Yeni Üyelik
6.
Bölüm

7 . Bölüm " Acı Akan Yürekler "

@guguizp


" Kızım " dedi karşımdaki adam . Hareket edemiyordum bağırmak istiyordum , yıkıp dökmek istiyordum , hesap sormak istiyordum ama sadece tek yaptığım karşısında dikilmekti.


" Sen ne yüzle geliyorsun lan buraya " diye bağırdı Mehmet babam . " Mehmet dur " dedi annem ama babam durmadı üzerine yürüdü .


" Defol " dedim " Beni dinl-" dediki hızla lafını kestim " DEFOL , Git artık hayatımdan Defol " dedim ve ekledim


Üzerine yürüyüp ellerimle ittirdim "Katilsin sen , annemi öldürdün sen benim , çoçukluğumu öldürdün, gençliğimi öldürdün , ne istedin lan annemden , ne istedin benden , NE İSTEDİN NE " diye bağırarak birdaha ittirdim .


" NE YAPTI BENİM ANNEM SANA HA , NEYDİ BENİM ANNEMİN GÜNAHI " dedim bağırarak . " SUSMA ŞİMDİ GENE BAĞIRSANA GENE KIRSANA GENE VURSANA " dedim .


" Ben , ben çok pişmanım " dedi sadece


" Pişmansın Öylemi, PİŞMANSIN ÖYLEMİ " dedim Selda ve Annem beni tutmaya çalışıyordu. " PİŞMANLIĞIN ANNEMİ ÖLDÜRÜNCEMİ GELDİ AKLINA , BENİM ANNEM TOPRAĞIN ALTINA GİRİNCEMİ GELDİ , BEN HEM YETİM HEM ÖKSÜZ KALDIĞIMDAMI GELDİ " dedim bağırarak dayanacak gücüm kalmamıştı , başım dönüyordu , gözlerim kayıyordu birden kendimi daha fazla ayakta Tutamadım yere yığıldım .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Tamam anne harap ettin kendini , iyi Asena bayılmış sadece " kulaklarımda Selda 'nın sesi yankılanıyordu . Gözlerimi yavaş yavaş açtım.


" Noldu bana " dedim ama sesim fazla kısık çıkmıştı annem başımı okşuyordu " Iyimisin kızım " dedi ağlamaktan kızarmış gözlerle . " Asena ışığa bak ve gözlerinle takip et " dedi dediğini yaptım . " Tamam bak birseyi yok " dedi Selda .


" Nerde o " dedim merak ettiğimden değil hala bir türlü bitmeyen öfkemi kusmaya devam etmek istediğimden.


" Gitti merak etme baban halletti bir daha karşına çıkamaz " dedi annem .


Koluma serum takılmıştı " Selda çıkar şunu eve gidicem " dedim , " O bitmeden çıkamazsın " dedi Selda . " Babana haber vermeyi unuttuk git ara " dedi annem .


" Tamam " dedi Selda birkaç dakika sonra babam içeriye girdi " Kızım iyimisin " dedi kafamı salladım ama arkada girmesini beklemediğim bir kişi daha girdi Gurur komutan . Sahi bütün bu olanlara şahit olmuştu demi , bir bu çıkmıştı . " Anne çıkartın şunu eve gitmek istiyorum " dedim " Tamam kuzum " dedi Annem .


Eve gelmemiz hastane işleri ile birlikte yarım saat sürmüştü. " Gel sana bir duş aldıralım birtanem " dedi annem beni banyoya soktu üzerimdekileri çıkarıp kuvvete soktu , ilk saçlarımı yıkadı, sonra vücudumu, ılık su akıp giderken gözlerimden yaşlar döküldü . " Ne zaman bitticek bu Anne, ne zaman geçmiş yakamı bırakacak " dedim fısıltı şeklinde . " Geçer elbet yavrum , buda senin sınavın " dedi . Beni banyodan çıkardı saçlarımı tarayıp kuruttu, üstümü giydirdi ,yatağıma yatırdı sonra yanıma uzandı bütün gece ona sarılıp kokusuyla uyumaya çalıştım.


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Gözlerimi açar açmaz kendimi yine askeriyeye attım . Kapalı idman salonunda kum torbasına vuruyordum . Yumruğumu kaldırdım bir kez daha indirdim .


" Sinirin öyle geçmez " dedi arkandan bir erkek sesi kafamı çevirip baktığımda . Gurur komutan elleri arkada beni izliyordu .


