Yeni Üyelik
13.
Bölüm

13 . Bölüm " Yeni Başlangıçlar "

@guguizp

Ağlıyordum deliler gibi saatlerdir ağlıyordum . Annemin mezarının başında , telefonum çalıyordu duymuyordum , daha doğrusu açmak istemiyordum .


Neden karşılık vermiştimki ben , uf gerizekalı ben adama şimdi ne söyleyeceksem .


" Sen söyle bari Anne , biraz akıl ver bana " dedim . Ses yoktu her zamanki gibi , çoktan akşam olmuştu , ses seda yoktu koca mezarlıkta tektim .


" Şimdi soruyorsundur Anne seviyormusun bu çocuğu sevmiyormusun " dedim etrafa bakıp devam ettim .


" Bilmiyorum , bazen ondan ölesiye nefret ediyorum , hatta bir kaşık suda boğazım var , ama bana ufak bir yaklaştığında kalbim hızlanıyor durmak bilmiyor , göz teması kurduğumuzda ellim ayağım boşanıyor Anne . Sakarlaşıyorum kaç defa üstüne düştüm " dedim .


Ellerimle göz yaşlarımı sildim " Aşkmış


benden uzağa Allah yakın olsun sevda , ben daha kendimi sevemiyorum başkasını nasıl seveyim , gör bak kırıçam onu sevmeyi bilmiyorum ben onu çok üzerim " dedim .


" Ben onun gibi birini hak etmiyorum anne , benle mutlu olmaz , uzak durmam en iyisi " dedim .


Ayağa kalktım üstümü düzeltim ,


" Seninle sohbet etmek çok güzeldi Anne , sonra yine uğrarım " dedim .


Mezarlığın çıkışına doğru ilerlemeye başladım . Arabanın kapısını açıp içeriye girdim . Arabayı çalıştırıp sürmeye başladım , direksiyonu sağa çevirdim ve mezarlıktan çıktım .


Telefon hala çalıyordu , ekranını çevirip kim olduğuna baktım .


Selen arıyordu , " Efendim " dedim .


" Oh çok şükür kızım nerdesin sen " dedi rahatlamış bir sesle .


" Arabadayım noldu " dedim .


" Acil göreve çıkacağız seni arıyoruz kaç saattir yoksun " dedi .


" Tamam hemen geliyorum " dedim telefonu kapattım .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Orhan binbaşım oradan gitmek tehlikeli " dedi Gurur komutan ben onun yüzüne bakmadığım için yeri izliyordum .


" Ama Burdan daha hızlı ilerleriz Gurur binbaşım " dedi , " Hızlı ilerleyeceğimiz doğru ama kusura bakmayın, burdaki her askerim benim için kıymetlidir . Evde bekleyen , annesi , babası, kardeşi , eşi kiminin çocuğu var , bir baskın olsa yarısı tehlikede bunları ölümden korktuğum için demiyorum o çocukların kanlı beresini alıp ailelerine başınız sağolsun demekten korktuğum için. " dedi Gurur.


Haklı en zoruda bu zaten ölüm haberini vermek . " Dört tim kıza sürede varmak en az üç saatimizi alır " dedi .


" Sorun değil " dedi Gurur komutan .


" Siz bilirsiniz komutanım benden daha deneyimlisiniz " dedi binbaşı Orhan .


" Büyük ambar burası , etraftaki binalar kontrol binası gibi kullanılıyor . Burda dikkatli olmanız gerekli en ufak bir yakalanmada hepimiz yanarız . " dedi Gurur komutan .


Elindeki tahta çubukla yerde haritadan merkezi gösterdi . " Sessizce sızıçaz , bu duvardan girmeye çalışacağız , Derviş , Canan , Buğra , Selen ve Asena sniper sizde kulelerdeki gözçüler sizin " dedi tahta çubuğu haritanın üzerinde ilerletti .


" İçeriye benimle birlikte , Orhan , Aslan , Kartal ve Güney benimle birlikte geleceksiniz " dedi . Güney burda çok sevindi çünkü artık sahalarda olmak istiyordu .


" Emredersiniz komutanım " dedi gülerek . Gurur komutan ona kısa bir bakış attı .


" Diğerleri bize destek vereceksiniz " dedi .


" Anlaşılmayan yer varmı " dedi . İlk defa bakışlarımı ona dikip elimi kaldırdım . " Söyle Asena " dedi ,


" İçeriye bu kadar az kişi girmeniz tehlikeli değilmi " dedim .


