Yeni Üyelik
45.
Bölüm

33 . BÖLÜM " Başkası "

@guguizp

" Bu ne demek " dedi Gurur anlamayarak gözlerini bana çevirdi , Oysa şuan benim tek odak noktam Farahtı . Ağzını açtı " Ben size açıklayayım , Asena size yalan söyledi toplantı salonuna giderken . Sizden önce geldi ve hemen arka bahçeye çıktı " dedi .

 

" Seni ilgilendiriyormu peki bu " dedi Gurur , Farahının anında suratı bozuldu . " Başka bir işin yokmuş gibi Asenayı takip edip böyle saçma şeylerle karşıma gelme Farah , odamdan çık ve bir daha ciddi konular için gel yoksa bundan daha sert bir tavırla karşılaşırsın " dedi Gurur .

 

Farah istediğini elde edemeyince suratı asıldı ve odadan çıktı . İyi oldu sana herşeye burnunu sokarsan . Odada gergin bir ortam oluştu sanki biriniz konuşsa bir bomba patlayaçakmış gibi . " Tek birşey soracağım bana neden yalan söyledin " dedi Gurur .

 

" Gurur sana bunun sebebini açıklayamam " dedim , Eğer Gurur öğrenirse Selenin yaşadıklarını Aslanda öğrenirdi . Seleni zor duruma sokamazdım , " Açıklayamazsın hani benden birşey saklayamaçaktın " dedi .

 

" Bu onun gibi birşey değil " dedim . Ayağa kalktı , ilerlemeye başladıki elinden tuttum . Tek elimle yanağını tuttum ve yüzünü bana çevirdim , " Lütfen bana güven sorma zamanı gelince açıklayacağım " dedim .

 

" Biraz düşünmek istiyorum , sonra konuşalım olurmu " dedi yanağıma dudaklarını bastırdı ve geri çekildi . Beraber odadan çıktık ama soğukluk hala hissediyordu

 

Yemekhaneye ilerledik ve oturduk , bizimkiler yine aynı gülerek sohbet ediyorlardı . Gurur dinliyormuş gibi yapıyordu , ama birşeyler düşündüğü belliydi . Selen yanıma doğru geldi " Kavgamı ettiniz " dedi fısıltı şeklinde .

 

" Dışarıdan o kadar bellimi " dedim , kafasını salladı " Çok kavga gibi değil , Farah yılanı kahraman ile konuşurken fotoğrafımı çekmiş bende Gurura yalan söylemiştim o ortaya çıktı sebebini falan sordu . Açıklayamadım bozuldu biraz " dedim fısıltı şeklinde .

 

" Özür dilerim , senide zorda bıraktım " dedi Selen .

 

" Senin suçun yok , ama o Farah bir elime geçsin " dedim .

 

👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️

 

Gururun evindeydim , beraber yemek hazırlıyorduk . Ben birşeyler anlatıyordum o hiç konuşmuyor sadece dinliyordu . Soğanı dogramaya devam ederken bıçağı parmağıma vurdum .

 

 

" Ah ! " diyerek elimi geri çektim , " Noldu " diyerek elimi avcunun arasına aldı bakmaya başladı . " Derin gibi doktora gidelim " dedi peçete kopardı ve yaraya bastı . " Doktorluk birşey yok yara bandı yaptıralım yeter " dedim .

 

" Tamam bekle " diyerek banyoya ilerledi yara bandı alarak geri geldi . Peçeteyi çekip yarama sardı bandı , " İyimisin şimdi " dedim kafamı salladım . Yemek hazırlanınca masayı kurduk , " Bu hep böylemi olacak " dedim dayanamayıp .

 

 

" Ne hep böyle olacak " dedi anlamayarak .

 

 

" Konuşmuyorsun yüzüme bile bakmıyorsun " dedim . " Konuşmak istemiyorum " dedi , " Gurur yapma böyle " dedim .

 

 

" Neden yapmayayım Asena , benden sürekli birşeyler saklamanı artık hazmedemiyorum " dedi . " Sana söyleyemeyeceğim şeyler var , hem benimle ilgili bir konu değil " dedim .

 

 

" Seni ilgilendirmiyorsa , o piçle sen niye konuşuyorsun " dedi sinirle , " Öyle olması gerekti , oldu ve bitti " dedim . " Oldu ve bitti keşke herşey bu kadar kolay olsa " dedi . Cevap vermedim sustum , " Asena sen açıklamayınca kafamda saçma sapan düşünceler dönüyor ve buna çok sinirleniyorum " dedi ellerimle ellerini kavrarken .

