyle bakim Selen Duyamadım " dedim .


" Komutanım Gurur komutan geliyor " dedi Güney onu kapıya dikmiştim Gurur komutan gelirse bana haber verecekti . " Ben yokum gençler , daha askeriyeye gelmedim tamam'ı " dedim Hızla masadan kalktım diğer kapıdan çıktım . Koridorda hızla ilerlemeye başladım , odama gitsem olmaz , eğitim alanına gitsem yine olmaz , en iyisi arka bahçeye gitmek .


Yürürken bir yandan arkama bakıyor , bir yandan hızla yürüyordum . Arka bahçeye çıktım genelde burada çok kişi gelmezdi , ya sigara içenler, yada nöbet tutanlar olurdu .


Genelde bende gelmediğim için kimse beni burda bulamazdı . Bankın üzerine oturdum , kollarımı birbirine bağladım . Tabi telefonum durmadı çalmaya başladı , kim diye telefona baktım , bilinmeyen numara .


" Alo " dedim .


" Günün nasıl geçiyor canım kuzenim , hava ne kadar güzel öyle degilmi " dedi Arın sevzek sevzek .


" Sen arayınçaya denk çok güzeldi " dedim .


" Ah kırılıyorum ama , insan kuzenine böylemi davranırmı " dedi .


" Boş yapma ne söyleyeceksen söyle " dedim .


" Halini hatırını sormak için aramıştım kuzen " dedi .


" İyi sorduğuna göre kapatıyorum " dedim .


" Bekle , bekle şu senin üvey kardeşin adı neydi Selda " dedi gevşek bu noktadan sonra ciddileştim , sinirle konuşmaya başladım .


" Bana bak , sakın onun bir suçu yok , senin derdin benimle ondan uzak dur " dedim .


" Olmaz ama kuzen , böyle bir kardeşin olduğunu söylememiştin bana, aşk olsun ama o saf halleri o gülüşü aklımı başımdan almaya yetti " dedi .


" ARIN , BAK SAKIN DİYORUM ONA DOKUNURSAN YAKARIM SENİ " diye bağırdım .


" Sakin ol , şuanlık bir şey yapmayacağım ama bellimi olur , kardeşinin dünyasını karatmam an meselesi " dedi ve telefonu kapattı .


Selda olamaz bana birşey yapamayaçağını fark etti şimdi ise kardeşimi hedef almış .


Kişilerden hemen Selda ya tıkladım ve aradım , ilk aramamda açmamıştı meşgule atmıştı . Üst üste arayınca açtı .


" Asena " dedi .


" Nerdesin " dedim Hızla.


" Hastanedeyim , birşeymi oldu " dedi .


" Yanında biri varmı , Selda tekmisin " dedim .


" Yok bir arkadaş geldi çay içiyoruz " dedi . Anında kaşlarım çatıldı .


" Kim , kim var yanında " dedim Hızla.


" Arkadaşım, daha yeni tanıştık sohbet ediyorduk " dedi .


Telefonu hızla kapatıp içeriye daldım üzerime hızla kıyafetlerimi geçirdim .


Koşan adımlarla arabama ilerlemeye başladım . Seldaya zarar verebilirdi , hızla direksiyona geçtim .


Hastaneye varmam on dakikamı aldı , kapıdan hızla girdim ," Selda doktoru gördünüzmü " diye bir hemşireye sordum .


" Evet arka bahçede bir beyfendi ile konuşuyordu " dedi . Hemşireye birsey söylemeden hızla ilerlemeye başladım .


Arka bahçeye vardığımda , Selda bana arkası dönük bir şekilde Arın la karşılıklı duruyorlardı . Arın beni görünce Selda'nın yanağına eğildi ve öptü . Bu nokta benim kopmama sebep oldu , Arının üzerine yürüdüm yumruğumu yüzüne geçirdim .


Selda beklemediği için " Noluyor " diye bağırdı , yere düşen Arının yakasından kavradım " Ondan uzak duracaksın, DUYDUNMU BENİ " diye yüzüne haykırdım ama o gülmeye başladı psikopat .


Bir yumruk daha geçirdim " Asena dur sen ne yaptığını sanıyorsun " dedi Selda arkadan kolumu tutmaya çalışıyordu .


Arın beni üzerinden itti geriye adımladım üzerine yürüyeçekken . Selda önüme geçti.


