Yeni Üyelik
17.
Bölüm

Bu Gece bizim gecemiz

@handelendin

 

Beni uyandıran her şeyden nefret ediyorum ilk olarak alarmdan mı bahsetsem sonra kafama dank etti bugün benim neyim olduğunu hatırlayınca yataktan fırlayıp lavaboya koşup işlerimi halledip çıktım tekrar odamda sporları mı giymiştim - okuldayken beni ilk defa sporlarımla görecekti şaşıracaklar ama olsun dedim çantama temizleri koyup havluyu koyarak fermuarını açık bırakarak odamdan çıkıp mutfağa indim - mutfakta şişeyi su doldurup çantanın içine koyup fermuarını kapatıp iki çantamı kapının ağzına atıp - atıştırıp evin kapısında ayakkabımı giyip anahtarla ve çantalarla kapıdan çıkıp - yine araba bendeydi arabanın kapıyı açarak içeri geçtim - arka koltuğa bırakıp - unuttum diye bir şey var mı diye bakınıyordum ki bir şey unutmadığımı emin olup çalıştırıp demir kapıdan çıkarak yola girdim. Gülün evine doğru sürdüm.

 

Evin önünde durduğumda yanıma geçip otururken bir bana baktı sonra " hayırdır sporlarını giymişsin" şaşırmıştı bugün neyim vardı benim canım arkadaşım " bir hatırla bugün akşam neyim var benim arkadaşım" sorduğumda düşündü uzunca sonra yola bakarak " Maçım olduğunu unuttun mu ?" diye söylediğimde ha deyip doğruladı.

 

Arabada iken ona emin bir sonucu söyleyecektim " Emin olarak kardeşimin yaşadığını bil!" dediğimde sevindi önüne bakıp izledi gülümsedim. Bana nerede diye sordu bilmiyorum onun cevabı bilinmiyor cevabım dı buna üzüldü keşke nerede olduğunu bilebilsem keşke o günler gelmesini bekliyorum.

 

Okula yaklaşmıştım kapısından geçip bir park yere arıyordum ki boş yeri bulup orayı fark edip arabadan çantamı alıp çıktım arkamdan Gül çıkınca kapıları kilitledim - klik sesinden sonra okulun kapısına doğru yürürken sohbet ediyorduk - içeri girdiğimizde tam tahmin ettiğim gibi herkes sporlarımı giymiş bana bakıyordu - umursamadan sınıfın kapısından geçip içeri girdik - arkadaşlarla sohbet ederken en sevdiğim hoca girdi dersini sevmiyordum işte - not alıp tahtaya kalktım ben yine çalışkan bene geri döndüm inek olan eski yönüme.

 

Teneffüs sesinden sonra Melekle sohbet ediyordum onun işini ertelediğimi söyledim işim olduğunu söyleyince anlayışla karşıladı sonra biri elime dolandı kim diye yanıma döndüğümde onu fark ettim şaşırdım sonra beni melekten ayıldığında Melek arkamdan saf saf baktı.

 

Sırtım duvarı çarptı - kafamı kaldırdığımda göz göze gelmiştim bana baktı " duyduğuma göre maçın varmış" iyi duymuşsun maçım vardı " evet var ne oldu gelmek istiyorsun sanırım."

 

" gelmeme izin var mı ? diye sorduğunda istersen dedim - aramızda bir adımlık vardı ve o araya kapattı - biri bizi görecekti " yapma biri bizi görür" dedim görürse görsün dedi kendi bildiği gibi yaptı.

 

" boks maçından sonra benimle baş başa bir gece ne dersin? " teklif etti hoş bir teklifti makul bir teklifi kabul etmemek olmazdı kabul ettim ders zili çaldığında birlikte yürüdük sonra sınıfın kapısının önünde ayrılıp yerimizi geçtik.

 

Dersler akıp geçti tekrar teneffüs zili çaldığında tuvaletle işim var diye hızlıca işimi halletmeye gittim - çıktığımda sınıfa girdiğimde güle bakındım etrafta yoktu sonra berke bakındım o da burada değildi kafam karıştı demiri bakındım o da yoktu burada ne dönüyordu benim fark etmediğim bir şey mi dönüyordu dediğimde kapıdan girenleri baktım ikisi gözüktü - yanıma geldiklerinde onlara neredesiniz diye tısladım bana " demirle baş başasınız sanırım." diye sordu gül evet dedim bana ona güvenme fazla biz güvenmiyoruz dediklerinde güle şaşırdım birlikte olmamı isteyen kendisi değil miydi diye düşündüm " merak etmeyin sizden ve kendimi kaybetmeyeceğim onla birlikteyim diye." dediğimde içleri rahatlayıp gülüp geçtiler gül yine eski haline döndü bana ne yapacaksınız diye sorduğunda yok bir şey deyip konuyu geçiştirdim.

 

... 

 

Sonunda okul günü bitti bu sıkıcı hayattan eğlenceli bir güne geçiş yapıyordum. Arabaya atladık- atladık ama trafikte sıkışıp kaldık biraz geç kalacağız ama olsun - boşaldığında ise sınırda kalmayı deneyerek hızlandım.