" Asıl çok kişi girersek hemen fark ediliriz " dedi . Herkes ilerlemeye başladığında Gurur komutan kulağıma eğildi " Merak etme , kendime zarar gelmemesi için elimden geleni yapacağım " dedi .


" Sizi düşündüğümden sormadım komutanım " dedim . Öylemi dercesine kaşlarını havaya kaldırdı .


Arkadan gelmem daha iyi olurdu , bu yüzden ben arkaya geçtim . Yaptığın aptallığın bedeli kaçmak olur tabi mal hala iç sesim bana saydırıyordu .


( 3 saat sonra )


" Herkes yerlerindemi " dedi .


Bütün timler onaylandıktan sonra yavaş yavaş harekete başlamıştık ama benim dürbünüm sadece birini takip ediyordu . Gurur , içeriye girmek gerçekten tehlikeliydi ve bunu beş kişiyle yapacaktı .


Dürbünüm onu takip ediyordum en ufak hatada ölme riski büyüktü . Duvar dibine sinip etraftakileri takip etti , ve diğerlerine gel işareti yaptı .


Etrafı kontrol etmeye başladım , en önde ilerliyordu , arkadan Orhan ve aslan onu takip ediyordu .


Çıkan adamı sesizce öldürüyordu . Duvarların arasından bir adam daha çıktı , ama aynı zamanda Demir parmaklıkların arasındanda bir adam çıktı . Gurur duvar arasından çıkan adama odaklandığı için parmakların arasındakini görmedi . Silahını doğrultmuş sıkacakken önce davranıp ben sıktım .


Duvar arasındaki adama öldürmüştü fakat arkasındakini fark etmediği için bir kaç saniye afalladı , sonra direk benim olduğum yere baktı . Kulaklığına dokundu " Sağol asker " Dedi ve ilerlemeye devam etti .


Bense dürbünle takip ettim . On beş dakika kadar içerde kaldılar , meraklanmaya başlamıştım . Kulaklığıma dokundum " Komutanım bir sorunmu var " dedim .


" Evet burda çok kötü çatışma çıktı , ACİL DESTEK " dedi bağırarak Orhan komutan , Gurur komutan niye konuşmamıştı birşeymi oldu yoksa .


Hızla sniper bırakıp M416 mı aldım .


" Asena " demesini bile duymadım , hızla duvardan geçip içeriye adımlamaya başladım . Ona birşey olduysa ya ne yapardım ben .


Hızla geçtikleri koridorlardan geçtim , mermi sesleri yakınlaşıyordu . Hızlı adımlarla ilerledim , duvar dibine sindim bende sıkmaya devam ettim .


" Destek geldi " dedim arkamdan diğerleride gelmişti . Sıkmaya devam ettim neredeyse temizlendi . Aslan Kartal kaçan varmı diye kontrol etmeye başladılar silahi bırakıp , hızla gurura yürüdüm kollarımı boynuna sardım .


Sıkıca sarıldım boynuna , bir anda nerde olduğumu unutmuştum ben geri çekildim . Gurur acıyla inledi .


" Noldu yaranızmı var " dedim .


Karnını tutuyordu , " Bir şeyim yok , sıyırdı sadece " dedi . " Birde ben bakayım " dedim .


Gülümsedi " Komik bir şeymi var şuan " dedim , " Beni düşünmemiş halin buysa Asena " dedi kulağıma fısıltı şeklinde .


" Oturun şuraya yaranıza bakayım " dedim . " Gerek yok , ilk dinlenme


yerinde ben bakarım " dedi , onu dinlemedim kit çantamı çıkardım .


" Asker emre karşı geliyorsun şuan " dedi , " Cezamı askeriyede konuşuruz " dedim . Yere oturmasına yardım ettim . Üniformasını biraz yukarıya sıyırdım , gerçekten sıyırmıştı ama çok kanıyordu . Bezle yarayı temizleyip , üzerine bandını taktım .


" Komutanım , celal kaçtı elimizden " dedi , bakışlarımı Gurura çıkardım, sakince dinliyordu . Tekrar kalkmasına yardım ettim .


" Hadi gidiyoruz " dedi , zor bir görev olduğunu biliyordu başarısız olma ihtimalimiz çok yüksekti zaten ama Gurur yinede üzülmüştü .


" Siz böyle gidebilecekmisiniz " dedim , kafasını salladı .


