Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Karanlıkta Bir Yerde: Giriş

@gulsumblgn

BU KURGUDA ADI GEÇEN KURUM VE KURULUŞLAR HAYAL ÜRÜNÜ OLUP, GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR.

UYARI: BU KURGU ŞİDDET, ARGO VE CİNSEL İÇERİKLİ SAHNELER BARINDIRMAKTADIR. YETİŞKİN OKURLAR İÇİN UYGUNDUR.

🔗🔗🔗

Önümde uzanan dar ve karanlıkta sokakta koşmaya devam ederken, nefes nefes kalmış bir yandan da arkamı kontrol ediyordum.

Korku, tüm bedenime hükmederken gözümden akan yaşlar koşmamın şiddetiyle sağa sola savruluyordu.

Duyduğum silah sesleri bulunduğum sokakta yankılanırken varlığımı belli etmemek adına çığlığımı bastırmaya çalışıyordum.

Birkaç saat önce yağan yağmurdan nasibini alan kaygan zemin koşmamı zorlaştırmaya başladığımda bir kere daha hayatıma, beni yetimhanenin kapısına bırakan aileme lanetler savurdum. Eğer beni isteselerdi, annem doğurup bir paçavra gibi bir köşeye atmasaydı belki şu an evimde, sıcacık yatağımda rüya görüyor olurdum.

Bir silah sesi oldukça yakınımdan gelirken, "Allah kahretsin!" diyerek, önüme çıkan ilk çöp konteynerının ardına sakladım.

Bacaklarımı karnıma doğru çekip, ellerimi sıkıca dudaklarıma bastırırken nefes dahi almamaya çalışıyordum.

Adım sesleri yaklaştı.

Ses yaklaştıkça korkumun şiddeti bedenimi titretti.

Sadece birkaç saniye geçmişti ki saklandığım çöp konteynerının önünde bir adam belirdi. Taşıdığı uzun namlulu tüfeği kolaylıkla elinde sallandırıyor, dikkatle etrafına bakıyordu. Yüzünü tamamen kapatan beyaz maskesi sertçe yutkunmama sebep olurken ellerimi dudaklarıma daha çok bastırdım. En ufak hareketimde varlığımı fark eder, elindeki tüfeğin kurşununu bedenime saplamaktan çekinmezdi.

Telefonu çalmaya başladı.

Adam hızla eldivenli elini cebine sokup, çıkarttığı telefonunun ekranına baktı.

Aramayı kabul etmeden önce bana doğru döndü ve yüzündeki maskeyi çıkartıp karşı duvara doğru fırlattı. Maske yere düşmeden önce çarpmanın şiddetiyle parçalara ayrılırken olduğum yerde sıçradım ama bu dünyadaki en büyük şansımı şu an da kullanarak adamın dikkatini çekmemeyi başardım.

İri cüsseli adam aramayı kabul edip, telefonu kulağına yasladığı an konuştu. "Kaçtı şerefsiz!"

Bir süre karşı tarafı dinledi. "Bugün kaçar yarın elimize düşer, Akrep! O puştun alacak bir günlük daha nefesi varmış."

Yine sustu.

"Tamam, ekibi topla sokağın başından beni al."

Telefonu kapatıp cebine koydu.

Birkaç saniye önce duvara fırlatıp kırdığı maskeye doğru yürümeye başladığında kalan parçaları yerden alacak diye düşünürken tüfeğinin kabzasını kullanarak maskeyi ne olduğu asla anlaşılamayacak şekilde un ufak etti. Ayağıyla o parçaları da etrafa dağıtırken gidecek ve bende kurtulacağım sanarken bu hayat bir kere daha çelmesini taktı.

Adam, tam dönmüş ilerleyecekti ki korktuğum oldu. Varlığımı fark etti. Bakışlarımız birbirine kenetlenirken bana doğru ağır ağır yürümeye başladı. Başını hafifçe sağ omzuna doğru yatırdı.

Çığlık atsam beni duyup yardım edecek insanları bulabilir miydim?

Peki şu an, şu saniye kalkıp tüm gücümle koşsam bana yetişebilir miydi?

"Sen orada ne halt yediğini sanıyorsun?"

Dudaklarıma bastırdığım ellerimi çekip, ıslak zemine yasladım. Geriye doğru kaçma şansım yoktu. Ayağa kalkıp koşma şansım hiç yoktu çünkü lanet olası adam çok yakınımdaydı! Daha ayağa kalkamadan beynimi dağıtabilirdi.

"Beni gördün," dedi, bulduğumuz karanlıktan bile daha ürkütücü olan ses tonuyla. "Beni görmemen gerekiyordu."

Başımı iki yana salladım. "Yemin ederim kimseye bir şey söylemem. Unuturum," dedim korkuyla. "Yüzünü unuturum, hiç kimseye söylemem."

Dudağının bir kenarı alayla kıvrıldı. "Hep aynı şeyler." Bir elinde sarkıttığı tüfeği iki eliyle kavradığında anladım. İşim bitmişti. Lanet olası bu dünyaya da, lanet yaşantım şu an da bitecekti. "Kimseye söylemem," dedi. "Gördüklerimi unuturum. Polise gitmem." Başını daha fazla eğdi. "Sence ben buna ne kadar inanırım?"

Dudaklarım titremeye başladığında her şeyi kabullenmiştim. Pis bir sokak köşesinde ölecektim. Ciğerlerimi son bir kez havayla dolduracak derin bir soluk aldım.

"Olmaman gereken yerde, olmaman gereken kişiylesin, küçük kız."

Sonrası mı?

Sonrası ölüm değildi, ölümden daha beterdi.

 

-BÖLÜM SONU-

Lütfen oy vermeyi ve bir tanecik dahi olsa yorum yapmayı unutmayın. Yeni bölümde görüşünceye dek kendinize çoooook iyi bakın 🤍

Instagram; gulsumm.bilgin

 

Loading...
0%