 

Maçın olacağı mekana sürdüm yetişmeyi denedim yetiş yetişebildiğim kadar derlermiş öyle oldu işte.

 

Geldiğimizde arabayı park edip indik sonra arkadan çantamı uzattı berk - arabadan çıkıp onlar çıkınca kapıları kilitleyip mekanın içine girdiğimiz an kulaklarımı hissetmedim. Çok ses vardı ben kabinlere gideceğimi işaret edip gittim. İşimi bitirir bitirmez çıkıp çantamı onları verip ringe çıktım.

 

Ivır zıvır tanıtmaları sonra maç başladığı anda rakibin yüzüne yumruğu geçirdim. Sendeledi bu fırsatı kaçırmadım kolundan tutup karnına yumruklarken hakem yarıda kesti - yerime geçtim su verdi " iyisin " kısa kelimeydi iyisin iyi olduğumu biliyorum. İkinci raunt başlarken kendimi açtım hazırdım yumrukları yüzüme gelmedi bile alttan geçtim arkasını döndüğü an çeneyi geçirdim. Kan aktı sırıttım. Kana susamış hali vardı kızdırdım kırmızı gören boğa oldu " gelsene! " dedim koşarak gelip yere düşmesi bir oldu bir hareketimle yıkıldı. Bana yuhlayan kim varsa nutku tutuldu herhalde kıkırdadım " bu kadar mıydı " hakem mola verdi dış ses durumu açıklarken - terimi havluyla silerken demir lafa girdi " seni kızdırmamam gerek bundan sonra, " dedi güldüm. Üç raundu bitirdim sonuncusu yine ben kazandım ve parayı kaptık fabrika tutabileceğiz sonunda.

 

                                                                                                   🔥

 

Boynumdaki havluyla birlikte arabayı bindim " bu işte tamam yarın köydeyiz " dedi Berk sonunda tontiş ninemi görecektim sevindim.

 

Herkesi evine bıraktığım zaman demir kapıdan geçerken telefon çaldı - isimsiz kim olabilir diye sinirle açtım " kimsin be kardeşim"

 

Sessizlik " konuşsana dilini mi yuttun yoksa? "

 

Bekleyişten sonra konuştu " yok yutmadım cici kız özledin mi beni? " senin yüzünden ailemi kaybettim senin yüzünden masumluğu mu feda ettim hepsi seni öldürmek için oldu ve siz bizi yok etmediniz kendi kuyunuzu kazdınız.

 

Güldüm çok iyi hatırlıyorum " numaramı buldun aferin ama bak bakalım beni bulabilecek misin tabi ünümü biliyorsundur ama nasıl bir kıza dönüştüğümü tahmin bile edemezsin. " dedim öz güvenin tavan.

 

" Hatırladın beni anlıyorum ünün yayılıyor seni hep izliyor olacağım nasıl bir kıza döndüğünü kesin yine eski sensin." dedi güldüm " eski bene takık sın ama değilim eski ben bir katil miydi ç düşün istersen. " dedim bir oyun oynuyordum yüzünü kapattım koltuğa fırlattım - arabadan inemedim direksiyonun üstüne başımı koydum.

 

Rüyalarımı giren o yangını gördüğüm an ağlıyordum şimdiki gibi ağlıyorum acımı kim alacaktı benim bilmiyorum. Telefon ile çantaları alıp arabadan indim kapıyı arkadan kapayıp eve yürüdüm. Kapıyı açarak arkadan kapattım. Ayağımda kileri çıkarıp mutfağa gittim. Sıcak su da yıkamak iyi gelir - telefonla bakıştık demire arasam mı yazsam diye düşündüm en sonunda yazmak geldi.

 

Gönderen : Miray

 

Ben banyoya giriyorum sende katılmak istersen bekliyorum 😏 ( 20.22)

 

Gönderen : Demir

 

Beni bekle kraliçem geliyorum 😘 ( 20.25)

 

Mesajını güldüm nasıl çabuk gelecekti anlamıyorum ama solana gidip koltukta öylece oturdum. Onu bekledim..

 

...

 

Kapı ziline kalktım. Demir kapıyla iç kapıyı açıp onu bekledim. Bana koşarak geldi direk dudaklarıma yapıştı.

 

Duvarı yapıştırdı kapıyı itekleyerek - ellerimi arkadan sabitleyip öpmeye devam etti boynuma geldi nefesini bırakıp küçük küçük öpüp emince huylandım. Bacaklarımı onun beline doladım - ellerimi bıraktı. Duvardan ayrılıp beni odama kadar taşıdı. Basamaklardan çıkardı odamın kapısında durdu elimle kapıyı açtım yürüdü yatağa doğru - yatağa bıraktı beni ( o an içimdeki his neyin nesi biri ne olduğunu anlatsın) üstüme eğildi görmek istemiyorum diye gözlerimi yumdum göremesem de hissedebiliyordum ne yaptığını - elleri vücudumda benim üstümdeki bluzu çıkartıyordu ( soğukluk ) ellerini hissettim ellerimde ( fantazi meraklı çocuk ) ellerimi bluzum ile yatağa bağladı.

