Yeni Üyelik
26.
Bölüm

26 . Bölüm" Bir Ömüre Evet "

@guguizp

( 2 hafta sonra )

Normal davranmaya çalışıyordum , her zaman yaptığım şeyleri yapıyor gibi gözüküp bir yandan Aktuğ ' u izliyordum fakat bildiğim gerçeklerden dolayı normal davranmak zordu hemde çok .


Ben bunları düşünürken arkadan gözlerim bir anda kapandı . Kimin olduğunu bilmek zor değildi , Aktuğduydu ." Benim kimim tahmin et " dedi gerçektenmi kim olduğunu tahmin etmemimi istiyor .


" Tahmin etmek çok zor ip ucu alabilirmiyim " dedim yapmacık bir ses tonuyla .


" Tabi seni çok seven bir adam " dedi ellerini gözlerimden çekip , önüme doğru gecti ve dizlerinin üzerine çöktü .


" Güzelim neden bu kadar dalgın duruyorsun " dedi .


" Hiç sadece yorgun hissediyorum " dedim yalan söyleyerek güzelim demesi ile kusma hissi geldi mideme .


" Kıvılcım geldi salonda bizi bekliyor " dedi .


" Öylemi , hadi gidelim " dedim .


Beraber içeriye yürümeye başladık , o elimden tuttu rahatsız olsamda belli etmemeye çalıştım . Gözlerim etrafta Gururu arıyordu umarım bizi böyle görmüyordur zira acı çekmesini istemiyordum hemde hiç .


" Kıvılcımı çok özledim " diyerek hızlandım , elini elimden çekerek içeriye girdim . Kıvılcımı özlememiştim hatta öğrendiklerinden sonra nefret etmeye bile başlamıştım , bir kadın bir kadına bunun yapılmasına nasıl izin verirdi . Biz kadınlar birbirimizi korumak varken onun yaptığı ne insanlığa ne kadınlığı sığardı .


Salondan içeriye girdiğimde Kıvılcım ayak ayak üstüne atmış oturuyordu , beni görünce ayağa kalktı .


" Derin " diyerek boynuma sarıldı .


Bende karşılık verdim ,


" Abim gece kötü olduğunu söyledi nasılsın " dedi , Aktuğ gece yakınlaşmaya kalkıştığı için nefes alamıyor numarası yaptım hatta bir kaç dakika nefesimi bile tuttum .


" İyiyim canım , akşam biraz kötü oldum ama iyiyim şimdi " dedim .


Akşam geç saatlere kadar oturduk , kıvılcım ile sonra evine gitmek için kalktı .


Aktuğ bir işi olduğunu geleceğini söyleyerek gitmişti , saat gecenin dördü olmasına rağmen hala gelmemişti . Bir işler çevirdiği ortadaydı .


Yatağımdan doğruldum ve ayağa kalktım . Yavaş adımlarla ilerlemeye başladım merdivenlere doğru , evin etrafı adamlarla doluydu .


Bir terslik olduğu ortadaydı , merdivenlerden yavaş yavaş inerken salonda birisini fark ettim .


Aktuğ adamıydı elinde telefon birisiyle konuşuyordu .


" Evet efendim... odasında... ışıklar sönük ses seda yok ... . Peki Aktuğ bey " dedi adam merdivenlere yönelirken .


Kenarda sehbada duran vazoyu elime aldım .


Adam merdivenleri çıkmaya başladı , beni görünce " Derin hanım " demesiyle kafasına vazoyu geçirip bayıltım .


Bunu ortadan kaldırmam gerekiyordu , yan tarafta duran kapıyı açtım , ayaklarından sürükleyerek odaya çektim eşşek ölüsü mübarek kollarım koptu .


Kapıyı kapatıp aşağıya ilerlemeye devam ettim , evde kimse olmadığı için bahçeye çıktım . Ahırlığın yine ışıkları yanıyordu , birine işkence ettiği kesindi odadan çıkmadan telefonu yanıma aldığım için çok şanslıydım .


