Yeni Üyelik
15.
Bölüm

15 . Bölüm " Beyaz Işıklar "

@guguizp

Aslan sakin ol " dedim tekrar kafayı yemişti sanki , " Nasıl sakin olayım Asena , nasıl sakin olim ben Selen onların elinde yaşıyormu belli DEĞİL " dedi bağırarak . Derviş ve Buğra sakinleştirmeye çalışıyordu .


" Bak birazdan göreve çıkacağız , kardeşimi onların eline bırakacak değilim ama sakinleş Aslan aksi halde göreve gelemezsin " dedim . Kafasını hayır anlamında salladı elleriyle yüzünü avuçladı . Gurur sıkıntılı bir halde yanımıza geldi " Çabuk tim Hazırlanın göreve çıkıyoruz " dedi .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" İçeriye sırayla gireceğiz eğer biriniz acele etmeye kalkarsa , askeriyeye dönünce olacakları düşünsün öyle acele etsin " dedi tehtidkar bir ses tonuyla . " Emredersiniz komutanım " dedi bütün tim .


" Önden Asena ve ben gidiyorum , talimat verdiğim an Derviş ve Aslan siz geleceksiniz " dedi , biz içeriye ilerlemeye başladık adam beni aradığı an konumunu bulmuştuk . Selen büyük ihtimal içerde olması gerekiyordu .


" Dikkatli ol asker , arkamdanda sakın çıkma " dedi Gurur . " Bence sen benim arkama geç , ben seni korurum " dedim . Gülümsedi silahını daha sıkı tutup içeriye girdik .


Önümüze çıkan bir kaç adamı öldürmüştük . Aslanla ve Dervişe talimat verdi gelmeleri için bense diğer odalara ilerledim .


" Dikkatli ol " diye arkadan uyardı Gurur , kapıyı açtım silahımı doğrulttum . Kimse yoktu odada diğer odalarada aynısı yaptım . Ses seda yoktu kafamı koridorun ucuna çevirdiğimde Gurur gözükmüyordu .


Adımlarımı oraya yöneltim , kulaklığa dokundum " Sesim geliyormu " dedim , kulaklık çekmiyordu evde galiba sinyal kesici vardı . Temkinli adımlarla , ilerlemeye başladım .


Kulaklıktan cızırtı sesleri gelmeye başladı , kesik kesik sesler geliyordu


" Beni duyuyormusunuz " dedim tekrar , " Komutanım " dedi kesildi ses tekrar geldi " Komutanım çabuk çıkın o evden bomba var " dedi Derviş bağırarak .


" Gurur , Gurur içerde " dedim ,


" Hayır Selen Komutanımla dışardalar , lütfen çıkın o evden , ' bırakın beni Asena icerde ' " Gururun bağırma sesi gelmişti . Acilen çıkmam gerekiyordu .


Çıkışa doğru ilerlemeye başladım koşarak , ama ben çıkacakken karşıma bir adam çıktı ayağına direk tekme salladım . Ama adam bacağımı yakalayıp beni duvara itti . Elinde tabanca vardı bana doğrultu tam sıkaçakken eline tekme attım .


Ve duvara ittim " Komutanım son on dakika " dedi Derviş . Çıkışa koşmaya başladım şimdi onunla uğraşamazdım . Arkadan kolumu tutup kendine çevirdi ve yumruk attı . Boğazıma yapıştı ve sıkmaya başladı , eline yapıştım itmeye çalıştım . Nefesiz kalmıştım koluna yapışıp ters çevirdim o acıyla inleyerek geri çekildi bende kafasını sivri Demir parmaklığa vurdum . Hızla geri öksürerek ayağa kalktım koşmaya başladım çok az süre kalmıştı .


Patlamaya bir dakika kala kendimi dışarıya attım , ve bedenimi korumak amacıyla yere çöküp kafamı kapattım .


Evden gelen patlama sesi kulaklarımı sağır edecek dereceydi . Yavaşça ayağa kalktım sırada güçlü bir kol bana sarıldı ve hızla göğsüne çekti . Bu Gururdu bende ona sıkıca sarıldım , yanağımı öptü kokumu içine çekti .


Çok korkmuş olmalıydı , " Bir daha yanımda ayrılmak yok " dedi kısılmış sesiyle . Kafamı salladım " Komutanım Çok korkuttunuz bizi " dedi Güney arkadan . Geri çekildim " Selen nerde " dedim.


