Yeni Üyelik
7.
Bölüm

8 . Bölüm " Her Sır Ortaya Çıkar "

@guguizp

" Oğlum bak senin yüzünü aklıma kazıdım burdan çıksam bile dışarıda seni görürsem birdaha döverim " dedim .


Şuan nerdemiydim nezarethanede , gece kulübünü birbirine katıp karşı nezarethanede oturan çocuğu dövmüştüm . Barın sahibi ve bu dövdüğüm çocuk şikayetçi olmuştu . Benim suçum yoktu .


" Bir tanışmak istedik diye bu kadarda abartılmaz ama " dedi . " Sen hala konuşuyormusun lan , dua et ikimizide aynı anda çıkarmasınlar gırlik " dedim .


" Bak kadınsın diye birsey yapmadım , erkek olsan varya " dedi gözüne buz torbasını tutarken " Hadi ya gücüm yetmedi demiyorda ergen " dedim ve ekledim " Değerli vaktimi çaldığın için bir tur daha döveçeğim seni " dedim .


" Komutanım çıkabilirsiniz, albay sizi bekliyor " dedi polis memuru " Sen askermisin " dedi çocuk şok olmuş şekilde " Yediğin dayaktan anlamadınmı " dedim .


Koridora doğru ilerlemeye başladım . Sakin adımlarla baş komiserin odasına yöneldim . Bizim kızlar ve babam burdaydı ama babam biraz sinirli gibiydi .


" Ha geldi " dedi babam " Yanlız helal olsun komutanım iyi dövmüşsünüz adamı " dedi Selen . Babam sinirli bakışlarını atmaya devam ediyordu .


" Evet hatta kafasını birkaç kez masaya vurarak " dedi baş komiser o kadar ileriye gitmişmiydim lan .


" Keşke bunlarla kalsa ama Asena komutanım Maşallah , camdan firlatmalarmı dersin , tekmelermi dersin , belinde sopa kırmalarmı dersin , üzerine çıkıp zıplamamı dersin herseyi yapmış adam ölmediği için dua etmeliyiz " dedi baş komiser ama demese iyiydi .


" Ben ne yapacağımı bilemiyorum artık bu kızla , yine başıma ağrılar girdi " dedi babam başını tutarak . " Hakketti baba o dayağı, ben kaç defa uyardım ama beni dinlemedi . Bende başka bir yoldan anlatayım dedim biraz fazla anlatmışım okadar " dedim .


" Haklı baba Asena çocuk sülük gibi yapıştı Asena uyardı anlamadı " dedi Selda , babam öldürücü bakışlarını Seldaya çevirdi . Selda anında susarak bakışlarını cevirdi .


" Vallah Mehmet amca Asenanın suçu yok " dedi Oya . " Tabi canım benim kızımın hiç suçu olurmu hep haklı benim yavrum " dedi babam .


" Yeminle albayım , komutanım az bile dayanmıştı o sülüğe " dedi Selen.


" Git getir şu çocuğu birde ondan dinleyelim " dedi komiser kapıdaki polise .


Aradan kısa bir zaman geçince polis içeriye çocukla girdi . Beni görünce ilk korktu girmek istemiyor gibi bir hareket yaptı .


" Komiserim ben bununla aynı odaya girmem " dedi çocuk .


" Gel evladım, biz varken dövmez seni merak etme " dedi . Babam


" İnşallah " dediğini duydum . Sınırları zorlamazsa zorlamam komiser amca merak etme .


" Ee şikayetçi misin " dedi komiser . Çocuk ilk yüzüme baktı .


" Ben şuan güvence altında değilim aşağıda bana o kadar tehdit yağdırdı bu komiserim " dedi . " Sen bana bu demeyi kesicekmisin yoksa ben sana bu yu gösterimmi " dedim .


" Bakın işte komiserim hala tehtid ediyor beni " dedi . " Şikayetcimisin değilmisin sen onu söyle " dedi .


