Yeni Üyelik
41.
Bölüm

30 . Bölüm " Eski Sevgili "

@guguizp

" Asena buraya gel " diye bağırdı Selda , Oyayla birlik olmuşlar beni kovalıyorlardı . Koltuğun arkasından atladım , kapıya doğru koştum . " Öldüreceğim seni ne bu çocukların senden çektiği " diye bağırdı Oya .

 

" Aşk olsun bir erkek için arkadaşınımı öldüreceksin " dedim , arka odaya koşarken . " Kızlar yapmayın " diye bağırdı Annem , " Asena gel buraya " dedi Selda ve üzerime terlik attı , attığı terlik kafama geldi sarsıldığım için durdum ikiside koşarak üzerime atladı .

 

Yerde sırtı üstü düşmüştüm , onlarda üzerimde duruyorlardı . " Elimize düştün " dedi ve tehlikeli bir şekilde sırıttı , tamam açıkçası korkmaya başladım . Help me .

 

İkiside terliği çektiği gibi bacaklarıma vurmaya başladılar , " Anne yardım et öldürüyorlar beni " diye bağırdım gülerek . Aynı anda kapı çaldı , ayağımı hızla çekip tekrar ayağa kalktım koşarak kapıyı açtım . Karşımda Gurur duruyordu " Yardım et beni öldürecekler " diyerek arkasına geçtim .

 

" Kim öldürecek noluyor Asena " dedi şaşkın bir sesle .

 

" Selda ve Oya öldürecekler beni " dedim nefes nefese kaç saattir kovalıyorlardı beni bunlar nefesim gitmişti . " Asena buraya gel " diye bağırdı Selda . İkiside kapıya geldi , " Hoşgeldin Gurur " dedi bu demin bağıran çirkef kızmıydı .

 

" Hosbulduk Selda , müsaadenizle Asenayı kaçıyorum sonra dövseniz olurmu " dedi omzuna vurdum bu nasıl sevgiliydi ayrılacağım bu adamdan öldürecekler beni diyorum .

 

" Al götür geri getirme lütfen " dedi Oya , bunlarla arkadaşlığımıda bitireceğim . " Askeriyeye gidelim benim bazı arkadaşlarla işim var " dedim , beni şikayet etmek neymiş göstereceğim o iki salağa .

 

" Bak hala devam ediyor " diye terligine uzandı Selda , " Tamam tamam şaka yaptım " nerden alıştı bu kız terliğe annem özel dersmi veriyor buna iki bir terlik çekmeler . İkiside içeriye gitti , " İyiki geldin yoksa evden pestilim çıkardı " dedim dişlerini göstererek güldü .

 

" Hadi üzerine birşey al çıkalım " dedi , " Tamam bekle " diyerek içeriye yöneldim askıda asılı olan ceketimi üzerime geçirdim telefonumu cebime atıp tekrar kapıya yöneldim demin beni dövenler simdi koltukta oje sürüyordu .

 

" Anne Selda içerde Oje sürüyor " dedim , sonra kapıya geçip elimi üzerime sürterek oh oh işareti yaptım . " Selda sana kaç kez içerde sürme kokuyor diyorum " diye annemin bağırma seside geldi gülerek kapıya yöneldim . Gururda duymuş olmalıki gülüyordu .

 

Dışarıya el ele beraber çıktık , " Bence bugün bende kal ,yoksa Selda seni gerçekten öldürecek " dedi . " Sende kalmam için bahanemi arıyorsun " dedim .

 

" Seni direk benim eve taşısakmı diyorum " dedi , gözlerimi anlamayarak ona çevirdim gözleriyle yüzüğü işaret ediyordu . " Hemen evlenelimmi " dedim , " Benim için çok uygun istersen şimdi gidelim nikah dairesine " dedi gülerek .

 

" Gurur onu demiyorum , şu olaylardan sonra biraz dinlenmeye ihtiyacım var ihtiyacımız var " dedim . " Peki " dedi ama sesi oldukça keyifsiz çıkmıştı , ellerimle yüzünü kavradım bozulmuştu . " Aşkım benide anla lütfen , bende biran önce senin karın olmak istiyorum ama ben sana ayakların üzerinde duran güçlü Asena olarak gelmek istiyorum , böyle yorgun güçsüz bir Asena değil " dedim .

