Yeni Üyelik
4.
Bölüm

İz- Bar

@handelendin

İmza geliyor demez gelir. İz hala karekterini bulamadı..

Bar için hazırlık yapmıştık artık imza çıktığına göre " eski dostum seni görmeye özledim" Mayıs dedi. Hakikaten ya kendimi gelmek çok hoş duygu derken " imza ne zaman iz den ayrılacaksın" demesi mayısın, beni düşündürdü ağzımı açtım " haklısın ize bırakacam ama iz ve ben birlik olucak, onun kendini güvenmesini sağlayacam böylece kendini korusun hemde kitabını bitirdikten sonra iz imza olacak" bana evet haklısın dedi.

Topuklu ayakkabımı giyindik ve babam anahtarımı almıştı imzanın şimdi imza kendini göstersin diye babam bana o imzanın üstü açık arabayı attığında yakalayıp işte imza şimdi açığa çıkıyor kapıdan çıkar çıkmaz arabayı garajdan çıkardım arabamın motorunu gazlayıp gideceğimiz yeri benim adıma n arkadaşın barına doğru sürüyorum işte radyoyu açıp richeldan fight song şarkısını açıp onla beraber şarkıyı eşlik ediyoruz ve varacağımız yere gelmiştik barın adı imza yazan tabelayı görüp arabayı park edip barın kapısına güvenlikleri görüp gözümle onayladım ve " imza ve Mayıs hanım iyi eğlenceler" deyip omzuna dokunup sağ ol deyip barın kapısından girdiğim an bir görültüyle karşılaştım müzik son sesle devam ederken Mayıs içicek almaya gitti ben ise dans ediyordum bir ses duydum ama umursamadım iz diye haykırıyor ama iz değil imza buradaydı canım ölüm meleği buradaydı, mayısın seslenmesiyle arkamdaki ni şaşırması bir oldu " ne im za mı yoksa" deyip ona döndüm AA! Dumancıkta buradaydı? Ağzımı açıp " memnum oldum adın neydi?" elimi uzattıp o tutacaktı ki tık tık yapıp elimi çektim.

" adım duman imza" dedi ah dumancık benimle eğleneceksin sanki çok yazık birisin sen benimle uğraşma sakın! Diye içimdeki imza bana haklısın kız yürü diye haykırıyor.

Önüme dönüp mayısın elindeki kokteyimi alıp umursamadan dans ederken bir el hissettim kolumdan ve beni kendine çekip bir nefes beni öpüyordu mayısa hadi der gibi telefonu açıp uğraşmış gibi yaptı tamam diye kafayı sağlayıp bir elimle tokatı bastım onun suratına " imzayı hak etmedin yaptığınla ve bir gün bunu isteyeceksin" dedim ve tam gidecektim ki yere serpildim gözlerim sanki karanlıktaymışım gibi hissettim iz bana bakıp " hadi imza değişim zamanı o an gelecek imzam ikimiz bir olacaz" dedi ve elini tuttum. Biri beni kucakladı havada uçmak ne güzel..

 

Kapı sesi duydum biri arabayı bindiriyordu, burnuma tuhaf koku geldi ne deyim duman kokusu anladım bu dumancığın tam kendisi. Sallantı beni bir yere götürüyor ama nereye ani bir frenleme nereye geldiğimizi bakamadım ama arka kapı açılınca beni kucağı alır almaz beni taşıdı kim bilir nereye derken kapının açılıp o sesi duyduğum an benim için yaşam bitti.

Malesef " hoş geldiniz duman bey" diyen uşağın konuşmasıyla kendimi gelemedim duman bey beni evine götürdü. İçeri geçmesini duydum ayakkabıların sesi kulağıma geliyor yukarı katı çıkarıyor sonra bir kapıyı açıp içeriye girip beni yatağa bıraktı. Dolaba yöneldi çekmeceden bir şeyler alıp yatağın çöküşüne göre oturdu yanıma vucudumun üstünde ellerini hissettiğim zaman bir şey yapmak istedim ama ne yapabilirimki yorgun ve masum biriyim ama o bunu bilmiyor. İmzayı bırakıp ize dönüştüğünü yazık! Ona çok kötü bir tuzak kurdu şu an acıdım ya. Üzerimdeki elbiseyi çıkarıp sert bir yutkun sesi duydum tam beni göbeğimi öpecek ken bir ses duydum ve üzerimi pijamaları giydirip yanıma yattı..

 

🖋️🖋️🖋️

 

Birinin eli beni sarınca uyandım ah! İmza yine mi aynı numara yaptın. Yataktan esneyip kalktım telefonumu alarak gözlerimi kısarak açtığımda ben kendi evimde değildim. Burası neresi yanımdaki kim üzerimde ne vardı elbisem neredeydi. Yan tarafa döndüm ve o duman vardı ne! Diye bağırdığımda duman " off imza kulağımı patlattın" imza mı off imza dedim iç sesime " bak iz bayıldın bu fırsatı değerlendir bana göre" haklıydı imzanın hesabını açıp yazmam gerek.

Ama ilk mayısa haber uçurtup kıyafet seçmesi lazım okula geç kalıyorum.

Ayağa kalkıp halimi baktım ona döndüm " akşam ne oldu" diye yönelttim bana bakıp " hiç bir yanıt almadım onun çıplak vucuduna bakıp bana büyük gelen pijamaları bakıp başımı ovaladım bugün okula falan gitmek istemiyorum. Telefondan" kapıdayım al kıyafetini " diyen mayısa tamam cevabı verip aşağı indim ve kapıya açıp kıyafetlerimi alıp ona beni bekle dedim kafasını salladı kapıyı kapattıp burda tuvalet aramaya başladım ve sonunda bulup üzerimi giyinip bir gömlek ve şortumu giyinip çıktım. Yukarı çıkıp elbisemi alıp telefonumu elime alıp kapıdan çıktım beni bekleyen biri vardı yanına gidip " sahile sür Mayıs kendimi iyi hissettiğim yere götür" dedim kafasını sallayıp sürerken telefonumu alıp imzanın twitter hesabını açıp " bir kızın hayatı bir kaba dayı yüzünden mahvoldu ona rezil edin dumancığı izin hayatını mahvetti * üzgün surat emojisi*"

Yazdım ve tweetledim bu biraz ağır oldu çok ağır oldu. Benim en rahatladığım huzur bulduğum tek yer şahidi ilkler burada.

Arabayı sahile doğru çekip freni çekip arabadan aynı anda inip kaputun üstüne oturduk.

 

Loading...
0%