Yeni Üyelik
5.
Bölüm

BİLİNMEYEN EL

@gul_turbas

Gözlerimi korkuyla arkaya çevirdim, kimseyi görememekten korkuyordum. Döndüğümde derin bir nefes alıp rahatladım.Hira bana seslenmiş, ben duymayınca gelip dokunmak zorunda kalmış. Ben korkuyla karşılık verince baya şaşırdı, neden bu kadar tuhaf karşıladığımı sordu. Bana öyle acıyan gözlerle bakıyor ki, sanırım farklı şeyler yaşadığımı düşündü. "Hayır, hayır" dedim. Öyle düşündüğün gibi bir şey yok, ben sadece dalmıştım, sen bir anda dokununca korktum o kadar. "İyi öyle olsun"diyerek odadan çıktı. Bende hazırlanıp ders odasına geçtim. Boş bulduğum yere geçip oturdum, kısa süre sonra hoca içeri girdi.

" Günaydın çocuklar "diyip yerini aldı. Ben hâlâ iki gecedir yaşadığım olayların etkisindeydim, bana dokunan o elin ne olduğunu bilmiyordum. Bu gecede olursa idareye gidip konuşacaktım ama korktuğum bir durum vardı ki, olayı anlattığımda bana deli muamelesi yapmaları.

-Lina burda mısın, lina diye bağıran bir ses duydum. Hoca gözlerini dikmiş bana bakıyordu.

-iyi misin Lina

+ Evet hocam iyiyim, diyerek önüme döndüm. Hoca şaşırmıştı, neyse der gibi başını çevirdi. Ben bütün ders boyunca gece olanları düşündüm. Ne yapacağım hakkında zerre kadar fikrim yoktu. Ben düşüncelerimle boğuşurken zil çaldı, hoca odadan çıktı. Kızlar hemen kendi aralarında konuşmaya başladı, ben kendi köşeme sinip oturdum. Kimseyle konuşmak istemiyorum, gece rahat uyuyamadığım için uykumu alamadım, bu ara uzun sürecek, kafamı duvara doğru yaslayayıp gözlerimi kapattım. Sesler uğultu halinde geliyordu ama birden bütün sesler kesildi ve yine omzumda bir el hissettim. Yanıma döndüm, kapkaranlık bir gölge elini bana doğru uzatıyor, ben dönünce kapıdan çıktı gitti. Peşinden gittim, birde ne göreyim. Ellerim titiriyor, kalbim yerinden çıkarcasına atıyor. Gördüklerim karşısında şok oldum.

 

Sizce dokunan el kim?

İyi veya kötü bölümle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. 🤍

Loading...
0%