Yeni Üyelik
14.
Bölüm

14 . Bölüm " İyileştiren İlk Adımlar "

@guguizp

Dudaklarının tadını iyice dudaklarımda hissedince geri çekildim . Onun şaşkınlığı devam ederken ben mavi gözlerine baktım beni benden alan gözlerine .


Konuşmuyordu sadece gözlerimin içine bakıyordu " Birşey söylemeyeçekmisin" dedim . " Buraya gel " dedi kollarıyla beni göğsüne çekti sıkıca sarıldı , bende ona sarıldım .


" Özür dilerim " diye mırıldandım , ve tarçın kokusunu içime çektim .


" Oğlum " dedi bir kadın sesi , gözlerimi açtığımda bir kadın vardı bize bakıyordu şaşkın gözlerle , salak oğlum dediğine göre annesi ayrıl çocuktan ayıp dedi iç sesim , çok haklı hemen ayrıldım .


" Anne şey " dedi Gurur , kadın kaşlarını çattı ilk gündende basılmazsın kaynana Asena .


" Ney " dedi kadın , Gurur elimi tuttu


" Kız arkadaşım " dedi kadın ilk ellerimize sonra bana baktı .


" Gerçektenmi " dedi sevindiğini belli eden sesiyle . Gurur kafasını salladı


" Asena , annem Sevda " dedi bana dönerek .


" Memnun oldum " dedim , " Ay kızım ne duruyorsun öyle gel içeriye " dedi sevda .


" Kusura bakmayın habersiz geldim " dedim , " Ne kusuru kızım gel bakim içeriye " dedi . Kolumdan tutup beni içeriye çekti , salona soktu bizi koltuğa oturttu .


" Açmısın kızım hemen birşeyler hazırlayayım " dedi , " Yok sağolun aç değilim " dedim . Gururda geldi karşı koltuğa oturdu , Sevda hanım elleriyle elimi kavradı .


" Eee , Anlat bakalım nasıl tanıştınız " dedi . Sevda hanım benden heyecanlıydı .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Yattığım yerden yavaşça doğruldum , Sevda hanımla saatlerce sohbet etmiştik sonunda dinlenmem için Gurur beni kurtarmış ve yatağına yatırmıştı .


Bayadır uyuyordum herhalde , Gurur arabadan eşyalarımı getirmişti üzerimi değiştirip odadan çıktım .


" Uyandınmı kızım " dedi Sevda teyze , hanım dediğimde bana çok kızmıştı bu yüzden teyze demem için tenbihlemişti .


" Uyandım Sevda teyze " dedim , " Gel bak seni kızlarımla , damatlarım geldi onlarla tanıştırayım " dedi . Belime dokunarak beni bahçeye yönlendirdi . Masa kurmuş oturuyorlardı .


Gurur yoktu " Gurur nerde Sevda teyze" dedim , " Markete gitmişti gelir şimdi kızım " dedi kafamı sallayıp önüme döndüm .


Çok büyük değillerdi Gurur' dan birkaç yaş büyük olabilirlerdi . Gurur tıpkı aynısı olan kadın sarıldı " Akasya canım ben , Gurur en büyük ablasıyım " dedi , bende sarıldım .


" Buda eşim Ferhat " dedi adamın uzattığı elini sıktım . " Memnun oldum " dedim . Sonra Sevda hanıma benzeyen bir kadın sarıldı " Bende Arzu , ikinci ablasıyım " dedi .


" Eşim Serdar " dedi oda elini uzattı , elini sıktım . Diğer kadın sarılmadı , ama konuşmadıda Sevda teyze boğazını temizledi bu uyarımıydı .


Yapmacık bir şekilde " Bende Aslı , üçüncü ablasıyım " dedi , gülümsedim


" Memnun oldum " dedim , o ise kaşlarını havaya kaldırdı bilmiş Bi tavırla " Aynen " dedi bu niye şimdi böyle davrandı .


" Hadi geçin masaya , güzel kızıma bir sürü şey hazırladım " dedi Sevda hanım bendenmi bahsediyordu anlamadım .


" Bak bize bu güne kadar böyle masa hazırlamadı " dedi Arzu .


" Teşekkür ederim , ama keşke kendinizi yormasaydınız " dedim .