" Ya nasıl geçer komutanım " dedim . Ceketin düğmelerini açıp çıkardı üzerimde sadece askeri tişört kalmıştı.


" Karşında canlı birisi olsa bence daha çok işe yarar sanki " dedi .


" Bu bir teklif mi ?" Dedim .


" Ne anladıysan o " dedi .


"Tamam o zaman " dedim .


Kum torbasının önünden geçtip açık alana ilerledim . " İlk sen başla " dedi .


" Teklif eden sizsiniz siz başlayın komutanım " dedim .


Yumruğunu kaldırıp karnıma geçirdi beklemediğim bir anda . Biraz sert vurdu kabul ediyorum ciğerlerim ağzımdan çıkacaktı çok çok.


Sinirlendim dizene tekme atıp , karnına yumruk attım . Karnını tutarak güldü ayağa kalktı, " İyi hamle " dedi üzerime yürüdü sağ elini kaldırdı yumruk attıcağını sandım ama o dizime tekme attı.


" Ama refleksler kötü " dedi .


(1 saat sonra )


Yeter artık ama yine yumruk yedim , kabul adam benden iyi dövüşüyor beni salın artık . " Bakıyorum yoruldun asker " Dedi.


" Kim benmi , ben yorulmak nedir bilmem binbaşım öyle kolay yorulsaydım asker olmazdım " dedim .


Hazır dikkat dağılmışken yüzüne yumruk attım . Oh sonunda vurabildim utanmasam sevinçten dans edicem .


Sinirlenmesini bekliyordum ama o kahkaha atmaya başladı manyakmı ne


" Bu iyidi " dedi , üzerime hamle yaptı karnıma iyi bir yumruk geçiriyorduki sin anda kaçmayı başardım ama dengem kayboldu düşmemek için yakasından tuttum ama bu hamlem düşmeme engel olmadı daha beteri beraber düşmemize sebep oldu .


O üstümdeydi Bense alta kalmıştım . Gözlerim o sıra yüzüme düşen iki tane askeri künyeye takıldı birinde Gurur Çevik yazarken diğerinde Ekrem Çevik yazıyordu acaba diğer künye kime aitti .


Gözlerimi künye' den çekip yüzüne çıkardım daha önce hiç bu kadar yakından görmemiştim yüzünü, yakından daha yakışıklıydı . Hızlı alıp verdiği nefes yüzüme çarpıyordu gözlerimi bu sefer gökyüzü mavisi gözlerine çıkardım hiç bu kadar güzel renkler görmemiştim, gözlerinin mavisi insanı yakıyordu . Bir yanım ne yaptığımı sorgularken daha dün biz bu adamı bir kaşık suda boğmak istemiyormuyduk derken , diğer yanım aman boşver diyordu , ben kalkma kararı almıştımki Gurur üzerimden hızla kalktı . " Özür dilerim isteyerek olmadı " dedim . " Sorun yok bu kadar yeter sonra devam ederiz " dedi arkasını dönüp gidecekken hızla konuşmaya başladım .


" Dünkü olay aramızda kalsa olurmu , burdaki herkez Mehmet albayımla , Leyla ablanın gerçek annem ve babam sanıyor . Yani ben öyle bilmelerini istiyorum komutanım " dedim . " Merak etme asker, neden sakladığını tam anlamasamda sırrını kimseye söylemem asker " Dedi ilerlemeye devam etti .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Görev konusunu düşünecektin hani baba " dedim " Seni bu halde dağa tek gönderemem " dedi " Ne varmış halimde baba lütfen benim göreve gitmeye ihtiyacım var , uzaklaşmaya ihtiyacım var " dedim .


" Tamam iki ay sürecek bir görev var " dedi sevinçle ayağa kalktım boynuna sarıldım. " Aslan babam benim " dedim . " Git hazırlan hadi bana bak dağda başına birsey gelirse bir daha göreve gitmeyi unut " dedi . " Söz sapa sağlam geri döneceğim " dedim " Başka seçeneğin yok zaten " dedi . Yanağında öptüm.


" Çıkabilirmiyim komutanım " dedim kafasıyla çık işareti yaptı .


