Yeni Üyelik
28.
Bölüm

27 . Bölüm " Bir Yolunu Bulurdum "

@guguizp

Gözlerimi yavaş yavaş araladım , kendime gelmeye çalışıyordum . Başımda yine inanılmaz ağrı vardı , ellerimi oynatmaya çalıştım ama bağlanmışlardı .

Buraya nasıl geldim ben , en son hatırladığım arabaya biner binmez boynuma bir iğne yapılmıştı . Ondan sonrasını hatırlamıyordum ellerimi bir kez daha zorladım çok sıkı bağlanmıştı ellerim .

Kapı açılma sesi geldi , gözlerimi arkaya çevirdiğimde gördüğüm kişi ile gözlerimi tekrar önüme çevirdim zira değil görmek aynı ortamda bulunmak bile istemiyordum. Ayak sesleri kulağıma dolarken , gözlerimi sinirle kapattım .

Sandalye çekilme sesi geldi , gözlerimi tekrar açtığımda karşıma oturmuştu . Karşıma oturmuş beni izlemekten başka birşey yapmıyordu şaka gibiydi .

" Ne buldun " diye mırıldandı .

Anlamayarak kaşlarımı çattım , " Onda bulup , bende bulamadığın şeyi çok merak ediyorum " dedi . O diye kastettiği Gururdu .

" Çok sey , onda bulduğum çok şey var . Senin hiçbir zaman bir kadına veremeyeçeğin şeyler " dedim sert sesimle ve devam ettim " Onunla kıyaslanamazsın bile " diye ekledim .

Sinirle yüzünü sıvazladı , işaret parmağını bana doğru sallayarak konuşmaya başladı sinirle . " Ben küçücük çocukken bile sana aşıktım , on üçümde sana aşıktım, on dördümde, on beşimde , on altımda ben hep sana aşıktım . Ama sen bir kez olsun o herife baktığın gibi bakmadın bana " dedi . Gözlerini gözlerime çevirdi ve devam etti " O yokken ben VARDIM " dedi .

" Sen hiçbir zaman olmadın Aktuğ anla artık , o hep vardı ben onu istiyorum onu seviyorum " dedim .

" Yirmi iki yaşında yanına geldiğimde , bana erkeklerden nefret ettiği , ve buna bende dahil hiçbir erkeği hayatıma almayacağını söylemiştin . Ne değişti ha ne değişti , Ona sonuna kadar kapılarını açarken ne değişti " dedi .

Daha önce bana söylemişmiydi bunları , yanıma gelip açılmışmıydı . Psikopatın tekiydi yıllardır karşılıksız sevmenin başka açıklaması olamazdı .

" Sen manyaksın " dedim .

" Beni sen bu hale getirdin " dedi .

" Ben hicbirşey yapmadım , sen takıntılı bir manyaksın " dedim sinirle .

" Sadece sevdiği kadına ulaşmaya çalışan bir adamım " dedi .

Ellerimdeki zincirleri gösterdim , " Böylemi ulaşmaya çalışıyorsun . Hani soruyorsun ya onda bulup sende bulamadığım şeyleri , Gurur bana bunları asla yapmazdı , beni bir yıl ilaçlarla ha pardon uyuşturucularla zehirlemezdi . Ailemi öldürmekle tehdit etmezdi , zorla sahip olmaya çalışmazdı " dedim .

" BUNLARIN HEPSİNE SEN SEBEP OLDUN " hızla sandalyesinden kalktı üzerime doğru yürüdü . " Sana defalarca geldim , sevdiğimi söyledim hepsinde aynı cevabı verdin hayır dedin . Beni kendine aşık edip geri çekip gidemezsin anladınmı beni , ya benim olacaksın yada öleceksin " dedi .

" O zaman öldür çünkü senin OLMAYAÇAĞIM " dedim bağırarak .

Hayır anlamında kafasını salladı iki yana , " Hayır Ölmeyeceksin artık seçimi sana bırakmıyorum . İstesende istemezsen geri dönüş yok Derin , artık kimse engel olamaz Gurur öldü çünkü " dedi .