 

Yanağıma öpücük bıraktı , " Biliyorum " dedi Elimden tutarak yürümeye devam ettik . Parka bankların oraya kadar hiç konuşmadan yürüdük , " Herşeyden önce toparlanıp göreve bir an önce dağlara kavuşmak istiyorum , seni dağa tek gönderince sanki bir ömür geçiyor sen gelene kadar " dedim .

 

Kolunu omzuma attı , saçımın üzerini öptü . " Sensin pek tadı olmuyor zaten görevlerin " dedi . " Tabiki " dedim egolu bir tavırla güldü . Telefonum çalmaya başladı arayan Buğraydı , açıp kulağıma yasladım . " Alo " dedim .

 

" Komutanım " dedi .

 

" Dinliyorum Buğra " dedim .

 

" Komutanım Gurur komutanım yanınızdamı acaba " dedi .

 

" Evet " dedim .

 

" Rica etsem Telefonu uzatırmısınız " dedi

 

" Çağırı merkezimiyim lan ben , git kendi telefonundan arasana " dedim .

 

" Komutanım aradık ama telefonu kapalı sanırım ulaşamadık " dedi .

 

Telefonu Gurura uzattım , elimden alıp kulağına yasladı . " Efendim " diyerek konuşmaya başladı , karşıyı dinliyordu ne konuşuyorlardı bu kadar . " Tamam geliyorum " dedi ve telefonu uzattı .

 

" Noldu " dedim , kaşları hafif çatıldı canı sıkıldığı belliydi. " Birşey yok benim askeriyeye gitmem gerekiyor" dedi ve ayağa kalktı , bende kalktım " Bende geliyorum " dedim .

 

" Asena- " dediki hızla konuşmaya başladım , " Hiç ikna etme çabalarına girme geliyorum " dedim . Arabasına yöneldi bindi , bende yanına bindim . Yol boyunca hiç konuşmadı , askeriyeye bir saat içinde gelmiştik .

 

" Gurur iyimisin " dedim . Kafasını salladı , Buğra ne demiş olabilirki bu kadar canını sıkan . İçeriye askeriyeye girer girmez ünifirmasını giymek için gitti , bende yemekhaneye bizim salakların yanına gittim . Aslan ve Buğra konuşuyordu onların dışında kimse yoktu bizim timden .

 

" Buğra gelirmisin " diyerek çağırdım , kafasını çevirip kimin seslendiğine baktı benim olduğumu görünce hızla ayağa kalktı ve yanıma geldi . " Komutanım " dedi , " Gurura ne söyledin " dedim .

 

Anlamayarak kaşlarını çattı , " Birşey söylemedim Komutanım sadece time yeni birisi geldi onu söyledim " dedi , time yeni birisi geldi derken " Kim geldi " dedim , " Demirin yerine yeni biri atadılar Rütbesi Yüzbaşımıymış neymiş " dedi .

 

" Tamam gidebilirsin " dedim , ve yemekhaneden çıktım . Gururun odasına doğru ilerlemeye başladım , kapıyı açıp içeriye girdim . Burada yoktu üniformasını değiştirmek için gelmemişmiydi .

 

Kafamı çevirdiğimde , gözlerime birşeu çarptı koridorun başında bir kadın ile konuşuyordu . Kaşlarımı catarak ilerlemeye başladım , Gurur çok sinirli duruyordu gözlerini hep başka tarafa ceviriyordu kadında inatla gözlerine bakarak birşeyler söylüyordu .

 

Adımlarımı hızlandırıp Gururun yanına geldim , " Gurur " dedim ama gözlerim kadındaydı mavi gözlü sarı saçlı birisiydi . " Asena Yüzbaşı Farah . Farah Komutanım , komutan yardımcım Yüzbaşı Asena Şahin " dedi ikimizi tanıştırdı .

 

Farah denilen kadın bana bakmadı bile hala inatla Gurura bakıyordu , Gururun önüne geçip elimi uzattım ancak o zaman gözlerini bana çevirdi " Memnun oldum " dedim . Elini uzatıp elimi sıktı " Bende " dedi sonra bakışları tekrar Gurura döndü " Neyse anlattığım gibi Gurur " dedi .

 

Gurur derken pardon , Gurur ağzını açıp konuşaçaktıki . " Binbaşı , mesayi saatleri içinde Binbaşı siz geldiğiniz yerden sizden üst rütbe olan insanlara ismiylemi hitap ediyorsunuz " dedim hemen .