" Durumu ağır hemen hastaneye sevk edildi " dedi Gurur . " Adam " dedim kaçmış olamazdı , " Aslan onu evin içine zincirlemişti , büyük ihtimal biraz önce öldü " dedi Derviş . Aslana bak sen iyi göz altı için istememişti zaten babam .


" Tim toplanın görev bitti " dedi Gurur .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Yoğun bakımın önündeydik , Aslan saatlerdir camdan Seleni izliyordu .


" Aslan hadi eve git dinlen biraz , biz zaten burdayız " dedim görevden döndüğümüzden beri burdaydı . Üstünü bile burda değiştirmişti .


Ses çıkarmadı yanımda oturan Gurur kolunu omzuma attı ve beni göğsüne çekti . Gerçi bende dinlememiştim ,


Selda bize doğru gelmeye başladı .


Demir ve Derviş Kartala bakarak sırıtmaya başladı , Selda ise öfkeli gözlerle Kartalı seyrediyordu . Kartal ise çaresizce başını öne eğmişti .


" Sizin için izin aldım , bir dakikalığına sadece biriniz içeriye girebilirsiniz " dedi Selda . Aslan bana baktı " Sen gir " dedim , adam zaten harap olmuştu bu bir dakika onu toplar .


" Burdan hemşire maske falan vericek Aslan " dedi Selda , Aslan başını sallayarak gösterdiği yere ilerledi .


Selda ise gidip Kartalın yanına oturdu


" Nasılsınız Kartal bey " dedi yapmacık bir ses tonuyla . " Nasıl olayım iyiyim siz nasılsınız " dedi oda aynı ses tonuyla onlar alışmaya başlarken ben Gurura iyice sindim oda çenesini başımın üstüne yaslandı .


Ama telefonu çalmaya başladı , elini cebine atıp çıkardı . Ekranda kim olduğuna baktı ve ayağa kalktı


" Efendim abla " diyerek koridorun ucuna ilerledi .


Selda ve Kartal hala atışıyorlardı , Buğra ise çaktırmadan bu hallerini videoya alıyordu Derviş ve Demir ise birseyler konuşmaya başlamıştı . Güneyde benim gibi sakince onları izliyordu zaten timde tek aklı başında olan oydu .


Gurur tekrar buraya gelmeye başladı ,


" Benim gitmem gerekiyor , hava alanına gideceğim " dedi Gurur koltuktan çektini alarak .


" Neden " dedim , " Ablam buraya gelmiş , artık benimle yaşayacakmış " dedi Gurur yılgın bir sesle .


" Hangi ablan " diye sordum hızla , nolur o olmasındı .


" Aslı " dedi , ne , ne , ne , ne , NE .


Niye Aslı gelmişti bir diğer ablaları gelmemişti , daha iyi bir seçenekti diğer abalaları . Oda tam karşı dairemde oturacaktı .


Amen tanrım , " Ben gidip alayım , eve yerleştirir geri gelirim " dedi Gurur ayağa kalktım . Yanağımdan öptü


" Görüşürüz " dedi ilerlemeye başladı .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Gör bak iyileşir iyileşmez, sana bin tür koşuyu nasıl veriyorum " dedim Selen uyanmıştı ayrı bir odaya alınmıştı bile .


" Emredersiniz komutanım " dedi kısık sesiyle gülerek , Aslan o uyandığında odaya girmemişti hatta ortalıkta gözükmüyordu bile .


Gurur içeriye girdi ama arkasında biri daha vardı Aslı , ay beni tutun bayılaçağım Oya tut beni .


Gurur yanıma geldi " Nasılsın Selen " dedi , " İyiyim komutanım " dedi .


" İyileşte bir an önce sana iyi bir ceza verelim " dedi Gurur . Aslı " Merhaba " dedi Selene doğru.


" Ha tanıştırmayı unuttum , ablam Aslı" dedi Gurur . Oya hızla kolunu omzuma attı, Selen yerinde dikleşti , Selda ise gözlerini Aslıya dikti . Onlara Aslıyı anlatmıştım fakat bu kadar hızlı beni korumaya geçeçekleri aklıma gelmemişti .


" Memnun oldum " dedi Selen imayla , Selda nın telefonu çalmaya başladı . Ve odadan çıktı Arayan kesin Arındı artık onunla konuşmam gerekiyordu bu konuyu .