Yol boyunca gözlerim sürekli ondaydı zorlanıyordu ama belli etmemeye çalışıyordu . Canının bu kadar yandığı yeter deyip yanına ilerledim .


" Biraz dinlenelim kötü görünüyorsunuz " dedim , kafasını salladı konuşmaya mecali yoktu .


" Dinleniyoruz " dedi yere çöktü ,


" Yarayı açın , bir kez daha bakim " dedim . " Kusursuz bedenimi görmek için , sürekli Yarayı sebep yapma " dedi . Güldüm bu haline , yarası çok daha fazla kanamaya başlamıştı .


" Bu böyle olmayacak acil dikiş atılması lazım " dedim " Dayanırım merak etme" dedi . " İmkansız , ayakta durmakta bile zorlanıyorsunuz " dedim .


Elleriyle yanaklarımı avuçlarının arasına aldı . " Dayanırım ben güzelim , sen beni merak etme " dedi . Güzelimmi benim beyin eron verdi , şuan ya güzelinmiyim gerçekten dememek icib zor tutuyordum kendimi .


" Bana kızgınsın sanıyordum " dedim ,


" Evet kızgınım ama bunu sonra konuşalım " dedi . Bandı geri taktım .


Şuan yine dudaklarına kapanmamak için kendimi zor tutuyordum .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Arabadaydık yine , Gurur ' ubaşını dizlerime koyacak şekilde yatırdım onu çok kan kaybetmişti açil dikiş atılması gerekiyordu .


Saçlarıyla oynamaya başladım , yumuşak kömür karası saçlarıyla .


" Ağrın artımı " dedim , kafasını hayır anlamında salladı . " Ne kadar yolumuz kaldı " diye sordum .


" Az kaldı komutanım " dedi Güney , kafamı sallayıp önüme döndüm . Selen


" Siz sevgilimisiniz " diye sordu bize doğru .


Hemen " Hayır " dedim , Gurur ise aynı anda " Evet " dedi .


" Hayır değiliz " dedim , " Ama olmamıza az kaldı " dedi gözlerini açarak .


" Şimdi evetmi hayırmı " diye sordu Derviş .


" Hayır " dedim tekrar .


" İstediğin kadar kaç asker , sonunda er yada geç kollarımda olacaksın " dedi sadece benim duyacağım şekilde . Sesi daha yorgun ve bitkin çıkmıştı .


" İyi olduğunuza eminmisiniz sesiniz çok kötü geliyor " dedim . Terlemeyede başlamıştı , ateşi varmı diye kontrol ettim evet ateşi vardı .


" Ateşiniz var " dedim , bandanasına baktım kan içinde kalmıştı . Allah kahretsin elini üzerine bastırıp akmasını engellemeye çalıştım .


" Dahada kötüye gidiyor , söyleyin hızlansın " dedim , " Endişelenme iyiyim ben " dedi sesi kısık çıkmıştı .


" Ne iyisi , çok kan kaybettin " dedim .


Aslan geldi yaraya baktı , " Acil hastaneye gitmemiz gerekiyor , durumu ağırlaşmaya başlamış " dedi .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Sedye ile Gurur ' u götürmüşlerdi , doktor acil kan lazım demişti neyseki Dervişle aynı kan gurubu çıktı . Yarasına dikiş atıldı şuan bende başında uyanmasını bekliyordum .


Saatlerdir yatıyordu , sanırım bedenini çok yormuştu . Selda içeriye girdi


" Sen hala gitmedinmi " dedi , kafamı hayır anlamında salladım .


" Asena ben burdayım , Git bari üstünü değiştir " dedi , " Uyansın giderim " dedim . " Hadi yorgunsun çocuklar kapıda zaten kalk hadi " dedi .


Gurur yavaş yavaş araladı gözlerini , mavi gözleri ilk benim yüzüme ulaştı . Ve yüzümde durdu bakışları .


"Günaydın Gurur bey , kendinizi nasıl hissediyorsunuz " dedi Selda ortamın sessizliğini bozarak .


" İyiyim " dedi yorgunluktan kısılmış sesiyle .


" Ağrınız varmı " dedi , hayır anlamında kafasını salladı . Selda geçmiş olsun diyerek odadan çıktı . Gurur yavaşça bileğimi kavradı ve yanına çekti . Yorgun olduğu için yanına sakince oturdum .


" Gerçekten iyimizsiniz " dedim .


" Ben iyiyim , ama sen ne zaman şu


- nizi bırakacaksın merak ediyorum " dedi .


