10. Bölüm

10. Bölüm: Kemikler Şehri: İlk Gece

B
happystrawberryy

"Sana yeni bir oda ayarlattım Roesia bugün odanda dinlen yarın sabahtan şehirde seni bir yere götüreceğim sonrasında yardımcılarım sana şehri tanıtacaklar" dedi Ölüm.

"Tamam Ölüm olur bugün dinlensem iyi olacak evet" deyip onun yanından ayrılıp hizmetçi kızı takip ettim.

Bana Ölümün kaldığı odanın karşısında bir oda ayarlamışlardı. Bu odada kocamandı ama Ölümünki kadar değildi.

Hizmetçi kız bana çay dolduruyordu.

"Bakar mısın adını öğrenebilir miyim?" Dedim ona.

O da çay doldurmayı bırakıp hemen başını eğdi.

"Emma ismim hanımım" Dedi kız titrek sesiyle.

"Tamamdır Emma çay için teşekkür ediyorum çıkabilirsin" deyip gülümsedim o da hemen odadan ayrıldı.

Şuan biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı. Kendimi hızla yatağa attım.

.

.

.

Ara sokakların arasından hızla kendimi atıp koşmaya başladım. Deli gibi koşuyordum her yutkunuşumda boğazımda acı bir yırtılma hissediliyordu.

Kesilen kollarımdan akan kanlar parmaklarımın arasını ıslatıyordu. Ama ben tüm bunlara rağmen koşuyordum.

Arkamdaki 3 kişi peşimi bırakmıyordu.

"Gel buraya kaçamazsın bizden! Parçalayacağız seni bizden kaçarsan seni şişeye oturturuz cam kırıkları içine işler hayin kaltak!!!"

Arkamdan küfürler yağdırıyorlardı. Yırtılan terliğim yüzünden ayaklarım çıplak, yara bere içindeydi.

Koştum koştum koştum...

En sonunda çıkmaz bir sokağa girdim.

Sıkışmıştım. Ellerimi dizlerime koydum. Derince nefesler alarak bağırdım yardım istedim.

"Yardım edin!! Lütfen sesimi duyun bana yardım edinn nolur!!"

Ama kimse gelmedi. Balkona çıkıp görenler geri içeri girip perde arkasından izledi sadece.

3 kişi hızla üzerime doğru koştu kıyafetlerimi parçalayıp çıkarmaya başladılar.

"Bırakın benii yalvarırım bırakın canım yanıyor hayıııııırrrrr"

.

.

.

Çığlık çığlığa uyandım ah yine kabus görmüştüm. Ama bu seferki gerçekten yaşadığım bir olaydı ama ben sonunda kaçabilmiştim. Fakat kabuslarım beni kurtarmıyordu.

Ellerim titriyordu. Gözlerimden yaşlar istemsizce akıyordu.

Yatağa bakıyordum ifadesizce o anda önüme bir el uzandı elinde su vardı.

Başımı çevirip bu elin sahibine baktım. Bu Ölümdü ama başını yere çevirmiş bana bakmadan su uzatıyordu.

"Sen neden bana bakmıyorsun?" Dedim bu hali beni meraklandırıyordu.

"Benden korktuğunu söylemiştin. Şuanda iyi değilsin hadi suyunu iç" dedi o güçlü sesini en düşük en hafif bir tınıda ayarlamıştı sanki.

Sırf ben korktuğumu söylediğim için bana bakmıyordu.

"Bana bakabilirsin Ölüm bu şehirde kalacaksam galiba sana alışmalıyım" deyip uzattığı suyu alıp içtim.

O da yüzünü usulca bana döndü. Yatağımın yanındaki sandalyeye oturdu.

"Sana bunları yaşatan şerefsizleri gördün değil mi?" Dedi.

"E-evet ama bunun bir önemi yok neredeyse her gün görüyorum bunu zaten" dedim ama kalbim çok şiddetli çarpıyordu. Hissettiğim korkuyu içimden atamıyordum bir türlü, sanki o anı tekrardan yaşamış gibiydim.

Ölüm ben bunları deyince sandalyeden kalkıp gitmeye koyuldu.

Ama onun elini tuttum. Tutunca hızla bana döndü ardından onu tutan elime baktı şaşırmıştı. Bu hali komiğime gitmişti ona bakıp dudaklarımı büzdüm.

"Galiba hala korkuyorum Ölüm yanımda kalır mısın?" Dedim.

O varken sanki hiçbir şey bana zarar veremezmiş gibi hissediyordum. O çok güçlüydü.

Kafasını onaylar şekilde sallayıp geri sandalyeye oturdu.