" Evet şikayetçiyim " dedi sinirli gözlerimi ona çevirdim, " Ne Duyamadım bir daha söylesene " dedim tehtidkar ses tonuyla .


" Sen karışma Asena " dedi babam , babam gözlerini benden çekip çocuğa kitledi " Bak genç ,benim kızım durduk yere kimseye karışmaz , birşey yapmışsın ortada-" dedi babamın lafını kestim .


" Evet komiserim bende bu ergenden şikayetçiyim, beni mekanda rahatsız etti bu istismar sayılmıyormu " dedim .


" Sayılıyor , sayılıyorda , davranışa bağlı " dedi . " Tamam kameradan bakın , şikayetçiyim bu ergenden " dedim .


" Asena " dedi babam uyarır bir şekilde, " Ben sana karışma demedimmi " dedi .


" Babacım şuan hakkımı savunuyorum , benden karışmamı bekleyemezsin . Komiserim arkadaştan şikayetçiyim " dedim . Babam burnunun direğini tuttu .


" Evet ikinizde birbirinizden şikayetcisiniz , gelin şu basit meseleyi çözelim kendi aranızda daha fazla uğraştırmayın bizi " dedi komiser .


" Basitmi, şu yüzüme bakın komiserim , Allah aşkına hangi insan evladı bu kadar dövülür " dedi .


" Kes lan surda halledek işte, yoksa iki katını dışarda tekrar uygularım " dedim sadece onun duyacağı şekilde , korkudan büyümüş gözlerle bana baktı.


" Şimdi şöyle bakalım şikayetcimisin " dedi komiser .


" Yok komiserim , uğraşmak istemiyorum bayanla " dedi .


" Yinemi bayan dedin lan sen bana , ulan sizin kadar gerizekalı görmedim ben bayan size denir. bir öğretemedik gitti " dedim .


" Tamam hanımefendi ile uğraşmak istemiyorum " dedi .


" Aynen bizi salın artık komiserim biz gidelim " dedim .


" Evrak işleri var halledelim öyle " dedi . Evrak işlerinide halledip karakoldan çıktık tabi babam yolda iyi bir azar çekmeyi unutmadı yarım saat boyunca aralıksız azar yedim .


Evime geldim merdivenlerden çıkmaya başladım sakince asansör bozulmuştu . Merdivenin son basamağında çıktım .


Gözlerimi merdiven basamağından kaldırdığımda , kapının önünde sırtını kapıya dayamış , elinde içki şişesi , yerde oturan Gurur komutanı görmeyi beklemiyordum , gözlerimi mavi gözlerine diktiğimde bilmediğim keder ve çaresizliğin kaplı olduğunu gördüm mavi gözlerinde .


" Komutanım iyimisiniz " dedim . Kafasını sağa sola salladı " Ayağa kalkamıyorum sanırım ayaklarım yok " dedi mayışmış bir sesle . "Sarhoşmusunuz siz " dedim , " Hayır değilim " dedi .


" Anahtarınız nerde " dedim , " Anahtar ne " dedi o kadarmı sarhoş oldun be arkadaş , " Evin kapısını açmak için kullandığımız alet " dedim . " Ha omu bilmiyorumki nereye koyduğumu unuttum " dedi . Dizlerimin üstüne çökerek ellerimi ceplerine soktum .


" Ceplerimimi karıştırıyorsun sen benim , şu yaptığın çok ayıp birşey utanmıyormusun " dedi . " Şuan yapmaktan başka çarem yok oyuzden susun " dedim .


" İyi bir kıszın aslında,sürekli dik başlı , hazır cevap , asi ,ve birazda gerizekali olduğunu görmezsem bunların dışında


İyisin " dedi ve ekledi " Ha birde şeyi unuttum " dedi ama birsey söylemedi düşündü sonra tekrar konuşmaya başladı " Unuttuğum şeyi unuttum " dedi .