" Olurmu öyle kızım , sende artık benim bir evladım sayılırsın birdaha böyle sözler söylemek yok tamam'ı " dedi .


" Ooo , siz çoktan kaynaşmısınız " dedi Gurur , bakışlarımı geldiği yöne çevirdim . Gülerek bize doğru geliyordu .


" Hadi geçin sofraya , yemekler soğuyacak " dedi Sevda hanım .


Herkes yerlerine oturdu bende Gurur'un yanına oturdum .


" Sendemi askersin Asena " dedi Akasya abla , yaş olarak bizden biraz büyüktü .


" Evet " dedim .


" Rütben ne " diye sordu Aslı .


" Yüzbaşı " dedim .


" Gurur binbaşı " dedi nefeslenir gibi gülüp ima ederek , bu kadın bana niye böyle davranıyorduki .


" Biliyorum " dedim .


" Vay , demek Yüzbaşısın zorlamıyormu Asena " dedi Serdar .


" Hayır hiç zorlandığımı hatırlamıyorum " dedim .


" Tabi benimde üvey babam albay olsa , bende zorlanmam " dedi Aslı fısıldayarak ama bunu bende dahil herkes duymuştu .


Gözlerimi kaldırıp gözlerine sabitledim , " Abla " dedi Gurur uyarır bir sesle . " Ne ablası Gurur , yalanmı " dedi .


" Yanlış anlaşılma oldu galiba , ben buraya kadar kendi emeklerimle geldim ne kimsenin yardımını istedim , nede babam beni diğer askerlerinden ayırdı . Diğer Askerler neyse askeriyedede babam için oyum " dedim . Elindeki kaşığı tabağın yanına bıraktı , ve yüzünü tamamen bana çevirdi .


" Hangi babandan bahsediyorsun , iki baban varya katil olanmı , yoksa albay olanmı " dedi Aslı .


" Aslı kes sesini " dedi Sevda teyze .


" Ne kesi Anne ya , bir katilin kızını masamızda oturtuyoruz , sen söylesene olayları duyunca yüzün düşmedimi Anne inkar etsene " dedi .


" Abla sana sus diyoruz " dedi Gurur , ben çoktan başımı öne eğmiştim .


" Ne susması Gurur , Ailesini sen kendin anlatmadınmı , üzgünüm ama ben böyle bir aileye sahip kadına sizin kadar çabuk ısınamam " dedi . Ben masadan kalktım buraya gelmemeliydim , Gurur'u beklemeliydim .


" Asena " dedi Gurur arkamdan kolumu kavradı ve kendine çevirdi bedenimi ben ağlamaya başlamıştım . Geçmişim her zamanki gibi yüzüme vurulmuştu .


Göğsüne çekti beni sarıldı " Özür dilerim " dedi mırıldanarak . Kollarımı beline sardım . Alnıma öpücük bıraktı .


" Oğlum " diyerek içeriye geldi Sevda teyze , Gururdan ayrıldım .


" Ha oğlum , götür bir Gezdir Asena kızıma buraları " dedi sonra bana döndü . " Sen o delinin kusuruna bakma kızım " dedi . Kafamı tamam anlamında salladım .


" Hadi hazırlan seni çok güzel bir yere götüreceğim " dedi .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Nereye gideceğimizi hala söylemedin" dedim , " Az sabırlı ol yüzbaşım birazdan göreceksiniz " dedi sırıtarak . Arabayı geldiğimiz yere park etti .


Arabadan indim , arkadaki poşetlerden birini elime aldım gelirken markete uğramıştık .


Gururda diğerini aldı eline , orman gibi bir yere gelmiştik . " Elinizi tutabilirmiyim , yüzbaşım " dedi Gurur . Gülümseyerek elini kavradım elimle .


" Gerçekten söylmeyeçekmisin , nereye gidiyoruz " dedim . Kafasını hayır anlamında salladı , " Çok sabırsızın , azcık dişini sık " dedi .


Orman yolunda biraz yürüdük , ve beni bir tepeye çıkardı manzarası baya güzel olan bir tepeye . " Bak bütün Samsun gözlerinin önünde " dedi yere oturdu benide yanına çekti . Bir kaç dakika boyunca sesiz oturduk , ama dayanamayıp ilk sesizliği bölen ben oldum .


