Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Get to Know This Universe

@harmonyseries

Herkese kocaman bir merhaba Harmony evrenini yaparken bir çok hikayeden ve kurgudan ilham aldım. Önceliği bu evrene ve kurallarına , yasalarına daha sonra karakterlerini anlatarak başlamak istiyorum. Ve seride kullandığım resimlerin hepsi İmage Aİ kullanarak kendim yaptım. Ayrıca seride kullanılan büyü tasvirleri ve kelimeler tamamen latince kökenli karma kelimelerden oluşmaktadır. Bir çok dil ailesinden ilham alarak büyülü sözleri ve bazı tür isimlerini kendim geliştirdim. Seriyi okurken youtube kanalımızdan kitaba uyarladığımız müzikler eşliğinde okursanız bu okuma kalitenize keyif katacaktır.

Harmony Universe ¦

Heiliant Türü :

Heiliantlar mitolojiden evrimleşmiş ama aynı zamanda kendine has insani duygudan uzak özelliklere sahip bir tür. Heiliantlar güçlerinin farkına varana dek bir insan gibi yaşamlarını sürdürürler , bu durumda zaten Heiliantların içinde doğan biriyle insanların arasında doğan biri arasında güç ve bilgi birikim farkı oluşur. Heiliantlar nerede bir hayvan ölse (kurt,tilki,kuş,ejder,kartal,) o hayvanların ruhları koruyucu olur ve yeni doğan insan bebeklerinden kendine bir ruh eşi seçer böylece yerleştiği bedende bir Heiliant doğmuş olur. Ama aynı şekilde yeni doğan masum bir insan bebeği ölürse oda kendine koruyucu olarak yeni doğmuş yavru hayvanlardan koruyucu olur ve yerleşir böylece heiliant olarak doğmuş olur. İnsan gözünde ki perde bir Heiliant'ı insan kimliği dışında göremez bu kimlik heiliant için kamuflaj gibidir. İnsan dünyası ile arasında bir perde olmasına rağmen bu perdeyi indiren istisnai durumlar mevcuttur bunlar rün büyüleri , ayinler , heiliantların doğduğu bölgeye yakın bir yerde olmak gibi.
Toplamda 5 Heiliant türü vardır bunlar Tilkiler , Kurtlar , Griffinler , Anka Kuşları ve Ejderhalar.

Ejderhalar , kadim varlıklardır ve onlara her isteyen ulaşamaz isterseler gizlenir ve kendilerini açık etmeden araya karışıp yaşarlar. Bir ejderhayı çağırmak için Heiliant tarihinde büyük bedeller ödenmiştir.

Anka Kuşları , küllerinden yeniden doğmaları dışında tüylerinden iksirler ve büyüler yapılan varlıklardır. Çok atik ve hızlıdırlar Heiliant vadilerinin Griffinlerden sonra gelen en iyi avcılarıdırlar. Onları ikiye ayıran özellikleri bazıları karaya ayak uydurabilen cinste olup bukelmun gibi uyum sağlayabiliyor olmasıdır , diğer kısım ise bir bakışıyla kör edebilir.

Griffinler , yarı kartal yarı aslan olan bu varlıklar sessiz uçabilen tek Heiliant türüdür. Avlanma konusunda çığır açan bu tür sessiz olduğundan avını yakalaması 2 saniye sürer. Griffinler göz yaşlarıyla iyileştirebilir , kalplerde gerçekten kim olduğunuzu görebilir , iç sesinize yön verebilir ve görüşünüzü bir süreliğine değiştirebilirler.

Kurtlar , karsaray geyiği ( bu evrende olan ve boynuzunda antidot zehirle yaşayan bir geyik türü) ile beslenebilen tek tür olması dışında , kanatlı ve çift kuyruklu olmak üzere kabilede 2 gruba ayrılırlar , bunlardan kanatlıları savunma alanında çok gelişmiştir , uçarken avlanabilir adeta havada yürüyebilirler , çift kuyrukluklar karşısında ki varlığa istediğini sadece söyleyerek yaptırabilir ve elementlerden birini kullanabilirler nadiren de olsa 2 element kullanabilen vardır.

Tilkiler , bu varlıklar Heiliant türünün Ejderhalardan sonra tehlikeli olan en vahşi türüdür. İki kuyruklular sihirbazdır ve illüzyon yababilirler , 4 kuyruklular pyrokinezi kullanabilen türdür ve bunun yanında iyi birer manipülatördürler onlara inanmama gibi bir şansınız olmaz , ve 9 kuyruklu iblisler bunlar tehlikenin ta kendisidir manipüle , 4 elementi bükebilme , illüzyon , sihirbazlık ve sadist işkence sevmesi.