" Böyle iyi " dedim .


" Bunların hepsini sonra konuşalım ama şimdi sadece yanıma uzan olurmu , kokunla uyumak istiyorum " dedi .


İlk duraksadım sonra sakince uzandım , kolunu başımın altına koydu yaralı olanla ise bedenimi sardı .


" Canınız yanacak dikkat edin " dedim .


" Seni severken benim canım yanmaz Asena , aksine iyileştirir " dedi dahada sıkı sarıldı .


Ne kadar bana sarılı uyudu hatırlamıyorum ama hiç umursamadım , saniyeler dursun istedim . Tarçın kokusunu içime derince çektim , ben kaçmaya çalışırken dahada kendisine çekiyordu , ne kadar zorlasamda fayda etmiyordu . Aşk dedikleri bataklıktı sen onun içine düştükçe seni dibine kadar çekiyordu .


Uyanmamasına dikkat ederek kalktım yataktan , ses çıkarmamaya dikkat ederek açtım kapıyı ve dışarı çıktım .


Aslan ve Selen sandalyede oturmuş uyuyorlardı fakat Selen başını Aslanın


Omzuna koymuştu . Yanlarından geçip gittim .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


( 1Ay sonra )


Hastanedeki olaydan sonra biraz uzaklaşmak istediğimden görev istemiştim yine babamdan . Görevi tamamlamış ve dönüyordum .


Bir ay boyunca kimseyi arayıp soramamıştın . Gurur'un durumunu bile bilmiyordum . Araba durunca aşağıya atladım . İlk babamın yanına sonra eve giderdim , kafamdaki kaskı çıkartıp elime aldım . Ve hızlı bir şekilde ilerlemeye başladım askeriyeye doğru . Üzerimdeki birkaç birseyi odama bırakıp , Albayın odasına yöneldim . Kapıyı çaldım ama ses gelmedi babam odada yoktu .


Telefonumu çıkartıp kartalı aradım ,


Kulağıma koydum telefonu


" Komutanım " diye hızla açtı .


" Kartal askeriyedemisin " dedim .


" Evet , ama siz görevden döndünüzmü" dedi .


" Evet döndüm , bir kac dakika içinde odamda ol " dedim . Ve telefonu yüzüne kapattım . Odama ilerleyip kapıyı açtım ve içeriye girdim .


Yerime oturdum bir kaç dakika sonra , Kartal içeriye girdi . Asker selamı verdi .


" Rahat asker , geç otur " dedim . Elimdeki dosyayı çekmecede koyup konuşmaya başladım .


" Sana görev var Kartal " dedim .


" Ne görevi komutanım " dedi .


" Bundan sonra kardeşimi gizli takip edip onu koruyacaksın , şimdi sana göstereceğim fotoğraftaki kişiyi özellikle o yanına yaklaşınca dikkat edeceksin " dedim .


" Komutanım Seldayı neyden korumaya çalışıyorsunuz " dedi kaşlarını catarak .


" Geçmişimden , Kartal bu konuda sana güveniyorum . Kimseye böyle bir görev aldığını söyleme aramızda kalsın " dedim Acaba gurur'un durumunu sorsammı .


" Emredersiniz komutanım " dedi .


" Çıkabilirsin " dedim , ya enjeksiyon kaptıysa yarası .


Ayağa kalktı ve kapıya ilerledi , tam kapıyı açaçakken durdu ve bana döndü . " Komutanım , Gurur komutanım iyi merak etmeyin " dedi . Zihnimimi okudu lan bu benim .


" Sormadım " dedim net sesimle ,


" Yüzünüz öyle demiyor komutanım " dedi ve odadan çıktı .


Yorgunluktan bayıldım bayılaçağım en iyisi eve gitmek . Zaten iki gün izinim var , eve gider saatlerce yatarım . Üstümü değiştirip , askeriyeden çıktım yolda Cananla karşılaşıp laf dalaşına bile girmiştim ama onu hala görmemiştim . Evdemiydi acaba .


Arabama binip sürmeye başladım , arabamı park edip binanın içine girdim . Asansöre binip evime çıktım , Gurur'un kapısına baktım uzunca acaba çalıp nasıl olduğunu sorsammı diye düşündüm . Anahtarımı alıp kapımı açtım nasıl olsa diğerlerinden öğrenirim .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Televizyonda saçma bir programa bakıyordum hemde çok saçma . Daha fazla buna tahammül edemeyip kapattım . Kapının zil sesi çaldı ayağa kalkıp kapıyı açtım .


