Yeni Üyelik
6.
Bölüm

Krali̇çe 👑

@handelendin

Ertesi gün
Eve geldiğimde içimde anlatılmaya cağım bir sevinç nidası vardı. Demirin yüzünde oluşan ifadeyi hatırladıkça gülüp eğlendim ve beni motife etmişti. Ey Demir efendi iddiayı başlatan da kaybedende sensin, sana mı aşık olacağım ha avucuna yararsın böyle.

Berke işim düştü çantadan telefonu alıp numarasını tuşladım.
Bekletme huyunu bitirsen diyorum hep son dakika açarsın birde.
Meraklı sesiyle " Kraliçe ne iste-" lafını böldüm ama acil bir konu var " Neredesin buraya yakın san evime bir uğra acil işim düştü sana. " dedim ve yüzüne kapattım telefonunu.

Onun en çok bu huyu hoşuma gidiyordu. Bekletmeden zamanımı almadan çabuk evimin önünde oluşuydu. Kapıyı açmamla üzerime sıçradı kızlar yapar bunu salak aman boş ver.
İlk beni süzdü sonra " kraliçe ne oldu bu acelen ne " Her zamanlı meraklı olmuştur. " dur bir Berk işim düştü dedim ya telefonda konuşurken söyledim " arkasından " sakin ol " dedim ama dinlemedi ve dinlemiyor hiçbir sözümü. Planı hatırlamayı çalıştım- böldü sesiyle " Ne yapacağımı söyle? "
İçine kesin kurt var yerinde duramıyorsun anladım. Planı en ince ayrıntısına kadar anlattım. Hayret beni dinledi bu sefer " anlaşıldı o iş bende de senin köyünde biri kabadayılık yapıyor ve maçlar yaklaşıyor biri sınırı aşıp sana ' korkak prenses vb' şeyler söylüyor biri sahneyi boş sandı sanırım sana kafa tutuyor " dedi biri bana kafa mı tutuyor biri bana mı korkak diyor haddini fazla aşanlar olduğunu duydum Berke döndüm " iki hafta oradayız köyde özledim tonteşi mi olur mu ve yarın antrenman ayarla kraliçe ringe geri dönüyor " dedim bana hay hay dedi.
" Çok fazla yaşadı bu fani dünyada! "

" Miray bir şey daha var o çocuğun senden tırsıp kaçmasını istiyorsan o yönünü demire tanışmasını sağla ki o dayak yemiş gibi olsun. " bu fikrin için sağ ol harika bir düşüncen Berk arkadaşım düşüneceğim.
Kapıya kadar eşlik ettim sarılıp vedalaştık Berkle, aşağı inmeden üstümü değiştirip indim. Benim çalışma saham gibiydi burası. Demirin rahatsız bulucu suratını hayal ettim, onun suratına doğru isabet ettirdim yumruklarımı.
Çita gibi hızlı aslan gibi vahşi bir kızla tahammül edebilecek misin ?
Öfkemi onun suratına kustum, bu beni motife etti.
Tekrar edip durdum " yumrukla Miray yumrukla öfkeni bırak! " Ta ki kapı zili bölene dek. Havluyu alıp yukarıya çıkıp ikisini aynı anda açıp bekledim.
Bitik halde gelip bana bakanı gördüm demirin burada ne işi olabilir ki " Hayırdır hangi rüzgar attı buraya.. " dedim bana sırıttı " Ne yaptın diye geldim güzellik. " dedi baştan aşağıya süzdü Berk gibi sonra " Eğer çıkarsak biz bir gün sana -"
" Kimse giyinmemi karışamaz sende dahil adam! "
Yutkundu içeri aldım " su " diye söyledim " suyu senin dudaklarında içsem. "
" Senin kafan iyi mi ne dediğini farkında değilsin bence. " öyleyim dedi güldürme beni be adam ne istiyorsun - onu içeri sokmadım , kapıyı yaslanmış bana sırıtıyor. " o iki gün içerisinde hep senin isteklerini yaptım şimdi sıra sende benim istediğimi yapma " Saçmalama yapmayacağım " geldiğin gibi geri dön evine git! "