Etrafta adamlar çok olduğu için dikkat çekmeden yürümeye çalışıyordum ama imkansızdı bir sürü adam vardı .


Ahırlığın arkasında küçük bir pencere vardı ordan içeriyi izleyebilirdim . Ahırlığın arkasına doğru ilerlerken bir anda karşıma adam çıktı .


" Derin hanım " dedi kısık sesle , boynuna yumruğumu çaktığım gibi nefesini kestim boğazını tutarak geriye adımaldı kafasını tuttuğum gibi duvara vurdum . Adam bayılarak yere düştü , cebimdeki telefonu çıkartıp Demir parmaklıkları olan cama ilerledim .


Demir parmaklıklardan tutunarak cama doğru uzandım , telefondan videoyu açarak içeriyi cekmeye başladım .


Tamda tahmin ettiğim gibi birine işkence yapıyordu , dikkatli baktığımda dövdüğü adamın Gurur olduğunu gördüm . Kalbime bir sancı girdi yara içinde olan yüzünü görünce , sanki ona vurduğu yumruklar bana vuruluyor gibiydi .


" Seni en başta dibine sokmamalıydım" dedi Aktuğ geri çekilirken , gömleği kan içinde kalmıştı ve bu kanların kime ait olduğu anlamak zor değildi .


" Beni yanına yakınlaştırmasan bile ben onu bulurdum , oda beni . Bizi birbirimize kader bağladı Aktuğ senin gibi bir şerefsiz ne yaparsa yapsın bizim aramızdaki kör düğümü çözemez " dedi Gurur .


" Sizmi , sen etrafa bir baksana siz diye birşey kalmışmı . Yok ettim sizi , ben sizi yok ettim o artık benim on üç yaşındayken istediğim gibi artık sadece bana ait " dedi tıslayarak .


" Hayal dünyasından çık artık , Asena hep beni sevdi o bana aşık . Hafızasını silmeyi bırak , onu yok edip tekrar oluştursan bana olan aşkını silemezsin" dedi Gurur , bu cümlelerinden sonra yüzüne yumruk inmesi bir oldu .


" Onun adı Derin , Asena değil Derin " dedi işaret parmağını sallarken .


" Bu ellerim çözülsün ecdadını sikeçeğimi biliyorsun değilmi , bu eller çözülür çözülmez seni kendi ellerimle boğarak öldüreceğim " dedi kaşından akan kanı silmeye şuan çok isterdim , yaralarına merhem olmak istiyordum şuan .


" Tabi ben seni önce öldürmezsem " diyerek silahı çekti Aktuğ , ve Gurur Alnına dayadı .


Buna izin veremezdim , Ölmesine izin vermezdim . Videoyu kapatıp , camdan aşağıya indim . Aslanı aramam gerekiyordu aramaya girip kişiler kısmına girdim .


Aslanı aradım , " Alo " diyerek telefon açıldı .


" Aslan harekete geçiyoruz timi topla malikaneye gel , Gurur tehlikede " dedim .


" Emredersiniz komutanım " diyerek telefonu kapattı .


Duvarın dibinde duran büyük taşı elime aldım , cama doğru savurdum . Cam parçalara ayrılarak kırıldı , Duvarın arkasına saklandım adamların gelmesini bekledim .


Tamam kızım bu gece bu evden kurtuluyorsun , elinden geleni yap .


" Kim var orda " diyerek bir adam ilerlemeye başladı benim olduğum tarafa doğru . Derin bir nefes aldım ve geri verdim başlayalım bakalım .


Adamın ilk önce silahı gözüktü , duvarın dibinde olduğum için beni göremiyordu ellimi uzatarak bileğini kavradım , silahını ters çevirip karnına doğru iki kez sıktım . Adam kanlar içinde yere yığıldı , " Çıkın bakın şu dışarıya " Bu Aktuğun sesiydi adamları üzerime gönderiyordu .


Adamlar tek tek kapıdan çıkmaya başladı tim gelmeden harekete geçmek istemiyordum çünkü kalabalıklardı .


