Yeni Üyelik
32.
Bölüm

28 . Bölüm " Bitti "

@guguizp

( Gurur ' un anlatımıyla )

Askerlik hayatında en zorlayan şey dağda savaşmak olduğunu sanırdım , ama bu mesleği icraat etmeye başladığımda asıl en zor olan şeyi anladım .


Şehit haberi vermek , işte en zoru buydu . Elinde kanlı bordo bere ile kapıyı çalmak . Sevdiklerinin haykırışlarını , bağırışlarını görmek en zoruydu , bu haberini senin vermen ömür boyu böyle hatırlanman en zoruydu


İşte hayatımda ikinci defa şehit haberi vermek için gidiyordum , hemde benim yüzümden ölen bir askerin haberini . Bunu yapabileceğimi sanmıyordum , o kelimelerin ağzımdan çıkacağına inanmıyordum


Elimi uzatıp kapıyı iki defa tıklattım , bakışlarım yerdeydi . İçerden gelen adım seslerini duyuyordum . Saniyeler sonra kapı açıldı , Demirin bahsettiği gibi genç bir kız kapıyı açtı .


Bizi görmeyi beklemiyor olmalı veya neden geldiğimizi anlamış olmalıkı kaşları çatıldı . Bakışları yavaşça elimdeki bordo bereye indi , sonra arkamda duran Dervişe çıktı gözleri . " Derviş abi , kimin o bere abim nerde " dedi sesi titriyordu , evet neden geldiğimizi anlamıştı . Asker ailelerinin her zaman bir yanı korkak , bir eksik olur derdi babam şuan o eksikliği ve korkuyu fazlasıyla hissediyordu .


" Derviş abi bana bir cevap ver kimin o bere " dedi , gözleri dolmuştu . " Abim- " dediki lafını kesti , genç kız " Hayır hayır hayır , abime birşey olmadı bu bere abimin değil " diye sayıklamaya başladı .


" Başın sağolsun " diye mırıldandı Derviş sesi oldukça kederli çıkıyordu .


" Hayır şaka yapıyor bana , HAYIR " diye bağırmaya başladı . Elimdeki bereyi aldı , " Şaka yapıyor bana ben biliyorum " dedi ağlıyordu Derviş koluna girdi . " Benim abim sağlamdır birşey olmaz " dedi.


" Seda şaka yapmıyoruz " dedi Derviş .


P


" ABİ " diye haykırdı .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Bir yere gidemezsin Gurur , görmüyormusun seni öldürmek için fırsat kolluyor adam " dedi . Kapıdan çıktım , kolumu elliyle kavradı ve beni kendisine çevirdi .


" Oğlumu kaybetmeyi göze alamam " dedi . " Ben canımı vermeyi çoktan göze aldım baba , o çocuk kendini bana siper edip öldü ben bunun hesabını sorarım ben intikamımı alırım " dedim .


" Buna izin vermem " dedi .


" Versende vermezsende gideceğim " dedim .


" Mesele sadece o değil , seni öldü biliyor daha doğrusu biz öyle gösterdik . Peşini bırakmıştır hal böyleyken tekrar peşine takma " dedi . " Umrumda değil istediği kadar peşime adam taksın , eni sonu o şerefsizi öldüreceğim " dedim dişlerimin arasından .


" Komutanım bunu görmeniz gerekiyor " diyerek içeriye bir asker girdi .


( Asena' nın Anlatımıyla )


İğneler vurulmayı bırakılmıştı , ışıklar açılmıştı günde birkaç kez doktor muayene etmek için geliyordu . Bunları neden yapıyordu bilmiyorum ama psikolojimi bozmaya çalıştığı oldukça acıktı , ilaçları vücudumdan atmaya başlamıştım ellerimi hareket ettirebiliyordum fakat ayaklarım hala hissizdi .


Kapı tekrar açıldı , bakışlarımı çevirdiğimde Aktuğ geldiğini gördüm . " Sevgilim iyi görünüyorsun " diyerek yatağın ucuna oturdu psikopat .


