Yeni Üyelik
42.
Bölüm

31 . BÖLÜM " Tekrar kazanmak "

@guguizp

Gözlerimi yavaşça araladım , gözlerime çarpan güneş ışıkları ne kadar canımı yaksada buna rağmen açtım gözlerimi . Yüzüm Gururun çıplak göğsünde yaslıydı , gözlerimi yukarıya çevirdiğimde onun hala uyuduğunu gördüm . Sanırım çok yorulmuştu , aklıma gelenlerle gülümsemeye engel olamadım . Çok ateşli şeyler yaşanmıştı , " Günaydın " diyen mırıltısını duyunca gözlerimi tekrar çevirdim . Gözlerini hafif aralamış beni seyrediyordu , " Günaydın " dedim .

 

 

Neler olmuştu bir anda , ev basmak için gelmiştim öyle değilmi . " Biz en son kavga ediyorduk ne ara bu hale geldik " diye mırıldandım , Gururdan hafif gülme sesi geldi . Bir anda kolunu çekti ve üzerime çıktı , yanağımdan öpmeye başlayıp boynuma kadar indi öperek . " Doymadınızmı hala Binbaşım " dedim gülerek , burnunu burnumun ucuna sürttü " Doymak ne mümkün sevgili Yüzbaşım " dedi dudaklarımın üzerime ve öptü .

 

Üzerimden kalktı telefonu eline aldı , saate bakıyordu sanırım . " Kaç " dedim , " Yedi " diye mırıldandı . Ayağa kalktı üzerine dün benim çıkardığım şortu ve tişörtü giydi . Tekrar gülümsedim , umarım bugün sürekli mal mal gülümsemem .

 

Yanıma geldi alnımdan öptü , ve odadan çıktı . Yavaşça doğruldum bende üzerime Gururun bol tişörtlerinden birini geçirdim . Ve odadan çıktım , ilk lavaboya ilerleyip elimi yüzümü yıkadım sonra Gururun yanına mutfağa ilerledim . Kahvaltı hazırlıyordu , aynı anda telefonumda çalmaya başladı icerdeydi sanırım telefonum .

 

Koltuğun üzerinde duran telefonumu elime aldım Oya arıyordu , kulağıma yasladım . " NERDESİN SEN " Selda ve Oyanın bağırma sesi kulağıma doldu sanırım sağır olmuştum .

 

" Sizede Günaydın " dedim uyku mahmuru sesimle , " Hehe gec orayı nerdesin sen Asena " dedi Oya . " Nerde olacağım Gururun evindeyim " dedim .

 

" Noldu meraktan çatlayacağız biz " dedi Selda .

 

" Yanınıza geldiğim zaman konuşalım olurmu " dedim .

 

" Çabuk gel o zaman " dedi ve telefonu yüzüme kapattı , gerçekten değişik arkadaşlarım vardı . Telefonu tekrar koltuğa fırlatıp mutfağa gittim , Gurur hazırlamıştı bile kahvaltıyı . Çayı koyuyordu , sandalyeye oturacakken beni kucağına çekti dizlerinin üzerine oturttu . Kolumu omzuna attım hemen , sevdiğimiz haraketlerdi bunlar .

 

Elime ekmeği alıp bal sürdüm ve ağzına götürdüm . Isırdı ve çiğnemeye başladı . " İçinizden ne çıktı öyle Binbaşım " dedim , lokma boğazında kaldı sanırım öksürmeye başladı beline vurdum yavaşça . " Bu kadar heycanlanmayın sakin " dedim gülerek .

 

" Geç dalganı sen " dedi çayından bir yudum alırken , yanağına dudaklarımı bastırdım " Hemende küsermiş " dedim , eline domates aldı ve ağzıma domatesi tıktı resmen . Yavaş yavaş çiğnemeye çalışırken Gururun telefonu çaldı , Masanın üzerinde ekrana baktığımda Farah yazıyordu . Farah derken niye arıyor bu , bu saatte.

 

Elimi telefona uzattımki Gurur benden önce davranıp o aldı , Hayır ben açaçaktım . " Alo " diyerek kulağına yasladı bıkkın bir sesle , " Hapörlore al " diye ağzımı oynattım ama almadı kulağımı telefona yasladım duymak için , ama ses anlaşılmıyordu . Allahım ne diyordu bu şimdi Gurura iyice kulağımı yasladım telefona hayır yine yok .

 

" Tamam kapatıyorum " diyerek telefonu kapattı , masaya bırakıp bıkkın bir nefes verdi . " Yapma ama böyle " dedi asılan yüzümü görünce , elleriyle yüzümü kavradı " Bebeğim o benim için hiçbir anlam ifade etmiyor , eskide kaldı işte canını sıkmaya değmez bana hiçmi güvemiyorsun " dedi .

 

" Ben sana güveniyorum Gurur , ben o Farahya güvenmiyorum " dedim . " Asena güzelim , aşkım , herşeyim . İnan değmez ben görmezden geliyorum sende öyle yap " dedi .

 

" Peki neden aramış , kıskandığım için sormuyorum sadece merak ettiğim için " dedim , " Birkaç dosya işi falan " dedi Dudaklarının arasından . Bir domates daha uzattı ağzıma , tekrar çiğnemeye başladım .

