Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2-Darci'nin Gücü

@happystrawberryy

Acı içinde bağıran Connell'ı mekanımıza getirmiştim hızla evin galerisine giriş yaptım. Evdeki yardımcılarıma işaret verip Connell'ı gösterdim.

Eve girdim ve adamlarım ceza odasına Connell'ı götürdüler.

O sırada telefonum çaldı arayan Evan'dı önemli diğer yardımcımdı.

"E-efendim beni yakaladılar ve Connell'ı sizin götürdüğünüzü söylüyorlar beni de zorla sizi arattılar fakat beni düşünmeyin sizin için burada seve seve öleceğim sadece emanetim sizindir hoşçakalın" dedi.

"Neredesin Evan?!" Dedim şiddetle.

Sonra telefonu göt lalesinin birisi aldı "ne oldu merak mi ettin kaltak! Sana bu çok önemli yardımcını vermemizi istiyorsan efendimizi bize geri ver" dedi.

O şerefsizlerde oyun oynuyor demekki halbuki Evan ve birkaç adamım kör noktadayken Connell'ın arabasına bir yanmış ceset yerleştirip arabayı uçurumdan atmışlardı ve araba alev alevdi anlamasına imkan yoktu. Büyük ihtimalle Evan'ı da yarış pistinde görüp yakalamışlardı. Yani blöf atıyorlar son çare.

"Tabi getiririm ama hangi vazoyu istersin?" Dedim.

"N-e ne vazosu?"

"Küllerini diyorum nasıl bir vazoya koyayım efendinin sevdiği bir renk var mı?" Dedim.

"Seni adi fahişe efendimizi sen öldürdün değil mi bir de alay ediyorsun!"dedi.

O arabayı uçurumdan benim ittiğime inanıyor olmalı bu kıt akıllılar.

"Bak adam ne saçmalıyorsun bilmiyorum adil bir yarıştı ve kameralar çekiyordu Connell uçurumdan düştü bu yarışlarda olağan bir durumdur" dedim.

"O zaman yardımcının da ölmesi olağan bir durum olacak Darci şırfıntısı" dedi gülerek.

Ben de gülmeye başladım "biliyor musun aramızdaki fark benim seni daha tanımıyor oluşum ve senin beni bilerek böyle konuşman..."

Adam önce bir sessizleşti sonra "ne fark eder sonuçta adamın benim elimde ve benim dediğim geçerli olur"

"Peki ne istiyorsun?" Dedim.

"Attığım konuma geleceksin ama tek başına" dedi gülerek.

"İstediğin bir şey olmalı benim oraya tek gelmem bir şeyi değiştirmeyecek ayrıca bunun bir tuzak olduğunu bu mecradaki her insan anlar ne istiyorsan şimdi söyle" dedim.

Adamla telefonda konuşurken hopörlere almıştım. Yardımcılarımdan hacker olan Felix numarasını sorgulayıp çoktan yerini bulmuştu ve ben adamlarımı göndermiştim. Ayrıca konuştuğum adamın ismi Cedric'ti, Connell'ın yeğeni oluyordu sesi sert geliyordu ama Cedric'in yaşı 28 di sadece benden 2 yaş büyüktü.

Cedric anladığım kadarıyla başka bir odaya geçmiş konuşmaya devam ediyordu "senden silah mühimmatı istiyorum ayrıca yeni gelen özel füzelerden de istiyorum" dedi.

Silah ticareti genelde yapmıyordum sadece bu mühimmatları biz kullanıyorduk ve evimin toprakta kalan kısmı envai çeşit silahla doluydu. Fakat bana bu silah mühimmatının teminini sağlayan devletin ta kendisiydi. Bu silahları gangasterlerin, çocuk cinayetçilerinin eline geçirirsem işte o zaman her şey daha büyük soruna dönüşürdü.

Onunla biraz oyun oynamalıydım. "Tamam getireceğim ama şuan bulunduğun konuma az sayıda getirebilirim dikkat çekmemek adına kalan yarısını özellikle füzeleri başka bir yerde buluştuğumuzda getiririm" dedim.

Keyifle güldü "tamamdır Darci sayacın başladı hızlı ol" dedi ağzından tik tak sesleri çıkartarak.