Şuan acaba suratına yumruk caksam yarın hatırlatmı diye düşünmeye başladım, yok yumruk olmaz şimdi yüzü gözü morarır direk benden bilir . Elimi uzatıp etini tutup burktum


" Ahhh! " dedi kolunu tutarak.


" Sizsiniz hazır cevap " dedim şeytan diyor burda bırak sabahha kadar yatsın burda ama işte benim minnoş kalbim buna izin vermiyor sonra alırız intikamını diyor .


" Kolumu çıkardın " dedi ." Fazla konuşmayında verin şu anahtarı artık " dedim . Ceplerini kurcalamaya devam ettim elime birsey gelince çıkardım . Avcumun içi aldığım şeyi baktım bu o künyeydi iki ay önce gördüğüm .


Üzerinde Ekrem Çevik yazan künyeydi bakışlarımı Gurur ' a çevirdiğimde gözleri kapanmış yatıyordu . Künyeye daha detaylı baktığımda üzerinde kurumuş kan izlerinin olduğunu gördüm , kan izleri zincir olan kısımdan isim yazan kısma kadar kurumuş kan izleri vardı.


Acaba kimin künyesiydi bu . Künyeyi incelemeyi bırakıp tekrar cebine koydum ve anahtarı bulup kapıyı açtım . Hala uyuyan Gurur komutanı dürttüm " Komutanım uyanın " dedim "Komutanım " dedim .


Kızarmış mavi gözleriyle etrafa baktı


" İçeriye geçin komutanım burda uyuyamazsınız " dedim .


" Kalkamıyorumki " dedi " Tamam tuttunun bana " dedim kolunu kaldırıp omzumun üstünden geçirdim , benden destek alarak ayağa kalktı .


O anda burnuma içki kokusuyla karışık


Tarçın kokusu geldi . Tarçın kokusunu hayatımda çok kez duymuştum ama bu kadar hoşuma gitmemişti .


Ev benim evimin aynısı olduğundan yatak odasının yerini çabuk bulabilmiştim . Binbaşıyı yatağa bıraktım üzerindeki deri çeketi çıkarmak için eğildim ama ayağam yatağın kenarına takıldı ve bu ikimizinde yatağa düşmesine sebep oldu bu sefer ben üste o altımdaydı . Yüzlerimizin arasındaki mesafe yok denecek kadar az .



( Pozisyon tam olarak bu ugufhffjji)


Önceki düştüğümde bu kadar yakın olmamıştık ama şuan çok yakındık . Mavi irisleri kahverengi irislerime kitlendi , gözleri gözlerimi inceliyordu . Yüzüne doğru düşen bir kaç tel saçımı işaret parmağı ve baş parmağı arasına aldı kulağımın arkasına attı . Yüzünde garip bir tebessüm oluştu . Neden hala böyle durduğumu merak ediyordum ,ve neden hala burnuma gelen tarçın kokusu bu kadar güzel geldiğinide.


Ne yaptığımı sorgulamaya başladım , noluyordu bana . Hemen ayağa kalkıp hızla ilerlemeye başladım , evden çıktım ve kendi evime girdim kapıyı kapattım . Hızla odama ilerledim beyaz renk ahşap dolabımın kolunu kendime çekip kapağını açtım şort ve tişört çıkardım.


Banyoya ilerledim kendimi sıcak suya esir ettim , saatlerce duş başlığının altında oturdum . Kollarımla dizlerime sarıp kendime çektim , suyun altında dinlene biliyordum , sadece su sesi huzur veriyordu . Çünkü aynı su sesiyle küçükken saatlerce yıkardı annem beni gözlerimi kapatırdım, onun yumuşak elleri saçlarımı köpürtürdü , sonra tarar ve açardı . Bunları yaparken o tattığım his çok hoşuma giderdi .


Suyun altından çıkıp , üzerime şort ve tişörtümü geçirdim . Yatağıma uzandım gözlerimin kapanmasını bekledim uyku beni esir alsın istedim ve öylede oldu .


