Yeni Üyelik
52.
Bölüm

37 . BÖLÜM " Son "

@guguizp

Askeriyede ilerlerken , Farahı gördüm . Eşyalarını topluyordu sanırım buraya Gurur için geldiğini söylemişti , ama artık o benim kocamdı .

 

Odaya doğru ilerlemeye başladım , " Gidiyormusun " diye mırıldandım kapıya yaslanırken . " Ne o güle güle demeyemi geldin " dedi .

 

" Aynen öyle Farah güle güle " dedim .

 

" Kazandın hemde hiçbirşey yapmadan kazandın " dedi .

 

" Huyum kurusun " dedim ve derin bir nefes aldım , " Neyse Farahçım sanada ayrılan sürenin sonuna geldik görüşmemek dileğiyle " dedim ve odadan çıktım .

 

( 5 Yıl Sonra )

 

Derya ve Daren kapıya koştu babalarını özlemiş olamalıydılar , " Çocuklar " diye bağırdım arkalarından ama nafile beni dinlemiyorlardı .

 

Gurur görevden dönmüş olmalıydı , kapıya ilerleyip kolunu yavaşça aşağıya indirdim kapı açılır açılmaz çocuklar " Baba " diyerek Gururun üzerine atladılar . Çok şükür yine bana ve çocuklarımıza sapa sağlam dönmüştü .

 

" Canlarım " diyerek kucağına aldı ikisinide .

 

" Anne babam geldi " dedi Derya , daha dört yaşında oldukların için dilleri tam dönmüyordu . Çocukları öpüp yere bıraktı Gurur sonra okyanus mavisi gözlerini bana çevirdi . Direk kollarımı boynuna sardım , " Hoşgeldin herşeyim " diye mırıldandım .

 

" Hoşbulduk herşeyim " dedi . Hem Daren hemde Deryanın gözleri babaları gibi masmaviydi , Derya Gurura benziyordu , Daren ise bana gözleri hariç . Kızıma annemin adını Derya ismini koymuştum .

 

Annelik çok başka birşeymiş , bunu ikisini ilk kez kucağıma aldığımda çok ağır bir şekilde hissetmiştim ve hala hissediyordum . Sol yanım gibiydiler , " Anne bak " dedi Derya elinde birşeyi bana doğru uzatmıştı .

 

" Bakayım kuzum " diyerek kucağıma aldım küçük bedenini , telefonum aynı anda çalmaya başladı . Oya arıyordu açıp kulağıma koydum , " Alo " dedim .

 

" Oya teyze " diye bağırdı Derya .

 

" İlk önce o bal yanaklıyı benim yerime ısır sonra ise Gururu' da al ve Selen ' e gelin " dedi .

 

" Neden " dedim .

 

" Bir araya gelelim , Selen planlamış senide çağrıyor çabuk gel mangal yapacağız " dedi ve telefonu kapattı hamile olunca daha bir huysuz oldu bu Oya .

 

" Gurur hayatım " dedim .

 

" Efendim " dedi .

 

" Yorgun değilsen Selen mangala çağrıyor " dedim .

 

" Yorgun değilim gidelim " dedi .

 

👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️

 

Daren ve Deniz bizden önce koşarak içeriye girdi , ikiside Selenin yanından geçip içeriye koştu . " Hoşgeldiniz " dedi sarıldıktan sonra içeriye geçtim .

 

Herkes gelmişti , Derviş ve Aslan her zamanki gibi mangalın başında kavga ediyorlardı . " Komutanım o öyle pişmez ama " diye isyan etti Derviş , aslan kulağının dibine vurdu . " Nasıl pişer göster bakalım " dedi kızgın bir sesle .

 

Selda salata yapıyordu , diğerleri masaya yardım ediyordu Oya hariç sekiz aylık hamile olduğu için iş yapmasına izin vermiyorduk . Oda kenarda çocuklarla oynuyordu .

 

Masa hazırlanmıştı yemek yemeye başlamıştık , " Tüfeği az daha affedersiniz ama götüme sokacaktınız komutanım " dedi Güney , Derviş hızla sanki gerçekten Oya ' nin karnındaki bebeği duyacakmış gibi elini üzerine koydu . " Oğlum çocuk duyuyor küfür etmesene " diye söylendi kızgın bir sesle .

 

" Yusuf buraya gel Annecim " dedi Selda , evet onlarda Kartal ile evlenmişti ve Yusuf adında küçücük bir çocukları olmuştu , Selen ve Aslan hemen bizden bir ay sonra evlenmişlerdi ve Poyraz adında çok tatlı bir çocukları olmuştu .

 

Oya ve Derviş ' te evlenmişti , şimdi sekiz aylık hamileydi . Güney ve Buğra hala tekti . Daren benim kucağıma , Derya Gururun kucağına oturmuş yemek yiyorduk .

 

Biz Yıldırım Timiydik , güldükte ağladıkda , sevindikte üzüldükde . Ama herşey önce biz bir aileydik .

 

- SON -

 

 

son kez oy vermeyi ve son kez yorum yazmayı unutmayın .

Loading...
0%