Bende peşinden koridora çıktım , Telefonu gülerek kapattı " Selda " dedim bana döndü soran gözlerle


" Biraz konuşalımmı " dedim .


" Hangi konu hakkında " dedi ,


" Arın hakkında " dedim Hızla konuşmaya başladı " Asena bu konuda ciddiyim- " dediki lafını kestim .


" Arın benim kuzenim " dedim .


Şok olmuş bir şekilde gözleri büyüdü,


" Ne " dedi sadece .


" O pislik benim kuzenim ve bana zarar vermek için seni kullanıyor " dedim . Olan biten herseyi ona anlattım .


" Ben salak gibi nasıl kandım , sanada o kadar bağırdım çağırdım özür dilerim " dedi bana sarılarak . Bende ona sarıldım ve geri çekildi .


" Bu konu aramızda kalsın , babama anneme söyleme . O pisliği ben halledeceğim " dedim .


" Kartalada bağırdım o kadar ondanda özür dilemeliyim " Dedi . " Hadi iceriye geçelim " dedim .


" Şimdiden görümce derdi çekiyorsun Asena " diyerek gülmeye başladı Selda kahakaha atarak . " Gülme zaten sinirliyim " dedim .


" Ama komik " dedi , kapıyı açıp içeriye girdim .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


( Aslan 'ın anlatımıyla )


Koridorun başında hala oturuyordum , Selen uyanalı saatler olmuştu ama ben odaya girecek cesareti bulamamıştım kendimde .


" Daha odaya girmek için neyi bekliyorsun " dedi Asena , bakışlarımı duvardan çekip ona çevirdim .


" Odaya girecek kadar cesaretim yok " dedim .


" Aranızda ne yaşandı bilemem ama sizin birbirinize karşı olmadığınızı biliyorum " dedi Asena yanıma oturarak , " Aramızda birşey yok " dedim .


Daha ona açılamamıştımki aramızda birşey olsun " Söylemek için neyi bekliyorsun Aslan , yıllardır deliler gibi Selene aşıksın ama saklıyorsun " dedi Asena haklı time ilk atandığımda tutulmuştum o gözlerine .


" Beni bir abisi olarak görüyor " dedim kısılmış sesimle , Asena bir kaç dakika sustuktan sonra konuşmaya devam etti


" Seni abisi olarak görmüyor " dedi Asena . " Asena- " dedimki lafımı kesti .


" Seni seviyor Aslan , sarhoş olduğu bir zamanda itiraf etmişti sana aşık " dedi Asena ciddi bir şekilde .


" Yerinde olsam şimdi o odaya girer ve aşkıma sahip çıkardım " dedi Asena tekrar . Haklıydı hızla ayağa kalktım ve ilerlemeye başladım odasına doğru . Kapıyı açtım odada kimse yoktu Selen ise öylece yatıyordu . Beni görünce yattığı yerden doğruldu .


" Aslan " dedi , yanına ilerleyip sakince yatağa oturdum . Birden ağlamaya başladı Selen " Nerdeydin sen herkes geldi bir sen yoktun " dedi bağırarak . Ellerimle yanağını sildim .


" Ağlama , suçlusu olduğum gözyaşların beni öldürüyor " dedim , " Niye gelmedin hiç yanıma " dedi burnunu çekerek .


Ellerimle yüzünü kavradım ,


" Herkesin gitmesini bekledim " dedim .


" Ne için " dedi , " Bunun için " dedim Kolumu beline sarıp dudaklarına yapıştım .


Canını yakmamak için sakince öptüm , dudaklarımda bir kıpırtı hissettim oda bana karşılık veriyordu . Nefesiz kalana denk öpüştük , ben geri çekildim . İkimizde gülmeye başladık .


" Beni buna pişman edersen topuğuna sıkarım Aslan " dedi , gülmeye başladım . " Yapacaklarını bildiğimden asla pişman olmayacaksın güzelim " dedim .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


( Asena'nın anlatımıyla )


" Siz karşılıklımı oturuyorsunuz " dedi Aslı , kafamı salladım .


Kaşları havalandı , dakka bir gol bir .


" Aslı içeriye geç istersen " dedi Gurur,


" Sen nereye " dedi Aslı .


" Asenada kalacağım bugün gir sen içeriye , eşyaların zaten icerde dolabta boş yer var oraya yerlestirirsin " dedi Gurur .


