Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Bölüm 3 : Plan

@guldiyari

Muhafız bana doğru hizla yaklaşmaya başladı o an ne yapacağımı bilemedim.Aniden sağ omzumda bir el hissettim . Ben ona bakamadan gözlerim karardı.

Yüzümde bir sıcaklık hissettim ve yattığım yerden kalktım. Bir kulubedeydim evet doğru duydunuz bir kulübe sağ tarafımda yanan bir soba karşısına oturmak için ahşaptan bir sandalye ve bir kapı vardı.

Kafama aldığım darbeden dolayı başım çok kötü ağrıyordu. Acıyla kafama masaj yaparken arkamdan biri bana seslendi " sol tarafında papatya çayı var başının ağrısına iyi gelir ." dedi . Kafamı usulca arkama çevirdim , uzunca koltukta oturan ihtiyar bir amca vardı. Ak sakalları göğüs kafesine kadar uzamış elleri yüzü burusmus, aynı oduncu gibi giyinmişti.

Ne olduğunu anlamayarak adama şaşkın gözlerle baktım. Adam şaşkınlığımı fark etmiş olacak ki tekrar lafa girdi " burada çok fazla kaldın borcunu ödeyip evimden git ." dedi . Ben ne yapacağımı bilemedim ne altinim vardı ne de ona verebileceğim değerli bir eşyam . Derin bir nefes alıp " amca bak benim hiç param yok ve şuan nerede olduğumu dahil bilmiyorum . " amcanın da çok umrundaymış gibi " bu beni alakadar etmez lütfen borcunu öde ve evimden defol ! " bir an acaba kaçsam mi diye düşündüm ama nereye gidecektim ailem saatler önce yakılarak öldürülmüştü ve ben sahipsiz kalmıştım.

Amca ayağa kalkıp bana doğru bir adım attı...

 

Loading...
0%