Yeni Üyelik
13.
Bölüm

Episode : Chess War

@harmonyseries

Alvin satranç maçının spikerliğini yapıyordu. Baktığınızda normal bir satranç oynuyor gibiydiler tek farkı bu metafiziksel bir maçtı. Ve Alvin ortaya geçip başlama işareti verdi anlatmaya başladı ;

Al : Oyunun başlamasıyla birlikte taşlar hareket etmeye başladı. Şimdi, Sevgili İzleyiciler, büyüleyici bir satranç maçını izlemek üzereyiz! Sağ tarafta beyazın temsilcisi, Rüzgar Büyücüsü Merlin, ve sol tarafta siyahın temsilcisi, Kara Toprak Efendisi Kasparov! Her hamle büyük bir enerji dalgası yaratıyor, ve taşlar arasındaki çatışma adeta bir doğa gücü savaşı halini alıyor!

Alpha : Bu maskaralığı sadece sen yapabilirdin evet

L : Dur ! Bu çok heycanlı Merlin'i uzun zamandır böyle iştahlı görmemiştim

V : İştahlımı ? Nasıl yani?

L : Merlin en son maçını Oliver Carpenter ile yapmıştı . Ve kaybettiği tek maç olmuştu çünkü Oliver onun en sevdiği öğrencisiydi kendisini yenmesi onu sinirlendirmişti

V : O yüzden iştahlı demek

Al : Kızlar odaklanamıyorum susun!

Alpha : Hadi devam et çok heycanlı

Al :Kasparov sırıttı ve taşını cesurca ileriye doğru itti. Bakın, Beyazın denizini temsil eden Su Perisi hızla ilerleyerek rakip taşa yaklaşıyor! Ancak bekleyin bir dakika, Merlin Beyaz Ejderha'nın gücünü çağırıyor! Gökyüzünden gelen beyaz alevler, Su Perisi'ni adeta buharlaştırıyor! Ne görkemli bir hamle!

V : Bana öğreteceği yeni bir şey buldum sanırım

M : Seyret ve öğren bebek

K : Az konuş çok oyna büyücü

M : Neden sen ikisini yapabilecek kadar becerikli değilmisin Tüylü Popo

K : Seni yeneceğim Yaşlı Dumbledore !

V : Önüne bak !!

M : Gözüm kapalı bile yenebilirim

Merlin gözlerini kapattı ve tamamen hislerine güvenerek oynamaya devam etti. Alvin tedirgin bir biçimde anlatmaya devam etti.

Al : Wow Büyücü bir adım ileriye giderek çıtayı yükseltti Kasparov gergin. Rüzgar Büyücüsü, Kara Toprak Efendisi'ni ciddi anlamda zorluyor gibi görünüyor, ama toprak elementali kararlılığıyla karşılık veriyor. Şimdi işler daha da karışıyor! Kasparov, siyahın Büyülü Kulesi'ni hareket ettiriyor ve bakın, bu hamleyle Hava Büyücüsü'nün üzerine geliyor! Ama ne mi oluyor? Hava Büyücüsü, adeta bir rüzgarla kaçıyor ve kule sadece rüzgarla dolu bir bulutu vuruyor! Kaçışın tadını çıkarın!

M : Hahaha Gözüm açık yada kapalı zihnim beni asla yanıltmaz !

V : Kahramanım Houdini *cilveli*

Alpha : Gösteriş budalası

L : Ama başarıyor Kasparovu gardiyan yapmayı bir daha düşünmelisin bu sonuca bakarsak

Alpha : Daha bitmedi

Al : Merlin gülümseyerek taşını cesurca ileriye doğru itiyor. Kara Toprak Efendisi, Kara Alevlerin efendisi olarak bilinen ateş elementaliyle iletişime geçiyor ve yeni bir plan yapıyor gibi görünüyor. Şimdi taşlar arasındaki çatışma daha da yoğunlaşıyor! Bu gerçekten nefes kesici bir maç!

Al : Spikerliğini yaptığım ve en heycanlandığım maç bu sanırım.

V : Sanada iş çıktı Alvin

L : Bu onun hobisi nerde bir muziplik var Alvin orada

Alpha : Doğru söze ne denir

Al : Kasparov'un son bir hamlesi var gibi görünüyor! Kara Toprak Efendisi, son bir çabadan sonra Rüzgar Büyücüsü'nü zorluyor!

L : Merlin köşeye sıkıştı en ufak bir hatada geldiğimiz yolu geri döneriz

V : O ne demek oluyor şimdi?

Alpha : Buraya basit bir satranç büyüsü yapıp kazananı içeri alacağımı düşünmedin herhalde , Eğer maçı kazanırsan Kasparov büyüyü tamamlar ve Harley izin verdiği sürece içerde kalabilirsin ama kaybedersen geldiğin yolu hafızandan siler ve seni yola çıkmadan bir gün öncesine geri götürür.

V : Çok zalimce bir kilit sistemi bu

L : Harley'i bir canavar koruyor dediğimiz zaman sen ne düşünmüştün ki

V : Belki bir ejderha

Derken Alvin aniden bağırdı ve ;

Al : Ancak şaşırtıcı bir gelişme, Merlin Beyazın Veziri olan Hava Büyücüsü'nü feda ediyor! Ve Kara Toprak Efendisi şaşkınlıkla geri çekiliyor! Merlin'in Beyaz Kraliçesi, Kara Toprak Efendisi'ni mağlup ediyor ve bu epik satranç maçını kazanıyor!

Yaşasın! Merlin maçı kazanmıştı okadar gurur verici ve mutlu bir andı ki benim için .Göz göze geldik ve ona koşup sarıldım.

Merhaba, bölüm nasıldı, beğendin mi?
- Luna, Alvin veya Alpha'dan daha fazlasını görmek ister misiniz ?
- Oy vermeyi ve yorum bırakmayı unutmayın, fikirleriniz benim için çok değerlidir ❤ 🥰
- Sence Alvin'in şakaları komik mi?
- Alpha ve Merlin diyaloglarını sever misiniz?
- Kötü karakterlerimizin nasıl olduğunu düşünüyorsun? Onları seviyor musun?

Serinin Tam Hali ;

Harmony : The Fox
Harmony : The Wolf
Harmony : The Griffin
Harmony : The Anka
Harmony : The Legend Of Ryu

Dr.Quinlan'ın Kapanı I-II

 

Loading...
0%