Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1-Kanlı hayatım

@happystrawberryy

+18 şiddet, kan içeriklidir!

*Darci Hunter

(Görsel resim sorunu halledildikten sonra eklenecektir!)

Görsel temsilidir. Darci'yi en iyi yansıtan özelliklerini gösteren bir görsel olduğu için ekledim.

Lütfen her bir yeri dikkatle okuyun ve değerli yorumlarınızı bırakın arkadaşlar çünkü ben de çok merak ediyorumm düşüncelerinizi🤌🏻

Her aşaması bana ait olan bir kurgudur. İznim olmadan hiçbir şekilde alıntı yapılamaz!

Başlama tarihlerinizi buraya atabilirsiniz 🤚🏻👻

Eveett şimdi geçebiliriz hikayeye.

.

.

.

Üstümdeki kürkü sertçe çekiştirdim. Bu club sahibi bir cinayet işlemişti ve ben de gerekeni yapacaktım.

Planlarım her zaman hazır olurdu ama en sevdiğim anlık gelişen şeylerdi.

Üzerimde siyah tulum vardı ve tüm vücuduma oturuyordu. Ayakkabı olarak 12cm kalın topuk bir çizme tercih etmiştim.

Üzerime yapışan siyah tulum vücut hatlarımı belli ediyordu bacaklarımın kaslı yapısı adelelerimin büyüklüğü, karın kaslarım ve kollarımın güçlü kaslı oluşu ne kadar korkutucu olsa da kum saati vücudum seksiliğini korumayı seçiyordu.

Omuzlarım ve başım dikti her zaman, yanıma 2 adamımı almıştım ikisi de uzundu ben 1.75 boyundaydım topukluyla bile onlardan biraz daha kısa kalıyordum. Ama güç ve hız olarak kimse bana yetişemezdi.

Açık kıyafetler pek tercihim olmuyordu çünkü vücudumda yaptığım dövüşlerden kalan kesikler, yaralar mevcuttu.

Clubtaki kişiler beni görür görmez tanıdılar herkes yol açıyordu. Hızla ilerledim ve Clubın en iyi yerine geçtim oturdum yardımcılarıma ayakta beklemelerini söyledim.

Otururken yardımcım Eros'a seslenip işaret yaptım. Beni anlayınca ceketinin cebindeki puroyu çıkartıp yakıp bana uzattı. Elinden hızla alıp derince içime çektim.

Sahibin gelmesini bekliyordum ama adam köpeğini göndermişti bana yaptığı bu büyük saygısızlıktı.

Köpeği "Darci hanım, efendim sizi büyük odaya beklemektedir" dedi titreyerek.

İsmimi fransızca seçmiştim. Karanlık artık benim hayatım olmuştu çünkü.

Neyse şimdi öldürmem gereken birisi vardı ve beni ayağına çağırıyordu.

Köpeğine bakıp kısa bir kahkaha attım yavaşça kalktım endişeyle beni izliyordu. Yanına gittim ağır adımlarla. Nefesimi kulağına üfledim.

Adam tir tir titremeye başladı.

Sol elimi kaldırdım ve "aç ağzını" dedim.

Adam "N-e neden?" Dedi korkuyla.

Gülümsedim "bana karşı mı geleceksin?"

"Ha-yı-ıır açıyorum hemen efendim" dedi.

Köpeğin kulağına eğildim "Şimdi gözlerini kapat ve sakın ağzını kapatma ağzını kapattığın an o beyninin her bir hücresini yerde bulursun" dedim.

Adam gözlerini kapattı o anda diğer elimdeki puronun yanan kısmını adamın diline bastırdım.

Adam ağzı açık bir şekilde çığlığı basıyordu ve ağzından salyalar akıyordu. Puroyu iyice bastırmamla birlikte dilinden coss sesi geliyordu. Canının çok iyi yandığını görebiliyordum gözlerinden yaşlar akıyordu ama ağzını kapatmayarak akıllılık yapıyordu piç herif.