" Sen ne yaptığını sanıyorsun Asena " dedi dolu gözlerle .


" Selda sen kenara geç karışma " dedim kaşlarını havaya kaldırdı.


" Ne karışmamasından bahsediyorsun SEN YA " bana karşı bağırdı .


" Selda onun ki- " diye kendimi açıklamaya çalıştım ama başaramadım çünkü Selda sözümü kesti .


" YETER YA , benim korumaya ihtiyacım yok anlıyormusun beni , yıllardır bana kim yakınlaşmaya başlasa aynı tavır, bıktım anlıyormusun kendi hayatımı yaşamak istiyorum korumasız bir şekilde " dedi ve yerde duran Arının yanına eğildi benim patlattığım kaşına baktı .


" Gel içerde pansuman yapalım " dedi .


" Selda " dedimki beni susturdu . Sert ve sınırlı bakışlarını bana çevirdi.


" Sakın Asena , senle evde hesaplaşıçaz" dedi .


Arın istediğini başarmış gibi sırıtmaya başladı , Selda bakışlarını üzerimden çekip Arın ile içeriye girdi .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Annem ve babam telefonlarımı çalıyordu hatta Selda bile aramıştı ama açacak değildim .


Selda'nın dedikleri aklımda dolaşıp duruyordu ,fazlamı korumaçıydım ama onu sadece Arından korumak istemiştim . Arın fazla tehlikeliydi seldaya kendini nasıl tanıttı bilmiyorum ama onu en iyi tanıyan bendim . Seldanın ve benim canımı yakmak için herseyi yapardı .


" Evet şuan karşımda komutanım , balkonda düşünceli düşünceli oturuyor" dedi yan balkonda bir ses, kalp atış hızımı artıran bir ses , noluyor lan diye kafamı sesin geldiği yere çevirdim. Gurur komutan karşı balkomdan , bir eli cebinde bir eli kulağına dayadığı telefonda beni izliyordu .


" Peki söylerim komutanım " dedi telefonu kapatıp cebine koydu . Ve bana döndü.


" Noldu asker , gemilerin çokmu hasar almış " dedi kollarını balkon direğine dayayarak . Ben ise anlayamayarak baktım .


" Karadenizde geminmi battı bu ne hal diyorum " dedi açıklayarak .


" Ben fazla korumacımıyım " dedim .


Kaşlarını çattı sanırım bu soru falza gereksiz olmuştu . Oturduğum sandalyede dahada dikleştim .


" Boşverin , babamıydı arayan " dedim .


" Evet iki saattir sana ulaşamıyorlarmış


Merak etmişler sanırım Selda ile aranızda birşeyler yaşanmış " dedi ima ederek , gözlerimi gözlerine diktim .


" Benimi suçlu buldunuz " dedim .


" Yani biraz öyle olmuş , durduk yere adama yumruk çakman hiç hoş olmamış " dedi .


" O adamın kim olduğunu bile bilmiyor , hem daha dün tanıştılar , kim olduğunu bilmeden ona koşulsuz güveniyor oysa pisliğin teki " dedim .


" Adamı çok iyi tanıyormuş gibi konuşuyorsun " dedi tek kaşını havaya kaldırarak .


" Kuzenim olurda kendileri " dedim .


" Ne " dedi Gurur , böyle birşey beklemediğini belli eden sesiyle .


" Öyle, Kuzenim ama gönül isterdiki hiç birşeyim olsun , kader işte kendisi Kuzenim oldu " dedim ve konuşmaya devam ettim .


" Her türlü pislik var bu çocukta , şimdide benden intikam almak için Seldayı kullanıyor " dedim ellemi burun direğime yasladım, sinirden uyuşmuştu . Ve devam ettim .


" Ona zarar vericek , Selda çok kırılgan benim gibi değil en ufak şeyi kafasına takar " dedim .


" Anlat kim olduğunu nasıl biri olduğunu " dedi .


İşte bu nokta beni zorlayan noktaydı , ben yetmemişim gibi birde ailem bela olmuştu, beni evlat edindiklerinden beri sürekli bir sıkıntı çıkıyordu , zaten bu yüzden ayrı eve çıkmıştım , ama bu seferde Arın belası çıkmıştı .


