Yeni Üyelik
3.
Bölüm

İz - Dedikodu

@handelendin

İki farklı insan olmak çok zor?

Biri imzanın İzi diğeri izin imzası!

 

Uyandırma servisi için telefonuma teşekkür ederim saatin kaç olduğunu baktım oo çok geç değil saat 6 ya sabahın körü off! Telefonumu açıp bildirimler baktım paylaşımdan yorumlar gelmiş özellikle kaba dayıların aha! İmzanın arkadaşı alıyor yani benim Mayıs 'ım açtım bana " efendim Mayıs" dedim bana kimin okuluna geleceğim dedi bende izin mi dedim oda ikimizin dedi iz ve imzanın. " Mayıs beni üzen bir erkek var ama o erkekte benim baş karakterim Mayıs ondan intikam ala cam nedeni sorma birde imzamı istemedi." dedim bana kim istemez ki imzanı kapıyı aç dedi, bu saate o mu geliyor Allah'ım bana yardım et ona " bu saatte mi Mayıs ona imzamı göstermedim daha-" demeden sözümü kesip konuşmamı izin vermedi. Bana hadi donuyorum dedi üzerime baktım saçlar dağınıktı neyse deyip kapıya yöneldim ve açtığımda bana sarıldı.

İşte benim kızım diye içeri geçti babam kim diye seslenince Mayıs baba dedim oda tamam kızım dedi.

İmzam yeniden uyandı " bu saate Mayıs mı iz olamaz ya hu! Güzellik uykumdan uyandım" diyen iç sesim var of! Dedim seni uykundan dememi kalmadan benimde uykum var telefonumu alıp bildirimleri baktım twitter duman beyin yorumu sonra instagram dan konuşma birde saydım twitter dan yorumlar ve mailden 110 tane bildirim siteme ait olan kaç 110! Mu yok canım dedim ve hemen bilgisayarımı lehtopu açıp sitemi giydi bir kaç kişinin kini okuyorum.

İlki duman beyin rehine çok süper deyip mayısa çağırdım bana bakıp bu mu! Dedim ona evet derken " kızım bu adam seni öldürür" Ona " beni değil imzayı öldürmeye kalkışsın onca dersleri gittim spor baskını oldum ne sandı bu adam birde bana" bulup gebereceğini söyledi " inan bana Mayıs benim imzamı almak için sürünecek bu" dedim ve bitirdim bana bakıp haklısın dedi " ee imza ne zaman izinden çıkıp sahaya geri döneceksin" dedi bir şey iki farklı şeyin içinde ama ben ne yapacağımı bilmiyorum imzam gölgeye çekildi benimle aynı fikirde neyse deyip önüme döndüm, lehtop tan uygulamayı açıp bu resmi paylaştım.

 

Altınada kapa dayıları rezil etme projesi diye yazıp hastdecleri yerleştim..

#imzaileoyunoynama.

#imzakazanırraundu.

#dumancık.

 

Mayıs bana bakarak ciddi misin mu diye söyleyince " oda bana imzaxık diyor twitter da ne yapıyım o başlattı" dedim ve lehtopu kapatıp dolabıma açtığımda üzerime Dead baby yazan askısız giyinip altıma kot şortumu giydim belime kırmızı gömleğimi bağladım son olarak ceketimi giyinip hazırdım, kendi valizini açan Mayıs üstüne crazy baby yazanı giyinip Altına da benim gibi şortu giyindim ve beline gömlek saldı biz tam bir ikili oldu baby ler ekibi dedim.

 

🖋️🖋️🖋️

 

Babam kalkmış bize kahvaltı hazırlayıp masaya bekliyordu. Mutfağa gittik, biraz garip oldu ama neyse. Sandalyeyi çekip bir yumurtadan bandır dık ve masada birbirimize çapraz yedirdik yedirmeye çalışarak ve sonuç başarısız bir çabaydı neyse dedik "baba bizi bırakılmısın okula" dedim oda masayı bırakıp bizimle geldi kapıyı dıştan kilitleyip arabaya atladım, melis okula bakıp bana baktı " hakikaten bil-kent güzel okulda imza burayı mahveder" dedi ona bakıp babam hadi! Diye azarlayınca tamam deyip çantamızı alıp çıktık telefonlarımızı aldık tam gaz ileri derken Mayısla birbirimize baktık yine o duman cık bizi bağırdı ne diye derken? Kolumu tuttu sılaya telefonu gösterdim oda anlayıp çekiyordu bir şey yapıyor gibi durmaya başladı.

Kolumu tutan " imza benim hakkımda gerçeği nasıl öğrendi?" bu mu ben mi yaptım evet ama kolumu kurtarıp dimdik durdum " benle uğraşma duman, imzayı hayranım ama benden duymadı haberin olsun" deyip telefonumu aldım ve Instagramı açıp paylaştım, Mayıs sen cidden imzasın ha iyilikle imzalar kötülükle ödeşen kızsın helal olsun iz sana dedi!

Paylaştım Altına da " küçük kıza suçsuz yere sataşan kaba dayı!!!