 

 

Dudaklarımın dudaklarına bastırdım , öptüm derin bir nefes alarak geri çekildim . " Birazcık zaman istiyorum senden , lütfen sonra herşey açıklığa kavuşacak . Benimle ilgili değil Bu konu Selen ve Aslanla ilgili " dedim .

 

" Tamam o bahsettiğin zamanı bekleyeceğim " dedi . Dudaklarını yanaklarıma ve boynuma bastırdı kokumu içine çekerek geriye çekildi .

 

👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️

 

Askeriyede koridorda ilerlerken bir sesle durdum , " Komutanım " sesin geldiği yere bakışlarımı çevirdiğimde üzerime doğru gelen Kahramanı gördüm . " Ne var " diye tersledim .

 

 

" Sadece konuşmak istiyorum " dedi .

 

 

" Uzatma söyle ve defol " dedim .

 

 

" Size geçmişin intikamını alacağım demiştim , bana attığınız o yumruğun hesabını çok ağır soracağım demiştim hatırlıyormusunuz " dedi . " İnsan yeni bilgiler öğrenmek için , zihninde boş yer kaplayan saçma bilgileri silermiş . Herhalde senin saçma ve boş tehdittinde uçtu gitti " dedim .

 

 

" Boş , o kadar eminsiniz yani boş olduğuna " dedi gülerek .

 

 

" Adım kadar " dedim .

 

 

" O zaman kendinize yeni bir isim bulsanız iyi olur komutanım , çünkü aldım bile " diyerek üzerime eğildi dudaklarını yanağıma bastırdı . Hızla ittim üzerimde , kafasını yana çevirdi " Gurur komutanım " dedi pislik .

 

 

Yanağımı silmeye çalışırken , baktığı tarafa baktım . Gurur bize doğru bakıyordu Gözlerindeki felaketi görüyordum . Hızla arkasını döndü ve sinirli adımlarla yürümeye başladı .

 

 

" Sen bekle şerefsiz öldüreceğim seni " diyerek Gururun peşinden ilerlemeye başladım . " Gurur " sırtı bana dönük sinirle ilerliyordu .

 

 

" Gurur " diyerek kolunu kavradım , hızla çekti kolunu . " Yemin ederim gördüğün gibi değil " dedim , burnundan soluyordu . " Ne gördüm ben Asena , ne görmüş olabilir ben " dedi sinirle .

 

 

" O piç seni öpüyordu , benim olan kadını öpüyordu " dedi .

 

" Hemen geri ittim zaten üzerimden , kendi gözlerinle gördün " dedim . Sinirle ellerini beline koydu , " Gurur- " dedim lafımı kesti .

 

" Aynı şekilde Farah beni öperken görsen , ne düşürdün Asena " dedi . " Ben cevap vereyim , direk bağırır hesap sorardın . Şuan o şerefsize öyle şeyler yapmak istiyorumki , burdan uzaklaşmam gerekiyor yoksa çok kırıcı olacağım " dedi .

 

" Gurur " dedimki .

 

" Bence şu söylediğin zaman geçene kadar ikimizde konuşmayalım " dedi ve arkasını dönüp gitti .

 

" Sana demiştim Asena savaş başladı diye " duvarın arkasından çıktı Farah , bizi dinlemişti herşeyi duymuştu . Herşey zaten onun planı değilmiydi .

 

" Bunlar senin planın öyle değilmi " dedim sinirle , yan bir şekilde duvara yaslandı kollarını önünde bağladı . " Elbette öyle " dedi gülerek .

 

" Bunun hesabını vereceksin " dedim ve odama doğru ilerlemeye başladım .

 

👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️

 

Yatağımda oturmuş gözlerimden yaşlar aka aka oturuyordum sadece , biz ne ara bu hale gelmiştik . Parmağımdaki yüzüğe bakıyordum , Zümrüt yüzüğüme .

 

Selda içeriye girdi , " Gelebilirmiyim " dedi . Kafamı salladım ellerimle yüzümü silerken .

 

" Peki anlatmak istermisin " dedi , derin bir nefes aldım konuşmaya başladım " Kahraman beni öperken gördü " dedim direk . " Ne " dedi gözleri büyümüş bir şekilde , " Bir dakika öperken derken " dedi anlamayarak .

 

" Koridorda gidiyordum durdu beni , Konuşacağım falan dedi bir an yanağımı öptü . Gururda bunu gördü " dedim . " Bittimi " dedi Selda , " Hayır uzun süre konuşmayalım dedi , çok sinirliydi burnunda soluyordu " dedim .