Albay odasından çıkıp yemekhaneye ilerledim . Selen ve Aslan da başka kimse yoktu . " Bizimkiler nerde " dedim , " Derviş ve Güney çarşıya gitti , Buğra, Demir ve Kartal ise bir işler karıştırıyorlar ama söylemiyorlar onlarda dışarda " dedi Aslan.


" Ben iki ay yokum gençler " dedim , "Niye " dedi Selen , " Göreve gidiyorum " dedim . " Ne zaman gidiyorsun " dedi Selen " Hemen şimdi hazırlanıp gidiyorum " dedim .


" Kızım ya iki ay sensin nasıl olacak " dedi Selen " Fotoğrafıma bakar ağlarsın artık iki ay boyunca " dedim gülerek Aslanda gülme sesi geldi . Biraz daha onlarla sohbet ettim " Hadi ben kaçar kendinize iyi bakın, hakkınızıda helal edin " dedim " Kendine dikkat et Allaha emanet ol " dedi Selen . Ayağa kalkıp sarıldı bende ona sarıldım.


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


(Kartal'dan)


" Abi kafanı direğe vurmayı nasıl başardın merak ediyorum " dedim buğra'ya , " Abi susun ya başım ağrıyor zaten " dedi Buğra . Demir gülerek "Önündeki direği görememen beni bitirdi " dedi hayvani bir kahkaha attı .


O gülünce bende gülmeye başladım , " Abi gülmeyin ya kafam yarıldı burda " dedi , " Tamam hastaneye geldik işte, bekle iki dakika bakarlar şimdi " dedim . Hastanenin içine girdik etraf biraz kalabalıktı , kayıt yapılan yere ilerledim buğra'nın kimliğini uzattım . "Buyrun nasıl yardımcı olabilirim " dedi " Arkadaşım kafasını vurduda sanırım yarılmış " dedim " Şu ilerde sağ dönün oradaki hemşireler size yardımcı olacaktır " dedi bayan . "Teşekkür ederim , kolay gelsin " dedim .


" Gel şurda kafana dikiş atacaklarmış " dedim , Ayağa kalktı ilerlemeye başladık . Ama benim gördüğüm görüntüyle durdum teyzenin önünde diz çökmüş tansiyon ölçen Selda 'yı görmeyi beklemiyordum çünkü . Kahverengi saçlarının öne düşen iki tutamını kulağının arkasına attı , gülerek teyzeye bir şeyler anlatıyordu . Ela gözleri sanki benim izlediğimi fark etmiş gibi direk benim olduğum yere baktı , sanki yakalanmışım gibi hemen gözlerimi kaçırdım.


" Neresiydi oğlum " dedi Demir " Şu ileri işte " dedim . Arkamı dönüp ilerlemeye başlıyordum ama arkadan " Kartal bey " sesini duyunca durdum Selda 'nın sesiydi . Arkamı döndüm elleri doktor önlüğünün içinde bana doğru ilerliyordu . " Selda Hanım " dedim .


" Merhaba " dedi .


" Merhaba " dedim .


" Sizi görmek ne güzel , birşeymi oldu " dedi gülümseyerek.


" Yok hayır , bu ma- pardon arkadaşım duran direğe çarpmışta kafası yarılmış galiba onun için geldik " dedim .


Selda kahkaha atmaya başlamıştı .


" Direk ayrıntısını vermesen olmuyordu demi Kartal " dedi Buğra .


" Çok özür dilerim ama nasıl başardınız bunu " dedi Selda .


" Bende bilmiyorum " dedi Buğra .


" Bir saniye , bakarmısın arkadaş ile ilgilenin " dedi Selda bir hemşireye . Buğra ve Demir oraya ilerlemeye başladı.


" Kolunuz nasıl oldu " dedi Selda.


" Kolum " dedim anlamayarak .


" Şey dün kurşun sıyırmıştıda " dedi .


" He evet iyi şuan bir şey hissetmiyorum " dedim .


" Pansuman yaptırdınızmı " dedi .


" Gerek yok " dedim .


" Mikrop kapar öyle, isterseniz izin verin hemen bakabilirim " dedi .


" Yok sağolun ama ben hallederim , siz yorulmayın " dedim .


" Gelin lütfen ne yorulması altı üstü bir Pansuman , geçin isterseniz ben geliyorum " dedi .


Kafamı sallayıp hastane yatağının üzerine oturdum bir kaç dakika sonra Selda elinde meselelerle geldi , perdeyi çekti . " Kolunuzu açın " dedi Selda tişörtümü üzerimden çıkardım yukarı sıyırmak zor oluçaktı . Selda arkasını dönünce ilk beni böyle görünce duraksadı .