Yazık hastdeclere koydum.

#kabadayılarıölüm.

#dumancıksataştı.

#imzamıalmayahaketmedi.

 

Ve tamam oldu diyerek telefonumu kendi instagramı açıp cebime koydum.

Okula girer girmez dedikodu yapmaya başlamışlar kimin hakkında duman cıkla ilgili " vay be dumana bak küçük kıza şiddet uygulamış" diye aralarını konuştukları an mayısa görür görmez hemen biri önüne geçip " sen Mayıs güven imzanın arkadaşı" diye bayılıp düştü.

Sonra birden mayısa dönüp kendilerine geldiler. Allah'ım dünya ne kadar zorsa bir seçimde zordur imzanın deyişiyle" hayat güzel ama iyice batıldılar " sınıfa geçtik ben arzunun yanına orda benim arkama dönüp" hazırlan bir sürpriz daha var Mayıs " dedim ve telefonuma alıp tweet yazdım..

" bazen insanlar bakmaz imza isterler mi yoksa siktir git bu dünyadan deyip kendini acındırlar. Edit dumancık * göz kaçıran *" diyerek paylaştım.

Galiba görür görmez çıldırdı ki tam o sırada hoca içeri girmiştir.

Off sosyatarihi benim değil imzanın bulduğu ders ha duman cıkla ilgili değil bir espri patlatayım..

 

" off millet biri galiba gaz çıkartırken bu tarih derslerin hiç mi acıması yok off çok kötü * baş koyan emoji* diye tweet attım..

Herkes tweetime gülmüş hatta yorum yazmıştı ta ki o yazana kadar beni birde tweetleyip yazdı Allah'ım beni gebertin yada onu kim kime ezip geçiyor görsün...

Dumanı tweetle dim yorum yazdım..

" beni güldürme ha hayt duman cık okulunuza geldiğimde seni ben süründürcem ama sakın ha bana aşık olma.* ters kafa emoji si *" koydum herkes benim cevabımı gülerken hoca birden " şıt susun dersinizi dinleyin" diye uyardı. Önüme döndüm ve telefonu cebime koydum off usandım artık bu derslerden...

Sonunda zil çaldı cüzdanımı alıp arzu ben ve Mayıs kantine gidiyorduk ki.

Önüme salak çıktı beni sürüklemeyi çalışıyordu ona durdurdum " salak mısın öküz müsün benimle derdin ne ya söyle hadi" bana " imza kim imza nerede" off tutturdu bu " imza kim imza kim aşık olma sakın ona ve nereden biliyim çekil başımdan" dedim ve yanından geçip gittim imzam aferin iz biraz süründür diye bravo etti az kaldı imzanı bulacaksın sen salak. Kantine geçip Salih amcadan 3 tane Caffe istedim bekletmeye kim sevmez tabi duman cık başımın etini yedi imzada imza gelir şimdi seni yerin dibine sokar bakalım diyebilecek misin Salih amcadan beni haber vermesi beni kendime getirip kahveleri alıp masaya geçtim bizimkilerin olduğu masaya.

Mayıs ve arzu tanışmış oldular ben ortaya öksürünce bana döndüler " millet kahveleri niz" diye atıldım. Kahveleri alarak bana " sen fena birisin iz" Arzu anlamamış olayı ki ne! Diye söylendi kendimi toparlayıp " Arzu şaşırma bana imza -" diyemeden beni kaldıran ve süründüren kişiyi baktım o kas yağını off diyerek kolumu kurtarmaya çalıştım ve beni öptü herkesin içinde. Beni rezil etmeye mi çalışıyor bu! Ayağına bastım ve kendini getirip " oğlum bak git sinirimi bozma senin gibi salak adamlar neden beni bulurlar birde öp beni tam oldu canım ben senin bildiğin kızlardan değilim canım sevinmem hatta sinir bile olurum aklında tut" diye masama geçtim herkes bana bakıyordu onlara bakmayın diye bağırdım ve önlerine döndüler. Mayısa mesaj attım.

" akşam bara gidelim imzamı çıkartmam lazım.... Sinirim bozuldu şu çocuk yüzünde..." bana tamam gideriz imzamı görmek istiyor.. Dedi ders zili çalmıştı çoktan sınıfa gittik.

 

... Dersler sonra eve yol alma...

 

Babama gidiyorduk Mayısım la kucak kucağa biraz eğlenme fırsatı buldum niye kaçır mayım hemde imzam biraz açılsın..

Arabaya gidip bindik babama " baba mayıslar biz imzanın mekanına gidiyoruz olur mu" diye yönelttim babam " akşam 9 a kadar olur" dedi yanağından öpüp sevindik. İkinci mekanıma geldik sonunda evimize ilk mekan olarak bar ikinci imzanın olduğu an ama ben annemi özledim..

Mayısla içeri girdik imzanın odasının şifresini girdik kıyafetleri buluyoruz.

Mayıs " bende buradan gireceğim imza" Ona tamam dedim hemen seçmeye başladı İ

mzama seslendim " imzam imza geliyor" diye..

 

Loading...
0%