Yeni Üyelik
48.
Bölüm

34 . BÖLÜM " Herşeyim "

@guguizp

Askeriyede sinirli adımlarla yürüyordum , yemekhaneye girdim o kahramanı bir bulayım . Bizimkiler dışında burda kimse yoktu . Koridora tekrar çıktım , nereye saklandıysa bulamıyordum .

 

Arka bahçeye ilerledim , Gördüğüm görüntü ile sinirim iki katına çıkmıştı ona Selene yaklaşma demiştim ama o şuan Selenin kolunu tutuyordu . " Kahraman " diye bağırdım .

 

Hızla ilerleyip yüzüne yumruğumu geçirdim , " Asena " dedi Selen korkuyla . Bir yumruk daha geçirdim , " Lan şerefsiz sana uzak duracaksın demedimi lan " deyip bir yumruk daha geçirdim .

 

" Asena dur " dedi Selen kolumu tutmaya çalışırken , " Şerefini siktiğim " diyerek karnına tekme geçirdim . Derin nefesler alarak kendime gelmeye çalıştım , yakasını tek elimle kavradım " Ulan bana bak , bu sana son kez uyarım . Bizden birine helede Selene değil zarar vermek yanlarından geçsen ebeni sikerim duydunmu beni " diye bağırdım .

 

Arkama döndüğüm sırada Aslanın arkamızda olduğunu gördüm , kaşlarını çatmış bir şekilde bize bakıyordu . Umarım birşey anlamamıştır , " Hadi gidelim " dedim . " Bunun Selenle alakası ne " dedi Aslan .

 

" Aslan hadi gidelim " diyerek kolunu tuttu Selen , " Seninle ne gibi bir alakası olabilir bunun " dedi . " Hadi içeriye " dedim , ikiside içeriye ilerlerken Aslan hala ne alakası olduğunu soruyordu .

 

Askeriyede içeriye Gurur girdi , ama iyi görünmüyordu . Beni fark etmemişti odasına doğru ilerliyordu . " Siz gidin " dedim Aslan ve Selene , Gururun peşinden ilerledim . Dün çok içmişti şuan ayakta durabilmezi bile mucize , yatağa yatırıp biraz başında beklemiştim sonra evime gitmiştim .

 

Kapıyı açıp içeriye girdi , " Gurur " diye seslendim ama beni duymamıştım sanırım kapı kapatmıştı geri , kapattığı kapıyı açıp peşinden girdim . Gözlerini kimin girdiğini görmek için arkaya çevirmişti .

 

" Ne işin var burda " dedi .

 

" İyimisin diye merak ettim " dedim .

 

" Çıkarmısın Üzerimi değiştireceğim " dedi .

 

" Sanki daha önce seni çıplak görmemişim gibi konuşma " dedim .

 

" Asena gerçekten başım çatlıyor , sonra " dedi elleriyle başını tutarak . " Sana kendimi açıklamaya çalışıyorum ama inatla anlamıyorsun " dedim , ellerini başından çekti gözlerini gözlerime dikti " Kafam çok karışık , sonra konuşalım lütfen " dedi .

 

" Peki öyle olsun " dedim , ve odadan çıktım . Telefonum çalmaya başladı beni Aslı arıyordu , neden arıyordu şuan beni . " Alo " diyerek kulağıma yasladım .

 

" Asena Merhaba " dedi sesi her zamankinden sıcak geliyordu .

 

" Merhaba " dedim , " Bugün yemeğe gelirmisin , bütün aile beraber olacağız " dedi . " Öylemi şey aslında- " dedimki lafımı kesti . " İtiraz kabul etmiyorum lütfen akşam beni kırmayıp gel " dedi , ne olmuştu Aslıya umarım yine birşeyler planlamıyordur .

 

" Tamam akşam oradayım " dedim .

 

" Beni kırmadığın icin teşekkür ederim " dedi ve telefonu kapattı .

 

" Allah Allah " diyerek cebime koydum telefonu .

 

👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️

 

" Biliyormusunuz Sezai binbaşı için yeni bir görev çıkmış , gidecekmiş diyorlar " dedi Buğra .

 

" Timide gider öyleyse " dedi Derviş , " Yok timi burda kalacakmış su Aktuğ serefisizindeki gibi bir görev diyorlar yine birinin yanına sızacakmış " dedi Buğra .

