Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@hakugu

 

                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

🌼

 

 

 

 

"Mutlak mutluluk diye bir şey yok insanlık için. Hep bir yanımız buruk, bir yanımız gözyaşına mahkum."

 

 

 

 

 

 

Ö K F

🔲🔲🔲

 

 

 

Gecenin tahrip eden karanlığı gökyüzünü sardığında zamanın farkında değildim. İnsan hep bir aydınlık istiyor yaşamak için.

Umut etmek ve dualarının gerçekleşmesi için.

Şu an gece olmasına rağmen duam kabul olunmuştu. Ve ben, ilk defa karanlığı seviyordum. Gecenin gelişi aynı zamanda onu da getirmişti bana. Oysaki gecenin gelişi hep bir hüzün ve yalnızlık hissi aşılardı yüreğime. Sanki her şey bitmiş ve ebedi bir sessizliğe çekilmiş gibi. Şimdiyse saatin o yarıyı geçen saniyeleri onun sesini bahşetmişti tüm cömertliği ile.

 

Yaşıyordu. Ölmemişti.

 

Bilinçsizce yüzüme yerleştirdiğim gülücükle ekrana bakarken Batı'yı izliyordum.

 

"Hepinize merhaba ölüm meleklerim!"

 

"Merhaba," dedim beni duyamayacağını bile bile.

 

İnsan kaç yaşında olursa olsun kalbin yaşı yoktu demek ki. Kalp; etkileniyor, üzülüyor, kırılıyor, korkuyor, seviyor ve ümit ediyordu. Ve insan, büyüdükçe kalbi de küçülüyordu. Sığmaz oluyordu pek çok duygu içine. Yetmiyordu bir noktadan sonra. Tıpkı bana yetmediği ve içim içime sığmadığı gibi.

 

"Gördüğünüz üzere yine ölmedim."

 

"İyi ki de ölmedin."

 

Gözlerim hemen bileklerine kaydı. Bilekleri ve parmakları yara bantları ile kapatılmıştı. Masanın üstündeki kan gölü kurumuş ama temizlenmemişti. Şişeler ve izmaritler olduğu gibi duruyordu. Siyah perdeler de hiç dokunulmadığını belli edercesine öylesine engelliyordu ışığı. İnsana umut dağıtan ışık, engelleniyordu bilinçlice. Günışığı siyah bir bez parçası ile karanlığa itiliyordu.

Videodaki herbir ayrıntıyı tanıdık bir sima görmüşçesine taradım kısa sürede. Sanki yıllardır izliyormuşçasına aşinaydım tüm her şeye. Zihnimde sürekli döndüğü için miydi ki acaba bu aşinalığım?

 

Yaprakları koparılmış papatya dövmeleri, gece gibi siyah olan dövmenin altında bile parlayan bembeyaz teni ve kan kırmızısı dudakları. Hepsi bıraktığım gibiydi. Gözlerinde boğmuştu karanlığı ve işlediği cinayetin günahı uzun kirpiklerinin boynuna yüklenmişti. Kameraya bakarken, çok az kısıyordu gözlerini. Böyle kısılınca gözleri, kirpiklerinin gölgeleri düşüyordu elmacık kemiklerine. Aslında çok tatlı bakışları vardı ve günaha davetiye çıkaracak kadar da etkileyici gözleri. Ama göz bebekleri bir idam sehpasını andırıyordu. Buz gibi bakıyordu arada. Dar ağacına istemeye istemeye giden bir mahkum gibi.

 

Kanepeye yaslandı ve iyice yayıldı.

 

Hemhaldeyiz

Özlemişim Fedaim. Aradan saatler geçti ama ben yine de seni özlemişim.

 

Kutluay78

Bileklerini aç da görelim.

 

Opakbircam

Ömrüm gelmiş mi yine?

 

Batı kanepede iyice yayılarak sağ elini ağzına götürdü. İşaret parmağı ve orta parmağının arasına sıkıştırdığı sigarasından derin bir nefes alıp, dumanını burnundan ve ağzından dışarı verdi hafifçe. Kameraya bakıyor ancak aslında gelen yorumları okuyordu sanırım. Bunu sadece ben fark etmemiştim.

 

Emregulu

Oha! İlk defa yorumları okuyorsun sanırım.

 

Polyannacıseni

Fedai, benim yorumumu da okudun değil mi?

 

Gokku5agıkızı

Keşke cevap versen yakışıklım.

 

90benitutma

Ölümün korkak fedaisi! Seni seviyorum, ölüm kadar çok.

