Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Bölüm 2 : Kıvılcımlar

@guldiyari

Umarım düşündüğüm şeydir yani inanamıyorum kral bizim evimizi şereflendirmeye mi geliyor bu hem ailem için hemde benim için çok güzel bir şey.

Ağaçtan hızlıca indim tabiidir kralın karşısına böyle çıkamadım ne kadar 9 yaşımda olmsamda böyle çıkmam onu kâle almadığımızı düşünürdü onun için hemen eve fırladım onlardan önce yetişmem zordu ama genede şansımı denicektim.

Eve yaklaştığımda garip sesler duymaya başladım daha çok çığlık sesi gibiydi sesin geldiği yöne yani eve doğru koşmaya başladım. Gördüğüm manzara ile bedenim buz kesmişti hayır bu gerçek olamazdı kral aileme bunları yapıyor olamazdı benim hayranlık duyduğum kral hayır , o ana ne yapacağımı şaşırdım sadece karşımda duran manzarayı şaşkınlık ve korku ile izlemeye başladım . Benden izinsiz hareket eden bacaklarım yer ile buluştu.

Karşımda kral annem ve babamı gözüm önümde ateşe atmak için sabırsızlanıyorudu. Yanında duran 11 muhafız ile ailemi yakmak için ateşi harliyorlardi be ne kadar yerimden kalkmak istesem de bedenime söz geciremedem sadece oracıkta olanları izleyebildim .

Kral önce babamı sonra annemi benden kopardı annem ve babam yanarken hiçbir şey yapmamıştım.

Kral ve muhafızları oradan ayrılmadan önce etrafı kolaçan ettiler bir muhafız benim üstüme doğru yürümeye başladı. Sanırım bu tarafı kontrol edecekti acilen bir şeyler yapıp kaçmam lazım dı ama nasıl ?

Loading...
0%