" Sormayaçakmısın , fikrimi değiştirenin ne olduğunu öğrenmek istemiyormusun " merakla sordum , aklımı kemiren soruyu .


" Hayır , sen bana geldin nedenini sorgulamam Asena , gidersende sorgulamam sadece burda seni beklerim , çünkü biliyorum bir yıldız her zaman gökyüzüne aittir bazen kaybolsada tekrar ışığını yaymak için yerine geri döner " gözlerimin içine bakarak söylediği sözler aklımı başımdan almaya yetmişti bile .


" Neden gittin , tayininde buraya aldiracakmışsın " dedim .


" Beni babana benzetmiştin Asena , ne olursa olsun beni o adama benzetmen çok zoruma gitti , zamana ihtiyacın olduğunu düşündüm ve tayin kısmı yalan Aslana dönünce hesap soracağım " dedi .


" Bende " dedim Kolunu kaldırıp omzumun üstüne attı ,


" Gurur " dedim daha merak ettiğim çok şey vardı sormam gerekiyor sonuçta .


Tebessüm etti " Birdaha Gurur desene " dedi . " Gurur " dedim gözlerini dudaklarıma indirdi . " Ne güzel söylüyorsun öyle " dedi eğilecekken başımı sağa çevirdim .


" Konuşuyoruz şurda bölme sohbeti " dedim hafif kızmış gibi yaparak . Güldü " Sor bakalım " dedi . " Ailene ne kadarını anlattın " dedim kısılmış sesimle .


" Sana sormadan çok anlatmak istemedim aslında , ama annem çok merak edince üstü kapalı anlattım " dedi . Bakışlarımı yere eğdim , daha babamın sadece katil olduğunu söylemişti . Elini yatağımın üstüne koydu , " Eğer Canını sıkan ablamın söyledikleri ise- " dediki lafını kestim .


" Boş ver bu konuyu anın tadını çıkaralım " dedim . " Gün batımına kadar burdayız , gün batarken daha güzel buralar sana izletmek istiyorum " dedi .


Bir soru daha vardı aklımda ama sorup sormamak arasında kaldım , merakıma yenik düştüm " Gurur , bir şey daha sormak istiyorum ama üzüleçeğinden korkuyorum " dedim . Başını bana doğru eğdi markalı gözlerle baktı


" Neyle ilgili " dedi .


" Baban , nasıl öldü " dedim . İlk bir kaç dakika yüzüme baktı , gözlerindeki kederi görmüştüm gerçekten onu derinden etkilemiş gibi görünüyordu .


" Tamam boşver- " dedim ama lafımı kesti anlatmaya başladı " Altı yaşındaydım , iki asker elinde bereyle gelmişti kapıya ben ne olduğu anlamadan annem haykırmaya başladı . Cenazesinde hiç ağlayamadım , içimdekileri dökemedim belkide veda etmek istemediğimden " dedi sesi titriyordu . Ben onu dinlemeye devam ettim , " Nöbet tuttuğu sıra baskın olmuş o gün yedi şehit vermişler toprağa , biriside benim babam " dedi .


Uzun süre ikimizde sesiz kaldık , elimi cebime atıp telefonumu ve kulaklığımı çıkardım . Kulaklığın birini Gurura uzattım " Ne yapıyorsun " dedi .


" Madem beni böyle bir tepeye getirdin , o zaman şarkı dinlemezsek olmaz " dedim . Gülümsedi kulaklığın birini kulağına taktı .


" Evet , istek alıyorum " dedim . Telefonu elimden aldı yazamaya başladı . " Madem dertlendik müslüm babasız olmaz demi " dedi . Hangimiz sevmedik şarkısını açmıştı , bende kolunun altına iyice sığındım .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Biz merdivenlerden çıkarken Sevda teyze hızla kapıyı açtı . " Oğlum nerde kaldınız misafirler geldi , oğlun nerde oğlun nerde diye soruyorlar " dedi hafif kızmış bir ses tonuyla .


" Geldik ya annecim , hem kim geldi bu saate " dedi homurdanarak Gurur .