Sonra yanıma geçerek yarayı açtı . Pamuğa tentürdiyot damlatarak yaraya sürmeye başladı . " Canınız yanıyormu " dedi .


" Hayır" dedim .


" Galiba benim yüzümden sürekli başınıza birşeyler gelicek " dedi .


" Nasıl yani " dedim .


" İlk sizi çayla yaktım, sonra bu olay oldu " dedi çekinerek .


" Sorun yok , ilki sizin suçunuz değildi arkadaşım size çarpmasaydı böyle olmazdı, ikincisi ise hala suçunuz olmadığı gibi bu benim görevim yani sizin yerinizde kim olsaydı yine aynısını yapardım size özel değil " dedim .


" Orası öyle " dedi ve sustu . Acaba sonu biraz abartımmı diye düşünmeye başladım . Pansuman işi bitince ayağa kalktım " Teşekkür ederim " dedim .


" Ne demek " dedi Selda .


Tişörtümü üzerime geçirdim perdeyi açtım karşımda mal Buğra ve Demir sırıtarak bana bakıyordu yanlarına gidip . " Ne var " dedim .


" Doktor hanımla sen ha " dedi Buğra .


" Oğlum saçmalamayın Albayın kızı " dedim .


" Hayırlı olsun kardeşim " dedi sırıtarak Demir kesin bütün hafta dalga geçecekler.


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


( 2 ay sonra )


Asena' dan


Çimenlerin üzerinde uzanmış pusuda bekliyordum . İki aydır peşinde olduğum Abendam'ın bugün yeterli bilgi topladıktan yakalama zamanı gelmişti . Sniper dürbününü bir kez daha düzeltikten sonra gözlemeye başladım.


İçeride masanın üzerinde sadece oturuyordu önündeki bir kaç kağıtla ilgileniyordu . Sonra içeriye yaşlı bir adam girdi , ayağa kalktı yaşlı adam az önce abendam 'ın oturduğu yere geçip oturdu abendam ise ayakta durmaya başladı . İkiside birşeyler konuşuyordu , konuşmaları sonra erince abendam cama yaklaşmaya başladı, işte şimdi benim sıram . Dürbünü tam kafasına ayarladım.


Saymaya başladım.


" Bir , iki , üç " dedim ve tetiğe bastım . Kafasından geçen kurşunla yere yığıldı yaşlı adam ne olduğunu anlamayıp masanın yanına çöktü , " Merak etme seninde sıran gelicek ama şimdi değil " dedim . Görev tamamlanmıştı.


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


Saatler sonra nihayet evime varmış ve biraz dinlemiştim . Şimdi ise abenda görevi için topladığım bilgileri dosya haline getirip Albayın odasına ilerliyordum .


Kapıyı açıp içeriye girdim ama içerde tek albay değil Gurur komutan ve Canan'da vardı . " Albayım " dedim babam sesimi duyunca gözlerini hemen bana çevirdi, ayağa kalkıp sarıldı . " Görev nasıl geçti " dedi babam , " Güzel geçti albayım , bunlar topladığım bilgiler abendam ise artık yaşamıyor " dedim dosyayı babama uzatırken .


" Sizinkilerde yeni görevden dönüyor " dedi babam , " Ne görevi " dedim .


" Rehine kurtarma operasyonu " dedi binbaşı Gurur . Kafamı salladım "İzniniz olursa ben çıkabilirmiyim Albayım " dedim . Babam dosyayı incelerken kafasını salladı .


Odadan çıkıp yemekhaneye yöneldim , Selen beni görünce ayağa fırlayıp sarıldı , Derviş " Ooo , komutanım gelmiş " dedi . " Bağırma lan " dedim .


" Hoş geldiniz komutanım " dedi Güney kafa salladım .


Masaya oturdum " Ben yokken neler oldu anlatın bakalım " dedim .


" Bazıları aşık oldu komutanım " dedi Buğra Kartala bakarak, Kartal kafasına masadaki küp şekeri attı " Kes lan , yok öyle birşey " dedi . " Kim , kime aşık oldun " dedim " Yok öyle birsey komutanım bunlar takılıyor " dedi Kartal .