 

Gözleri yorumlardaydı ancak o sigarasını içmeye devam ediyordu. Ben de bir yorum paylaşsam mı acaba? Kalbim delicesine atmaya başladı. Bir insan tanımadığı birine yorum atarken heyecanlanır mı? Sanki yorumum mahrem bir şeymiş de ona gösterecekmişim gibi utanıyordum. Üşüyormuşçasına ürperdi bedenim. Kanepede daha fazla yayıldı. Yara bandı olan baş parmağının yardımı ile sigarasının külünü dökünce, gözleri yeniden kameraya döndü. Bakışlarında yabancısı olduğum bir mânâ vardı.

 

Gelmedesen

Bu gece ölüme götüren yollardan paylaşmayacak mısın?

 

kemancıleman

O kışkırtıcı çığlıklarını duyamayacak mıyım? Neden hiç konuşmuyorsun?

 

Saniyeler içinde canlı video binlerce yoruma ev sahipliği yaparken o tek kelime etmemişti. Sessizce kameraya bakıyor, gelen yorumları okuyordu. Kafasını kanepeye iyice yasladığında keskin beyaz çenesi çok az yukarı kalkmıştı. Bu yüzden aşağıdaki bir açıya baktığı için kısılıyordu bakışları.

 

Ve gözleri...

 

Bir erkeğin gözleri nasıl böylesine güzel olabilir? Sanırım ilk izlediğim videonun etkisi ağır olduğu için fark edememiştim ama çok güzel gözleri vardı. Çok güzel bakıyordu. Arada umutsuzluğa kapılan hissin dışında bakışları direkt yüreğe isabet ediyordu. Işıktan ya da normalde karanlığa alışkın olduğu için hafif bir aydınlık bile gözlerine fazla geldiği için kısıyordu o gecenin gizlendiği gözlerini. Uzun kirpiklerinin gölgelediği elmacık kemiklerinde çok hafif renk vardı. Pembenin çok açık bir tonu ile kızarmıştı yanakları. Kar gibi beyaz teninde bulunan bu silik pembe bile öylesine belli oluyordu ki. Belki üşüyordu belki de tamamen zıt bir şekilde ateşi vardı. Yanıyordu.

 

Yutkundum. Bir yorum yazma isteği vardı içimde. Yaşadığına sevindiğime dair bir mesaj atabilirdim mesela.

Ama ellerim titriyordu. Yüreğim yazmak istiyor, parmaklarım tutukluk yapıyordu. Tuhaf çekingenliğimle başa çıkmaya çalışırken kendimi bir şeyler yazarken buldum. Otomatik düzeltme ile yaptığım yanlışları da kapatarak nihayet bir cümle gönderdim.

 

PsikoHande

Selam Batı, hâlâ hayatta olduğun için çok mutluyum.

 

Yorumumu gönderdiğimde onun ekranında da belirmiş olmalıydı. Sanki gözleri yorumumu takip edercesine yukarı doğru yükseldi. Onca kişinin arasından beni fark etmiş olamazdı elbette. Fark etmiş olabilir miydi? Biliyorum, şimdi kendi kendime çıkarımlar yapıyorum ama geçekten de ben gönderdikten hemen sonra gözleri yukarıya doğru bir şeyi takip etmişti. Benim yorumum çıkıyordu o anda yukarı, başka neyi takip ediyor olabilirdi ki? Bunu nasıl anlayabilirim? Bir yorum daha göndermekle! Hızla bir yorum daha yazdım.

 

PsikoHande

Onca kişinin arasında beni görmen imkansız biliyorum.

 

Yorumum yine yukarı doğru çıkarken, gözleri ile takip etti. Yüzünde hiçbir ifade yoktu ama gözleri takip ediyordu. Benim heyecanım ile birlikte yorumlar da çoğaldı.

 

Veryansın_43

Gece gözlü adamım, bu gece gözlerinin tadını çıkarıyoruz.

 

yumu9akhuylu

Senin için ölebilirim şu an!

 

Pembeninruhu

Sen insan değil, yürüyen bir heykelsin yakışıklım.

 

Yutkundu.

 

Onu izlemeye koyulmuştum yeniden. Sessizce ekranda beliren yorumları okuyordu.

 

Yorumsuzyorum

Dört senedir takipçinim, ilk defa yorumları okuduğunu görüyorum Batı.

 

Filordumsun

Parmaklarındaki yara bantları bile çekici.