" Öyle olsun " dedi içeriye girip kapıyı kapattı .


Bende kapıyı açtım , içeriye girdik .


" Sanki ayıp oldu biraz Gurur " dedim ,


" Şimdi onun çenesini hiç çekemem " dedi homurdanarak .


Ceketini çıkardı koltuğa uzandı ,


Üzerimi değiştirmek için odaya ilerledim tişört ve şort geçirdim üstüme içeriye tekrar ilerledim . " Burda yatma Gurur kalk benim odama " dedim .


Gözleri kapalı " Burası iyi " diye mırıldandı , " Hayır sabaha kadar belin tutulur , zaten yorgunsun hadi yatağa " dedim .


Elinden tutup çekiştirdim yatağa ilerlemesini için zorladım , gözlerini tekrar açıp ilerlemeye başladı .


Tişörtünü çıkartıp yatağa uzandı , bende yanına yattım . Ama sarılmadı sanırım rahatsız olmamdan korkuyordu , sırt üstü yattığı için kafamı göğsüne yasladım . Demek istediğimi anlamış olacakki kolunu belime sardı ve alnımı öptü .


" Bugün beni çok korkuttun eve giriyordum beni tutmasalardı " dedi mırıldanarak , gözlerimi gözlerine çıkardım . " Hep göreve gideceğiz sürekli tehlike içinde olacağım yani , hem ben bu günlere nasıl geldim alışığım böyle durumlara " dedim .


Eli sırtımı okşamaya başladı , " Ben alışık değilim Asena , en yakın arkadaşımı cephede kaybettim aynı şey sanada olursa be- " dedi ama elimle ağzını kapattım " Öyle bir şey olmayaçak , senin için bundan sonra kendimi sakınırım " dedim .


" Bir dahaki görevlerde yanımdan ayrılamayacağınız için sorun yok " dedi Gurur . " Emredersiniz komutanım " dedim uykulu sesimle, gözlerim zaten kapanmaya başlamıştı .


" Ben seninin komutanım olsam ne işe yarar , sen benim kalbimin komutanı oldun " diye mırıldanmasını duydum .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Yuh " dedi Oya .


" Kızım ne ara " dedi Selda .


" Bu kahvenin şekeri az " dedim . Şuan bu ortamda beni ilgilendiren tek şey buydu .


" Asena sus Selen anlatmaya devam et " dedi Oya bana ters ters bakarak .


" Anlattığım gibi siz gidince geldi sonra işte " dedi ve sustu , evet Selen bize şuan Aslanla yaşadığı olayı anlatıyordu . Ve galiba sevgili olmuşlardı .


Aslanla konuşmam işe yaramıştı , ne kadar karışmak istemesemde bazen el atmak durumunda kalıyordum Selda " Kızlar Aslı cadısıda geldiğine göre Selen acil iyileşmen gerekiyor yolaçağımız şeytanlar dibimize kadar gelmişken fırsatı geri tepmeyelim " dedi Selda , bakışlarımı ona çevirdim yatağın üzerinde oturduğu yerden bana soru soruyordu .


" Ne yolması , kadına ellemek yok " dedim Hızla .


" Allah ben onu yolmak için Samsuna bile gitmeyi düşündüm , ama bak şu işe ayağıma kadar geldi " dedi Selda .


" Durun ben iğleşmeden Elinizi vurmayaçaksınız onu ben halledeceğim" dedi Selen .


" Kızlar şiddetle olmaz ben o şizofreni psikolojisini bozayım görsün gününü " dedi Oya ama psikolog olduğunu unutarak .


" Kızlar öyle birşey olmayaçak " dedim .


"Ne demek olmayacak " dedi Selda .


" Sizçe dediklerinde haksızmıydı , bir katilin kızıyım işte bu yüzden ona kızamazsın , geçmişimin suçlusu o değil" dedim . Hepsinin yüzü düştü , çünkü haklı olduğumu biliyorlardı .


Odada büyük bir sessizlik oluşmuştu kimse konuşmak istemiyordu zaten bende düşüncelere dalmıştım . Odanın sessizliğini bozan benim telefonumun çalma sesiydi .


Cebimdeki telefonu çıkartıp , ekrana baktım . Gurur arıyordu .


" Efendim " diyerek kulağıma dayadım telefonu .


" Güzelim , nerdesin " dedi .


" Selenin yanındayım " dedim .