 

Dudağı dudağımda bıraktığı o tadı aldım. Kulağımda hissettiğim acıyla ve sıcaklık hissiyle fısıldadı " bu gece bizim için, " dedi güldüm- gözlerimi araladım.

 

"Sana her şeyi günü geldikçe anlatacağım Demir Kara!" dedim " peki gardırobun kapağını asılı duran kız resmi kim " kendimi hatırladım " beni çözersen anlatırım " dedim çözünce resmimi alıp yanına oturdum " bu benim liseye gidiyordum o zaman en saf halim olur." dedim hatırladım ve üzülüyor olduğumu fark etti elimdeki resmi elimden alıp kenara koyup kulağıma " unuttun mu üzülmek yok bu bizim gecemiz. " dedi gülümsedim göz yaşlarımı içti ardından öptü.

 

Ayağa kalktı " aç mısın yemek yapayım mı sana? " dedi demirden kahvaltı ve yemek hizmeti beklemiyordum gerçi bunu ama kabul ettim.

 

O sıra telefonum çaldı - kim diye baktım isimsiz yoksa bora mı beni arıyor bilmiyorum numaramı nasıl bulmuş demeyeceğim bir kere daha aramıştı beni.

 

" Alo yine mi sen ne istiyorsun? " seninde sıran gelecek ama senden öncelerinin işini bitireceğim ki sana sıra sonra.

 

" Beni hatırladın demek peki ben seni nasıl tanımamı istersin cici kız. " sinirlenme sakin ol kızım - derin nefes alarak söyledim ona " beni nasıl tanısan tanı karışmam ama sana bir uyarı bir daha cici dersen işin biter ha ipucu kısaca bana ölüm derler." bunu yüksek sesle söyledim mutfaktan ses geldi aşağıdan " iyi misin? " demirin sesiydi " iyiyim işine dön !" dedim tamam dedi.

 

" Cici mizin sevgilisi var. " dedim uyardım onu dememesi için uyarmadım demesin bana " artık eskisi gibi değilim ben - kraliçeyi duydun mu ?" Çok saçma bir soru sordum farkındayım tabi ki haberi var

 

" Evet takımına ve yaptığı işleri hayranım. " çok yazık çünkü o bendim.

 

" Belki sana kraliçe köye geliyor desem " vereceği cevabı merak ediyordum. " cidden mi nasıl tanıyacağım " güldüm cevabını verdim " o seni tanır ." diyerek son sözümü demiş yüzünü kapatmış oldum.

 

Ayak sesleri odama kadar geldi sonra kapıdan içeri girerek bana " seni bu kadar kızdıran kimdi ? " sordu ona önemsiz biri dedim " önemsizin birisi seni kızdırdığını dayanamıyorum biraz benle gel masaj yapayım sana." dedi onla birlikte geldim yemek yapmıştı tabi makarna birlikte yedik omzuma ve sırtıma masajla rahatlayınca kafasını öne çıkarıp bana " iyi geldi mi kraliçem, o kim ki sana cici kız der ."

 

" Bora diye birisi, " dedim " önemsiz biriymiş. " dedi güldüm.

 

Birlikte banyoya girdik önden küveti doldurdu. İlk o girdi sonra elini uzattı elinde tuttum beni çekti hop diye küvetin içine göçtüm - güldü gözlerinin içine baktım çok güzeldi kendimi görüyordum - baktığımı fark etti bakmayı kesecektim ki çenemi tuttu " kraliçem neden bana bakmayı kesmek istesin ki " dedi gülümsedim. Birazcık daha yanaştım yaklaştı ve gözlerimi yumdum.

 

Gözlerimi açtığım sıra dudaklarımız ayrıldı - dudağıma yaradım sırıttı " sana neden bu kadar çekiliyorum bilmiyorum Demir Kara!" dedim omuz silkti - küvetin içinde bir süre böyle kaldık " yarın akşam köye gidiyorum orada sana gerçeklerin yarısını anlatacağım hakkımda olanları " dedim omzumu öptü " nasıl isterse kraliçe hazretleri! " güldüm kafamı çevirip tekrar dudağından öptüm çok has bir tadı vardı lezizdi.

 

Küvetten ilk çıktı havluyu beline sardı sonra kalkmam için elini tutmamı istedi tuttum üstüme havlu uzattı sarıldım. Beni kucağına aldı istemesem de aldı. Odama yatağıma kadar kucağında taşıdı sonra yatağın önüne geldiğimizde kırılacağımı düşündü herhalde beni yavaşça yatağa yatırdı

 

Üstüme eğildi kendisi ellerime boynuna götürdüm daha da yaklaştı ve dudağından öptüm. Sadece bir öpücüktü yorgundum ve esnedim - demir anlayıp yanıma kıvrıldı " sen şaka gibisin ama buna izin verdiğin için teşekkürler kraliçem " boynuma yanaşıp öpüp geri çekildi.

 

O anda havlulu halimle çıplak şekilde uyudum.

 

Loading...
0%