Üzerimi değiştirdim kargo pantolon, çelik yelek giyip üzerime bir atlet ve ceket, ayaklarıma da bir bot geçirdim. Bileklerime küçük bıçaklardan yerleştirdim ve sırasıyla bacaklarıma, belime, karnıma ve göğsüme bıçaklar yerleştirdim. Çünkü ne kadar adam öldüreceğim belirsizdi.

Silah kullanamazdık çok ses çıkarması polislerin damlaması demekti ve bu iki taraf içinde baş ağrıtırdı. Ama birkaç özel silaha sahiptim uçlarına susturucu takıp iki tanesini belime taktım.

Adamlarım çoktan ulaşmıştı konuma. Şimdi arabayı sürerken onlardan bilgi alıyordum. Dışarıda toplamda 15 koruma mevcuttu ve evin dış konumunun her önemli bölgesine konumlanmışlardı. Ev villaydı havuz kenarında da 4 koruma vardı. Evin içini ise adamlarım dürbünle bakmasına rağmen tam sayıyı saptayamamıştı. Sadece 18 farklı kişiyi gördüklerini söylemişlerdi. Kişi sayısı fazlaydı villa da şehirden biraz uzaktı.

Şimdi villanın önüne gelmiştim girişte koruma beni gördü ve yanımda birilerini getirmiş miyim diye kontrol ediyordu. Bagajı açmamı istedi içini silah mühimmatıyla doldurmuştum ve bir transporterla gelmiştim. Adam baktı ve tamam deyip beni içeriye aldı.

Tam evin içerisine girdiğim zaman hacker Felix'e nokta işareti gönderdim. Bu kameraları şuan bozması anlamına geliyordu. O da bana nokta işaretini gönderdiği an adamlarımdan dışarıdaki korumaları halletmelerini istedim.

İçerideki korumalar beni alt kata doğru götürüyorlardı. Şuan bir şey yapamazdım çünkü en ufak bir hareketimde Evan'ın boynunu keserlerdi. Normalde ekipteki kimsenin evlenmesine çoluğa çocuğa karışmasına izin verilmezdi. Ama Evan ölen ablasının çocuğuna sahip çıkmıştı. Bundan dolayı telefonda emanetim sizindir demişti.

Evan ölürse o çocuğa sahip çıkardım 11-12 yaşlarında bir çocuktu bir keresinde okumam için bana bir kitap bile getirmişti dayısının yanında yüzü ışıl ışıldı bunları hatırlamamla asla bir Evan olamayacağımı anladım bu yüzden onun ölmesine göz yummayacaktım.

Beni getirdikleri odada loş bir aydınlatma vardı. Evan bağlıydı ve her yerinde kan izleri, morluklar vardı. O şerefsizler ben gelene kadar onu dövmüşlerdi.

Cedric beni görünce keyifle gülümsedi. "Ah Darci gerçekten de tek başına geldin ve istediğim silah mühimmatını getirdin sen gerçekten sözünün eri bir kadınsın!" Dedi.

"Ben sözümde her zaman dururum Cedric" dedim.

"Demek kim olduğumu öğrendin" dedi eliyle sakalını kaşıyarak.

Sadece bakıp gülümsemekle geçiştirdim şuan açıklamakla uğraşamayacaktım.

"Ben istediklerini getirdim şimdi Evan'ı çöz" dedim.

"Tıch tıchh Darciii herkes senin hakkında bir şeyler söylüyor ama açıkçası ben buna pek inanmıyorum sen nasıl bir erkeği yenebilirsin ki her şey kurmaca değil mi? Kimse sana yaklaşmasın diye uydurulmuş boş laflardan ibaret" dedi kahkaha atarak.

Ona döndüm "seni bir şeye inandırmak zorunda değilim ne istiyorsun Cedric?" Dedim.

"Sadece benimle dövüşmeni istiyorum ve dövüş sonrası kazanırsan adamını alıp çıkarsın kazanamazsan ikinize de sahip olurum. Gördüğün gibi senden uzun, büyük ve kaslı bir vücudum var aynı zamanda çok iyi bir dövüşçüyüm kendime güveniyorum Darci" dedi ceketini çıkartarak.

Cedric beni oyalamak istiyordu eğer ben yenersem adamları beni anında öldürmek için saldıracaklar fakat ben yenilirsem Cedric beni öldürecekti. Biraz iki ucu boklu değnek gibi görünebilir ama adamlarıma çoktan işaret göndermiştim şuan içeride Cedric ile birlikte 5 adam vardı.

