Yeni Üyelik
1.
Bölüm

'Yine Orda'

@gumiho_x

"Siktir git o zaman" diye bağırdı babam bense şokla hem babama hem de evleniceği kadına bakıyodum.

"Ya baba kafayı mı yedin?Ben bu kadını hiç görmedim üstüne bi de '2 gün sonra evlenicem' diyosun" babam bana umursamazca baktı.

"Sen tanıma bile ben tanıyorum Yeşim'le evlenicem, zaten geberip gideceksin ne diye takıldın bu kadar?"

Babamın söylediği sözler kalbime bıçak gibi kalbime saplanmıştı bi insan kendi kızına bunları nasıl derdi? Hiç kızını düşünmez miydi? Ya da ne bilim kalbinde delik var diye onun tedavi masraflarını ödemez miydi?

Gözlerim dolu bir şekilde evden çıktım. Babam arkamdan hala bağrıyodu bense çoktan ağlamaya başlamıştım. Yolda yürürken evin üç sokak arkasındaki futbol sahasına geldim.

Sahayı boş görünce saate baktım '20.04' bu gün Galatasaray ve Beşiktaş maçı vardı. Saha da o yüzden boştu kafamı telefondan kaldırıp sahayı gözümün ucuyla süzdüm "Yine orda" dedim.

Sahanın kenarındaki bankalara bakarak.

Her gece orda oluyordu fakat hiç futbol oynamıyodu o çocuk izliyodu sadece ve sadece izliyodu...Fakat bu sefer o çocuğun elinde bir şey vardı ve o şeyle bileğini kesiyodu. Bi saniye bi saniye cidden bileğini kesiyodu ve hiçbir tepki vermiyordu bunu yaparken.

Yaşlı gözlerimi elimle silip futbol sahasına girdim ve bankların oldu alana doğru yürümeye başladım bankaların oraya geldiğim de sağ elini tuttum ilk bana baktı biri kahverengi diyeri yeşil olan gözleriyle sonrada hemen önüne döndü "Korkuttuysam özür dilerim" diye mırıldandı.

Gözlerinden korkucamı düşünmüştü...ona cevap vermedim ben cevap vermeyince derin bir iç çekti. "Bileğini neden kestin?" dedim yüzüme dönüp baktı gözleri doluydu konuşmayacağını anlayınca pantolonumun cebindeki yeşil fuları sol bileğine sardım, ardından tekrar konuştum "Acı hissetmiyor olaman kendini kesmen gerektiğini göstermez ve ayrıca senden korkmadım bence gözlerin çok güzel." Diyip yanından uzaklaştım.

Tam futbol sahasından çıkacaktım ki bana baktığını gördüm "Fularımı geri alıcam kaybetme." Diye bağırdım,dolu gözleriyle bana bakıp sol bileğini gösterdi bende gülümseyip sahadan çıktım.

 

 

Loading...
0%