" Siz bunları bırakın komutanım, Canan varya Gurur binbaşı ' ya aşık olmuş " dedi Selen. " NE " dedim sesimi yükselterek . " Kızım ne bağırıyorsun sesiz olsana " dedi Aslan ,


" Bağırmıyorum " dedim " Belli " dedi .


" Biz üst üste göreve gidince buda aşık olmuş ,adamın bütün gün peşinden ayrılmıyor " dedi Selen . İçeriye dediği gibi Gurur komutan hemen ardından Canan girdi , Canan sürekli birşeyler anlatıyor ama Gurur komutan çok dinliyor gibi gözükmüyordu .


" Oya'yı ara bugün birşeyler yapalım " dedim . " Evet ya ne zamandır beraber dışarıya çıkmıyoruz bara falan gidelim " dedi Selen . Aslanın kaşları çatıldı " Ne barı kızım kafeye noldu " dedi ,


" Pardon sanane Aslan " dedi Selen


" Bananemi , şimdi gideceksin birileri asılacak falan " dedi . " Bu seni neden ilgilendirir " dedi Selen . Bunlar birbiriyle tartışırken yanımıza Gurur komutan geldi .


" Biriniz beni kurtarsın " dedi Gurur .


Ama Canan'da hemen oturdu , "Komutanım siz nelerden hoşlanırsınız" diye sorular sormaya başladı . " Az konuşan insanlardan " dedi Gurur komutan , " Ya Öylemi bende " dedi Canan, salak bu kız ya ergenlik dönemindemi kaldı acaba . Sonra gözleri bana döndü .


" Asena seni görmek ne kötü, ne güzel iki aydır yoktun sen " dedi Canan . "İnanırmısın ben seni çok özledim , iki aydır gözümde tütün " dedim Selen yanımda kıkırdadı . " Komikmi Selen " dedi Canan " Komikki gülüyor Canan , benim timimdeki hiç kimse sana hesap vermez " dedim .


" Senin timin olduğunu hala sanmam komik , ayrıca ben ondan üstünüm bana saygısızlık yapamaz " dedi " Keşke zeka olacakta üstün olsaydın ama işte arada sadece rütbe üstünlüğü var " dedi . Bozulan suratını izlemeyi özlemişim . " Oya ' yı arıyorum o zaman


Nere gideceğimizi sonra karar veririz " dedi Selen kafamı salladım .


İçeriye bir asker geldi bana doğru yürüdü " Komutanım dışarda yaşlı bir adam var sizi soruyor " dedi kim olduğunu tahmin etmek zor değildi


" Gönderin gitsin " dedim .


" Komutanım kaç gündür üst üste geliyor , gönderiyoruz bu seferde banka oturup saatlerce bekliyor " dedi .


" Tamam geliyorum " dedim ayağa kalktım . Ben gönderdikçe gelmeye devam edicekti en iyisi şu işi baştan bitirmek . Hızlı ve öfkeli adımlarla ilerliyordum . Bahçeye çıktım , kapının olduğu tarafa ilerlemeye başladım . Başımı dikleştirdim , omuzlarımı kaldırdım ona o akşamki on dört yaşındaki kız olmadığımı göstermeliydim .


Karşına geçip sinirli gözlerimi gözlerine diktim , " Ne var , çabuk bitir ondan sonrada git ve birdaha gelme " dedim " Kızı- " dediki lafını kestim " Şunuda söylemeyi Kes senin kızın falan değilim " dedim . " Asena lütfen beni dinle , ben çok pişmanım, çok üzgünü-" yine lafını kestim .


" Derdin ne onu söyle üzgün olmadığını ikimizde biliyoruz " dedim " Bana böyle davranma bazı şeyleri telafi etmeye çalışıyorum lütfen affet beni " dedi güldüm lafına hemde kahkaha atarak güldüm .


" Telafi etmek ha , seni ne zaman affederim biliyormusun annem mezardan çıkıp tekrar dirildiğinde " dedim ve arkamı dönüp tekrar askeriyeye yürüdüm .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Selen sizin aslanla aranızda ne var " dedim ,Selen dediğim şeyle ağzındaki içkiyi püskürtü . " Ne aralarında birşeymi var " dedi Oya " Bizim niye haberimiz yok " dedi Selda.


