Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Bölüm 4 : Doğru kişi

@guldiyari

 

Adam bana bir adım attı . Onun bir adımı benim hayatım boyunca pişman olabileceğim sonuçlar doğurabilirdi.

 

Doğduğumdan beri muhafız eğitimi ile buyutuluyordum . Benim babam eskiden kralın sağ koluydu o zamanlar hem maddi hem manevi olarak çok zengindik ama bir gün babam eve döndüğünde sol elmacık kemiğinde bir pençe yarası ile döndü. Belki babamı ilk defa yaralı görmemiş olabilirim ama babam sanki ilk defa yaralanmış gibi korkuyordu . Kapıda babamı o halde gördükten sonra onu içeri aldım. Babam eve bir adım attı ve " çabuk eşyalarınızı toplayın ormandaki eve gidiyoruz " babamın sesi evde yankilanirken , annem anlamsız gözlerle babama baktı.

 

Babam bizim harekete geçmediğini görünce tekrar bağırdı " çabuk dedim . " ben babamın bagirmasindan urperek bir adım geri sıçradım . Ne olmuştur babam bu kadar sinirlenmişti.

 

Babam o günden sonra ben ibir muhafız gibi yetiştirmiştir belki yaşım çok küçüktü ama daha 5 yaşındayken ayı avlayabiliyordum.

 

Babam bana 6 yılını vermişti ve ben şimdi kendimi korumam gerekiyordu . Karşımda duran amcanın bana yaptığı içinde papatya çayı bulunan bardağı elime aldıp kafasına geçirdim. Verdiğim darbe az da olsa adamı sarmıştı. Adam yere yıkılarak bir şeyler söylemeye başladı " hayır Diana yapma hayır ."

 

Bir dakika benim ismimi nasılsın öğrenmişti beni tanıyor olamazdı. Ben onu tanımıyorum çünkü. Ben düşünürken Adam bir şeyler daha söylemeye başladı " ben haldon "...

Loading...
0%