Bir heiliant kanını sentezlerseniz insana enjekte edildiğinde önce kanını zehirler sonra uyumlanır ve hangi tür olduğuna göre değişerek ona ait belli özellikleri verir.
Ama zaten halihazırda bir meleze verirseniz mutajen melezi öldürmeye başlar, Heiliant kanı bu durumda önce vücut parçalarını çürütmeye başlar ve işlevsiz hale getirir. Kandan antidot üretilirse melez orijinal haline döner.

Her kabile farklı alanlarda yaşar.

Ejderhalar : Volkanlarda

Ejderhalar : Volkanlarda

Kurtlar : Orman diplerinde


Kurtlar : Orman diplerinde

Tilkiler : Çayırların altında ki oyuklarda

Tilkiler : Çayırların altında ki oyuklarda

Tilkiler : Çayırların altında ki oyuklarda

 


Griffinler : Bulutların ardında ki kalelerde

 

 

 

Anka Kuşları : Ormanda ki Şelalelerin ardında ki mağaralarda

Anka Kuşları : Ormanda ki Şelalelerin  ardında ki mağaralarda

Harmony Map :

Harmony Map :

Karakterler :

Karakterler :

Violet Riotta :

Violet Riotta : 

 

Bilgi , 20'li yaşlarında , heiliant olmadan önce avukatlık okuyan bir üniversite öğrencisiydi , Heiliant olduğunu keşfettikten sonra 9 kuyruklu bir tilki oldu. 10 Ekim doğum günü (Akrep Burcu) , detaycı biri.

Merlin Magus :

Merlin Magus : 

 

Bilgi , 20'li yaşlarında heiliant olarak doğdu , 2 kuyruklu sihirbaz tilki , 27 Ocak doğum günü ( Kova Burcu) , inatçı , akılcı mantıksal düşünen , analitik

Alvin Sullian :

Alvin Sullian : 

 

Bilgi , 19'lu yaşlarda heiliant olarak doğdu , 2 kuyruklu kara kurdu , 12 Eylül doğum günü ( Başak Burcu) , espiritüel , duygusal , anaç

Alpha Lupine :

Alpha Lupine : 

 

Bilgi , 25'li yaşlarda heiliant olarak doğdu , kanatlı hava kurdu , 1 Nisan doğum günü ( Koç Burcu) , öncü ,lider , inatçı , duygusal , sinirli , otoriter ağabey

Harley Lupine :

Bilgi , 20'li yaşlarında , heiliant olduğunu fark edene kadar normal bir çocuk gibi yaşam sürdü , Heiliant olduktan sonra 9 kuyruklu şeytan tilki oldu

Bilgi , 20'li yaşlarında , heiliant olduğunu fark edene kadar normal bir çocuk gibi yaşam sürdü , Heiliant olduktan sonra 9 kuyruklu şeytan tilki oldu. 17 Mayıs doğum günü ( Boğa Burcu) , her zaman iştahlı , narsist , acıma duygusu yok , manipülatör , aşağılık kompleksi var , tahammülsüz , itaatsiz , güç delisi

Luna Margaret Moon :

Luna Margaret Moon : 

 

Bilgi, 20'li yaşlarında heiliant olarak doğdu , eski hayatında psikoloji öğrencisiydi , Girffindir , 22 Şubat doğum günü ( Balık Burcu) , anaç , duygusal , alıngan , estetik düşünebilme yetisi , 6. hissi kuvvetli olan.

 hissi kuvvetli olan

AİDEN

MAGNUS

MAGNUS

Ana karakterleri bu şekilde özetledim geriye kalan karakterleri seri içinde görüyor olacaksınız keyifli okumalar dilerim umarım yeni bir dünyanın kapılarına adım atmaktan keyif alırsınız

Ana karakterleri bu şekilde özetledim geriye kalan karakterleri seri içinde görüyor olacaksınız keyifli okumalar dilerim umarım yeni bir dünyanın kapılarına adım atmaktan keyif alırsınız.

 

 

Violet Dönüşmüş Hali :

Violet Dönüşmüş Hali : 

Merlin Dönüşmüş Hali :

Merlin Dönüşmüş Hali :

Alpha Dönüşmüş Hali :

Harley Dönüşmüş Hali : 

Harley Dönüşmüş Hali :

 

Alvin Dönüşmüş Hali : 

Alvin Dönüşmüş Hali :

Alvin Dönüşmüş Hali : 

Luna Dönüşmüş Hali :

Luna Dönüşmüş Hali :

 

Loading...
0%