" Şu karşı komşu Filiz teyzen geldi " dedi , " Ne , biz geri gidiyoruz o zaman " dedi hızla Gurur . " Oğlum olurmu kadın seni bekliyor sabahtan beri gel içeriye , hem Asena kızımıda görürse susar bir şey söylemez " dedi Sevda teyze , beni görünce niye bir şey demesinki . Gurur oflayarak içeriye girdi , bende peşinden girdim .


" Nasıl geçti zamanın güzel kızım , eğlendinmi " dedi Sevda teyze .


" Evet çok güzeldi " dedim . Elini belime koydu içeriye girdik . Koltukta oturan Aslı yı görünce bakışlarımı kaçırdım , ve Sevda teyzenin yanına oturdum .


" Sevda bu hanım kızımız kim " dedi , daha yeni odada olduğunu fark ettiğim teyze .


" Gururumun kız arkadaşı " dedi elimi tutarak . Kadın duyduğu sözlerle , gözleri büyüdü elindeki kahveyi sehpaya bıraktı .


" Sevda , şaka etmenin zamanımı sende" dedi gülerek . Ne şakası gerçek sevgilim hanım hanım . " Ne şakası Filiz oğlumun yavuklusu Asena kızım " dedi Sevda teyze . Aslı koltuktan oflayarak kalkıp içeriye gitti . Gurur ise üzerini değiştirmiş bir şekilde içeriye geldi .


" Gurur oğlum bu annen ne diyor , gel bakim yanıma " dedi kadın , Gurur bakışları Sevda teyzeyi buldu ve gidip kadının yanına oturdu .


" Ne diyor Filiz teyze " dedi Gurur . Bu kadın niye böyle bir tepki vermiştiki .


" Bu kız senin şimdi yavuklunmu " dedi , Gurur kafasını salladı " Evet " dedi Gurur . Kadın bakışlarını bana çevirdi iyi bir süzdü , gerçekten birisi burda ne oluyor bana anlatsın .


" Oğlum ben sana kız bakıyordum zaten , sen niye tanımadığın etmediğin kızları alırsın . Bak şu hacerin kızının fotoğrafını attım sen niye bakmadın ona , bak kız çok güzeldir " dedi kadın, ve bunları benim yanımda söylüyordu çıldırmama ramak kaldı hacerin kızı ha Filiz hanım , hacerin kızı .


Kara defter en üste not ,


Filiz 


Hacerin kızı


Not edildi intikam listeme , şimdi onlar düşünsün . " Bak Filiz teyze " dedi Gurur beni gösterek . " Bak sevdiğim kadın karşımda oturuyor , o yüzden artık bırak şu işleri , hem sana kim dedi bana kız bak diye " dedi Gurur . Sevdiğim kadınmı beni alın burdan eriyorum resmen .


" Oğlum bak beni dinle bir " dedi sohbetin geri kalanı hep Filizin beni gömmesi ile geçti sıkıntıdan patlamak üzereydim .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Elimdeki domates ve salatalığı doğuyordum Filiz gittikten sonra herkez odasına çekilmişti , benide Sevda teyze yanına yatırmıştı Vallah yalan yok bütün gece sıcak kollarının arasında çok rahat ettim .


" Ah kızım ben sana otur demedimmi , Aslı gelir halleder şimdi kahvaltıyı sen misafirsin " dedi Sevda teyze içeriye girerek .


" Olurmu öyle bitti zaten , yumurta kaldı " dedim . Masanın üstündeki telefonum çalmaya başladı .


Ellerimi yıkayıp , masadaki telefonu elime aldım ve balkona çıktım Kartal arıyordu .


" Alo " dedim .


" Komutanım sabah sabah aradığım için üzgünüm " dedi .


" Noldu Kartal söyle " dedim .


" Komutanım- " dediki sesi kesildi ve seldanın sert ve sinirli sesi araya girdi .


" Bunudamı yaptın Asena sonunda , beni takip ettirmek ne demek " dedi sesi çok sinirli geliyordu .


" Ne takibi " dedim salağa yatarak .


" Beni deli etme , kartalı neden peşime taktın " dedi .


" Kartalı niye peşine takayım Selda hiç anlamıyorum seni " dedim böyle devam kızım iyi gidiyorsun .