 

Gözlerini bana çevirdi tekrar , " Eski yakınlığımızdan dolayı ismiyle hitap ettim canım " dedi . Eski yakınlığımız derken ben bir ayar oldum yanlız , " Canım değil ya Asena komutanım yada Yüzbaşım . Size hitap etmeyide ben öğretecek değilim ya " dedim canımmış gösteririm canımı .

 

" Tamam Yüzbaşım gidebilirsiniz " yüzbaşım kelimesini benden başkasına kullanmayı ona yasaklamalıydım . " Bencede gitmeli " diye mırıldandım , mavi gözlerini benden çekmeden ilerlemeye başladı .

 

Hızla Gurura döndüm , " Eski yakınlığımız derken " dedim . " Asena yapma lütfen " dedi bıkkın bir sesle . " Hayır açıklama bekliyorum Kim bu kız " dedim . " Eski bir arkadaş işte boşver güzelim " dedi .

 

" Benden başkasına birdaha yüzbaşım dersen çok kötü olur " dedim . Güldü " Tamam demem " dedi yanağımı öptü .

 

************************

 

Koltukta oturuyordum hala kafamı öğlen olan olay kurcalıyordu , canımmış o canımı alır senin " Asena " adımı duyunca düşüncelerden sıyrıldım .

 

" Ne düşünüyorsun bu kadar " dedi Selen , " Şimdi Selen diyelim Aslan bir kadın ile konuşuyor ve sende yanına ilerliyorsun . İşte Aslan seni kadınla tanıştırıyor falan , sonra kadın Aslanda Alt rütbe olmasına rağmen ismiyle hitap ediyor ve senden nedenini soruyorsun Eski yakınlığımız diyor bu ne demek" dedim .

 

Selen bana anlamayam gözlerle baktı , sanırım çok hızlı konuşmuştum telefonla konuşan Oya hızla telefonu bıraktı . " Ne Gururun Eski sevgilisi ilemi tanıştın " dedi .

 

" Ne " Benim niye haberim yok .

 

" Kızım bu ne demek biliyormusun , Eski yakınlık kelimesi ne demek biliyormusun " dedi hızla . " Bilmediğim için size soruyorum " dedim .

 

" Eski maziler demek , Eski sevgili demek " dedi , ne , ne , ne , ne , ne , ne , ne , ne . Ne demek Eski sevgili demek oluyor . " Asena savaş çehpeleri açıldı , çabuk telefonunu eline al " dedi Selda noluyor lan ne savaşı .

 

" Ne savaşı " dedim .

 

" Eski sevgili geldiyse tek bir amaç içindir , kendini hatırlatmak maziyi tekrardan canlandırmak savaş başladı kızım çabuk Gururu ara " dedi , telefonu aldım elime direk Gururu aradım .

 

" Hoparlöre al bizde duyalım " dedi Oya . Dediğini yapıp telefonu Hoparlöre aldım çaldı çaldı meşgule atma sesi geldi . Korkuyla kızlara döndüm " Neden meşgule attı bu" dedim . Ardından bildirim sesi düştü , mesaj gelmişti işim var güzelim diye , ne işi bu saatte .

 

" Kalk çabuk Gurura gidiyorsun " dedi Selda , " Neden " dedim . " Sana git diyorsak gidiyorsun " dedi Oya .

 

" Kızlar bir durun " dedi Selen , " Duramayız meşgul demek düşman topraklara sızdı demek işim var mesajı demek kızla sohbet ediyorum demek . Her türlü bahse girerim o kız şuan Gururda " dedi Oya .

 

" Ne " dedim şokla , " Ne demek Gururda " diye ekledim . " Sana o yüzden git diyoruz hadi Hızlan " dedi Selda . Ikiside ilişki profesörü olduğu için herşeyi çok iyi biliyorlardı .

 

" Kızlar ya yoksa o zaman ne diyeceğim " dedim .

 

" Sevgilin değilmi Asena bu adam senin , kalmaya geldim falan dersin içeriye girer girmez nerde o şıllık bağirmayaçaksın gerçekten ordamı diye görmeye gideceksin " dedi Oya , vallah içeriye girer girmez öyle bağırmayı planlıyordum .