Ve bu benim için çocuk oyuncağıydı..

"Teklifini kabul ediyorum Cedric umarım güzel bir dövüş olur" dedim.

Cedric memnuniyetle gülümsedi. Ve bir anda sağ eliyle yumruk savurdu. Hızla geri çekildim. Ben daha çok hızdan yana şansımı kullanıyordum. Aynı zamanda kendi geliştirdiğim tekniklerim, öngörülerim sayesinde karşımdakini nakavt ediyordum.

Hızla geri çekildim eğilip Cedric'in altından kaydım kendimi döndürüp arkadan sırtının ortasına, botumun tabanıyla sertçe tekme attım. Bu tekmeyle birlikte Cedric bir anda dizlerinin üzerinde düştü. Derince bir nefes aldı. Ama sonra kan öksürmeye başladı.

Ben çoktan Cedric'in karşısına geçmiştim. Bu sefer sağ elimle suratına hızlı ve güçlü bir yumruk vurdum. Bu yumrukla birlikte çenesinden bir kırılma sesi duydum dişlerinden bir kaçının ağzından dışarı çıktığını gördüm.

Cedric'in adamları artık izlemekten saldıraya hazırlanıyor gibi gözüküyorlardı bunu biliyordum. Bu yüzden ayak bileklerimdeki iki bıçağı iki elime de alıp karşımdaki iki adamın boynuna isabet ettirdim. Anından koca adamlar yere yığıldılar.

Arkamdaki diğer iki adamdan birisi kolumu bıçaklamıştı. Ama bu beni yavaşlatmaya yetmezdi. Göğsümdeki bıçağı çıkartıp üzerime atılmakta olan adamın kalbine sapladım. Üzerimdeki adamı diğer adamın önüne kalkan yaptım. Çünkü diğer adam son sürat bana bir şeyler fırlatıyordu.

Kalkan yaptığım adamın sırtı delik deşik olmuştu. Adamı çektiğim anda vücudum delinecekti. Tabi çelik yeleğime gelecekti ama yine de riske giremezdim. Bu sefer belimdeki tabancayı çıkarıp adamı alnından vurdum.

Adamları öldürdükten sonra içeriye benim adamlarım geldiler. O sırada ben de üzerimdeki adamı kenara attım.

Yardımcılarım yerde yatan Cedric'i kontrol ettikten sonra diğer ölüleri alıp dışarı taşıdılar.

Son yumruğumu vurduktan sonra Cedric kafatasını da yere hızla çakmıştı. Bu da iç ve dış kanama başlatmış olmalıydı çünkü yerde başından kan sızıyordu. Ben de gidip elimi boğazına koyup herhangi bir yaşam belirtisi gösteriyor mu diye kontrol ettim. Fakat o çoktan ölmüştü. Onu da dışarı götürmelerini emrettim.

Ardından hızla Evan'ın yanına geldim. İplerini çözdüm.

"İyi misin Evan? Herhangi bir yerine kalıcı bir hasar bıraktılar mı? Ya da uyuşturucu verdiler mi hiç?" Dedim.

"Çok teşekkür ederim efendim sayenizde kurtuldum çok şükür hiçbir şeyim yok sadece kendilerince sinirlenip bana vurdular o kadar" dedi ve ekledi "ayrıca beni kurtarmak için silah mühimmatını çıkardınız kendinizi büyük bir riske soktunuz size sonsuza kadar minnettar kalacağım" dedi.

Sırtına onu desteklercesine iki kere vurdum "Evan sen benim iyi bir yardımcımsın seni kaybetmeyi göze alamazdım" dedim.

..

.

.

.

Sonunda eve dönmüştük. İlk işim ceza odasına girmek oldu.

"Nerede kalmıştık Connell?"

.

.

.

 

Eveet bir bölümün daha sonuna geldik:)))

Neler hissediyorsunuz?

Olaylar akmaya başladı ve eminim Darci'nin ne zaman reenkarne olacağını merak ediyorsunuz az kaldı merak etmeyin🤗

Bu aradaa oylarınızı ve yorumlarınızı yapmayı unutmayınn sizleri çokça öpüyorumm🫶🏻

Loading...
0%