" Beni zorladın, korkuttun bir oyuncak gibi oynadın ama bir isteğimi gerçekleştirmiyor sun yoksa korkuyor musun aşık olacağın diye korkma! " bir adım yanaştı geriledim bir adım daha yaklaştı geriledim " iddian biteli çok oldu aşık bile olmadım. " söyledim güldü "Senin için neyim Miray arkadaş mı yoksa oyuncağın mıyım söyler misin ? " az önce ne dedin oyuncak gibi oynadın zaten öylesin benim için fazlası yok bir adım daha attı - koltuğa değdi sırtım " Hadi ama bir tane daha istiyorum dudaklarından-

iğrenç herif git başımdan! " diye onu itekledim beni de beraberliğinde çekti ve o yerde ben onun üstündeydim - göz göze geldik - o havalandı ve bir öpücük çalıp başını yere koydu - memnun olmuş gibi bir hali vardı. Ağzımı dokundum - bir kez daha öptü beni , bu adama ne oldu kibar ve nazik bir dediğini kabul eden çocuğa kaba dayılık olmamış " Kalkabilir miyim artık ? "

- ÖZEL RESİM


" Biraz daha böyle kalalım. " dedi kolu belime dolandı eli saçlarıma daldı ve beni sarmaladı.

Amacı neydi bu çocuğun anlamadım. Ama eğer kalkmazsan ona karşı bir şey hissedeceğim den korkuyorum. Uyumuş mu nefesini hissediyorum. Göz ucuyla baktım uyuyordu. Kalkmak istedim ama kolu belimde kolunu oynatırsam daha da sarmalayacak beni ne yapacağımı bilemedim " Demir kalkıyorum haberin olsun. " dedim ses çıkmadı - tırnağımı kemirdim - bu böyle olmayacak sanırım tek yapabileceğim kalkmak diye kolunu oynattım. Tahmin ettiğim gibi daha da sıktı of diye kendimi inanamadım yapacağım saçma durum yüzünden. Yakınlaşıp alt dudağını dişledim- gözleri açıldı göz göze geldik - kaçındım - kolunu ve elini çekti - üstünden kalkıp - kollarımı bağlı şekilde ona " Evimden çık git bir daha yaklaşma yaptığın haneye tecavüz! " güldü sonra arkadan elini sallayarak evimden çıkıp gitti.

Buraya kadar geldi. Artık kendimi çeki düzen vermenin sırasıydı. Telefonu koltuğun üstünden alıp Berke mesaj attım " Operasyon başladı haber et. " yazdım mesaj hemen geldi.

Gönderen : Berk
Kraliçe ekip hazır bekliyoruz.

Gönderen : Miray ( kraliçe )
Valizlerini toplasınlar köye dönüyoruz .

Gönderen : Berk
Kapıldı o iş 🤠

Anlaşıldığımı göre bende çantamı ve diğerlerini hazırlasam iyi olurdu. Kapıyı kapatarak odama çıktım bir haftalık kalacaktım oradaki bazı işlerimi halletmem lazımda.
Yarın antrenmanı başlamalıyım kim bilir kaç yıldır yapmıyorum boksu paslanmış olabilirim.

Aşağı geri indim. Torbayla karşı karşıya geldim ve sanki önümde demir varmış gibi yumruklarımı sıraladım arada bir dirsek ve tekme atıp aynı şeyleri tekrar edip durdum. Beni sürekli öpmesini neden izin veriyordum ki bir daha olmayacaktı. Öpecek anda ( düşünürken yumrukladım) onu haddini bildirecektim ( durdum ) ne oluyordu bana gerçekten ona aşık olacağım diye mi korkuyordum. Dedikleri doğru ise - saçmalama bir daha yumrukladım öyle bir duruma kendimi sokmam sokamam. Geçmişte yaşadığım hatayı tekrar edemem. Aşık olmaktan korkuyordum bir daha kandırırım diye hep kaçtım. Erkeklerden hep kaçtım bana aşk ilanı edenleri bile reddettim. Benim gibi olanları hep öneri sundum. Hiçbir erkeği güvenmeyin diye.