 

Gurura evine gelemem resmen on beş dakika sürmüştü uçarak gelmiştim , hızla ilerleyip kapıyı çaldım . Saniyeler sonra kapı açıldı " Asena " dedi şaşkınlıkla , " Gurur " dedim .

 

" Ne yapıyorsun burda " dedi .

 

" Bu saatteki işini merak ettim " dedim ve içeriye girdim . Girer girmez salona yöneldim ve o koltukta oturuyordu şuan , Elinde kahve bardağı sehpanın uzerindede var aynı bardaktan Oya dediği gibi düşman topraklara sızmıştı .

 

" Aşkım misafirin olduğunu söylememiştin " dedim , koltuğa otururken . Kıskançlık duygusu tüm vücudumu ele geçirdi resmen . " Kahve istermisin " dedi Gurur , " Yok ben almim " dedim .

 

Gelip yanıma oturdu , gözlerimi çekmeden Farah denilen kadına bakıyordum . " Güzelim Neden aramıştın " dedi Gurur , " Hiç öylesine aradım " dedim gözlerimi Farahtan çekmeden . Kahve fincanını dudaklarına götürdü içti ve geri bıraktı o fincanı çöpe atmalıydım ama ilk önce kesinlikle tuz ruhuna batıracağım ondan sonra çöp .

 

" Ne konuşuyordunuz ben gelince sustunuz " dedim yapmacık bir gülümseme ile .

 

" Özel " dedi Farah , dalga gecercesine güldüm " Özel " dedim . Gururun elini tuttum , " Sevgilimi ilgilendiren benide ilgilendirir Farahçım , konuş sen bizim aramızda Özel yok " dedim .

 

" Neyse bende kalkaçaktım zaten " diyerek ayağa kalktı , " İsabet olur " dedim . " Ben seni yolcu edeyim " dedi Gurur ve ayaga kalktı , " Ben ederim " dedim . İlerleyip kapıyı açtım " Görüşürüz Gurur " dedi ve kapıdan çıktı bok görüşürsünüz . " Sanmıyorum " diye mırıldandım .

 

Kapıyı hızla kapattım , " Bu ne şimdi " dedi Gurur . " Bu soruyu ben sormalıyım , bu saatte , bu kızın burda ne işi var " dedim .

 

" Arkadaşım dedim ya " dedi , " Peki ondanmı bana yalan söyledin işim var yerine , neden Farah ile oturuyoruz demedin " dedim sinirle . Cevap vermedi içeriye ilerledi , " Eski sevgilin değilmi " dedim peşinden giderken .

 

Kahve bardaklarını eline aldı mutfağa ilerledi , tezgaha bıraktı " Bana bir cevap ver " dedim . " Güzelim kavga etmek istemiyorum " dedi .

 

" Bana neden yalan söyledin Gurur " dedim . " Eski sevgilim OLDUMU " dedi sinirle ve mutfaktan çıktı . Basit bir ilişki olsaydı benden saklamazdı öyle değilmi , içeriye gidip çeketimi aldım kapıya yöneldim .

 

Kolumdan tuttu , " Gitme dur " dedi . " Bırak kolumu " dedim . Yavaşça göğsüne çekti " Bırak dedim " kollarını belime sardı , " Özür dilerim bağırdığım için " diye mırıldandım . " Sadece sorularıma cevap istiyorum " dedim gözlerimi gözlerine sabitlerken .

 

" Bebeğim seninle geçirdiğim vakitleri değmeyecek bir insan için harcamak istemiyorum , madem sen bana geldin daha güzel geçirelim öyle degilmi " dedi dudaklarıma dudaklarını bastırdı ve öpmeye başladı . Ellerim yavaşça tişörtünü gitti ve yukarıya kaldırdım uçlarından tişörtünü çıkarmama izin verdi ve sonra tekrar dudaklarıma yapıştı .

 

Sert bir şekilde öptü her tarafımı , ben o gece Gururun olmuştum . Bütün varlığımla , bütün hislerimle . Bildiğim tek birşey vardı bu adam beni seviyordu , Tıpkı benimde onu sevdiğim gibi .

 

 

Selam .....

Bölüm sonu , Basmak için gittik neler oldu neler shdhfjdjfufhfuf . Büyük supriz oldu degilmi sizede sydhfyfufufhfuf neyse oy vermeyi ve yorum yazmayı unutmayın .

 

Loading...
0%