Yeni Üyelik
36.
Bölüm

29 . Bölüm

@guguizp

( 3 Hafta Sonra )

 

Salatalıkları doğrarken , Gurur kollarını bir anda belime sardı . Saçlarımı boynumdan çekerek dudaklarını boynuma bastırdı . Keyifle gülümsedim , " Beni niye uyandırmadın beraber hazırlardık " dedi yeni uyandığı sesinden belli oluyordu .

 

Bir öpücük daha bıraktı boynuma , " Yorgun gözüküyordun uyandırmak istemedim " dedim . Dün görevden dönmüştü , ben daha tam toparlanamadığımdan göreve gitmiyordum ama tekrar dağlara kavuşmak için can atıyordum .

 

Gurur kollarını hala çekmemişti , tabağa peynir çıkartıçaktım ama Gururun kolları yüzünden hareket edemiyordum . " Hayatım kahvaltıyı hazırlamam gerekiyor " dedim , " Hayır gerekmiyor " dedi güldüm .

 

" Akşama kadar sarılımı kalacağız " dedim , " Ben ömrümü bile böyle geçirebilirim " dedi . Güldüm , kollarını çekerek ayrıldı .

 

Hazırladıklarımı Gurur masaya dizdi , ve çayları doldurdu . Beraber kahvaltı etmeye başladık . " Gurur " dedim , " Efemdim güzelim " dedi yapma be adam kalbe zarar senin bu yaptıkların , inşallah bir gün güzelim derken kalpten gitmem .

 

" Evlilik kararımızı bizimkilere ne zaman söyleyeceğiz " dedim , araya giren olaylardan bir türlü konuşamamıştık . " Sana mutlu bir haberim var , biliyorlar " dedi . Kaşlarımı çattım " Nasıl biliyorlar " dedim .

 

" Baban parmağındaki yüzüğü gördü , boğazıma yapıştı ' kızıma evlilik teklifimi yaptın lan yoksa şerefini siktigim ' dedi annen zor kurtardı beni öldürüyordu " dedi , ağzımdam kahakaha kaçtı . Babamın gazabına uğramıştı Gurur , " Gülme az daha ölüyordum " dedi .

 

" Topuğuna sıkmadığına dua et " dedim gülerek . Zira babamın öyle bir yemini vardı ama sanırım onu Kartala saklıyordu . " Doktor kontrolümüz var , söylemeyi unutmuşum " dedi Gurur .

 

Bu doktorlardan bıkmıştım neredeyse şu bir yılda , ömrü hayatımda gitmediğim kadar doktora gitmiştim . " Sevmediğini biliyorum ama sağlığın için gerekli güzelim , hem dağlarda sana ihtiyacım var " dedi ellimi tuttu . " Peki " dedim kısık bir sesle .

 

Kahvaltı bittikten sonra hazırlanmak için odaya yöneldim , üzerime tişörtümü pantolonumu geçirdim . Başım yine bir ağrı saplanmıştı , elliyle alnımı tuttum çok ağrıyordu . " Of bir sen eksiktin " diye sinirle söylendim arada böyle ağrılar girmeye devam ediyordu .

 

Gurur kapıyı çaldı , " İyimisin güzelim " diye kapının arkasından sordu . " İyiyim " diye kestirdim , gözlerim komidinin üzerindeki fotoğrafa gitti Gurur bizim fotoğrafımızı çerçeveletmişti . Odaya girdi , " Bunu ne zaman yaptırdın dikkat etmemişim " dedim .

 

" Görevdeyken yaptırdım " dedi , yanağına derin bir öpücük bıraktım . " Hadi çıkalım " dedim .

 

👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️

 

Hastaneye gelmiştik , Seldanın yanına . Gözlerime iki saattir elindeki şeyle ışık tutuyordu . " Bu daha ne kadar sürecek " dedim , " Sabret " diye mırıldandı .

 

Kartalda burdaydı , Sürekli Seldanın peşinde dolaşmaktan yorulmuyormuydu bu çocuk . " Hayırdır Kartal senin ne işin var burda , hemşire olarakmı başladın hastaneye " dedim .

 

" Hayır komutanım başlamadım , hala sizin askerinizim " dedi .

