Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9-Domuzun Evi

@happystrawberryy

"Evet kızlar kim bu cehennemden kurtulmak ister?"

Tabiki kızlar korkarak birbirlerine baktılar. Onlara güzel gülümsememi sundum ve annemin odasından bana güzel kıyafetlerden seçip getirmelerini istedim.

Şuan alışverişe çıkamazdım ve bana hiç kıyafet almamışlardı. Annem itiraz etse de babama domuzun geleceğini tekrar söyleyip kolaylıkla alabilirdim.

Babam olacak Dük Ferguson beni para karşılığı Kont Dominic Larson'a satacaktı.

Düklük şuanda meçhul durumdaydı hizmetçilere bile zor ödeme yapılıyordu. O domuza beni gösterdiğinde gözleri parlamıştı. Adam kilolu kalkık burunlu iğrenç sırıtışlı birisiydi.

Geçmiş anılarda hizmetçiler konuşurken duymuştum. Bu adamın evinde duran bir kız bile olmamış. Ya bazısı adamın fantezilerinden korkup camdan atlamış ya da direkt topuklayıp kaçmışlar.

Bazı zavallı kızlar ise adamın cinsel, uçuk fantezilerine dayanamadığı için yatakta ölü bulunmuş. Anladığım kadarıyla adamın elinden 22 kız geçmişti ve ben de 23. Olacaktım.

Ama o domuzun elinde ölmeyecektim.

Kızlar kapıyı çaldılar, onlara içeri girmelerini söyledim. Annem 3 elbise vermişti demek benden kurtulacağı için baya hevesliydi, o hevesi kursağında bırakacağıma emin olabilirsin annecim.

Jayla ve Nomi elbiseleri üzerime doğru tutup bu oldu bu olmadı şekilde konuşuyorlardı. Elbiselere ben de göz attım ama bu üçüde annemin ilk giydiği eski elbiselerdi bana dolabının en kötü elbiselerini vermişti orospu.

Elbiseleri hızla yere attım ve pek sevgili annemin odasına doğru yürüdüm. Kızlar arkamdan sesleniyordu.

"Leydim nereye gidiyorsunuz? Daha kıyafetleri denemediniz bile" dediler.

Annemin odasının kapısında durdum. Kapıyı önce çalmayı düşündüm fakat benim odama nasıl izinsiz daldıklarını hatırlayınca ben de aynı şekilde kapıyı açıp içeriye daldım.

Annemin elinde bir nakış vardı onu işliyordu. Benim odaya bir anda girmemle iğne eline batmış eli kanamaya başlamıştı.

"Alexandra lanet olsun sana! Senin odama girmeye hakkın olduğunu mu düşünüyorsun? Ah" deyip kanayan parmağını yaladı.

Ben hiç ses vermeden onun dolabına yöneldim ve kıyafetlerine bakmaya başladım. Annem bu sefer sinirlenmiş bir şekilde yanıma geldi.

"Sana diyorum Alexandra çabuk çık odamdan ve elbiselerimi derhal bırak" dedi eliyle kapıyı göstererek.

Önceleri ailemin her dediğini yerine getirip onlara baş eğerdim gözlerimi görmesinler diye. Ama şimdi gözünün en içine bakıyordum.

"Pek sevgili Düşes Jolie Miller bana verdiğiniz eski kıyafetleri müsait bir yer- öhöm yani onları hizmetçilerinize verebilirsiniz" dedim.

Annem gözlerini kocaman açarak "s-sen bana ismimle mi hitap ettin iğrenç gözlü yaratık seni" dedi.

Elinde olsa elindeki iğneyle beni öldürecekti. Tabi bunu başaramadan onun şahdamarını elimle patlatıp öldürmüş olurdum.

"Evet madem beni kızın olarak görmüyorsun Düşes Jolie ben de sana isminle hitap ederim" dedim.

Sonra bir nefes alıp konuşmasına fırsat vermeden tekrar konuştum.