" Söyleyemem , zaten yeterince iş açtım başlarına birde Arının Kuzenim olduğunu öğrenirseler nasıl bakacağım yüzlerine " dedim . Bırşey söylemedi sadece beni izledi , bense gözlerimi üzerinden çekip yine karşıya odaklandım .


" Ha unutmadan albay bizim eve gelsin konuşalım diyor , yerinde olsam gider konuşurdum sonuçta suçsuzken suçlu durumuna düşüyorsun " dedi . Kafamı salladım , kim olduğunu söylemek istemiyordum onun yerine başka planlarım var .


" Bu Arının Kuzenim olduğu meselesi aramızda kalsa " dedim .


Kafasını salladı bende ayağa kalkıp içeriye girdim .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Vurmak ne demek baba ya , resmen geldi adama yumruk attı " dedi Selda bir kez daha babam ikimizide karşına oturtmuş sorunu çözmeye çalışıyordu .


" Sadece yumruk atmadım " dedim . Selda şok olmuş gözlerle bana döndü.


" Bak hala devam ediyor " dedi .


" Tamam ikinizde susun , şimdi adama neden yumruk attın Asena " dedi .


Burayı hiç düşünmemiştim ben demi . Şimdi nasıl birşey söylesem inanırdı bana . Düşün kızım düşün .


" Daha dün tanıdığı , nasıl biri olduğunu bilmediği birine kendini öptürdü " dedim .


Babam kaşları hızla çatıp Seldaya döndü " Selda " dedi sorar gibi .


" Yok baba sadece yanağımdan öptü" dedi kendini savunarak .


Babam hala devam ediyordu " Kim o lavuk " dedi direk " Nasıl benim kızımı öper lan " dedi babam son derece kıskanç bir insandır .


Annem o sırada ellerini kurulayarak yanımıza geldi " Noldu Mehmet neden bağırıyorsun " dedi annem .


" Sen bu kızlara öğretmedinmi , ben bunları evlendirmicem demedimmi " dedi ciddi ciddi bazen düşünüyorum babam kesinlikle bizi evlendirmicekti .


" Dedin Mehmet ama ciddimiydin sen onda " dedi .


" Evet son derece , senin bu kızın gitmiş yanağından öptürmüş kendini " dedi anneme doğru yanlız kavga sebebimiz mükemmel .


Dışarıdan duyan biri seldanın liseli ergenlerden olduğunu sanırdı ama şuan yirmi altı yaşında olgun bir kadından bahsediyorduk . Sahi bu konuyu ben açmıştım dimi neyse sessiz sesiz oturayımda olaydan sıyrılırım.


" Kim annem kiminle tanıştın, Anlat bakayım bana " dedi annem merakla , herekes bir halay başı tuturmuş gidiyor , babam dövmek için soruyor kim , annem tanışmak için soruyor kim .


Ben sıyrılsammı acaba şurdan diye düşünüyordum . " Asıl siz Asenaya sorun Gurur komutanla arasında ne var " dedi Selda , şok olmuş bakışlarımı ona çevirdim omuzlarını silkip, sende bana aynısını yaptın der gibi bakış attı .


" Gurur şu bize yemeğe gelen çocukmu" dedi annem çocuk dediği adam bordo bereli Anne .


" Ne , Gururla ne var aranızda " dedi babam annem evlendirmenin peşinde babam öldürmenin. Allahım ben nereye düştüm .


" Mehmet bir dur ya " dedi annem ,


" Kızım bak o çocuk sana çok uygun çok güzelde anlaşırsınız, eli yüzü temiz çocuk en yakın zamanda ailesini alsın gelsin " dedi Annem, oha Anne oldu olmaya ben burdan direk gelinlik bakmaya gideyim yok artık .


" Yarın ben ona bintur koşuyu yaptırmazmıyım " dedi babam " Memet


bak çocuğa eğer öyle birsey yap seni eve sokuyormuyum " dedi Annem .


" Hatun kızımı altın tepsilerlemi sunum , benim kızıma bakmak neymiş gösterecem o Seldanınkinide , o Gurur denilen binbaşıyada beklesinler " dedi .


" Ya baba " dedi Selda , iyi yapıyordu Aslan babam helal olsun .


" Bintur yetmez baba sen onu iki bine çıkar " dedim .


" Sus kız yapar bu deli " dedi annem .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Şuan keyiften dört köşeydim babam dediğini yapmış ve binbaşıyı koşturuyordu .