Silahın Jarjörünü çıkartıp kaç tane mermi olduğuna baktım , tim gelene kadar beni idare ederdi .


Aktuğ adamlarından biri beni görünce hızla üzerime geldi silahı kaldırıp ateş ettim , rastgele üzerine mermiler ile yere yığıldı silah seslerini duyan adamlar daha çok gelmeye başladılar .


Silahımı kaldırdım tam üzere gelen adama sıktımki adam kendini duvarın arkasına saklayarak kurtardı .


" Silahı bırak " diyerek bağırdı duvarın arkasından kafasını görmek için uzattıki ıskalamadan alnından vurdum . Duvarın arkasından çıkıp adamların üzerine yürümeye , önüme çıkan adam silahı önce davranıp tetiğe bastımki ateşlemedi .


Adamın yüzünde serseri bir gülüş oldu , silahı üzerime fırlatarak dikkatini dağıttım hızla üzerine koşup karnına tekme geçirdim acıyla dizlerinin üzerine çöktü , dizimi kırıp kafasına geçirerek bayılmasını sağladım bu ona büyük bir kulak çınlaması vereceği kesindi .


Bu sefer başka bir adam çıktı , bitmiyor amına koyayım mübarek karınca değili birini öldürüyorsun diğeri çıkıyor .


Ayağını kaldırıp tekme savurdum , ama ayağımı tutup karnıma yumruk attı o kadar hızlı hareket ettiki yumruğu kavrayamadım acı içinde geriye adımladım , üzerime yürüyüp yüzüme kroşeyi çaktı .


Ellerimin üzerinde az önce bayıldığım Adamın yanına düştüm , bu adamı ben şimdi belasını... .


Sinirle yanımdaki Adamın kemerini söktüm , kırbaç şekline getirerek ayağa kalktım . Üzerine doğru ilerleyip , kemeri ilk bacağına sert bir şekilde vurdum , o acı içinde çökerken ikinci darbeyi yüzüne geçirdim .


Yana doğru savruldu , kemeri havaya kaldırıp beline doğru indirmeye başladım , ardı arkası kesilmeyen darbelerimin sonunu ağzından gelen kan olmuştu .


Bu sefer kapıdan Sezai çıktı ,


" Bir bitin şerefsizler " diyerek üzerine gittim hızla , " Yenge dur " dedi elleriyle dur işareti yaparak .


" Yenge diyor ya " diyerek kemeri geçirdim karnına , dizlerine tekme atarak yere düşürdüm kemeri boğazına takıp sıkmaya başladım .


" Al sana yenge " diye tısladım .


" Kom... komutanım durun " diye kısık sesle fısıldadı suratı kıpkırmızı olmuştu .


" Ne komutanı lan , senin gibi bir vatan haini bana komutanım diyemez dilini keserim " diyerek kemeri dahada sıktım .


" Asena dur " diyerek yanımıza Selen geldi .


" Komutanım yapmayın durun " diyerek beni durdurmaya çalıştı Aslan .


" Binbaşım , Asena komutanım bırakın adamı öldüreceksiniz asker oda " dedi Derviş kemeri bırakarak geri çekildim .


" Öyle Desenize oğlum öldürüyordum adamı , kusura bakmayın komutanım " öksürerek yere çöktü adam hızımı nasıl anlamadıysam ölüyordu az daha .


" Neyse şimdi , Derviş , Demir , Kartal ve Güney siz ahırın arkasından dolanın heri kalanımız on kapıdan gireceğiz , bugün Aktuğun işi bitecek " dedim , Selen silah uzattı , silahı alıp ilerlemeye başladık içeriye doğru .


İçeriye girdiğimizde loş bir karanlık , ve kan kokusu bizi karşıladı . İçerde atlar olduğu için kapılara tekme atıyorlardı silah seslerinden dolayı .