 

Üzümleriniçinde

Yemin ediyorum bu yakışıklı yüzün bir gün beni öldürecek!

 

 

Masanın üstündeki şişelere kaydığında gözlerim, bundan yakınmak istedim bir anda.

 

PsikoHande

Alkol alman beni çok üzdü. Bedenini yıpratma lütfen.

 

Yemin ediyorum yorumumdan sonra dudağının kenarı kıvrıldı. Belki buna gülümseme de diyebiliriz. İşte bunu fark ettiğimde hızla yerimde doğruldum. Kalbim yerini beğenmez ve değiştirmek istercesine çarpıyordu göğüs kafesime. Boğazımda atan nabzım kulaklarıma sıcak kanı sabırsızca pompalıyordu.

 

Yorumum yukarı çıkarken, onun gözleri de takip ediyordu. Bir anda kan beynime sıçradı. Sanki hemen yanıbaşımdaymış gibiydi. Hemen yanıbaşımda ve gözümün önünde nefes alıyor gibiydi. Dokunsam bembeyaz ve muhtemelen soğuk tenine dokunacakmışım gibi. Dudakları alaycı bir gülümseme ile kıvrılırken, masanın üstündeki bir şişeyi aldı ve başını masanın kenarına sertçe vurarak kapağını açtı. Şişenin içinden tazyikle çıkan sıvı yere dökülürken parmakları ıslandı. Dudaklarına götürdüğü şişenin ağzını öptükten sonra içmeye başladı. İçmeye devam ederken gözlerini bir an olsun odak noktasından ayırmıyordu. Sanki bana nispet olsun diye yapıyordu.

 

Biliyorum bu da benim saçma çıkarımlarımdan biri. Sadece öyle hissediyorum. Öyle olmasını istediğim için öyle hissediyor da olabilirim. Niye öyle olmasını istiyorum? Bu kim olduğu belirsiz gencin benimle ilgilenmesi neden benim için önemli oldu ki birden bire? Yarıya kadar içtiği şişeyi tam kameranın karşısına koydu ve dudaklarına alaycı bir gülümseme yerleştirerek kanepede iyice yayıldı. Bacaklarını açarak rahat bir pozisyon aldı.

 

Restleşme023

Bence bu Ölüm Fedaisinin yeni bir yöntemi. Bu şekilde sessiz bir ölüme davet ediyor bizi.

 

Polonyakedisi

Hiç nefes almadan seni izleyebilirim Korkak fedai!!!

 

Bir yorum daha göndersem mi? Sigara içmesinden de rahatsızım aslında. Her yer sigara izmariti ile doluyken onun ne kadar çok içtiğini düşünmeye gerek yoktu. Sırtımı dikleştirip bir yorum daha bıraktım.

 

PsikoHande

En azından sigara içme bari.

 

Dudakları yine kıvrıldı. Bu sefer gözleri de devrilmişti yere. Alaycı ifadenin her tonu yüzünün bütün sınırlarına yayıldı. Bunu nasıl beceriyordu? İnsanları ekrana kilitleme konusunda oldukça başarılıydı.

 

Vakit kaybetmedi.

 

Tek hamleyle yaktığı sigarasından yoğun bir nefes alıp burnundan dışarı verdi. Her aldığı nefes ile gözleri nispet kıvılcımları ile parlıyordu. Bilerek mi yapıyordu? Hâlâ emin değilim, onca yorum arasından beni fark etmiş olması çok uçuk bir ihtimal.

 

PsikoHande

İçme!

 

Kameraya yaklaştı. Dudaklarını nohut kadar bir boşluk kalacak şekilde yuvarlayıp, içindeki tüm sigara dumanını kameraya üfledi.

 

Görüntü bulanıklaşmıştı. Dumanın bembeyaz perdesi görüntüyü bulanıklaştırdığında, ekrana iyice yaklaştım. Sanki yaklaştıkça daha iyi görebilecekmişim gibi.

 

PsikoHande

Bana nispet yapıyor olamazsın değil mi? Sigara ve alkol her neyse kendine zarar verme en azından. Öleceksin diye çok korktum dün gece.

 

Bu sefer daha belirgin bir gülümseme oluştu dudaklarında.

 

Restoreetmebeni

Batı sen gülüyor musun bana mı öyle geliyor?

 

Welcomebaby

Hi handsome!

 

Quennsizya

Ölüme davet etmen bile enfes Ölümün korkak fedaisi!

 

Dudaklarındaki tütün bitince yere masanın üstüne fırlattı umursamazca.