 

" O adamda kılıktan kılığa giriyor ha helal olsun , biz bile o şerefsizin adamı olduğunu düşündük " dedi Kartal . " Adam iyide timi kötü " dedi Güney .

 

" Gurur komutanım nerde , Asena komutanım siz biliyormusunuz " dedi Derviş . " Odasındadır " dedim sıkıntılı bir sesle , " Siz hala çözmedinizmi " dedi Selen .

 

Kafamı salladım , " Konuşmuyor benimle " dedim . Bir amd ayağa kalktı " Nereye " dedim , " Herşeyi anlatmaya " dedi hızla ilerlemeye başlarken . " Selen hayır " diyerek peşinden gittim .

 

" Aranızın benim yüzümden bozulmasına izin veremem " dedi . " Saçmalama Aslan bunu öğrenirse ne yapacaksın " dedim , " Bilmek onunda hakkı zaten sorup duruyor sürekli " dedi .

 

Bir anda Gururun odasına girdi , içeride yine Farah vardı . Bugüne kadar hiçbir kadına el kaldırma vurma gibi eylemde asla bulunmadım ama zorlarsa benim ilkim olucaktı .

 

" Özür dilerim komutanım ama size anlatmam gereken şeyler var " dedi Selen , " Farah çıkabilirsin " dedi . " Ne işi varki zaten bu odada ne yapıyordunuz Siz " dedim yanlarına ilerlerken kıskançlık sardı yine vücudumu .

 

" Tamam Binbaşım " dedi , tomom bonbasom . Odadan çıktı , " Ne işi var bunun " diyerek Gurura döndüm . " Allahım sen bana sabır ver " diye ağzının içinde mırıldandı Selene döndü , " Ne anlatacaksın Selen " dedi .

 

" Hayır " diye mırıldandım , " Sandığınız gibi Kahraman ile Asenanın aralarında birşey yok . Kahraman benim eski sevgilim , geçmişte kötü bir olay yaşamıştık bu yüzden Asena ona benden uzak durması için uyarıyordu o kadar " dedi .

 

" Neden öptü o zaman " dedi sinirle Gurur , " Ben buna bütün okulun önünde yumruk atmıştım . Onun intikamını almak için yaptı dağa doğrusu Farah yaptırdı sende hemen inandın " dedim .

 

" Ben çıkayım " dedi Selen . " Sen söyle birisi beni öperken görsen ne tepki verirdin " dedi Gurur sinirle .

 

" Hala kendinimi savunuyorsun " dedim sinirle , Selen çıkıp kapıyı kapatmıştı . " Özür dilerim " dedi , " Dileme " dedim gözlerim dolmuştu yanıma gelip yanaklarımı elleriyle kavradı . " Allah belamı versin tamamı , aptal birisiyim biliyorum ama çıldırdım resmen . Sana inanmadığım için aklımı sikeyim , aptal herifin tekiyim " dedi beni göğsüne çekti .

 

" Pisliksinde " dedim , güldü yanağıma dudaklarını bastırdı . " Ama en çok benimsin " diyede ekledim , " En çok seninim " dedi .

 

👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️

 

Askeriyeden çıkıp , Gururun Anne ve babasının evine gelmiştik . Ekrem amca burda iki katlı ev almıştı artık Mardinde yaşıyorlardı , ilerleyip kapıyı çaldım Gururda peşimden geliyordu .

 

Sevda teyze gülerek kapıyı açtı , " Ah benim gelinim gelmiş " diyerek boynuma sarıldı . Biraz hızlı olmadımı ya Sevda teyze " Hoşgeldin " diyerek geri çekildi .

 

" Gördün gelini unuttun bizi Sevda Sultan " dedi Gurur , " Sus kıskanma " diye mırıldandım . " Sevda bırak çocukları ilk bir içeriye girsinler " diyerek geldi Ekrem amca sonra bana döndü " Hoşgeldin Kızım " dedi .

 

" Hoşbulduk Ekrem Amca " dedim .

 

Masaya oturmuş sohbet ederek yemek yiyorduk , " Biliyormusun Asena , Aslıda İstanbula gidecek " dedi Akasya abla .