Silahı doğrultarak ilerliyordumki , Aktuğ Gurur kafasına silah dayamış bize doğru dönük bir şekilde bekliyordu . " Kimler gelmiş kimler , namı değer Yıldırım timi " dedi gözleri bende odaklanmış bir şekilde .


" Sevgilim yanıma gel , yanlış tarafta durma " dedi bana bakarak .


" Yolun sonu Aktuğ , bitti artık faz geç " dedim .


" Derin yanıma gel , yoksa en başta bu olmak üzere bütün sevdiklerin öldürürüm güzelim " dedi Gururu gösterirken .


" Benim Adım Derin değil Asena , şimdi sevdiğim adamın kafasından silahı çek ve teslim ol " dedim sert sesimle .


Gurur ilk defa bakışlarını yerden kaldırdı , kanlar içinde kalan yüzünde bir ifade oluştu ' işte benim kızım ' der gibiydi bu ifade .


" Çok yazık , sen kaybettin hepsini tek tek kanlar içinde ayaklarının dibine sereçeğim . Üzgünüm sevgilim böyle olsun istemezdim " dedi , sonra düşünüyormuş gibi yaptı


" Aslında siktir etsene üzgün değilim , en başından böyle olması gerekiyordu hepsini tek tek öldürmem ama merak etme geç bile olsa hepsi ölecek . Bekle beni seni almaya geri geleceğim Sevgilim " dedi .


Bu kelimeleri söylemesiyle , etrafta sis yayıldı gözle görünmeyecek bir sis .


Sisin içinde birşey olmalıydıki, bizi deliler gibi öksürtüyordu .


Sisin içinde ilerlemeye çalıştım ama o kadar yoğunduki bir yerlere çarpıp duruyordum .


Bir kaç dakika sonra dağılan sis , ile hızla Gururun yanına ilerledim ve arkadan bağlanmış olan ellerini çözdüm . " Destek ekip yolda sis zehirlemeden burdan çıkmamız gerekiyor komutanım " dedi Aslan .


Gurur kolunu omzuma atarak ayağa kaldırdım , Acıyla inledi . Bende destek alarak ahırdan dışarıya çıkardım , duvarın dibine ilerleyip oturtdum etraf cesetlerle doluydu .


Bu gece kanlı katliam yapmıştım ,


Gurur " Yanıma gel Asena " dedi . Ayakta durmaktan faz geçip yanına çöktüm , kolunu kaldırıp omzuma attı ama bunu yaparken canı yanmıştı .


" Dikkatli ol " diye mırıldandım .


Gülümsedi , onu düşünmem hoşuna gitmiş olmalıydı .


" Canın fazla yanıyormu " dedim .


Kafasını hayır anlamında salladı ,


" O ite karşı sevdiğim adam dedin ya , hiçbirşey Umrumda değil " dedi .


" Sevdiğim adamsın çünkü , şu iki haftada düşünecek çok vaktim oldu . Ben sana aittim Gurur , be- " dedimki lafımı kesen Gururun dudakları oldu .


Alt dudağımı kavradığı öpmeye başladı , özlemle , şefkatle tüm hislerini dudağıma yansıtarak öpüyordu .


Ona karşı koymak aklımın ucundan bile geçmedi , hafızamı kaybetmiş olabilirdim ama olan aşkımı kaybetmemiştim dudaklarım dudaklarının üzerinde kımıldamaya başladı .


Bir yıldır birbirini özleyen Ruhumuz dudaklarımızın arasından birbirimize akıyordu , onun nefesi benim ciğerlerime benim nefesim onun ciğerine doluyordu .


Nefes nefes geriye çekildim ,


Alnını alnıma yasladı ayrılmak istemiyordu . " Güzelim , varlığım , nefesim , herşeyim " diyerek fısıldadı .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


( Mardin : 3 hafta sonra )


Sandalyemde oturmuş önümdeki insanları izliyordum , babam ve Ekrem amca tavla oynuyordu .


Annem ve Sevda teyze sohbet ediyorlardı bellimi birbirlerini çok sevmişlerdi .