Oturağı oturdum boynundaki havluyla yüzümü kurulayıp olan biteni gözden geçirdim. Bugün okuldan erken çıkmıştık ders bitmişti. Erken bitiyor bazı günler bazı günler öğlen başlıyor akşama kadar sürüyor.

İşte bugünde o günlerde sayılır neyse. Ayağa kalkıp yukarı çıktım. Kollarımı gevşettim. Koltuğa geçip zıpladım. Ama okulda olan şeyi hatırlayınca kahkaha attım " Neymiş Demir efendi bir kızı aşık etmeyi kalkışırsan bu olur değil mi !" diye kendi kendime söylendim.

Bir duş alsam iyi olurdu aslında yer kokuyorum şu an. Ayağa kalktım yukarı çıktım. Kimse olmadığından istediğim gibi çıplak dolaşabiliyorum.
Neyse uzatmadan küvetin içine su doldurdum sonra ayağıma sokup içine göçtüm ve sıcak suyun hissettiği o etkiyle ben biraz gevşedim bu iyi geldi sonra sıcak bir içecekle kendime hediye yapmalıyım diye küvetin içinden çıkıp havluya sarıldım aşağı inip kendime zaman ayıldım sıcak bir çikolata için sütlü içecektim süt doldurup mikrodalganın içine koyup saatini ayarladım. Olana kadar ben üstüme değiştirene kadar biter diye düşündüm - odama çıkıp kalın eşofmanları mı dolaptan çıkarıp - havluyu üstümden çıkarıp çamaşırlarımı geçirip eşofmanları mı giyindim saçlarımı açtım. Havluyla nemini alıp kurutarak saçımı tarayıp - at kuyruğu yaparak odadan çıkıp aşağı indim mikrodalganın sesiyle mutfağa yürüdüm. Sıcak sütü alıp tezgaha koyup bir iki kaşık koyup karıştırıp.

mutfak masasına oturdum ve sıcak çikolata içip rahatladım.

Sınavlar vardı okulun bitmesine az kaldı. Derin iç bırakıp - bardağı makineyi koyup odama yürüdüm. Kapıdan içeri geçip yatağa attım kendimi geçmek istedim. Az önce olanları düşündüm - beni sürekli öpmesine olanak sağlıyorum bundan sonra olmayacak. Uyumak istedim uyumak istedim ki beni uyutmayan geçmişte kalan şeyleri görüyorum ki uyuyamıyorum.
Lanet edeceğim kendimi benim aptallığım yüzünden - kendimi fazla üzüyorum üzme kendini yarayı kanatma - kendimi gelip yastığı başıma gömdüm. Ve uzunca uyumak istedim aç uyumak.

                                          🔥

Bir kobra gibi yastıktan başımı kaldırıp dizlerimin yardımıyla doğruldum. Çantamı hazırlayıp üstüne mevsime ve günüme uygun şeyler giyinip aşağı indim. Çantayı kapıya fırlatıp dolaptan sandviçi alıp ayakkabılarımı giyinmeye gittim.

Kapıdan çıktığımda arabayla beni bekleyen kapının önünde gülü rastladım " Hadi bu gün sınav var çabuk ol! " der gibi hali vardı. Dış kapıdan çıkıp arabayı atladım. Sandviçi ikiye bölüp ona uzattım. Yedi. Rahatlayarak bir ısırık aldım " duyduğuma göre başlıyoruz işlere sevindim özledim bu işleri, " dedi açmadan belirtti. Evet bende birini dövmeyi onca zaman istiyorum bokstan bahsediyorum tabi " Yarın öğleden sonra bokstayım. " dedim başını salladı. Bizi okulun önünde indirdi arabayı park edip - araba işini değiş tokuşla hallediyoruz dün araba ondaydı bu gün ise bende olacak ortak işte neyse.