 

👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️

 

Askeriyeye Gurur ile beraber gelmiştim , tehlikeli sulara tek gönderemezdim . Hem yattığım yeter artık işimin başına dönmem gerekiyordu , üniformamı giymeyeli aylar oluyordu sanırım bordo beremi kafama taktım . Bir sürü dosya beni bekliyordu baya birikmişti .

 

Masaya oturdum dosyalar ile ilgilenmeye başlamıştımki , koridordan sesler gelmeye başladı sanırım birileri kavga ediyorlardı ayağa kalkıp kapıyı açtım . Yumruklarla kavga ediyorlardı , hızla o tarafa yürümeye başladım " Noluyor burda " diye bağırdım .

 

Ortalık dağılmaya başladı , " Bu ne disiplinsizlik , burda birbirinizi dövmek için değil vatanı korumak icin buradasınız bu ne saygısızlık " dedim sinirli bir sesle . " Komutanım birşey olmadığı halde gledi durduk yere yumruk attı " dedi Güney kavga eden omuydu , gösterdiği kişiye baktım yeni gelmiş olmalıki tanımıyordum yada daha önce görmemiştim .

 

" Sebep ne olursa olsun , burası dövüş sahası değil hepiniz bir amaç için buradasınız . Birbirinizi sevmeye bilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız . Duydunuzmu beni " dedim ikisinede bakarken , ses çıkmadı " ANLAŞILDIMI " diye bağırdım bu sefer .

 

" Emredersiniz Komutanım " dedi Güney , tanımadığım askerde aynısını tekrarladı " Şimdi hepiniz dağılın bir daha böyle bir saygısızlık görmeyeceğim " dedim . Derviş ve Kartal Güneyi kenara çekti .

 

" Takma demedikmi oğlum sana " dedi Derviş , " Yumruk attı diyorum eyvallahmı deseydim Komutanım " dedi sinirler Güney . " Herkesin ortasında kavga etmeyeceksin oğlum askerliğindenmi olmak istiyorsun " dedi Kartal .

 

" Kim bu kavga ettiği " dedim , " Ya komutanım Sezai binbaşımın timinde birisi , ikide bir Güneyle uğraşıyordu şimdi yumruk atınca çocuk dayanamadı " dedi Kartal . " Güney sakin ol koçum, belliki seninle bir derdi var . Mesleğini riske atma " dedim .

 

" Emredersiniz komutanım " dedi , " Selen nerde " dedim . " Bilmiyoruz komutanım " dedi Buğra . " Görürseniz yanıma gönderin " dedim ve odama ilerlemeye başladım , ama kapım aralıkta kapattığımda eminim .

 

Kapıyı itip içeriye girdimki görmeyi beklediğim birinin çekmeçelerimi kurçaladığını gördüm . Farah dur bir dakika niye beklemiyormuşum beklerdim , " Hayırdır " dedim . Sesimi duyunca korku ile durdu , kollarımı önümde bağladım " Sizin odamda , çekmeçelerimle ne işiniz var Yüzbaşı " dedim .

 

Gözlerini yavaşça yukarıya kaldırdı , " Dilinizi tuttunuz sanırım " dedim . " Yok " dedi - o harfini uzatarak kendinden emin tavırla " Dilimi yutmam yuttururum " dedi. " O zaman bir açıklamada yaparsınız artık " dedim .

 

" Sanmıyorum " dedi bana doğru ilerlemeye başladı , tıpkı dün gece Gurura görüşürüz dediğinde benim dediğim gibi demişti . Tam karşımda durdu " Bu ne saygısızlık " dedim sinirle .

 

" Kendini çok zeki sanıyorsun , vaz geçilmesim sanıyorsun öyle değilmi . Oysa Gurura yaklaştığım an paçalarından tutuşuyor " dedi .

 

" Seni bir kez daha uyarmayaçağım , binbaşı diyeceksin . Onun ismi bir tek benim dudaklarıma yakışıyor " dedim . Dalga geçerçesine güldü , " Ah zavallı " dedi ellerini ceplerine soktu " Gerçekleri keşke görsen , Gururla öyle bir mazimiz varki hala aklındadır " dedi .

 

" Seninde dediğin gibi Mazi , seninle olan herşey mazide kaldı " dedim .

 

" Üzüleceğini bile bile bu sözleri söylemek , ya aptallıktır yada fazla cesarettir . Seninkisi aptallık gibi duruyor " dedi . " Peki bu lafları söylemek , yüzsüzlükmü yoksa gerizekalılıkmı , tüh ikisi gibide duruyor " dedim .

 

" Benimle doğru konuş " dedi .

 

" Asıl sen benimle doğru konuş ve çık odamdan , havasını bozuyorsun " dedim .

 

" Buraya Gururu tekrar kazanmak için geldim , seni bir savaşa davet ediyorum Asena . Ve heveslenme kazanan ben olacağım " dedi .

 

 

Selam ....

Yeni bölüm oy vermeyi ve yorum yazmayı unutmayın canlar . Sizi seviyorum .

Loading...
0%