Timin yarısı mangalın başında , diğer yarısı birbirleriyle uğraşarak masada sohbet ediyordu . Gurur yoktu bana bir işinin olduğu hemen geleceğini söyleyerek yarım saat öncesinden telefonu kapatmıştı .


Üç hafta önce Mardine memleketime getirmişti , annem beni görünce bayılmıştı ilk bir kaç dakika inanamışlardı halisilasyon olduğumu düşünmüşlerdi .


Kenarda otuz iki diş Kartalın anlattıklarına gülen Seldaya baktım gerçekten zaman geçtikçe kıskanmaya başlamıştım kardeşimi , masada duran şekeri alıp Kartalın kafasına fırlattım .


Ne olduğunu anlayamayarak etrafa baktı , " Kim attı lan o şekeri " dedi sinirli bir şekilde .


" Asena komutanım attı " dedi Derviş gülerek .


" Birşeymi var Kartal " dedim sandalyeme yaslanırken .


" Yoo , ne olabilirki komutanım " dedi .


" Olmasında zaten " dedim gülerek .


" Asena ya , karışma bize " dedi Selda .


" Ayrıl yoksa babama söylerim " dedim .


" Of ya of " diyerek Kartalın elini tutarak kaldırdı masadan .


" Kartal kalsın " dedim sert sesimle .


" Asena Sus beni deli etme " dedi Sinirle .


" Zerda teyze nerde başına sarayım onu ben , gelinim gelinim diye sarsın sana " dedim tehditkar bir sesle , gözlerim etrafta dolaşırken .


" Kartal kaç kurtulalım şu deliden " diyerek yanımdan gittiler .


Aslı elindeki tpesi ile ilerliyorduki ,


" Aslı " dedi Sevda teyze Aslı dikkatini oraya verince önünde duran Sezai göremediği için çarptı .


Sezai arkası dönük olduğu için kimin çarptığını anlamak için arkasını döndü , " Keşke etrafta duran erkeklere dikkat etsenizde , çarpmasınız " dedi Sezai .


" Yolun ortasında duran sizsiniz " diye çıkıştı Aslı .


" Beni görmeyende siz " dedi Sezai .


" Manyakmı ne " dedi Aslı yere düşürdüğü tepsiyi almak için eğildi .


" Genelde Sezai derler ama siz


bilirsiniz " dedi Sezai .


Onlar didişirken arkamdan birisi yanağıma dudaklarını yapıştırdı , Tarçın kokusundan kimin olduğunu anlamak zor değildi Gurur gelmişti .


" Babam görürse kötü olur " dedim gülerek .


" Tavla dalmış görmesi imkansız " dedi yanıma otururken , " Neden tek oturuyorsun " dedi merakla .


" İzlemeyi seviyorum , onların bu hareketlerini görünce sanki hafızamda bir kaç birşey canlanıyor " dedim .


Önüme düşen saçımı kulağımın arkasına attı , " Nerde kaldın " dedim .


" Sana bir sürprizim var " dedi .


" Ne sürprizi " dedim .


" Burda olmaz , benimle gel " diyerek ayağa kalktı elimden tutarak ağaçların arasına yürümeye başladık .


" Nereye gidiyoruz " dedim ,


" Söylemem " dedi .


" Söyletirim o zaman " dedim ima dolu bir sesle .


" Kanıma girme " dedi .


" Merak ediyorum ama " dedim .


" Sabırsız Sevgilim biraz dayan " dedi .


Biraz daha yürüdükten sonra bir nehir kenarına geldik , ben etrafın güzelliğini inceliyordum . Gurur arkamda kalmıştıki , " Burası çok güzel " diyerek ona dönmüştümkü önümde tek dizinin üstüne çöktüğünü gördüm .


" Neler oluyor " dedimki , elini cebine attı ve küçük bir kutu çıkardı .


" Bize özel bir an olsun istedim , Asena seni bulmuşken kaybetmek istemiyorum , kalbime mühürlediğim gibi hayatımada mühürlemek istiyorum . Asena ben diğer yarımı hayatımda yaptığım en güzel kazada hiç beklemediğim bir anda buldum .