"Sandalyede sabaha kadar durabilecek misin?"

"Bunları düşünme sen Roesia hadi uyu dinlen yarın seni bir yere götüreceğim" dedi.

"Peki Ölüm olur" deyip gözlerimi geri kapattım.

.

.

.

.

.

 

Eveet bölümün sonuna geldikk☺️

Neler hissediyorsunuz😻

Roesia ilk kez adım atıyor Ölüme 🥹

Olaylar nasıl gelişecek acaba ben bile merak içerisindeyim☺️

Hiç bilinmeyen bir evrende dünyadaki Ölümlerden sorumlu güçlü acımasız olan Ölüm. Roesia'nın kalbini kazanabilecek miii??

Oylamayı ve bolca yorum yapmayı unutmayalım birlikte yorumlarda eğlenelimm sizleri kocamann öpüyorumm😻❤️❤️❤️

Bölüm : 27.09.2024 18:45 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
İçindekiler
B / Kemikler Şehri / 10. Bölüm: Kemikler Şehri: İlk Gece
B
Kemikler Şehri

16.47k Okunma

1.63k Oy

0 Takip
75
Bölümlü Kitap
1.Bölüm: Boşluk2.Bölüm: Sen Benimsin!3.Bölüm: Kemikler Şehri4.Bölüm: Sen Nesin?5.Bölüm: Benim Eşim6.Bölüm: Neden Ben?!7.Bölüm: Öldür Beni Ölüm!8. Bölüm: Neden Beni Yaşatmak İstiyorsun?9.Bölüm: Cehennemin İlk Katı10. Bölüm: Kemikler Şehri: İlk Gece11. Bölüm: İlk Işık12.Bölüm: Renkli Deniz13.Bölüm: Kharoon Vanth14. Bölüm: İksirler15.Bölüm: İskelet Denizi16.Bölüm: Dünya17.Bölüm: Yan Yana18.Bölüm: Bu Çekim De Ne?19.Bölüm: Seni Hissetmek20.Bölüm: Sessiz Veda21.Bölüm: Ayrılık22.Bölüm: Acı23.Bölüm: Tanrılar Şehri24.Bölüm: Tanrı ve Tanrıçalar25.Bölüm: Roesiam26.Bölüm: Ölüm ve Yaşam27.Bölüm: Carmente28.Bölüm: Duvar Konuşması29.Bölüm: Acımasız Sorgu 130.Bölüm: Acımasız Sorgu 231.Bölüm: Ölüm Kurtarılacak Mı?32.Bölüm: Canım Yanıyor33.Bölüm: Cehennem Kaçağı34.Bölüm: Tek Işık35.Bölüm: Cennetim Sensin36.Bölüm: Benimle olmaya var mısın?37.Bölüm: Ben ve Kadınım38.Bölüm: Sonsuzluk Vadisi39. Bölüm: Nefes Nefese40.Bölüm: Mavi-Mor Buhar41.Bölüm: Ölümün Kalbi42.Bölüm: Metatron43.Bölüm: Kırmızı Elbise44.Bölüm: Gerçeklik Aynası45.Bölüm: Hırçın Su...46.Bölüm: Öldürdüm Çiçeğimi47. Bölüm: Kalbim Senin Esirin48.Bölüm: Cennet Taşı49.Bölüm: Melekler Diyarı50.Bölüm: İçimdeki Güller51.Bölüm: Senin İçin52.Bölüm: İntikam Meleği53.Bölüm: Bir Balo Günü54.Bölüm: Gözlerinde Kaldım55.Bölüm: Dans Mı?56.Bölüm: Dans Kapışması57.Bölüm: Büyülü Orman58.Bölüm: Bu Gece Benimsin59.Bölüm: Av Zamanı60.Bölüm: Aşkın Planı61.Bölüm: Bu Tutku…62.Bölüm: Sarı Işık Topu63.Bölüm: Aydınlığın Hükümdarı64.Bölüm: İmkansız Aşk!65.Bölüm: Uyan!66.Bölüm: Eğlence mi?67.Bölüm: Sarsılmaz 3 Kadın68.Bölüm: Aydınlığın Kraliçesi69.Bölüm: Gün Işığım70.Bölüm: AŞIĞIM SANA!71.Bölüm: Bu yüzük...72.Bölüm: Savaş Kapıda!73.Bölüm: Savaş Başlasın (DECCAL)74.Bölüm: Sıcak Savaş (YARATIKLAR)75.Bölüm: Savaş Sonu (ZEBANİLER)
Hikayeyi Paylaş
Loading...