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Hadi gençler, çok yavaşsınız nenem sizden hızlı mekik çeker " dedim sabah'ın altısıydı ve Gurur komutan yoktu, komutan yardımcısı olarak ben idman yaptırıyordum aklım dün geceki halindeydi .


Onlar mekik çekmeye devam ederken gözlerim etrafı taradı hala gözükmüyordu ortalıkta . " Hepimiz bitirdik komutanım " dedi Kartal " Sen otuz tur daha çekeceksin Kartal " dedim .


" Neden komutanım " dedi " Kardeşimle olanları duydumda ondan elimden kaçışın yok koçum bu saatten sonra " dedim . " Hanginiz söylediniz lan " dedi time dönerek " Kusura bakma Kartal dün ağzımdan kaçtı " dedi Selen.


Kartal üzgün gözlerle " Ah yaktınız beni Selen komutanım, üzerime benzin döküp çakmakla alevlendirdiniz " dedi .


" Yok oğlum seni Selen değil ben yakcam mekik bittimi arka bahçede birde yüz tur koşu seni bekliyor koçum" dedim .


" Komutanım yok öyle birsey Selda bacım bir kez yardım etmek istedi bende kabul ettim bu şerefsizler abarttı vallah yok öyle birsey " dedi .


" Bacınmı bakışların öyle demiyordu oysa Kartal " dedi Buğra . " Lan oğlum susun lan " dedi . " Ama sana şunu söylüyorum kartalçım , hızlı koşan attın boku seyrek düşer benden söylemesi dikkat et kendine kartalçım " dedim .


Sinirli gözlerini arkada gülmekten yıkılan Buğra ve demire çevirdi . Bekleyin siz diye hareket yaptı.


Ben bakışlarımı yine arkama çevirdiğimde , Gurur komutanın üniformalı birsekilde buraya geldiğini gördüm .


Aman tanrım inşallah dün gece düştüğümüz yeri hatırlamıyorum . Nolur lütfen hatırlamasın , nolur .


Tim hepsi hazırola geçti " Rahat " dedi Gurur komutan gözlerimi onun gözleri hariç her tarafa çevirmeye başladım . Hatta daha fazla burada durmayıp yürümeye başladım Selenide yanımda götürmeyi ihmal etmedim tabi koluna yapıştım benle sürüklemeye başladım.


" Noluyor " dedi sus işareti yaptım " Sus çaktırma " dedim . İlerlemeye basladimki arkadan " Asena Şahin " diye bağırdı komutan . Aldırmadım duymazlıktan geldim " Sana sesleniyor Asena " dedi Selen.


" Tek Asena benmiyim başkasına seslenmistir komutan " dedim hızlı adımlarımı arttırdım " Yüzbaşı Asena Şahin " dedi bu sefer hay lanet gire .


" Sana diyor Asena işte " dedi Selen . "Canım tek benmi varım koca askeriyede Yüzbaşı " dedim " Tek Yüzbaşı Asena Şahin sen varsın canım " dedi .


" Dili sürmüştür canım onun Asena dememiştir " dedim . " Bes dakika içinde dur yoksa ceza alacaksın " dedi bu sefer Gurur komutan hay ebenin ama ya .


Arkamı döndüm ve gülen suratımla


" Komutanım banamı sesleniyordunuz" dedim . Adımlarıyla yanımıza kadar geldi " Selen sen git " dedi .


" Hayır gitmesin niye gidiyor ne güzel yanımızda işte " dedim , " Selen Gidebilirsin" dedi . " Emredersiniz komutanım " dedi tam gidecekken koluna yapıştım " Emretmez komutanın gitme " dedim .


" Emreder " dedi Gurur .


" Emretmez " dedim .


" Emreder " dedi.


" Emretmez " dedim .


" Emreder " dedi .


" Emretmez " dedim .