Cevap vermedim , " Yine benimle konuşmayacaksın belli" dedi sustu derin bir nefes alıp tekrar konuşmaya başladı. " Doktor durumunun iyi olduğunu söyledi birdel ben görmek istedim " dedi .


" Keşke istemeseydin hayat daha katlanılabilir oluyor o zaman " dedim .


" Benimle böyle konuşma canını yakarım " dedi .


" Daha ne kadar yakmayı planlıyorsun , ha gerçi ben bu cümleleri kendi kardeşini öldürmüş birine söylüyorum " dedim dalga geçen sesimle .


" Haddini aşan herkese cezası veririm , bu kişi kardeşim olsa bile . O yüzden demem o ki sabrımı sınama " dedi tehdit dolu bir sesle .


" Diyelimki sınıyorum ne yapacaksın öldüreçekmisin , öyleyse hiç durma çünkü bir ölüden farkım yok " dedim bağırarak . Elini uzatıp saçımı kavradı ve çekti . " Tüm yapabildiğin bu kadarmı " dedim yüzüme tokat indirdi .


" Kes sesini " diye bağırdı , " Gerçekleri duymak zoruna gidiyor öyle değilmi hemde çok " diye mırıldandım . " Kes sesini " diye birkez daha bağırdı .


" İşte aranızdaki en büyük farkda , Gurur asla bana bunları yapmazdı " dedim .


" Gurur , Gurur , Gurur demek bu kadar çok seviyorsun peşinden gönderirim seni bakalım arkadaşların kurtarabiliyorlarmı seni " dedi ve arkasını döndü .


" Cam Fanusu hazırlayın " dedi .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Beni camdan oluşan dikdörtgen şeklinde birşeyin içine koydu , " Canlı yayını başlatın , bakalım o çok sevdikleri Yüzbaşı Asena gözlerinin önünde boğularak ölürken neler yapabilecekler " dedi .


Ellimle cama vurdum sesim dışarıya çıkmıyordu , telefonu aldı görüntüsünü açtı . " Saygı değer düşmanlarım bakıyorum eksiksiz karşımdasınız " dedi gülerek Aktuğ .


" Neyse çok uzatmayacağım " diyerek ekranı bana çevirdi , ve aynı anda su dolmaya başladı . Çok hızlı doluyordu öyleki , çoktan dizimi geçmişti . " Çok sevdiğiniz Askerinizi camdan oluşan bir fanusa koydum , su hızla ağzına kadar dolmaya başladı ve malesef süreniz çok kısıtlı çünkü kendisinin ayakları tutunuyor bu seçeneği göz önüne alırsak on beş dakika için boğularak ölecek , Size benden fırsat şeker fabrikasına on beş dakika içinde gelirseniz Askeriniz kurtulur . Bol şanslar hangi şeker fabrikası olduğunuda siz bulursunuz " görüntüyü kapatmadan karşımdaki duvara yasladı , boğulduğumu canlı izletmek istiyordu .


Şu boynuma ulaşmıştı bile , en azından suyu yavaşlatmak için tişörtümü çıkardım iyiki altımda alet vardı . Derin bir nefes alıp kafamı suyun içine soktum , suyun aktığı yere tişörtümü bir top haline getirip tıpaç gibi kullandım su yavaş akmaya başladı ama yine yetersizdi .


Kafamı tekrar sudan çıkardım , derin nefesler alıp vermeye başladım . Silah sesleri yükselmeye başladı , Aktuğ şerefsizi daha yeni çıkmıştı oysaki . Su boynumuda geçmişti , kafamı yukarıya kaldırdım eğer bir an gelmezlerse büyük ihtimal boğulacaktım .


İçeriye koşarak Selen girdi , " Asena " dedi . Silahını camın en üst noktasına doğrultarak bir el ateş etti ve önümdeki cam parçalara ayrılarak yere düştü , suda benimle birlikte dışarıya savruldu dizlerimin üzerinde camın üzerine düşmüştüm .