" Ablam yemek yapmış güzelim , senide bekliyor " dedi sıkıntılı bir sesle .


" Peki gelirim " dedim hiç kabul etmek istemesemde .


"Gelmek istediğine eminmisin , bak eğer istemiyor- " dediki lafını kestim .


" Canım gelmek istiyorum merak etme sen beni " dedim . Bir kaç dakika konuşmadı Gurur yılgın bir nefes verdikten sonra konuşmaya başladı .


" Tamam , sekizde seni almaya gelirim güzelim " dedi telefonu kapattım .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Kızlar ben kendime kahve alıçağım , sizde istiyormusunuz " dedim oturduğum yerden ayağa kalkarak .


Tam o sırada odanın kapısı açıldı , Aslan kapının arkasından gözüktü


" Merhaba " diyerek içeriye geçti .


Selenin yanına gidip alnından öptü


" Geç kaldım canım , kusura bakma " dedi .


" Biz çıkalım o zaman " dedi Oya , Selda hala koltukta oturuyordu . Oya kolundan tutup ayağa kaldırdı biz odadan çıktık . " Siz burda Oturun ben kahve alıp geliyorum " dedim .


Hastanenin kantinine yöneldim , ama koridorun ucunda gördüğüm suretle durdum . En son evden kaçtığım gece görmüştüm yüzünü .


Karşımdaki kadın çocukluğumun katili olan halamdı , gözlerini gözlerime dikmiş ve bana bakıyordu .


Sırt çantamı omzuma aldım , parmak uçlarımda ses çıkarmadan yürümeye dikkat ederek koridorda ilerlemeye başladım . Halam bugün annemin resmini yırtmıştı gözlerimin içine bakarak .


Neden yapmıştıki , annem ne yapmıştı onlara . Aylardır saklamak için canla başla çalışıyordum ama eni sonu yakalamıştı beni .


Büyük Demir kapıya yöneldim kolunu tutup yavaşça aşağıya indirdim . Yavaşça kapıyı açtım .


" NEREYE GIDIYORSUN SEN " halam uyanmıştı arkama baktığımda odanın kapısından sinirli gözlerle baktığını gördüm .


Koşarak dışarıya çıktım ve caddeye doğru koşmaya başladım tüm gücümle .


" BURAYA GEL ASENA " arkamdan bağırmaya devam ediyordu . Bakışlarımı tekrar ona çevirdim ben koşmaya devam ederken . Hızla gelen korna sesini bile duymuyordum ve kendimi yola attım .


Son gördüğüm hızla üzerime doğru gelen beyaz ışıktı .


Aklıma gelen anılarla öfke tüm vücudumu esir ermişti .Onu görmezden gelip yoluma devam ettim , eski hayatıma dair kimseyi görmek istemiyordum . Yanından geçip gittim . Kantine doğru yürümeye devam ettim .


" Üç tane kahve " dedim görevli kişiye , adam gülümseyerek kahveleri yapmak için gitti .


" Asena " arkamdan kısık sesle bana seslendiğini duydum . Umursamadım adam kahveleri hazırlayana kadar bahçeye çıksam iyi olurdu .


" Asena " dedi bir kez daha peşimden geliyordu adımlarımı hızlandırdım .


Bahçeye çıktım içime derin bir nefes çektim . En son kumarhanedeki görevde görmüştüm " Asena " dedi bir kez daha .


" NE ASENA NE " dedim bağırarak , bedenimi ona çevirerek .


" Kes sesini , bana bağırm- " dediki lafını kestim .


" Bağırırsam nolur Sezen hanım , ne yaparsınız bana karanlık odayamı kitlersin , açmı bırakırsın , sokağamı atarsın yoksa dövermisin NE YAPARSIN " dedim karşısında artık o küçük kız olmadığını bilmeliydi , artık onun karşısında güçlü bir kadın duruyordu .


Onun karşısında karanlığa mahkum olmuş bir çocuk değil , aydınlıkla arkadaş olmuş bir kadın duruyordu .


O iğrenç gözleri üzerimde gezintiye çıktı , sonra gözlerini yüzüme çıkardı


" Çok değişmişsin " dedi . Bu kadın şakamıydı gerçekten .


" Evet değiştim artık o ezdiğiniz kimsesiz çaresiz küçük kız değilim , seni uyarıyorum bir daha karşıma çıkmayacaksın sen , oğlun ve o abin sakın sizi çevremde görmeyeceğim " dedim işaret parmağımı ona çevirerek .