" Ya yok öyle birşey , sarhoş oldu bu yine " dedi aksine bugün sarhoş olmamıştım aklım yerindeydi . " Yok son derece kendimdeyim , bunlar varya bütün gün birbirirlerine laf sokmalar falan, ona rağmen bütün gün dip dibesiniz " dedim . " Sen kendine bak askeriyede dedikodusu çıkan ben değilim , hem asıl seninle Gurur komutanın arasında ne var " dedi Selen.


" Aramızda birşey yok ben ondan nefret ediyorum o benden ,ama siz birbirinize garip bakıyorsunuz benden söylemesi " dedim . " Aynen nefretmiş bugün gördük Canan hoşlanıyor dedimmi tepkini " dedi .


" Asena " dedi Selda " Ya ben sizle küseceğim haberiniz olsun ,bize hiç birsey anlatmıyorsunuz " dedi Oya .


" Vallah yok öyle birşey " dedi Selen telefonumu çıkartıp gizlice çektiğim fotoğrafı gösterdim, Aslan ve Selen'nin aşık gibi birbirlerine baktığı fotoğraftı .


" Aynen birşey yok " dedim , " Oha kızım gerçekten aranızda bir elektrik var sizin " dedi Selda .


Oya telefonumu eline almış " Ay ne kadar yakışıyorsunuz " dedi " Oya Saçmalama ne yakışmazsı " dedi Selen , " Ben bunları anlamıyorum ellerindeki nimeti geri tepiyorlar bizim gibilerde işte ay demekle kalıyor Selda " dedi Oya.


" Aynen ,gerçekten çok yakışıyorsunuz" dedi Selda " Bence sen kendi adına konuş Oya , Seldada az değil " dedi Selen " Ne , anlattın çabuk " dedim .


" Bugün bizimkiler imada bulundular ya Kartala , ima yaptıkları kişi Seldaydı " dedi Selen .


" Ya Selen " dedi Selda " Banane sizinkilerde çıksın ortaya " dedi Selen omuz silkerek . " Selda neler duyuyorum ben Kartal ve sen " dedim


" Yok öyle birşey öküzün teki ne işim olur onunla " dedi Selda .


" Şu erkek muhabbetini kapatalım " dedim " Sen açtın konuyu " dedi Oya " Ben sadece Aslan la ve Selen dedim konu Selda ve Kartala kadar geldi " dedim .


Viskimden bir yudum daha aldım . Yan masadan bir erkek bize doğru gelmeye başladı . " Merhaba Ozan ben " dedi bana doğru, " Banene bundan " dedim . Bizimkiler bana güldü .


" Senden çok elektrik aldım tanışalım " dedi kendini beğenmiş ergen havasıyla.


" Trafomuyum kardeşim ben elektrik almışmış " dedim sert bir şekilde kızlar çocuğun haline gülmeden duramıyorlardı . " Sert kısız galiba , merak etme yumuşatırım ben seni " dedi .


" Bak kardeş birincisi kız değil kadın , ikincisi ise sulanmaya devam edersen senin açından hiç iyi şeyler olmayacak" dedim . " Kardeş falan demen kalbimi kırdı , böylesil bir güzellik kardeşim olsun istemem " dedi .


" Kızlar kalkın yoksa ben bu yaşı büyümüş ama aklı hala ergen kalmış arkadaşın kırılmadık kemik bırakmıçam " dedim . Ayaklandığım sıra çocuk kolumu tuttu . " Hoppa " dedi Selen.


" Geçmiş olsun gençler " dedi Oya çocuğun arkadaşlarına.


" Yandık " dedi Selda .


Gözlerimi çocuğun gözlerine sabitledim " O elini çek " dedim .


" Biliyorum senin gibileri , ilk önce sert çıkamalar sonra iki öpücüğe yumuşamalar başlıyor, haddini etme güzelim " dedi . Banamı dedi o güzelim diye .


Kolumdaki kolunu kavrayıp masaya ittim " Defol git akşam akşam belanı arama " dedim . Arkamı döndüm ilerliyordum ama " SÜRTÜK " diye bağırdığını duyunca durdum .


" Sakin ol Asena " dedi Selda .


" Arkadaşın helvasını hazırlamaya gidelim biz Selen " dedi Oya .


" Aynen " dedi Selen .


Bende onlara katılıyorum ve dans gösterisini başlatıyorum arkadaş iyi bir dayağı hak etti .


Selam ....


Oy vermeyi unutmayın bu arada hikayemi nasıl buluyorsunuz yorumlara yazın kankisler 🥰


Loading...
0%