" Kardeşim " diyerek yanıma çöktü Selen , boynuna sarıldım . " Nasıl hemen buldunuz beni " dedim , geri çekilirken .


( Gurur ' un Anlatımıyla ) " Saatler önce "


" Komutanım Görmeniz gerekiyor " diyerek içeriye bir asker girdi .


Elindeki tableti babam aldı, ayağa kalkarak yanına gittim ne olduğunu izlemek için . Ekranda Aktuğ kardeşi kıvılcım vardı video tıklayarak video başlatıldı , " Ben kıvılcım , Aktuğ Yaman ' nın kız kardeşi Kıvılcım Yaman . Eğer bu videoyu izliyorsanız ölmüşüm demektir . Abim çığrından çıktığı için durdurulması gerekiyor . Yaptığı bütün pis işleri , gizli yerleri herşeyi kanıtlarıyla size gönderiyorum " dedi .


( Asena' nın Anlatımıyla )


" Böyle kardeşi ölmeden önce bir arkadaşını ayarlamış , elimize bir itiraf videosu ve bir sürü kanıtlanmış suç var kurtulması imkansız " dedi Selen .


" Gurur öldüğünü söyledi bana , o iyimi yalan degilmi Selen " dedim Hızla bunu öğrenmem gerekiyordu . " Gurur iyi Asena fakat- " dedi ve sustu , " Fakat " dedim devam etmesi için " Demir şehit oldu " dedi , duyduğum şeyle neredeyse tüm vücudum ürperdi gözlerim doldu .


İçeriye bir anda bir beden savruldu , gözlerimi çevirdiğimde yüzü kanlar içinde olan Aktuğu gördüm . Kapıdan sonra Gurur ve bütün tim girdi . Buğra hızla gelip yüzüne bir yumruk daha geçirdi , Demirin acısını çıkarmaya çalışıyorlardı anlaşılan ,geçirdiği yumruklar sonra ayağa kaldırdı kollarını arkadan tutarak savunmasız bir hale getirdi .


Kartal ilerledi bu sefer o yüzüne yumruk geçirdim ama o bir yumrukla yetinmedi ardı arkası kesilmeden vurmaya başladı . Sonra Aslan derken bütün tim bu güzel elinden geçirdi , Selen dayanamadı kalktı oda vurdu ama çok sert vurmuştu .


Boynundan kırılma sesi geldiğine yemin edebilirdim , " Tamam bu kadar yeter " dedi Gurur . Buğra kollarını bıraktı bütün tim geri çekildi , " Benim sevdiklerime dokunursan sana ne olacaklarını anlatmıştım değilmi Aktuğ " dedi sakin ama bir o kadar tehdit dolu bir sesle .


Silahı dogrultu sağ dizine sıktı , " Bu canımı çok sıktığın için " dedi acı içinde sağ dizinin üzerimde yere çöktü Aktuğ , Gurur bu sefer sol dizini hedef aldı ve sıktı " Bu canımdan çok sevdiğim Kadına yaptıkların için " dedi ve silahını bu Sefer Alnına dayadı , " Buda Demir için " diyerek Alnına sıçradı kan damlaları yüzüne fışkırmıştı , gözleri açık bir şekilde arkaya doğru düştü .


Gururun gözleri beni buldu ve hızla yanıma geldi , gözlerimdeki yaşlara engel olamadan sarıldım boynuna . " Bittimi artık Gurur " dedim titreyen sesimle , " Bitti Güzelim " dedi .


Selam .....


Resmi olarak Aktuğ serefsizinde kurtulduk , ama gerçekten benim bile canımı sıkmaya başlamıştı . Neyse Demirin intikamını aldık çiftimiz yine kavuştu . Ben bile rahatladım kendim yazdığım halde dhdhdurhf neyse çok konuştum görüşürüz kankisler . 🥰🥰🥰🥰


 
 

Loading...
0%