Hafif öne doğru eğilerek yara bandı olan parmaklarından bir tanesini açtı. Henüz kabuk bağlamamış olan yara kırmızımsı etini göstererek açığa çıkınca yüzümü buruşturdum.

Parmağını alıp ağzına götürdü. Dişleri ile sert bir ısırık bırakınca yara yeniden kanamaya başladı.

 

Fecrinfecri

Başlıyoruz oley!

 

ArabaiCinde

Çığlık at Batı! Çığlık at!

 

İnce bir çizgi halinde akan kan parmağından bileğine sızarken, alt dudağımı ıslattım. Yapma be güzel insan, yapma!

 

Beklemedi.

 

Şişelerden bir tanesini sertçe yere vurdu. Avcunda kalan cam kırığını kameraya yaklaştırdı. Titremeye başlamıştım yine. Gözlerim yaşla dolmuştu. Yapma, yapma!

 

Cam kırığını kameradan ayırınca sağ kolunun üstünde gezdirdi bir süre. Hafif gezinti hiçbir şey yapmamıştı koluna.

 

PsikoHande

Yapma! Bunu kendine yapma! Herkes kadar değerlisin, yapma!

 

Cam parçasının baskısı arttı kolunda. İlk önce kısa bir çizgi halinde akan kan, tüm kolunun çizgi ile işaretlenmesiyle akışını hızlandırdı. Kan akışı yoğunlaşmıştı ki hafif bir inleme koptu dudaklının arasından.

 

PsikoHande

Konuşabiliriz Batı! Bunu çözebiliriz. Yardım edebilirim sana.

 

Cam kırığını kenara attı sertçe. Sinirlemişti nedense. Dirseklerini dizlerine yaslayarak öne doğru eğildi. Gece kadar karanlık gözleri kameraya odaklandığında, dolgun kırmızı dudaklarını ıslattı. Gözlerini ışığa göre biraz daha kısınca derin bir nefes aldı.

 

Sanki göz göze gelmiştik. Ekrana dikkatle bakarken benim de aynı anda bakmam kalbimi delicesine attırmıştı. Uzansam dokunabilecekmişim gibiydi. Nefesinin sıcaklığı yüzüme vuracakmış gibiydi. Nabzının atışı kalbime ritim tutturacakmış gibiydi. Yutkundum ve yaş dolu gözlerle ekrana bakmaya devam ettim. Kolu kanıyordu. Farkında mıydı bilmiyorum ama ya kan kaybından ölürse bu sefer?

 

PsikoHande

Kolun kanıyor Batı. Canın acıyor mu? Korkuyorum ya bir şey olursa?

 

Yorumum videonun üstüne doğru çıkarken gülümsedi yeniden. Bu gülümseme pek temiz bir gülümseye benzemiyordu. Daha çok hastalıklı ve içinde irin barındıran bir çıbanın kirlettiği deri gibiydi. Gülümserken yüzünü de yere eğmişti. Yeniden kaldırdığında kaşlarını kaldırdı ve o tok sesi ile "Söylesene sen kaç yaşındasın?" diye sordu.

 

Kalbim teklemişti. Bir anda kan beynime sıçradı. Benimle konuşuyor olamazdı değil mi? İmkansız bir şey, kafayı yiyorsun Hande!

 

Yorumlar yağmur gibi yağdı.

 

Gelmemeyegiden

Oha! Batı kiminle konuşuyorsun?

 

Wandetaranıyor

Kimin yaşını soruyor lan? Keserim seni, çık ortaya!

 

88Reply

22

 

Opakgirl

18

 

Eminellerde_54

Ben değilim ama yine de söyleyeyim. 21

 

Sensizimanlasana

19

 

Bekledim. Uzunca bir süre bekledim. Ekrana afallayarak baktım. Uzunca bir süre baktım. O da tek tek yukarı çıkan yorumları okumaya devam etti. Kalbim hâlâ sakin ritmine kavuşamamıştı. Hava sıcak olmasına rağmen alnımdan soğuk soğuk terliyor, nefesimi boğazımı tahriş edercesine hızla alıp veriyordum.

 

Kesik parmaklarından birine baktı.

 

"Sana söylediğimi biliyorsun, cevap ver!"

 

Başparmaklarını birbiri etrafında çevirirken yüzünü yere indirdi. Bekliyordu. Belki de zaman veriyordu kim bilir. Geçip giden onca yorum umrunda olmamıştı. Gelecek cevabın zamanını biliyor gibiydi. Bekliyordu. Kimi? Bana söylüyor olamaz değil mi? Teyit etmeden bilemem ki?