 

" Hemşireler gibi çıkmıyorsunda hastaneden ondan dedim , her gelmemde buradasın " dedim . " Babam bitti sen başladın Asena bizi bir salın artık " dedi isyan eder bir sesle . Işığı Nihayet gözümden çekti .

 

" Oyanın yanınada uğra bir , konuşun " dedi Selda , "Sebep " dedim . " Asena iyi değilsin destek alman gerekiyor , çığlıklarla uyanıyorsun hep uykunda sürekli konuşuyorsun . Karanlıkta duramıyorsun , suyu içerken bile titriyorsun konuşman gerekiyor " dedi .

 

Gurur kaşlarını çattı , kabus gördüğümü ona anlatmıyordum . " Selda çenenin... " diye mırıldandım , " Ne zamandır oluyor bu " dedi Gurur sinirli bir sesle ona anlatmama sinirlenmişti . " Gurur- " dedimki lafımı kesti .

 

" Bana böyle şeyleri anlat diye kaç defa söyleyeceğim Asena " dedi sinirle odadan çıktı . Ayağa kalkarak peşinden gittim , " Gurur " sesimi duyar durmaz adımları durdu .

 

" Seni çok yoruyorum , bütün herşeyi üstleniyorsun birde bunlarla yormak istemedim " dedim . Elini boynuma atarak göğsüne çekti bedenimi , " Asenam beni bunlar yormaz yoramaz , herşeyini bilmek istiyorum . Ama benden önce Oyaya anlatki iyi gelsin " dedi .

 

" Buna gerçekten gerek yok " dedim bıkkın bir sesle çıkmak istiyordum artık su hastaneden . " Evet gerek var " diyerek beni sürüklemeye başladı odaya doğru , Oyanın odasına yöneldik .

 

Kapıyı açıp içeriye girdimki , bu seferde Derviş burdaydı . Bütün tim hastanedeydik resmen dur bir dakika o az önce neredeyse Oyayı öpecekmiydi çok yanlış bir zamanda gelmiştim . Beni görür görmez ayağa kalktı hızla Derviş , " Komutanım " dedi . " Çok merak ediyorum , Güney ve Buğrada bir yerden çıkacaklarmı diye " dedim ellerimi belime koyarken .

 

" Asena " dedi Oya şaşkın bir ses tonuyla , neden herkes sevgilimi basmışım gibi davranıyor korkmayın sadece arkadaşımı bastım , ama intikam alındı Gururda neredeyse beni öpecekken basmıştı Oya iyi oldu sana . " Hayırdır Gençler " dedim . " Bur kerede şu kapıyı çal , doktorum ben " dedi Oya .

 

" Belli Hastanada özel terapi uyguluyordun değilmi şuan hemde baya özel bir bir terapi " dedim ima dolu sesle , Gururun arkadan gülme sesi geldi . " Komutanım- " dediki Derviş lafını kestim " Aşağıdaki Kartalıda al Askeriyeye gidin Derviş , ve beni bekleyin " dedim tehdit dolu bir ses tonuyla .

 

" Emredersiniz komutanım " dedi ve odadan çıktı .

 

" Asena ya " diye söylendi Oya , " Selda ve seni öldüreçeğim yakında " dedim odaya girerken .

 

👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️

 

Buğra ve Güney kenarda kahkahalar ile gülüyordu , intikam listeme bir bakayım birinci sırada Derviş , üçüncü sırada Kartal üzerini çizebilirim intikam alındı .

 

" Vicdan komutanım ya , nolur " dedi Derviş , " Vicdanmı o ne " dedim gülerek . Suyun içinde kolları yukarıda bir şekilde bekliyorlardı . " Komutanım kollarımız koptu bari kolları indirseydik " dedi Kartal . " Bir daha sizi hastanede görmeyeceğim anlaşıldımı " dedim .

 

" Komutanım üzgünüm ama herşeyi isteyin bunu istemeyin " dedi Derviş , " Oğlum size ceza vermeyi özlemişim bu arada , bunu tekrarlayalım " dedim gülerek , Buğraya döndüm " Sen burda bekle kolları indiği an beni arayın hadi gençler sizede kolay gelsin " dedim .