"Yarın müstakbel eşim gelecek beni gördüğünde beğensin istiyorum biliyorsun dükalığın büyük bir paraya ihtiyacı var Düşes Jolie bana bu konuda izin vermediğini pek sevgili Dük Ferguson babacığıma söylersem sence sana ne yapar?" Dedim son sözleri eğilip kulağına doğru fısıldayarak.

Annemin gözleri titremişti sonra tekrar kendine hakim olarak kaşlarını çattı. "İstediğin elbiseyi aldıktan sonra derhal bu odayı terk ediyorsun seni lanet" dedi.

Bu sözlerin hepsini sana yutturacağım kadın bekle beni. Şimdi hızla beğendiğim güzel iki kıyafeti elime alarak odama çıktım.

Kızlar elimdeki elbiselere bakarak sevinçlerini saklayamadılar.

"Aman tanrım leydim bu elbiselerin ikisi de çok güzel sizin harika vücudunuza çok yakışacaktır" dedi Jayla.

"Teşekkür ediyorum Jayla şimdi hızlıca ikisini deneyip birisini seçelim" dedim gülümseyerek. Ben çoktan kafamda ayarlamıştım elbisemi..

Bu gece kızlara planda onlara düşen kısmı anlatmıştım. Sonra üzerine güzel bir uyku çektim.

.

.

.

Kont Dominic bugün gelecekti ve beni alacaktı. Eşyalarımı dün hazırlamıştım. Zaten pek bir eşyam da yoktu ve eski şeyleri kullanıyordum hep.

O domuz adam, babam olacak Dük Ferguson'dan rütbe olarak düşük olsa da yığınla parası vardı ve bence para çok önemliydi.

Üzerime kırmızılı lacivertli bir mini elbise seçmiştim bu elbise diğerine göre daha cüretkardı ve bu istediğim bir şeydi. Bu benim ilk zaferimdi buna uygun bir elbise olmalıydı.

Hem bu evden kurtulacağım hem de artık bir Kontes olacağım💃🏻

Takılarımı da güzelce taktım ve kızlara güzel bir gülücük attım.

Beni görünce iltifatlarını yağdırmaya başladılar. Fazla uzatmak istemiyordum o domuz beni gördüğü an etkilenmeliydi onun aklını başından alacaktım. Eh çoğu erkek güzel bir şey gördüğünde beynini pek kullanamaz. Bugün ona beynini rafa kaldırtmalıyım.

 

resim eklenecek!!!

 

Temsili bir resim atıyorum arkadaşlar🤭 tabi sizin aklınızdaki Alexandra bambaşka olabilir siz oradan devamm en güzeli hayal gücüdür🤌🏻

 

Aşağıya indiğimde koridordayken ailemin büyük salonda toplandığını gördüm. Başımı dik tuttum ağır ve zarif adımlarla salona ilerledim.

Salon kapısındayken beni ilk gören abim Owen oldu görür görmez de eline giymeye çalıştığı eldivenler bir anda yere düştü.

"Alexandra s-sen ne giydin öyle?" Dedi ağzının suyunu akıtarak.

"Eşim Kont Dominic için özel bir elbise giydim Genç Efendi Owen" dedim.

Ben konuşunca anne ve babamda beni görmüştü ikisi de şaşırmıştı annem kaşlarını çatmış babam ise hoşnut bir ifadeyle bana bakıyordu.

İçeri geçtikten 5 dakika kadar sonra Kont Dominic geldi. Bu evrende herkes inanılmaz güzel ve yakışıklıydı sanki bir oyundan çıkmış gibi buna annem, babam ve Owen'de dahildi.

Ama bu adamın karakteri görünüşüne yansımış! Bu nasıl bir görüntü böyle adamdan önce içeriye göbeği girdi.

Adam öyle iğrençti ki yanındaki kahyası elinde sürekli yemek taşıyordu durmadan bir şeyler yiyordu. Ağzı bir dakika boş durmuyordu. Yerken ağzının kenarlarından akan yemekleri hiç söylemiyorum bile.