Kapısından girmeden bahçede oturduk hava serin ama güzeldi baya - Mart ayına göre yaza giriyordu. Son senemizdi sonuçta son dönem ve okul bitiyor eğitim hayatım son buluyordu. Buna şükrettim. Ders zili çaldığında dolapların önünde işimi bitirip beğenmediğim ders olan halk ile ilişkileri seçmiştim ama gözüme eğlenceli geldiği için oflayıp onun dalları olan dersler görüyoruz.

Teneffüs ne çabuk geçti ilk ders bilmiyorum ama ben o kadar usandım ki derslerden başımı sıraya koyup bir iç çektim " Hay ne bitmek bilmedi çok sıkıcı ne iyi ki yarın başlıyorum enerjimi atmaya. "
" Bizim boksörümüz ne yapıyor diye uğrayım dedim. " dedi biri Berk salağı boğazına sıkmak istesem de yapamam bizim salak işte " Sıkılmış sanırım bende eğlenceli haberler var " dedi başımı kaldırdım ona anlat gözüyle baktım - geri çekilip sırıttı - anlatsana hadi eğlenceli haber spikeri var dedim anlatmıyorsun. Çok gıcık birisin of ya - sıkılmak.
Güle döndüm bir şey söyleyecek sanırım " çıkışta sinemaya gidelim biraz eğlenceli ve aksiyonlu korku dolu filmler var. " dedi hepsini bana gösterdi - diyorum ya bu kızın bazen aklı gitse de ne iyi gideceği biliyor - bir filme seçtim bol korkulu gibi geliyor ve aksiyon tam bana göre - " Hey millet ne yapıyorsunuz ? " hepimiz konuşana baktık grubun içinde misin gibi konuşma bir daha çünkü değilsin.
Yanıma geldi eğildi kendimi bir iki geri adım yapıp ona kazanmışım gibi baktım " Bir daha dene ne oluyor gör! " deyip sıradan kalktım yandan bakıp uzaklaştım.

Soğuk hava iyi gelirdi bana dışarı çıktım. Kollarımı açarak esintiyi hissettim çok güzel. Gözlerimi yumdum ve esintiye kucak açtım.

" Titanik gibi mi yapıyoruz ? " dedi ve belimde elin ağırlığı vardı kulağımda sıcak nefesi - beni sinir etti. Kollarımı indirdim onun elini üstüne koydum o sanıyor ki izin vereceğim ama ben yaptım yine yapacağımı - yere düştü popo üstü ve güldüm " Yap da gör dedim sınıfta ve gördün Demir efendi " bana elini uzattı kaldırmam için ama elimi sallayıp " görüşürüz " dedim direk içeriye geçip dolandım.

Dedikodu 1 " Şu demir kraliçeden çok çekti ama pes etmiyo.r "
Dedikodu 2 " evet doğru hiç pes etmiyor helal olsun " buna mı helal olsun saçmalık resmen - nefes aldım - verip sınıfa ayak bastım Merve yanıma gelmiş yaptığım şeyi çekmişti - doğru bu sınıf öne bakıyordu neyse benlik değil - koyacaktı önünü kestim - başımı hayır olarak salladım " Olmaz! " dedim peki dedi başka bir konu açtı. Ben böyle arkadaşlara sahibim sözümden çıkmayan ve yardım eden tiplerdi hepsi.