" Gül sen gül Yüzbaşı, görüşürüz seninle " dedi sinirliydi hemde çok ve bu dahada keyiflenmeme sebep oldu .


" Komutanım yanlız çok yavaşşınız akşama kadar burdayız vallah " dedim gülerek . Derviş ve Buğra yoktu , onlarda zaten bir tek benimle dalga geçiyor gösyericem ben onlara .


Bittiği gibi yere oturdu binbaşı , ben ise yanında yere oturdum .


" Binturda yoruldunuzmu binbaşım , oysa ben sizi dayanıklı sanırdım" dedim .


" Şuan birşey fark ettim " dedi .


" Neyi komutanım " dedim .


" Dudaklarına binbaşım kelimesinin ne kadar yakıştığı , bir daha söyle bakayım" dedi terbiyesiz adam .


" Sizi babama söylerim bintur daha koşturur " dedim tehtidkar bir ses tonuyla .


" Söyle asker, sonunda sen varsan ben her türlü koşarım " dedi .


Aaaaaaaaa edepsiz , utanmaz diyen teyzeler çıkın içimden , ne dedi o . Ben ölenzi .


Ben şok olmuş bir şekilde ona bakarken , o gülmeye başladı . Salak herif .


Bakışlarımı ondan çekip etrafta dolaştırmaya başladım . Babamın bize doğru geldiğini gördüm ikimizde ayağa kalkıp hazır ola geçtik.


Albay' ın yanında bir asker daha geliyordu . " Rahat askerler " dedi babam , yanındaki asker ikimizide incelemeye başladı .


Bende onu incelemeye başladım ama incelenecek bir şeyi yoktu siyah gözler normal kumral saçlar . " Sizi tanıştırayım binbaşı Orhan Tekin , bunlar ise binbaşı Gurur Çevik ve Yüzbaşı Asena Şahin " dedi babam .


" Memnun oldum komutanım " dedi .


" Bizde memnun olduk komutanım " dedi Gurur komutan , benim yerime neden konuştuki şimdi bu .


Biraz daha ayak üstü sohbet ettikten sonra , askeriyeye ilerledim . Ama arkamdan Gurur komutanın geldiğini hissediyordum .


" Beni bekle asker " Dedi arkadan yavaşladım çünkü şuan askeriyede olduğumuz için her sözü emir niteliğinde .


" Nereye gidiyorsun " dedi . Sanane demek şuan çok istiyordum .


" Sizi göremeyeceğim bir yere komutanım " dedim . Tek kaşını havaya kaldırdı.


" Öyle bir yer yok , nereye gitsen hep bir adım arkanda olacağım " dedi gülerek ,Allahım neden bu kadar güzel gülüyor kalpe sarar .


Cevap verme gibi bir tenezzüle girmeyip . Hızla ilerlemeye başladım . Askeriyenin içerisine girip yemekhaneye ilerledim .


Bizimkiler yeni binbaşıyı aralarına almış konuşuyorlardı . Yeni binbaşının karşına geçip oturdum . Gurur da hemen yanına tabi .


" Tanışmışsınız komutanım bizimkilerle " dedim . Orhan komutan gözlerini gözlerime çıkardı .


" Gelmişken Yıldırım timiyle tanışmasaydım olmazdı " dedi .


" Askeriyeyi gezdinizmi komutanım " dedim sinsice sırıtarak .


" Yok daha gezmedim " dedi .


Gurur komutan ne yapmaya çalıştığımı anlamış olmaliki sert gözlerini bana çevirdi ve Hayır der gibi bakmaya başladı .


" Ben gezdirim size hem komutan yardımcısıyım sizede yardım etmiş olurum komutanım " dedim .


" Tabi olur , hatta çok sevinirim " dedi Gurur komutan bakışlarını ona çevirdi ve tek kaşı Öylemi dercesine havaya kalktı .


Ayağa kalktım , Orhan komutanda kalktı . Koridora doğru ilerledik .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Burasıda zaten bildiğiniz gibi yemekhane " dedim gülümseyerek .


" Asenaydı dimi " dedi Orhan komutan .


" Evet komutanım Asena " dedim .


" Asena " dedi Gurur komutan sesi arkadan geliyordu . Bakışlarımı çevirdiğimde sinirli bir şekilde bize geliyordu .