 

" Doğal olarak " dedi Selda , " Seleni açıklayamadığım için , yanlış anladı . Arıyorum açmıyor , konuşmaya çalışıyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım " dedim . Telefonum çalmaya başladı , Aslan arıyordu " Komutanım " dedi .

 

" Noldu Aslan " dedim .

 

" Tanrım kötü kullarını , sen affetsen ben affetmem " Bu Gururun sesiydi arkadan sesi geliyordu " Komutanım oturun şuraya " dedi Aslan .

 

" Noluyor Aslan , Gururun sesimi o " dedim .

 

" Evet Asena komutanım , eve götürmeye çalıştım ama ila o buraya gelecek diye bağırıyor götüremiyorum " dedi .

 

" Nerdesiniz söyle geliyorum " dedim ayağa kalkarken , üzerime deri ceketimi geçirdim . " ***** bardayız komutanım " dedi Aslan .

 

Telefonu kapatıp cebime koydum , " Noldu " dedi Selda . " Gitmen gerekiyor sonra açıklarım " dedim . Hızla binadan çıkıp arabaya bindim Aslanın dediği bara doğru sürmeye başladım .

 

Kapının önünde kaldırımın üzerine oturmuş bekliyordu , Aslan başında duruyordu . Arabadan inip yanlarına ilerledim , " Gurur iyimisin " diyerek yanına oturdum .

 

" Sen neden geldin " dedi kaşlarını catarak .

 

" Siz çağırdınız ya komutanım " dedi Aslan , " Benmi çağırdım " dedim . " Evet " dedi Aslan , " Tamam şimdide gitsin " dedi . " Gurur saçmalama " diyerek kolunu omzuma atıp ayağa kaldırdım .

 

" Nereye götürüyorsun beni , kaçırıyormusun yoksa " dedi .

 

" Evet kaçırıyorum " dedim . Güldü " Anladım beni kaçırıp kötü işlerine ortak edeceksin , sen yokmusun sen " dedi gülerek . " Ama ben seninle kaçmam " dedi , " O nedenmiş " dedim .

 

" Nikah yok , ben namuslu bir adamım nikahsız kaçmam ilk nikah kıy bana öyle " dedi . Güldüm , " Gülme sana kızgınım ben daha gülünce aklım uçuyor kızgınlığım gidiyor " dedi ön koltuğa binmesine yardım edip kemerini taktım .

 

" Aslan ciddi ciddi kaçırıyor beni yardım et " dedi Gurur kapıyı kapattım Aslana döndüm , " Kaç şişe içti " dedim . " Üç " dedi Aslan .

 

" Gel senide bırakayım " dedim .

 

" Gerek yok komutanım , siz en iyisi bir an önce Gurur komutanı Kaçırın- ayy götürün " dedi . Gülerek arabaya bindim , Gurur uyumuştu sanırım sesi çıkmıyordu .

 

Arabayı park edip , indim Gururun kapısını açtım . Evet tahmin ettiğim gibi uyumuştu " Gurur " dedim . Gözlerimi yavaşça araladı " Hadi gel evine çıkalım " dedim kolunu tekrar omzuma aldım inmesine yardım ettim . Kapıyı kapatıp arabayı kitledim .

 

" Dağ evine kaçırmayaçakmıydın beni " dedi , adam kafayı takmış kaçırmaya resmen . " İlk kendi evine kaçıracağım Seni " dedim . Asansöre binip çıkacağım kata bastım , asansörden inip evinin önüne geldik . " Anahtarın nerde " dedim .

 

" Kalbimde kimseye göstermiyorum çalarlar onu benden" dedi gülerek . Ceplerine elimi soktum , anahtarı çıkardım ve kapıyı açtım bu sahneyi tekrar yaşamıştık ilk tanıştığımız zamanlar .

 

" Hadi gel " diyerek içeriye soktum , kapıyı kapattım . Arka odaya götürdüm , üzerinde çeketi ve tişörtü çıkardım ayakkabılarınıda çıkardım . " Ben neden senden ayrı kalamıyorum " diye mırıldandı .

 

" Bunu istiyormusun , yani benden ayrı kalmak istiyormusun " dedim . Kafasını hayır anlamında salladı " Hiç istemiyorum " dedi , yanağına dudaklarımı bastırdım . " Ben sana aittim bunu biliyorsun değilmi " dedim .

 

" Ama seni başkası öptü ve benim dünyam yıkıldı " dedi .

 

selam .....

Oy vermeyi ve yorum yazmayı unutmayın .

Loading...
0%