" Buraya geldiğinde sakın ama SAKIN GÖZÜME GÖZÜKME " dedi ve telefondan dıd sesi yükseldi . Sinirlenmisti galiba biraz , neyse döndümmü birseyler söylerdim .


İçeriye tekrar girip mutfağa ilerledim , Sevda teyze masayı kuruyordu bende yarım kalan domates ve salatalığa devam ettim . Arkadan biri belime satılmıştı burnuma gelen tarçın kokusundan kimin olduğunu anlamak zor değil .


" Günaydın " dedim .


Yanağımdan öptü " Günaydın" dedi .


" Annen gelicek yapma " dedim dahada sıkı sarıldı ve bir kez daha yanağımdan öptü geri çekildi .


" Kimle konuşuyordun , biraz korkmuş gibi duruyordun " dedi .


" Selda beni yakalamış , Kartala onu takip etsin diye görev vermiştim şu Arın meselesi yüzünden. Kartal salağı yakalanmış telefonda Selda çok sinirliydi " dedim .


Güldü " Koskoca bordo bereli adam , nasıl yakalanmış " dedi kahkaha atarak . " Hatırlatırım onun babası ve kardeşi bordo bereli canım " dedim sırıtarak .


" Kızım onlarda hazırsa , oturalım masaya " dedi Sevda teyze içeriye girerek . " Hazır Sevda teyze " dedim .


" Hadi sofraya o zaman " dedi . Sandalyemi çekip oturdum , Aslı karşıma oturmuştu ve yine aynı bakışlar .


" Anne biz bugün döneceğiz , izin günümüz bitti " dedi Gurur .


" Bu kadar çabukmu oğlum , hem Asena daha dün geldi hemen nereye " dedi Sevda teyze . " Malesef , bugün dönmemiz lazım " dedi Gurur .


Haklı her an yeni görev gelebilirdi , hem benim izin günüm bitmişti bile .


" Siz gelin Mardine Sevda teyze " dedim . " Ah kızım ah , gelmeyi o kadar çok istiyorumki , Ekremimin mezarı burda onu bırakıp başka memlekete gitmeye dayanamıyorum " dedi . Başımı salladım .


Sevda teyze Gururun elini tuttu , " Bir kaç gün kalsanız olmazmı oğlum " dedi , Gurur elini tutan eli aldı , dudaklarına götürüp öptü .


" Söz çok kısa bir sürede , tekrar geleceğiz Annem " dedi .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Her şeyi aldın demi " dedi Gurur , kafamı salladım . Bagaja bavulları koyuyordu , bagajın kapısını kapatıp ağlayan Sevda teyzeye döndü .


" Bak işte , sen niyemi ağlıyorsun " dedi Sevda teyzeyi göğsüne çekti sıkıca sarıldı ve basının üstünü öptü .


Geri cekildi " Kendinize dikkat edin tamam'ı aklım sizde kalmasın " dedi Sevda teyze geri çekilerek . Sonra bana döndü ve sarıldı, bende onu sarıldım , Gururun diğer ablalarıda gelmişti veda etmeye . Akasya ve Arzuya aynı anda sarıldı .


" Yine gel tamam'ı bu kapı sana her zaman açık " dedi Sevda teyze gülümsedim . Akasya geldi veda etmek için sarıldı bende karşılık verdim sonra Arzu sarıldı .


" Seninle çok sohbet edip , birbirimizi tanımadık ama olsun inşallah bir dahaki sefere " dedi Arzu , gülümsedim .


Aslı Gurura sarılıp geri çekilmişti , kollarını önünde bağlayıp kenarda durmayı tercih etti . Bense zaten bana sarılmasını istemiyordum söylediklerinin etkisinden çıka bilmiş değildim .


Gurur şoför koltuğuna oturdu bende sürücü koltuğuna geçtim . Emniyet kemeri taktım . Arabayı çalıştırdı Gurur ve sürmeye başladı, Gurur gelirken uçakla geldiği için şimdi beraber benim arabamla gidiyorduk .


Sevda teyze arkamızdan su döktü .


" Gurur " dedim başımı ona çevirerek ,


" Efendim güzelim " dedi .


" Beni babanın mezarına götürürmüsün " dedim , bakışlarını bana çevirdi sonra tekrar yola baktı .


