Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Telif hakkı© 2023 merlinseeyou

@harmonyseries

Her hakkı saklıdır. Bu yayının hiçbir kısmı benden yazılı izin alınmaksızın hiçbir biçimde veya elektronik, mekanik, fotokopi, kayıt, tarama veya başka bir yöntemle çoğaltılamaz, saklanamaz veya aktarılamaz. Bu kitabın izinsiz olarak kopyalanması, başka bir web sitesinde yayınlanması veya başka herhangi bir yolla dağıtılması yasa dışıdır.

Kitap serisi içerisinde bulunan fotoğrafları ve müzikleri reklam haricinde çoğaltmak kopyalamak ve kâr amacıyla satışını gerçekleştirmek kesinlikle yasaktır herhangi birini yapmanız takdirinde yasal sorumluluğu kabul etmiş olursunuz. Yasal hakları ve tasarımlar tamamen şahsıma aittir.

Reklam amacı ile seride geçen herhangi bir fotoğrafı kullanmak yada müzikleri paylaşmak için profilimizde bulunan mail adresine "Reklam" konusu başlığında mail atabilirsiniz.

Seri içerisine reklam vermek isterseniz yine mail adresimize "İş birliği" konusu başlığında mail atabilirsiniz.

Bu roman tamamen bir kurgu eseridir. Kitapta tasvir edilen isimler, karakterler ve olaylar yazarın hayal ürünüdür. Yaşayan veya ölü gerçek kişilerle, olaylarla veya mekânlarla olan benzerlikler tamamen rastlantısaldır.

Bu hikaye küfür içeren Güçlü Dil içermektedir. 16 yaşın altındaki okuyucular ve yetişkinlere yönelik temalardan hoşlanmayan kişiler için okuyucunun takdir yetkisi tavsiye edilir.

merlinseeyou bu çalışmanın yazarı olarak belirtilmenin manevi hakkını ileri sürer.

 

Loading...
0%