Tek tek dersler geçip gitti sonunda çıkış teneffüsü ile çantaları kapan öğrenciler çıkışa koştular.
" Yarın sınav var sinemadan sonra senin evindeyiz. " Berk Berk neden böylesin bilmiyorum ama sıkıntılı nefes bıraktım " Pekala öyle olsun. "

Tüm gün boyunca ders çalışacağım sinemadan sonra ya da " Sinema yerine evde ders mi çalışsak ha bizim evde! " dedim bana tip tip baktılar " sen eskiye mi döndün yoksa hatırlıyorum da seninle ne zaman tanıştığımızı " dedi Berk hep beraber bir kaffe cinin önünde durup oraya girdik. Boş orta bir masaya geçip kahve istedik.
" Harbi ya sen inek kızdın ve bir inek kızı dost edinip bu hale geldi valla ineklerden zekiler anlamında dedim işte korkulur sen lise sonda iken tanışmıştık o zaman bize içini açmıştın şu Bora olayı. " Berk devam etti gül susturdu " neyse tamam senin istediğin gibi olsun yarın ki sınava senin ev - ne oldu neden öyle tip tip bakıyon Gül!" dedi ona döndüm harbi öyle bakıyon ne var aklındaki şey ne - aklındaki eğer oysa unut onu - bir olmaz düzel diyen biri şimdi ise dersi onla olmaz "Gül benim deyimimle ateş ile barut aynı yerde olamaz! " dedim tamam der gibi pes etti.
Kahveler geldi ve içiyoruz.
" Ateş ile barut derken anlamadım. " Berk yine kafasız olduğu için anlamadı " Ateş kraliçe barut çocuk aynı yerde durmamalı arkadaşım. " Merve anlattı anlaması için- bir hı dedi sonra ne diye ayağa kalkıp masanın üstüne abandı " olmamalı asla kraliçe bir -
Sus ve otur rezil olduk. " dedim kahveden bir yudum içtim.
" Fikrimi değiştirdim filme gidelim sonuçta çalışmasam da yaparım biraz kendimde olayım değil mi ?" dedim gülümsediler.
Derin bir oh verdim ve kaffeci den çıktık hesabı ortak ödeyerek ve bir AVM nin içine girip en üst katta kadar çıkıp sonra da filmleri seçerek bilet almıştık. Solon odasına içerisine girdikten sonra koltukları oturup seçtiğimiz filmin başlamasını beklerken telefonla uğraştım biraz.

Filmin başlama anonsu geçti - telefonu uçak modunu alıp arkadaşlara baktım " haftaya gidiyoruz uçuşa hazır mısınız " dedim parmaklarını kaldırıp tebessüm gösterdiler. Sevindim - arkamı yaslanıp film başlamıştı - reklamlar ve filmin jeneriği çok hoş. Biraz korku sonra aksiyon seçtik. Kendimi getirir diye düşündüm tabi ben diğerlerini bilemem ama.

Film boyunca onların tiplerini izlemekten filmi izleyemedim. Gülmeye başladım - baktılar - sustum ( kıkır kıkır içimden güldüm - oh be yeter bu kadar gülmek ) onları bakmadan filme odaklandım. Bir iki dakika sonra film araya girdi.
Berk ayağa kalktı " tuvalette gelmek isteyen varsa gelebilir " dedi çıktı. Moddan çıkıp mesajları baktım - yeni bir mesaj geldi mi diye göz attım. Ara verildiğine göre bir koltukta oturup mesajları inceledim. Hiç bir mesaj gelmedi kapatacak iken " film başlıyor gel! " bizim gülden gelmiş uyarı haberiyle içeri girdim. Böyle sürdü dışarı çıktık - " şimdi nereye ? " dedi Berk "İzledik tamam ben eve yoruldum. " dedim bazıları AVM'de durmak istedi oradan ayrıldık " okulda görüşürüz. "

Arabayı güle bıraktım beni eve bıraktı " yarın görüşürüz. " deyip gazladı ben evin kapısından geçip diğer kapıdan içeriye girip koltuğa yayıldım sonunda huzur buldum - ortam çok sessiz yine ailemi özlüyorum her zaman olduğu gibi ses yok ve acı ve sessizlik dolu günler geçirdim.

Odama çıkıp yarına kadar uyanmamak amacıyla yatağa uzandım gözlerimi kapadım. Aç olsam da umurumda değil uyumak beni kendimi getiriyor. O kadar.


Loading...
0%