Tekrar kulağına eğildim "aferin.. şimdi o sahibine gidiyorsun ve kendisini buraya getiriyorsun yoksa onunla birlikte tüm bu club'ı yakarım" dedim hiddetle.

O köpek bunun yaltakçılığını yapıyordu saptadığımız delillere göre sahibin öldürdüğü cesetlere tecavüz ediyordu. Onun işkencesini ayrı vermeyi istiyordum.

Tekrar yerime geçip oturdum. Club sahibi yani Connell basite indirgenmeyecek bir adamdı ciddi paralar kaldırıyordu ve club zinciri vardı bu club en büyük ve prestijli olanıydı o yüzden bir sorun çıkmasını istemezdi. Ki eminim yanıma gelirken üzerinde bir çelik yelek ve vücudunun her bir yanında bıçak ve mühimmat olacaktı yanındaki adamları saymıyorum bile.

Ve tahmin ettiğim gibi de oldu Connell onlarca adamla birlikte öfkeli bir şekilde karşıma geçti "ne cüretle adamımın diline puro basarsınız, size nezaket edip ayrı odaya çağırıyoruz karşılığı bu mu?"

Hala kalkmamıştım "Clubınıza teşrif ediyorum ama beni karşılamaya sadece bir köpek mi gönderiyorsunuz siz ayrı bir odaya çağırmıyorsunuz, ayağınıza getirmeyi emrediyorsunuz ve bilirsin Connell ben emir almam" dedim tekrar yaktığım puromdan usulca içerek.

"Kabalık ettim büyük ihtimalle Darci affet ne istiyorsun? Sen böyle yerlere gelmezdin" dedi.

"Yarış, seninle yarışmak istiyorum araba yarışlarında çok iyi olduğunu biliyorum buraya senin gururunu kırmaya geldim" dedim sinsice sırıtarak.

Herkes benim acımasız adam öldüren, katleden, güçlü ve hızlı bir kadın olduğumu biliyordu fakat araba sürüşüm hakkında hiçbir fikirleri yoktu.

Çünkü bunu gizli tutuyordum. Usta öğreticilerimiz bizi sıkı bir askeri eğitimden geçirmiş ve ciddi araba sürüşleri, teknikleri hakkında uzmanlaştırmıştı, ayrıca drift konusunda en iyilerdenim.

Ki tabi bunu bu yarışta yine göstermeyi planlamıyordum tam anlamıyla. Sadece ona meydan okuyarak gaza getiriyordum.

Karşımda ise bana alayla gülen bir Connell vardı "ah sen ciddi misin Darci güçlü bir kadın olduğunu biliyorum ama yarışların kralı benim! Sana beni yenebileceğini düşündürten şey de nedir?" Dedi

"Bilmem sadece bir his Connell" dedim ellerimi yanlara açıp dudağımı büzerek. Ona ölümlerin en acısını yaşatacağım için içim tatlı bir heyecanla gıdıklanmaya başlıyordu artık.

"Peki o zaman benim alanıma gidelim, araba ister misin Darci sana istediğini seçme hakkı verebilirim hatta benimkini bile kullanabilirsin" dedi alayla.

Adamın Bugatti Chiron Super Sport +300 arabası vardı ve yarış aleminin içinden geçiyordu. Galerisinde Ferrariler, proscheler, McLareen Speedtail bile vardı. Ben ise aylar öncesinde arabamı ayarlamıştım. Merak etmeyin Amerikan arabası eski model şu şu felan demeyeceğim arabanın iyi olması cidden önemliydi.

 

.

.

.

 

Artık yarış alanındaydık.

Ellerimi Lamborghini Aventador SVJ arabamın direksiyonunun üzerine koymuştum.

Connell arabasından başını çıkartıp "güzel araba Darci en iyi arabalarımın serisinin içerisinde bu araba" dedi kahkaha atarak.

Başımı eğdim ve gülümsedim kalbim deli gibi çarpıyordu. Bu arabanın bir dehşet arabası olduğunu öğrendiğinde ne olacaktı o korku dolu bakışlarını görmek için sabırsızlanıyordum.