 

" Bu duruma sevinmiş gibisin Abla " dedi Aslı

 

" Hemende laf söyle " dedi Akasya abla .

 

" Bir kaç günlüğüne kafamız rahat Desenize " diyerek sanki şaka yapmış gibi güldü Serdar . " Hayatım " diye uyardı Arzu ağzının içinde .

 

" Serdar bak sana ne söyleyeceğim " dedi Aslı .

 

" Dinliyorum " dedi Serdar .

 

" Şaka yapmaya çalışma , sevimsizleşiyorsun " dedi .

 

" Mardine yeni gelmiştin daha neden hemen gidiyorsun " diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştım . " Bir arkadaşımın düğünü var onun için gidiyorum " dedi .

 

" Hayret , demek bu dobralıkla arkadaş edinebiliyorsun " dedi Akasya abla .

 

" Sizin aklınıze bazı insanlar gerçekleri duyunca kırılmıyor " dedi Aslı .

 

" Çocuklar masadayız " dedi Sevda teyze . Aslı bardağı alıp bir yudum su içti ve masadan kalktı " Size afiyet olsun " dedi ve içeriye ilerledi .

 

" Size kaç kez şu kızlar uğraşmayın diyorum " dedi Sevda teyze .

 

" Uğraşmıyoruz Anne hayatı fazla ciddiye alıyor Savcı hanım " dedi Akasya abla .

 

Yemekler yenmişti masayı toplamaya başlamıştık , ben mutfağa tabakaları götürürken yanıma Aslı geldi . " Özür dilerim " dedi .

 

Anlamayarka ona baktım , anlamadığımı fark etmiş olacakki kendini açıklamaya başladı . " Sana çok kötü davrandım benim yüzümden neredeyse ölecektin , ama korktum bugüne kadar Gururun hayatına kim girdiyse canını çok yaktı seninde onlar gibi olduğunu düşündüm . Özür dilerim " dedi .

 

" Özüre gerek yok Aslı , her abla gibi kardeşini korumak istedin seni iyi anlıyorum " diyerek boynuna sarıldım . Oda bana sarıldı .

 

👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️

 

Gururun göğsüne kafamı yaslamış uyamaya çalışıyordum , şimdi Gururun evinde yatağımızdaydık .

 

" Biliyormusun Aslı bugün benden özür diledi " dedim , kafamı yukarıya çevirerek . " Seni sevmiş demekki , kolay kolay Özür dilemez o " dedi Gurur .

 

" İyi birisi aslında ,sadece insanlara kendini yanlış tanıtıyor olduğu gibi davranmıyor " dedim .

 

" Herşey bir anda oldu , ne tetikledi bilmiyoruz ama on altı yaşında çok değişti herkesten kaçan birisi oldu . Bizede birşey söylemedi bizde onu böyle kabul ettik . Biliyormusum eskiden şaka yapan sürekli gülen bir insandı bazen o halini özlüyorum " dedi sıkıntılı bir sesle .

 

" Bu kadar değişecek ne olmuş olabilirki " dedim .

 

" Bir gün eve geldi , herşey o günden sonra başladı zaten . Üstü başı dağınıktı birisi ile kavga etmiş bize öyle söyledi . O günden sonra bir yıl evden çıkmadı , kimse çıkaramadı annem kaç kez doktora götürdü ama hiçbiri ile konuşmamıştı Sadece duvara bakıyordu o kadar . Hala bazen dışarıya çıkarken tereddüt ediyor bizde onu böyle kabul etmeye başladık . Ama o on altı yaşındaki gülen kızı çok özledim " dedi .

 

Ne yaşamış olabilirki bu kadar , başımın üzerine öpücük bıraktı Gurur . " İyi geceler güzelim " diye mırıldandı . " İyi geceler herşeyim " dedim .

 

Selam .....

Size muhteşem bir haberim var ama zaten anlamışsınızdır . Sezai ve Aslının kurgusuna başlıyoruz , bugün eğer yetisirse ilk bölüm gelecek size duyuru paylaşarak kitabın ismini yazarım umarım o kurgudan çok sevilir . Oy vermeyi ve yorum yazmayı unutmayın siz seviyorum kankisler fufhfhfh .

 

 

 

 

Loading...
0%