O günden sonra hayatımın her noktası ile değiştirdin , başlangıcımız biraz kötü olmuş olabilir ama sonumuz güzel olsun istiyorum . Asenam , benimle bir ömüre varmısın be güzelim " dedi .


Gözlerim sevinçle doldu , ne diyeceğimi bilemedim . " Hasiktir " diye mırıldandım gülerek .


" Bu evetmi demek " dedi anlamayarak .


" Evet , seninle bir ömüre değil bir asıra varım " diyerek boynuna sarıldım .


Beni kollarının arasına aldığı gibi , dönmeye başladı .


" Bugün buradaki herşey şahit olsun , Asenam bana evet dedi " diyerek boynumu öptü .


" Bağırma " dedim gülerek .


" Bağırırım duysun herkes , Asenam bana dünyaları verdi " dedi .


Geriye çekilip kutuyu açtı ve içinden Zümrüt yüzüğü çıkardı . Yüzük Parmağıma yüzüğü taktı , " Bu çok güzel " dedim .


" Hadi mutlu haberi bizimkilere verelim " diyerek elimi kavradı ve beraber ilerlemeye başladık içimde oluşan tatlı heyecanı anlatamıyordum .


Bizimkilerin yanına ilerledik , ama gördüğümüz görüntü ile adımlarımız yavaşladı . " Sonunda partiye eşlik ettiniz " dedi Karşımızda oturan Aktuğ .


Bütün herkesin kafasına silah dayamıştı , korkuyla gözlerim büyüdü . Tam o sırada arkamızdan tetik sesi geldi , gözlerimi arkaya çevirdiğimde Gururun kafasınada silah dayanmıştı .


" Sana demiştim Sevgilim , sevdiklerini tek tek öldürürüm demiştim .


Ama ben sana bir şans daha


vereceğim " dedi ayağa kalkarken .


" Benden ne istiyorsun " diye mırıldandım .


" Seni istiyorum , sadece seni istiyorum . O yüzden iki seçeneğin var ,


Ya sevdiklerin yani burdaki herkes


Öldürürüm , yada benimle gelirsin " dedi .


" SENİ ÖLDÜRÜRÜM LAN " diye bağırdı üzerine doğru yürüdü Gurur , adamları Gururun üzerine atlayıp yere yatırdı Gururu .


" Komutanım " diyerek hareketlilik oldu ama tetik sesi aynı anda tekrar duyuldu .


" Cevap yokmu o zaman , şu kenarda duran güzelden başlarım " dedi Seldayı gösterdi ve silahı doğrultu .


" TAMAM " diye bağırdım tetiğe basmadan . " Seninle geliyorum ama adamların ben arabaya bindiğim an silahları uzağa fırlataçak " dedim .


" Kabul güzelim " diyerek kollarını açtı Kenan .


Dolu gözlerle Gurura baktım yapma diyordu gözleri gitme diyordu ,


Demin sevinçle dolan gözlerimden şimdi acı dolu yaşlar akmaya başladı .


" ASENA GİTME ONUNLA , SANA ZARAR VERECEK " diye bağırdı Gurur .


Yapma be adam , nefes almamı dahada zorlaştırma . İstemsizce arabaya yürüdüm , girmeden önce


" Silahları atsınlar " dedim .


" Yengenizi duydunuz " dedi Aktuğ .


Aynı anda tek tek silahlar atıldı ve bende arabaya bindim . Karşı koyamazdım karşı koyarsam Aktuğun her zaman ikinci bir planı olduğu biliyordum .


Gözlerimi arkaya çevirdiğimde yıkılmış gözlerle dizlerinin üzerine çöken adamı gördüm , Dünyam başıma yıkılsa kendimi bu kadar enkaz altında hissetmezdim o bakışlardan sonra .


Selam ....


Oy vermeyi ve yorum yazmayı unutmayın sizi seviyorum .


Loading...
0%