Connel'ın adamlarından birisi ortaya geçti sigarasını yaktı. Tek nefes çekti üfledi ve sigarayı yere atmasıyla yarış başladı.

Hakimiyeti tamamen kendime alıp arabayı süratle sürüyordum o ahmak ise en başından beni geçip bana bir daha yol vermemek için nitroya yüklenmişti bile. Ama benim istediğim de buydu.

Onunla dip dibe arabayı sürmeye devam ediyordum. Bu sefer nitroya yüklenen ben oldum şimdi yan yanaydık ve şerefsiz arabasıyla bana yandan vurdurdu bunu yapacağını biliyordum seni hileci pislik.

Hızla arabadaki ayarladığımız düğmeye basmamla altına yerleştirdiğimiz çivili kapan yana açıldı ve Connell"ın tekerleklerini patlattım. Tekerlekleri patlayınca araba savrulmaya başladı. Connell onun tekerleklerini benim patlattığımı anlamamıştı. Ben de bunu fırsata çevirecektim.

Onu kendi arabamla sabitledim korku dolu gözlerle arabayı kontrol etmeye çalışıyordu çünkü şuanda bir dağ yamacındaydık tek bir yanlış harekette uçardı bunun olmasını istemiyordum çünkü bu hiç zevk vermiyordu.

Endişeleniyormuş gibi yaptım onu arabamla durdurmaya çalıştım. Pencereleri açıp "Connell bana bak sakin ol seni durduracağım tamam mı güven bana bir şey olmayacak sana" dedim endişeli gözükerek.

"Yalvarırım Darci yardım ett!"diye adeta çığlık attı koca adam.

Ah bu sesi beni keyiflendirdi.

Onu arabamla en sonunda durdurdum yokuşun alt kısmındaydık ve bu bir kıvrımın içiydi burası kör noktaydı kameraların çekmediği yerdi.

Connell hızla indi arabasından.

"Hadi atla benim yanıma" dedim.

Koşarak geldi ve benim yanımdaki koltuğa oturdu.

Süratle arabayı geri sürmeye başladım.

"Çok teşekkür Darci sen olmasan ne yapardım" dedi rahatlayarak.

Avımı kendi bölgeme çekmiştim. Mutluluğum içime sığmıyordu. Gülmeye başladım kahkaha atıyordum. Connell bu hareketimden sonra endişeyle bana bakmaya başladı.

İşte en sevdiğim kısımdaydık kısa bir an ona bakıp sırıtıp kırmızı düğmeye bastım. Acaba hazırladığımız gibi miydi??

Offff efsaneee

Düğmeye basmamla Connell koltuğa mimlendi. Demirli teller sardı her yanını Connell deli gibi bağırıyor bana tehditler savuruyordu. Teller vücudunu çizip kanatıyordu koltuğa kanları akmaya başladı. Hatta bir tanesi elini çekiştirdiği için içine delmişti beyaz kemiğini görüyordum.

"Seni şeytan FAHİŞEE!!! beni öldürürsen sen ve ekibin sağ mı kalacaksınız topunuzun belasını siktireceğimm!!" Diye çığlık çığlığa arabada bağırıyordu. Bu ses bana en iyi şarkılardan bile iyi geliyordu.

Onun tarafı kapalıydı yanımda Connell'ın olduğunu kimse görmeyecekti. Önceden ayarladığımız yazıyı bitiş çizgisine geldiğimde bırakıp son sürat arabayı sürdüm. "Connell'ın arabası gözlerimin önünde uçurumdan düşüp alev aldı bu yarışın bir kazananı yoktur!"yazılıydı.

İşte asıl eğlence şimdi başlıyordu...

 

.

.

.

.

Darci'nin bu hayatından önce bir şeyler bilelim istedim nasıl bir şeytan olduğundan.

Fikirlenizi buraya yazabilirsiniz karakterimiz çok acımasız hot bir kadın 🤌🏻

Reenkarne olduktan sonra neler olacak merak ediyorummm

Oylarınızı ve yorumlarınızı yapmayı unutmayın arkadaşlar sizi seviyorum 🫶🏻

Loading...
0%