Beni görür görmez kalbini tutmuştu.

"Ah leydim bu nasıl özel bir güzelliktir böyle bu kırmızı gözleri keşfetmeyi nasıl istiyorum bir bilseniz bir an önce evime gitsek harika olur" derken gözleri parladı.

Seni şerefsiz demek gözlerimle uğraşacaksın. Ona güzel bir gülümseme sundum.

"Kont Dominic iltifatınız için teşekkür ediyorum ben de sizinle gelmek için sabırsızlanıyorum" dedim.

O anda aklımdan binlerce işkence çeşidi geçiyordu.

Ailemle birlikte sohbet ettik. Sohbet esnasında Jayla ve Nomi yani özel hizmetçilerimin de benimle gelmesini istedim. Kont Dominic gözlerini vücudumdan ayırmadan kabul etmişti bunu.

Şimdi ise veda vaktiydi.

Kızlarla birlikte Kont Dominic'in getirdiği arabaya bindik. Adam benimle birlikte binmek istemişti ama bana dokunmaya kalktığı an onu öldürebilme riskim çok fazlaydı bu yüzden kızlarla birlikte diğer arabaya bindik. Araba dediğim de bildiğimiz at arabası kapalı olanlardan.

At arabasının penceresinden dışarıya bakarken gözüm dalmış bir şekilde düşünceler sarmıştı zihnimi bir anda.

Darci olarak hayatım tam anlamıyla bitmiş miydi? Bazen merak etmeden yapamıyordum.

Bu lanet yere nasıl düştüm onu da anlamıyorum. Aslında Evan bana yeğeninden bir kitap getirmişti. Sakin kafayla düşününce bunlar aklıma geliyordu, sanki o kitapta da Alexandra adında bir kız vardı.

Ah bu plan sonrası beynimi zorlamalıyım. Güçlü bir hafızaya sahibim ama bunun için biraz meditasyon ve çakra açılımı yapmalıyım. Yaptıktan sonra hepsi aklıma akmaya başlayacaktır.

Akşam üzerine doğru Kont Dominic'in evine gelmiştik. Arabadan inerken o çoktan inmiş benim elimi tutmak için elini uzatmıştı. Ben de onu görmemiş gibi hızlıca atladım.

Yürümeye başladığımızda ev hakkında bilgiler vermeye başlamıştı. Bu ev bizim dükalığa göre daha gösterişliydi. Adam da yığınla para olduğu için acımamış yaptırmış her şeyi en iyi şekilde.

Evi küçük saray yavrusu gibi bir şeydi. Şimdiden benimsemeye başlamıştım. İçeriye girdiğimizde evin hizmetçileri beni karşıladı.

"Hoşgeldiniz Kontes Alexandra" dediler.

Onlara "hoşbuldum" deyip gülümsedim. Artık o izbe odadan ve eziyetten kurtulmuş Kontes olmuştum. Herkes daha saygılı olacaktı bundan sonra.

Ben bu düşünceyle mutlu olurken düşüncelerimi Kont Dominic böldü.

"Evet artık yatak odamıza gidelim mi karıcım?"

.

.

.

.

 

Eveet yeni bir bölümün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız.

Bu bölüm hakkında neler düşünüyorsunuz?

Kont Dominic hem yaşı büyük hem de cidden yüzü de karakteri gibi iğrenç bir adam okuduğunuz gibi...

Sizce Darci ne planlar yapmış olabilir?

Bölümlerde hikayeyi okurken tepkilerinizi saklamayın görünmez okuyucu olmayın lütfen 🥹

Hikaye yorumlarla birlikte daha eğlenceli oluyor emin olunnn🤌🏻🤌🏻

Ayrıcaaa puanlamayı da unutmayın canlar🫡

Sizi seviyorummm 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Loading...
0%