Yeni Üyelik
5.
Bölüm

Bölüm 5 : Yıllar sonra

@guldiyari

Yüzüme vuran ışık ile gözlerimi açtım yine her cuma olduğu gibi izinliydim. Mutfaktan kızarmış balık kokusu geliyordu . Kullanılmakta sertleşmiş olan yataktan kalkıp mutfağa doğru yol aldım. Her zaman ki gibi haldon amca marifetlerini gösteriyordu.

Bundan 7 yıl önce tanışmıştık tesadüf müydü yoksa kasten mi olmuştu bilmiyorum ama 7 yıl içerisinde kendi babamdan farkı olmamıştı.

Ne kadar beni şımartmamaya çalışsada her cuma kahvaltısını eksik etmezdi .

Neden cuma diye sorarsanız benim izinli olduğum tek gün cuma bunun dışında diğer günler eve neredeyse nadiren geliyorum. Tamamlamam gereken bir eğitimim olduğu için . Biz bu eğitimlerin ne zaman biteceğini bilmiyoruz ne zaman bizi yeterli görürlerse o zaman alırlar.

Haldon amca ile birlikte yemek masasına oturduk. Ben kurt gibi aç olduğum için hemen başladım. Ben lokmaları ağzıma hızlı hızlı götürerek yemeye başladım.

Haldon amca önce oksurdu daha sonra lafa girdi . " Diana kızım sen uyanmadan önce bazı kararlar aldım. " haldon amca daha cümlesini bitirmeden Ben lafa daldım " ne oldu yoksa şehre mi taşınacaz?" Benim bu dediklerimden pek hoşnut olmasa benzemiyordu. Daha sonra derin bir nefes alıp tekrar söze girdi " hayır şehre taşınmiycaz "

Ben amcamın konuşmasına izin vermeyip tekrar araya daldım " yoksa burdan gidicek miyiz ?" Haldon amca hiç bekletmeden devam etti " hayır gitmiycez yani ben gitmiycem sen gideceksin " şaşkınlıkla haldon amcaya baktım. Yoksa beni kovuyormuydu yada beni seçerek hatamı yaptığını düşünüyordu? Benim kafamda deli sorular varken tekrar konuştu.

" Senin tam 8 yıldır beklediğin intikam zamanı geldi . İntikamını almak için Rose krallığına hizmetli olarak gideceksin . . .

Loading...
0%