Duyduğum cümlelerle bütün vücudum ürperdi , Hayır yalan söylüyordu beni kandırmak için yapıyordu . " Aslında bunu en başında yapmalıydım , çok daha kolay olurdu herşey " dedi .

" Yalan söylüyorsun " dedim .

Cebine elini soktu , ve iğne çıkardı . " Yalan söylüyorsun " dedim tekrar üzerime doğru geldi karşı koymaya çalıştım ama zincirlerden dolayı yapamıyordum .

Bacağıma iğneyi sapladı , ve içindeki ilacı enjekte etti .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Kafayı yeme noktasına gelmiştim , bütün gün karanlık bir odadaydım başka birşey yoktu sadece karanlık . Yaptıkları iğneler vücudumu oynatmama izin vermiyordu , felç gibiydim ne kollarımı ne bacaklarımı hissediyordum sanki sadece kafam varmış gibiydi .


Konuşamıyordum bile , zaman kavramını yitireli çok olmuştu sadece karanlık vardı .


Sadece Gururu düşünüyordum , dediklerinin doğru olma ihtimali aklıma geldikçe kalbimi büyük bir korku ve keder sarıyordu .


Kapı açılma sesi kulaklarıma doldu , ve ardından adım sesleri . Hemşireler gelmiş olmalıydı , tahmin ettiğim gibi kolumu kavradı bir el ama sıktı .


Gözlerimi çevirdiğimde ışık yandı bir anda , gözlerim hızla kapandı . Alışana kadar gözlerimi açamadım , açtığımda kıvılcım olduğunu gördüm sinirli gözlerle bana bakıyordu " Abim senin yüzünden bu hale geldi o yüzden bedelini ödeyeceksin " kafamın altındaki yastığı çekti bir anda ve yüzüme doğru bastırdı .


Nefesim kesiliyordu , Kesik kesik inlemelerimden başka birşey duyulmuyordu . " Geber sürtük " sesi geliyordu , gözlerim kararmaya başlamıştı . Ve bir silah sesi patladı , baskı azaldı ve yana doğru birşey düştü . Saniyeler sonra yüzümden yastık çekildi öksürmeye başladım .


" Alın götürün şunu " Aktuğ sesi kulaklarıma doldu , kafamı çevirdiğimde kıvılcım yerde kanlar içinde yatıyordu .

Onu öldürmüştü kendi kardeşini öldürmüştü . Yanıma gelip saçlarımı kulaklarımın arkasına aldı , " Ba... na do...kunma " dedim dudaklarımın arasından . Kendi kardeşini öldürmüş bir manyaktı .

" Hala bana karşımı geliyorsun , faz geç artık her karşı çıkmanda zarar görüyorsun yetmedimi artık " dedi . İğneyi aldı tekrar eline " Yap...ma " dedim çaresizce . Beni dinlemedi ama İğneyi yine kola sapladı .

Alnıma pis dudaklarını bastırdı , derin bir nefes çekerek geri çekildi .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Anne " kurtulmuştum annem karşımda duruyordu , boynuna kollarımı sardım . " Kuzum " dedi sesini duymayı özlemiştim .


Geri çekildi , elleriyle yüzümü kavradı ." Ölüyorum Anne , dayanamıyorum " dedim .


" Dayanma yavrum yanıma gel beraber gidelim " dedi Annem .


" Ama- " dedimki arkadan ses geldi , bu Gururun sesiydi kafamı oraya çevirdim.


" Gitme yanıma gel " diyerek elini uzatıyordu .


" Onu bırakmaya hazırmısın " dedi annem .

kafamı hayır anlamında salladım , " Onu bırakmak istemiyorum " dedim .

" Dayan o zaman kuzum , sen Asenasın bir yolu bulursun " dedi annem .

" Ya bulamazsam " dedim .

Gururu gösterdi , " Bulacaksın sen yeterki dayan " dedi .