" Asleriyeyi gezdirmen bittiyse yanıma gel " dedi sert bir ses tonuyla .


" Faka- " demiştimki bileğimden kavradı ve peşinden sürüklemeye başladı .


Şimdi bırak desem bırakmayacaktı boşa kendimi yormak istemiyorum .


Odasına ilerleyip kapıyı açıp içeriye girdik kapıyı kapatıp hemen kitledi .


" Napıyorsunuz " dedim .


" Kaçmaman için bunu yapmam lazım " dedi .


" Anahtarı verin " dedim .


Kafasını hayır anlamında salladı ,


" Maşallah ne güzel gezdirdin askeriyeyi , Aaa tabi yanlış hatırlamıyorsam beni gezdirmen on saniye sürdü , Orhan komutanı ise yarım saattir bir gezdiremedin " dedi kıskanmışmıydı o beni .


" Sohbeti o kadar güzeldiki zamanın nasıl geçtiğini fark etmemişim " dedim . Biraz daha sinirlense birsey olmaz hem benimde hoşuma gidiyor sinirlenmesi yani başka birsey kesinlikle hoşuma gitmiyor .


Üzerime yürüdü ve beni duvara yapıştırdı . " Sohbeti cok hoşuna gitti Öylemi " dedi yüzüme yaklaşırken , hızla hareket edip elindeki anahtarı aldım . Onu üzerimden itip kapıyı açtım .


Kapıya ilerleyip kilidini açtım tam kapının kolunu indirdim açacakken geri hızla kapatıp beni kapıya yasladı .


" Bu sefer kaçmak yok , gitmek yok , kim gelirse gelsin yok " dedi iki elini belime sardı .


" Yapmayın " diye fısıldadım ama sesim çıkmamak için inat ediyordu . Umursamadı dediğimi kollarını dahada sardı belime .


" Neden kaçıyorsun Asena , neden " dedi . Ses çıkarmadım çünkü çoktan etkisi altına almıştı yüzü yüzüme yaklaştıkça dahada artıyordu etki .


" Kalbinin sesi dururken , neden aklını tercih ediyorsun Asena " dedi yine aynı ses tonuyla .


Yaklaştı yaklaştı , " Aklındaki sorulara cevap olmak istiyorum , kafanı karıştıran o engel neyse söküp atmak istiyorum " dedi burnunun ucu burnumun ucuna değdi .


Gözlerim çoktan kapanmıştı , sarhoş gibi hissediyordum tek fark bu sefer sevgim sarhoş etmişti beni .


Dudakları dudaklarıma değdi kalbim o kadar hızlandıki , sanırım koşu yarışına çıkmıştı dura bilirdi şuan .


Yavaşça kavradı üst dudağımı , öpmedi ilk sadece tadını almak ister gibi bekledi , sonra küçük bir öpücük bıraktı .


Aklım savaşa başladı bile çabuk ayrıl dedi , fakat kalbim dururmu malmısın kızım sen bal gibi seviyorsun karşılık ver adama sende mutlu ol oda olsun .


Beynim asıl gerizekalilik etme karşılık verirsen ne olur aptal öpünce nolacak geçmişini hatırlatmim sana .


Kalbim bu güne kadar seni dinledikte noldu kız senin yüzünden bir türlü kimseye açılamadı seni seviyorum diyemedi , bundan sonra sen sus ben konusucam ver karşılığı kızım bırak şu mantığı öp gitsin .


Sakince tatıdını almak için bastırdım dudaklarımı ellerimi boynuna sardım , yavaş öpücüklerle karşılık vermeye başladım . Şaşırsada belli etmemeye çalıştı .


Nefesiz kalana kadar öpüştük , sonra küçük bir öpücük daha bırakıp geri çekildi .


Ne yapmıştım ben , niye karşılık vermiştim . Ellerimi ensesinden çektim alnı alnıma yaslıydı .


Kollarını belimden yavaşça söktü " Bu muhteşemdi " dedi sesi kısılmıştı ama bir okadarda etkilenmiş gibiydi sesi .


" Bu kocaman bir hataydı " dedim Hızla belimdeki ellerinden kurtulup , hızla kapıyı açtım ve odadan çıktım .


Selam oy vermeyi ve yorum yazmayı unutmayın . 🥰🥰🥰🥰


Sizce gelecek bölümde Asena nasil bir tepkiyle devam edicek .


Loading...
0%