 

" Lan Güney ne gülüyorsun lan " diye bağırdı Derviş , " Gülmüyorum Komutanım yüzüm seyriyor " dedi Güney , kahakaha attım " Burdan bir çıkayım o yanındaki ile beraber yüzünüzü bir seyreteçeğim " Dedi Kartal sinirli bir ses tonuyla .

 

Onları dinlemeyip arabaya bindim ve askeriyeye gitmeye başladım . Yarım saat içinde gelmiştim , direk Gururun odasına yöneldim koridorun başındaki Cananı gördüm yönümü hızla değiştirdim umarım beni fark etmemiştir . " Asena " adımı söylemesiyle durmak zorunda kaldım Allah kahretsin fark etmişti .

 

Arkamı döndüm yavaş adımlarla bana doğru yürümeye başladı , " Seni görmek ne güzel " dedi . " Keşke aynı şeyleri söyleyebilsem " dedim yapmacık bir tavırla . " Herşeyi unutmuşsun bana olan düşmanlığın haka duruyor " dedi .

 

" Herşeyin silindiği doğru, ama hatırlamaya başladım Gurur sagolsun bana çok yardımcı oluyor . Fakat ben sana düşman değilim Canan , inan hiçbir düşmanım nefes almıyor " dedim .

 

Bir adım attıp dibime kadar girdi , " Hala aynı egolu tavır" dedi kısık bir sesle . " Ego " dedim güldüm beni egolumu buluyordu gerçektenmi " İnan bende bulacağın en son şey " dedim .

 

" İnsanlar evdeki aynaya baktımı birşey göremiyor Asena , önemli olan insanlara yansıttığı görüntüsünü görebilmek . Senin gözlerin kör olmuş " dedi .

 

" Ne o benim yokluğumda filozof olmayamı karar verdin " dedim yanından geçtim ve ilerlemeye başladım . Odaya girdim kapıyı çalmadan ama içerde Sezai binbaşıda vardı , asker selamı verdim Gurur tek olduğunda bunu yapmıyordum ama yanında birisi olduğu zaman asker selamı veriyordum " Gel yüzbaşım " diyerek içeriye davet etti Gurur .

 

" Dediğim gibi Binbaşım göreve katılıp katılmamak size kalmış " dedi Gurur .

 

" Hiçbir zaman Görevden kaçmadım , yıllardır hep casus olup hep başka bir kimlik rolünü oynadım buna artık alıştım ve Alıştığım şeylerden vaz geçmeyi sevmiyorum , o yüzden benim için iyi Binbaşım " dedi ve ayağa kalktı . " Görüşmek dileğiyle " dedi Gururla tokalaşıp odadan çıktı .

 

" Noluyor " Demeye kalmadan Gururun dudaklarıma yapışması bir oldu , kaçarmıyım asla sevdiğimiz şeyler bunlar . Keyifle karşılık verdim ikimizinde nefesi kesildiğinde geri çekildi , " Yarım saat bile geçmeden özledim " dedi .

 

Sandalyesine geri oturdu benide kucağına çekti hemen , " Eee , öldürdünmü bizim çoçukları " dedi . " Daha değil ama böyle giderse oda olacak bir gün " dedim gülerek .

 

" Bu kadar kıskanç olmayın Yüzbaşım " dedi gülerek , " Bu bilindik bir kuraldır bir arkadaş hiçbir zaman eniştesini sevmez , onlar bunu bile bile biri kardeşimi biri arkadaşımı sevdi acısınıda çeksinler " dedim . " Hım , Öylemi " diyerek tekrar dudaklarıma yöneldiki kafamı geriye çektim .

 

" Rahat durun Binbaşım " dedim .

 

" Yanındayken çok zor bir istek " dedi . " Dayanacaksınız başka çare yok " dedim tebessüm ederek . Kafamı göğsüne yasladım , o ise belime iyice sardı kolunu şuan huzur doluydum bir ömrümü böyle geçirebilirdim .

 

Selam ......

Kaos yok felaket yok entrika yok kargaşa yok . Bölümü yazarken içim sıkıldı arkadaşlar sırf sizin için böyle huzur dolu bir bölüm yazdım o kadar olaydan sonra bir rahatlayalım diye sırf sizin için yaptım bunu değerimi bilin . Yorum yazmayı ve oy vermeyi unutmayın Sizi seviyorum kankisler .

 

Loading...
0%