" Bu nerden çıktı şimdi " dedi ,


" Gitmeden görmek istiyorum , bütün ailenle tanışmak istiyorum " dedim .


Elimi avcunun arasına aldı ve dudaklarına götürdü küçük bir busa bıraktı . " Peki " dedi .


Kısa sürmeyen bir yoldan sonra arabayı bir kenara park etti , bende emniyet kemerini söküp aşağıya indim .


Gurur yanıma geldi elimi tuttu , beraber yürümeye başladık .


Üzerinde Ekrem Çevik yazan bir mezarın yanına getirdi beni , babasının mezarına elimi bırakıp babasının yanına gitti . " Bak baba sana kimi getirdim " dedi , elimi tutarak yanına çekti . " Daha dört gün önce sana burda dert yanarken , şimdi elini tutuyorum baba dediğin yine çıktı " dedi ağlamaklı sesiyle .


Mezarın başında biraz daha durduk , sonra beraber yine arabaya yürüdük . Yola tekrar çıktık . Gurur güneş gözlüğünü takmıştı , çok yakıştığını söylemeliyim . " Neden öyle bakıyorsun" dedi , " Bakmamı istemiyormusun " dedim .


" Hayır , sadece garip bakıyorsun " dedi


" Aşığım ya ondan " dedim , gülümseyerek elimi öptü .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Askeriyenin koridorlarında sakince ilerliyordum , ama bugün her şey gözüme bir farklı güzel gözüküyordu . Yemekhaneye ilerledim ve bizimkilerin yanına oturdum . Kartal biraz çekingen oturuyordu , kızaçağımı sanıyordu galiba . Buğra ve Derviş sakince oturuyordu ilk defa . Demir ise aslanla birseyler konuşuyordu , Güney ortalıkta yoktu . Selen ise göreve gitmişti . Gurur ise daha gelmemişti .


" Komutanım bana ceza vermeyecekmisiniz " dedi Kartal .


" Yok be Kartal senin yerinde kim olsa Selda yakalardı boş ver anlat bakalım dikkatini çeken bir şey gördümü " dedim .


" Komutanım neredeyse bana söylediğınizden beridir adamı göremiyorum , Seldanın yanına hiç gelmedi " dedi .


Buna sevinmem gerekirken içime bir kürt düşmüştü , Bir planımı vardı bu şerefsizin acaba . " Çok dikkat et Kartal yakalandım diye bırakma , o adamın Seldaya zarar vermesine izin veremem" dedi .


Telefonuma bildirim düştü , açıp ekrana baktım .


Gurur : Askeriyedemisin güzelim .


Siz : Evet seni bekliyorum .


Yazıp mesaj sayfasından çıktım , telefonu cebime tekrar koydum bizimkilerin yanından kalkıp odama gittim halletmem gereken bir kaç dosya vardı .


Odama ilerlediğim sırada , Orhan binbaşı yolumu kesti . " Ne zamandır seni göremiyorum Asena görevdemiydin " dedi . Nerden geliyor bu samimiyet demek vardı ama işte askeriyedeyiz .


" Hayır Gurur komutanımın Ailesiyle tanışmaya gittim " dedim . Yüzü bozuldu ama belli etmemeye çalıştı


" Artık burdayım , burayı çok sevdim tayinimi buraya aldırmaya karar verdim " dedi . Banene bundan .


Arkamdan bir kol bedenimi sardı , bakışlarımı arkaya çevirdiğimde Gurur olduğunu gördüm . " Güzelim " dedi .


" Merhaba Gurur komutanım, bizde Asena yüzbaşım ile sohbet ediyorduk " dedi Orhan binbaşı . Yüzbaşım derken sonuna neden -m harfi eklediki bu .


Gururun kolunun kasıldığını hissediyordum , " Öylemi , ama almak zorundayım bir görev hakkında yardımına ihtiyacım var " dedi Gurur sahte bir tebessümle .


" Yok sorun değil , biz sonra devam ederiz " dedi , bu adama bir şeyler olmuş yada ölmek istiyor erkenden ben bunun gırtlağını sıkarım yanlız .