Annem arkasına döndü ve tekrar yürümeye başladı , " Anne " dedim . Bana doğru döndü , " Ben senin kızının burdan kurtulacağım " dedim . Gülümsedi " Biliyorum " diye mırıldandı ve tekrar ilerlemeye başladı .

Gözlerimi açtım , yine karanlık odadaydım . Ben annemin kızıydım burdan kurtulmanın bir yolunu bulacaktım .

( Gurur ' un Anlatımıyla )

" Siz nasıl işinizi yapıyorsunuz " diye bağırdı Mehmet amca .

" Elimden geleni yapıyorum ama birşey yok bulamadık " dedi Babam .

" Allahım çıldıracağım " diyerek elleriyle kafasını tuttu Mehmet amca . Gözlerim bir yere dalmış gitmişti , elimden yine almışlardı Asenamı yine gitmişti . Beni dünyanın en mutlu adamı yapmışken beş dakika sonra en çaresiz adamı yapmıştı .

Aslan omzuma dokundu , yardım etmeye çalışıyorlardı ama bir işe yaramıyordu . " Sinyal nerde kesiliyor " dedim bakışlarımı babama çevirerek .

" Ormanın sonu " dedi .

Ayağa kalktım , ve hızla ilerlemeye başladım . " Gurur " diyerek peşimden geldi Aslan .

" Bekle " dedi kolumdan tuttu . " Bekleyemem Aslan , Asena o siktiğimin elindeyken ben bekleyemem " dedim . " Gidip ne yapacaksın orada , iz yok birsey yok " dedi .

" Oturup beklemek zoruma gidiyor " dedim .

" Başka çaren yok " dedi , derin bir nefes alıp konuşmaya devam etti . " Başka çaren yok anlıyormusun , adam seni öldürmek istiyor eğer oraya gidersen ona istediğini verirsin . Ölürsen Asenaya nasıl yardım edeceksin " dedi.

" Böylede Asena ölüyor , onun elindeyken ölüyor . Soluyor Aslan Asenam onun elindeyken soluyor anlamıyormusun " dedim titreyen sesimle .

" Asena güçlüdür , kimseye eyvallahı yok bunları sen benden daha iyi biliyorsun " dedi . Biliyordum güçlü olduğunu ama o güçlü diye bütün zorluğu onun omzuna yükleyemezdim .

" Aslan- " dedimki , " KOMUTANIM " ve bir silah sesi patladı .

Aslanın gözleri büyüdü , korkuyla arkama bakıyordu . Komutanım sesi Demirin sesiydi . Yavaşça arkamı döndüm , yerde kanlar içinde yatan Demiri gördüm ilk sonra silahı doğrultan adamı gördüm bana doğrulmuştu o silah Demir bana siper olmuştu .

Hızla yanına çöktüm , " Demir " dedim kesik kesik nefesler alıyordu kalbinden vurulmuştu . Üzerimdeki ceketi çıkartıp hızla yarasına bastırdım , " Hayır , ölmek yok duydunmu beni Koçum Ölmeyeceksin " dedim .

Buğra yanıma çöktü , " Demir dayan kardeşim " dedi .

" Komutanım " dedi kısık bir sesle Demir , " Söyle koçum" dedim .

" Yolun sonuna geldim ben " dedi nefesi kesildiği için sustu ve tekrar devam etti . " Bir kız kardeşim var , başka kimsem yok... Ona sahip çıkarmasınız tek ailesi benim söz verin bana" dedi .

" Böyle konuşma , sana birşey olmayacak " dedi Selen titreyen sesiyle .

" Komutanım bana söz verin " dedi Demir .

" Söz " dedim .

" Allaha emanet olun " dedi gözleri yavaş yavaş kapanmaya başlıyordu . " Demir " dedim korkuyla , " Hayır nerde kaldı bu doktor " diye bağırdım .

" Demir aç gözleri kardeşim " dedi Buğra .

" DEMIR " diye bağırdım .


Selam....


oy vermeyi ve yorum yazmayı unutmayın biraz üzücü bir bölüm oldu 🥺🥺

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Loading...
0%