Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@gulnazdemir

Yıllarca belki ömrümün yarısını kendimi beden olarak geçiren bir insandım ben . Beni ihtiyaçları doyurulan , evinin içinde bir dünya kuran bir kadındım ben . Benim için hayat evim eşim çocuklarımdı , hiç bir seyi umursamayan her şeye gülüp geçen biriydim . Bir çok kadının istediginhayatı yaşıyordum bir insan daha ne istiyebilirki ?

İşte insan aslında çok şey istermiş ruhu istermiş daha doğrusu . Ben dört duvar arasına koyulup işte burda yaşa denilen kadınlardan değilmişim. Kendimi keşfedince anladım bunu , bir çok insana hayvana yardım edebilir gayatlarına dokunabilirmişim . Beden olarakta yaşarkende her ne kadar bunu yapsamda yeterli değilmiş. Hayat kısa ve biz sadece kendi yaşadıklarımızdan her şeyi öğrenemeyiz ve tecrube edemeyiz .Empati yapabilmek için o insanın penceresinden bakmak gerekir .Tabi bana ne ben böyle iyim diyebilirsiniz buda sizin seçiminiz .

Dünyadan bir haber yaşadığımı farkettiğimde tüm dünyam alt üst olmuştu . Bir tarafım artık okadar yorgunduki , ruhum bedenime hesap sorarken çok yaralandım . Hayattaki en zor şey insanın kendine dürüst olması ve samimi . Sorumluluk alabilmesi birşeyleri kimseyi suçlamadan ben yaptım diyebilmek . Çunku kabul edelim etmiyelim bizim seçimlerimiz bunlar . Ruhumla bedenimi dengede tutamadım ruhumun açlığını hala bile doyuramadım . Ruhum öyle özel ve guzelki onu nasıl görmezden gelmişim bilmiyorum , yinede şükrediyorum kendime yetiştimya .Ya hiç bilmeseydim onu ya derinliklere inmeseydim ve sorgulamasaydım ne olurdu ?

Hiçe yaşanmış bir hayat olurdu !!

Şimdi yaşıyormuyum ?

Evet her şeyi her zerremle hissediyorum toprağın kokusunu güzelliğini. Gökyüzünün her gün ayrı bir tonuyla beni büyümesini . Bir çocugun gözlerindeki umudu ve yıkıntıları görüyorum ve sonsuz sevgilerini.

Ya dilsiz varlıklar hayvanlar kaç kere ağlattılar beni , asaleti eyvallahsız olmayı onlardan öğrendim. Beklentisiz sonsuz ve samimi sevgiyi o kadar ozelki .

Oldukça olgunlaşmış insanların yaşadıklarının yaşlarıyla uyuşmadığını. İçlerinde kalan ukteler , keşkeler yaşanmamışlıkların acısı gözlerinden okunuyor .

O yüzden gerçekten yaşamak istiyorum her şeyi her zerremle hissetmek istiyorum . Bu gün şu an olabilirim kim bilir . Yaşamadan ölmek istemiyorum ve öylede yaşıyorum . Ne zaman ölürsem öleyim hikayem yarım kalmıcak . Vakit varken tutun içinizdeki çocuğu , tütün ruhunuzu ve sorun sen ne istiyorsun diye .

 

Loading...
0%