Gurur elimden tutarak , beraber yürümeye başladık bence bu yeterli bir cevap Orhan gardaşım ayağını denk al .


" Bok devam edersin " dedi Gurur fısıltı şeklinde , ağzının içinde birseyler daha homurdandı ama çok duymadım .


Odasının önüne gelip kapıyı açtı , ama hala homurdanıyordu " It herif yüzbaşımmış gösteririm ben sana " dedi bu bomurtusunu duymuştum .


" Ne homurdanıyorsun sen kaç dakikadır " dedim , " Ne konuşuyordun o salakla güzelim " dedi . Ama ben seni yerim şimdi , yanağını sıkıp çen beni kıskandınmı çen dememek için zor tutuyorum kendimi resmen .


Kollarımı boynuna sardım " Bir şey konuşmadık sadece tayinini buraya almış onu anlatıyordu " dedim . Kollarını belime sardı , " Sanene bundan niye anlatıyor " dedi .


" Sanırım arkadaş falan arıyor " dedim ,


Kaşları havalandı , " Pek gözüm tutmadı o adamı , sevmedim " dedi .


" Bende biraz gıcık bir tipi var " dedim .


Elimden tuttu masasına ilerledi , sandalyesine oturdu benim içinde yanına sandalye çekti oturdum . Çekmeçesinden bir kaç dosya çıkardı


" Bunları halletmemiz lazım asker " Dedi önüme bir kaç dosya bıraktı .


" Bunlar ne " dedim birini açıp incelerken . " Senin yüzünden birikmiş bir kac dosyalarım " dedi . Tek kaşım havalandı " Niye benim yüzümdenmiş " dedim .


" Aklımı başımdan aldığınız için birikti" dedi , saçımı arkaya attım egolu bir ses tonuyla " İşte , bazen öyle şeyler yapabiliyorum " dedim . Boş boş baktı bu halime sonra kafasını sallayarak güldü .


Bende dosyanın kapağını açtım ,


" Gurur bir şey soruçam , araba kazası yaptık ya biz kavga falan yapmıştık o zaman hakkımda ne düşünmüştün " dedim .


" Bir aptal olduğunu " dedi , yüzüne şokla baktım . Ciddimi diye baktım , son derece ciddi duruyordu koluna vurdum


" Sensin aptal " dedim . Kolunu tutarak


" Ne yalanmı söyleyeyim , sen ne düşündün benim hakkımda " dedi hafif kızarak .


" Bir dağ öküzü olduğunu , hayvan misk öküzü " dedim . Güldü " Sen benim hakkımda çok güzel düşünmüşsün sanki , birde bana kızıyor " dedi .


Yerimden kalktım " Ben gidiyorum " dedim . Kolumdan tutup geri oturttu


" Tamam gitme dur " dedi . Dosyaya odaklandım " Peki babanın odasında yine beni gördüğünde ne düşündün " dedi . " Kafanı koparmak istediğimi " dedim .


Duraksadı yüzüme baktı , bende ona baktım " Ne " dedim .


" Cidimisin " dedi kafamı salladım ,


" Sevgilimle sohbetimize bak , demin kafamı koparmak istediğini söyledi " dedi gülerek . Bende güldüm


" Sen ne düşündün " dedim .


" Yine aptal olduğunu " dedi bu sefer kafasına vurdum . " İki etti üçüncüde senin kafanı gerçekten kopartırım " dedim . Güldü , hatta kahkaha attı . Telefonum çalıyordu ekrana baktım .


Arayan kişi gözükmüyordu , açıp kulağıma koydum .


" Merhaba komutan " dedi karşıdaki erkek sesi .


" Kimsin " dedim .


" Kim olduğum önemli değil , şuan arkadaşına ne olacağı önemli yazık pekte güzel kız " dedi .


" Ne diyorsun lan sen " dedim . Gurur yanımda anlamayarak baktı .


" Selen diyorum elimde , ve ölmesine çok az süre kaldı " dedi .


Selam....


Yeni bölüm sizlerle


Gurur ve Asena sizce nasıl oldular bence muq .


Yorumlara düşüncelerinizi yazınız ve bölümün altında küçük bir yıldız var onada tıklarsanız çok sevinirim kankisler .


😚😚😚😚🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤❤


Loading...
0%