 

Reyhanaslında

Bu kim lan? İnşallah bir kız değildir, ellerimle boğarım seni!

 

Ensesiymişimben

Hey! Ben, 20 yaşındayım Korkak fedai. Onu bırak bana gel!

 

Jalejalemiki

Ben 23 yaşındayım.

 

Alt dudağımı ağzıma alarak bir süre ben de yorumları okudum. Yaşımı yazmam hiçbir şeyi değiştirmeyecekti. Zaten eminim ki benimle ilgilenmiyordu. Binlerce yorum geliyordu, binlerce! Bunların arasında asla fark edilemezdim.

 

Yutkundum ve derin bir nefes alarak yaşımı yazdım.

 

PsikoHande

25

 

Ekrana aşağıdan yukarı doğru baktığı için alnı hafifçe kırışmıştı. Alnında oluşan iki çizgiye bakarken, alt dudağını çok az dışarı çıkararak yüzünde bir ifade oluşturdu. Ne anlama geliyordu ifade? Beğenmişçesine başını salladığında yeniden kanepeye yaslanıp iyice yayıldı. Yine bacaklarını cömertçe iki yana açıp ellerini faraza yerlere yerleştirdi.

 

Her hareketi kalbime farklı ritimler katıyordu. Onu takip edenleri yadırgamamak lazımdı. İnsanda çok eşsiz bir akım oluştuyor, çekiciliğiyle hayran bırakıyordu.

 

Siyah dar paça pantolonun kucakladığı sağ bacağının üstündeki olmayan tozları temizlerken "Eklemek istediğin bir şey var mı?" diye sordu.

 

Uçurumsunsen

Oha Oha! Ölümün fedaisi kiminle konuşuyor? Arkadaşlar bu kişiyi bulmalıyız. Kimsin lan çık ortaya!

 

Mutasyonlugöz

Eklemek istediğim bir şey, seni seviyorum adamım!

 

Sendengelen

Kim? Kim ekleyecek Batı? Kullanıcı adını söyle!

 

Hiçbir şey yazamadım. Gözlerim gözlerinde mıhlanmış gibi ayırmadan öylesine duruyordu. Aslında sadece onu izlemek istiyordum. Nereden, nasıl geldiyse bu duygu hep onu izlemek istiyordum. O konuşsun dinleyeyim. Hareket etsin izleyeyim. Soru sorsun cevaplayayım.

 

Birkaç dakika geçince yeniden kameraya yaklaştı ve derin bir nefes alarak "Pekala," dedi alt dudağını ıslatarak.

 

"Sen! Şimdi beni iyi dinle! O fındık kadar beynini kendine sakla ve bir daha asla özelden b... gibi mesajlar atma! Senin ne hissettiğin k.. kadar umrumda değil."

 

Tehdit dolu yorumlar yağdı.

 

restoreetme9

Batı'nın canını kim sıktı lan?

 

8tmesenebari_t

Fındık beyinli, geber!

 

Opaksızopak

Ölümün korkak fedaisinin canını sıkanı ben de sıkarım!

 

5ekilsiz5ükela

Kullanıcı adını söyle Batı, işini bitirelim.

 

Ekrana bakamıyordum artık. Tüm tüylerim bir bir dikenleşmişti. Ürperti bütün hücrelerimi sarmıştı. Boğazımdakini bile yutacak gücüm kalmamıştı. Yatağın üstünde titriyordum. Avcumda sıkıştırdığım çarşafın, parmak aralarımda kaybolduğunu bile hissetmiyordum. Azar yemiş çocuklar gibi bakışlarım korku doluydu. Garip bir utanç hissi hüküm sürüyordu tüm hücrelerimde. Son bir kez daha videoya baktığımda hâlâ odak noktasına bakıyordu. Yani tam gözlerimin içine!

 

Video kapanmadan hemen önce son cümlesini de söyledi.

 

"Yirmi beş yaşında bir çocuk olarak abin hakkında tuhaf çıkarımlarda bulunma. Anlaştık mı ufaklık?"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

🖤

 

 

Başlardaki Batı'ya bakıp da ne kadar yalnız olduğunu fark edip üzülüyorum. Sahi Hande gelmese ne olurmuş Batı'nın hali?

 

Yarın görüşmek üzere dostlarım. Hepinize bol bol elma şekeri gönderiyorum. ❤️

Loading...
0%