" Emreder diyorsam Emreder , devam ettir bak nasıl ikinizede ceza veriyorum" dedi . Selen kolunu kurtarıp yanımızdan uzaklaştı .


Senle görürsün Selen hanım , resmen beni bu adamla yanyana bıraktı . Ben niye bu adamın yanında mallaşıyorumki .


" Beni bazen çıldırtıyorsun " dedi başını tuttup bıraktı, başı ağrıyordu galiba . Elini çekip mavi gözlerini yüzüme dikti " Dün gece , bazı şeyler hatırlıyorum kesik kesik " dedi sanki söylemeye çekiniyor gibi . Ne kadarını hatırlıyordu acaba .


" Ne kadarını hatırlıyorsunuz " dedim . Nolur hatırlamasın lütfen.


" Biz... " dedi elini ensesine attı, " Biz yataktaydık sen üstümdeydin okadarı gerisi yok , şey biz " dedi sustu ve devam etti " Biz birşey yaptıkmı " dedi .


Hızla lafa girdim " Hayır ,sadece ben sizi yatağınıza yatırdım ben yine takıldım ve üstünüze düştüm o kadar olmadı öyle birseyler " dedim Hızla, yanaklarımınmı ısındı benim , utanıyormuyum lan ben .


Gözlerimi yere eğdim " Peki ozaman dün için teşekkür ederim benim için çok zor bir geceydi o yüzden bu hale gelmiştim " dedi .


" Anlıyorum, ozaman gidebilirmiyim komutanım " dedim . Kafasını salladı ama " Dur bir dakika ben nereye gidiyorum bir dakika siz önce söyledikleriniz için bana hesap vereceksiniz " dedim aklıma gelen kelimelerle üstelik en sinirime dokunan hazır cevap kısmı.


" Ne , ne söyledim dün " dedi , " Neler söylemedinizki, hazır cevapmışımda , dik başlıymışımda , asiymişimde , gerizekalıymışımda arada rütbeyi kaldırın gösterim size hazır cevabı " dedim .


" Benmi söyledim bunları " dedi " Yok dedem söyledi komutanım onun laflarını size söylüyorum burda " dedim . Güldü gerizekalı komutan


" Deden doğru adammış " dedi salak .


" Ben gidiyorum yine bugün çok komiksiniz " dedim ve arkama dönüp ilerlemeye başladım.


👩‍✈️👩‍✈️👩‍✈️


" Baba ne demek emekli olmaya karar verdim " dedim babama , " Yaşlandık artık , emekliye ayrılıp dinlenmek istiyorum " dedi .


" Baba sen daha bize lazımsın " dedim .


" Yok kızım artık evimde oturma zamanı geldi bundan sonra size emanet vatan " dedi .


" İyi sen bilirsin baba " dedim ." Yarın bütün askerlerin önünde söylüçem onun için herkez yemekhanede toplanacak " dedi " Bu kadar cabukmu baba " dedim .


" Evet " dedi ve kafasını salladı " Ben çıkabilirmiyim " dedim . Kafasını salladı babam .


Albayın odasından çıkıp yemekhaneye yöneldim . Bizimkilerin yanına oturdum onlar sohbet ederken bende onları dinledim . Bu sırada Canan içeriye girdi ve gözlerini üzerime kitledi bana doğru yürümeye başladı .


" Asena Şahin sen neler saklıyormuşsun neler " dedi . " Neler saklıyormuşum Canan " dedim .


" Babanın , anneni öldürdüğünü mesela " dedi ama bunları söylerken bağırmıştı bütün yemekhane duymuştu . Kimden nasıl Öğrenmişti gözlerim etrafta dolaşırken sadece bir kişide durdu binbaşı Gurur .


Selam yeni bölüm sizlerle


Sizce gerçekten gururmu söyledi yorum olarak yazın oy vermeyi unutmayın kankisler 🥰🥰

 

 


Loading...
0%