Karşımda Gurur duruyordu , üzerine yine giydiği deri çeketi geniş omuzları bir insana bu kadar yakışamaz . Kollarını boynuma sardı beni göğsüne çekti . Bende sarılmak istiyordum ama yapamazdım ondan uzak durmalıydım.


Saçımın üzerine bir öpücük bıraktı , ve geri çekildi . " İyimisin yarlanmadın demi " diye sordu , " İyiyim " dedim .


" Konuşmamız lazım " dedi , Evet gerçekten konuşmamız lazım .


Kapıyı tamamen açıp kenara geçildim


" İçeriye gel " dedim . Kafasını sallayıp içeriye girdi .


" Birşey içermisin " dedim , " Hayır sadece konuşacağız " dedi kolumdan tuttu ve salona ilerledi . Koltuğa oturduk ama yönü bana dönüktü tamamen .


" Neden kaçıyorsun Asena " dedi .


" Kaçmıyorum " dedim , kızım sen sırf bu konuşmayı yapmamak için bir aylık göreve gittin be dedi içimden bir ses .


Kaşlarını yukarıya kaldırdı


" Kaçmıyorsun Öylemi " dedi kafamı salladım .


" Peki biz öpüştükten sonra neden büyük bir hataydı deyip kaçtın " dedi . Konuşmadım, susma hakkım var sonuçta istediğim kadar kullanırım .


" Cevap " dedi , " Çünkü öyleydi " dedim susmak yerine konuşmaya devam ettim " Kaçmak zorunda bırakıyorsun beni , benden uzak durmam gerekiyor , seninde hayatını mahvedemem " dedim . Elleriyle yüzümü kavradı .


" Sence hayatımı mahvediyormusun , yoksa güzelleştiriyormusun , bir aydır nefes alamıyorum lan ben sen yoksun diye . O hastane yatağından uyandığımda hala kokun benimleydi ama sen yoktun yanımda Asena . Göreve gittiğini bile başkasından öğreniyorum , beni bu kadarmı önemsemiyorsun " dedi .


" Ben bu hayatta seni umursadığım kadar kimseyi umursamadım , yaralı halin aklıma geldikçe çıldırıyordum ben dağ başında " dedim gözlerim dolmaya başlamıştı .


" O zaman sorun ne Asena " dedi , ses çıkarmadım sustum .


" Sen susuyorsun o zaman ben söyleyeyim , korkağın tekisin " dedi gözlerimi gözlerine diktim . O ise konuşmaya devam etti . " Korkuyorsun tekrar kırılmaktan üzülmekten korkuyorsun , kalbini görmezden gelecek kadar korkuyorsun hemde " dedi .


" Gurur lütfen sus " dedim ağlamaklı sesimle , " Neden gerçekler canınımı yaktı , kaçmanın başka sebebi olamaz sevmene rağmen gitmenin başka bir bahanesi olamaz , korkuyorsun Asena " dedi .


" EVET KORKUYORUM , deliler gibi seviyorum ama yapamam " dedim , ben onu , aşkımdan zarar gelmemesini isteyecek kadar seviyordum .


" NEYİ YAPAMAZSIN ASENA , söyle bana sevgilim aramıza giren bu şey neyse kökünden söküp atayım " dedi .


Alnını , alnıma yasladı bir elinide yanağıma koydu ve oksamaya başladı .


" Geçmişim Gurur , geçmişim Annem gibi olmaktan korkuyorum " dedim ağlayarak . Yanağımı okşayan elin durdu ve geri çekildi .


" Beni babanamı benzetiyorsun " dedi .


Sonunda kendime bile itiraf edemediğim şeyi ona itiraf ettim . Kafamı evet anlamında salladım , hızla ayağa kalktı . " Beni hiç tanımamışsın Asena hemde hiç , madem babana benzettiğin için benden uzak duruyorsun . Öyleyse bundan sonra aramızda sadece iş arkadaşlığı dışında bir şey olmaz " dedi ve ilk salondan sonra evden çıktı .


Şiddetli bir şekilde ağlamaya başladım , belkide bizim için en iyisi buydu . Birbirimizden uzak durmak en iyisidir .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


İki günlük iznim bitmişti , zaten iki gündür ağlamaktan başka birşey yapmıyordum . Yemekhaneye ilerledim bizimkiler oturmuş konuşuyorlardı . Beni görünce ayaklandılar , hepsine rahat dedim odama gitmek ortalıkta falza görünmek istemiyordum .