" Zaten seni görmek için gelmedim , gelinim senin kız kardesimiş Arın bu kadar anlatınca dayanamadım bir görmek istedim " dedi yapmacık ses tonuyla .


" Sakın kardeşimden uzak duruçaksınız , yoksa geçmişte yapmadığımı yapar seni hapishaneye attırırım . Oğluna sor anlatır sana nasıl bir yer olduğunu gerçi o deliğe yakında oğlunda tekrar girecek " dedim ve yanından gittim .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Masadan sadece tabak kaşık sesi geliyordu , Gurur beni hastaneden almıştı ve yemek yiyorduk şuan ablasından ses çıkmıyordu .


" Selenin durumu nasıl " diye sesizligi böldü Gurur .


Kaşığımı elimden bırakıp konuşmaya başladım . " Düne göre çok iyiydi böyle devam ederse , bir kaç güne toparlanır" dedim .


" Sevindim " dedi sadece Gurur , tekrar tabağına eğildi . Tam o sırada kapı çaldı , " Birinimi bekliyordun abla " dedi Gurur . Aslı " Evet sen otur ben bakarım " dedi ayaklandı ve ilerlemeye başladı .


Gurur masadaki elimi kavradı


" Durgunsun , hastanedeyken birşeymi oldu " dedi . Kafamı hayır anlamında salladım ve gülümsedim


" Sadece biraz yorgunum " dedim .


" Şu yemek faslı biter bitmez uyumaya gideceksin itiraz istemiyorum " dedi kafamı salladım .


" Evet Asena sana bir sürprizim var " dedi Aslı içeriye girerek . Süprizmi , ne olabilirki gözlerimi kapıya çevirdim .


Gördüğüm suretle kaşık elimden kayıp düştü , bu adamın ne işi vardı .


Gurur hızla ayağa kalktı " Çabuk çık evimden " diyerek üzerine yürüdü ama Aslı önüne geçti . " Kardeşim neden böyle davranıyorsun kayınpederine , ailecek tanışmak için çağırdım beraber bir aile yemeği yiyelim hem Asenada çok mutlu olur " dedi Aslı yapmacık bir ses tonuyla .


Ben sadece olanlara bakıyordum bir ses çıkaramıyordum . " Ha ben unutmuşum baban Anneni öldürmüştü demi , siz ondan konuşmuyordunuz tüh baksana " Dedi , artık dayanamıyordum hızla ayağa kalktım .


Önüme geçerek , " Gerçekler acıdır Asena , ne sen nede senin ailen bizim aileye yakışmaz bunu o kafana sok " dedi . " Abla sus artık YETER " dedi Gurur bağırarak .


Ben hızla o adamın yanından geçip kapıyı açtım ve dışarıya çıktım . Merdivenlerden hızla inmeye başladım


" Asena " sesi arkadan geliyordu biraz daha hızlandım ablası haklıydı .


Ben Gurura layık değildim , zorlamanın faydası yoktu ben ve geçmişim ona zarar vermekten başka bir işe yaramıyorduk . Gözlerimden düşen yaşlarla koşmaya başladım önüme bakmadan koşmaya başladım hemde .


Etrafımdaki sesleri duymuyordum , binanın bahçesinden çıkar çıkmaz caddeye koştum .


O geceyi hatırlatan beyaz ışıklar halamdan kaçarken yakalandığım ve neredeyse beni öldürecek olan o beyaz ışıklar yine gözlerimin önündeydi .


Ondan sonrası yoktu tek hatırladığım sert birşeyin bana çarpması , Gururun


" ASENA " diye haykırmasıydı . Geriye kalan sadece dipsiz bir karanlık .


Kimse geçmişinde kalmak istemezdi , iyi kötü bütün anılar bir gün silinirdi . Ama bende hiçbir zaman öyle olmadı geçmiş sırtımdaki ağır bir yüktü ve ben ne zaman o yükten kurtulmak istesem daha fazlasını sırtıma koydular . Alta ben ezilirken onlar daha fazlasını hep aradılar . Sonunda onlar kazandı benim geçmişim enkaz oldu ve ben o enkazın altında kalarak öldüm .


Selam...


Yeni bölüm sizlerle kankisler


Oy vermeyi ve yorum yazmayı unutmayın .


Loading...
0%