" Komutanım " dedi Aslan , bakışlarımı ona çevirdim " Gurur komutanım Samsuna gitti , bir daha geri dönmeyecekmiş " dedi Aslan .


" Ne " dedim , elim ayağım boşalmıştı


" Ailesinin yanına gitmiş , tayininde oraya aldıracakmış " dedi .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Evden dışarıya çıkmıyordum üç gündür , ne yemek yiyordum ne bir şey yapıyordum sadece oturuyordum . Beni ne hale getirmişti bu adam .


Annem adada bir arıyordu sadece onun telefonlarına cevap veriyordum . Benden uzak duracağını söylemişti ama burdan gideceğini söylememişti .


Kapı çaldı , bir kaç kez devam etti bakmadım . Sonunda kırarçasına çalmaya başlayınca açtım . Kızlar karşımda duruyordu .


Oya " Bebeğim " diye boynuma sarıldı ,


" Ağladınmı sen " dedi Selen . " Gözleri kızarmış baksana " Dedi Selda .


Oyaya sarılınca dahada ağlamaya başladım . " Tamam gelin içeriye geçelim , yoksa bende ağlamaya başlayacağım " dedi Oya .


İçeriye ilerledik , ama salonun biraz dağınıktı " Kızım buranın hali ne " dedi Selen . " Kızım burda neden içkiden başka bir şey yok , bir Müslüm baban eksik " dedi Oya .


" Bir onlar kendime getiriyor beni " dedim , koltuğa oturdum yarım kalan rakımı içtim . " Bu bizdende kötü çıktı , birde bizle dalga geçerdi erkekler için ağlanırmı diye , senin bir jilet atmadığın kalmış " dedi Selda .


Hepsi gülüştüler Seldanın dediğine ,


" Dalga geçmeye geldiyseniz kapı orda , beni açımla baş başa bırakın " dedim . Bir bardak daha rakı doldurdum .


Oya elimden bardağı aldı " Senle ne konuştuk biz Asena , psikoloğun olarak ben sana içkiyi kederliyken içmeni yasaklamadımmı " dedi .


" Ne yapayım verdiğin ilaçlar uyutmaktan başka bir işe yaramıyor , en azından bu hem uyutuyor hem unutturuyor " Dedim .


" Unutmaya çalışma aşkının peşinden git , herkez aynımı Asena , babama benziyorsun demişsin çocuğa onunda gitmekten başka seçeneği kalmamış " dedi Oya .


" Şuan psikolog Oyamısın , yoksa arkadaşım olan Oyamı " dedim .


" İkiside , kendine gel aptal sen bir adım atsan o adam sana koşar , sevgiyi bulmuşken kaybetme git aşkının peşinden " dedi kaşlarım havalandı doğru söylüyor .


" Korkularım- " dedimki . Oya hızla lafımı kesti .


" Asena seni gerçekten döverim , denemeden nerden bileceksin ben gördüm Gururla babanın hiç alakası yok " dedi Oya .


" Haklı " dedi Selen , seldaya baktım oda haklı der gibi baktı . Hızla ayağa kalktım .


" Asena nereye " dedi Selda ,


" Samsuna gidiyorum " dedim .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Saatlerdir yoldayım kararımı vermiş eşyalarımı toplamış ve Samsuna yol almıştım arabayla gidiyordum .


Sonunda Samsuna varmış ve Aslandan zorla aldığım Gurur'un evinin konumuna sürüyordum . Mahallesine girdim ve evinin önünde durdum arabadan indim . Ve evine doğru yöneldim .


Kapının ziline bastım , ilkinde açılmadı bir daha bastım . Kapı açıldı karşımda Gurur siyah şortu ve siyah tişörtü ile duruyordu . Şok olmuş mavileri , olanları idrak etmeye çalışıyordu .


" Asena " dedi şok olduğunu belli eden sesiyle .


Daha fazla dayanamayıp dudaklarımı dudaklarına bastırdım . Nerde olduğum umurumda değildi şuan sadece onu öpmek istiyordum .


Ve o gün aşkımın korkumu yenip , kalbime birilerine açtığım gündü .


Selam...


Ahğ sonunda çiftimiz kavuştu.


Sizce Asena korkusunda haklımıydı .


Asur çiftimiz çok yakıştılar ama 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰


Neyse kafanızı şisirmiyim oy vermeyi ve yorum yazmayı unutmayın .


Loading...
0%