Yeni Üyelik
5.
Bölüm

1.BÖLÜM

@havvanur_.hh

wattpad'e giremeyen arkadaşlar buradan baştan sona okuyabilir keyifli okumalar oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın.

 

Ben Ada Duru Kara 17 yaşındayım lise son sınıftayım ailemden bahsedeyim aslında yoklar kendileri beni hiç sevmezler ben hiç sevsinler diye uğraşmadım. Çünkü onlar gibi insanlar olacaklarına hiç olmasınlar daha iyi.

Beni karşılıksız seven insanlar vardı çevremde. Kardeşlerim vardı Burak Ege Balca ve Elçin onlar benim herşeyimdi.

Neyse yataktan kalktım ve lavaboya da yüzümü yıkadım. Geç kalmamak için odadan çıktım ve aşağı indim. İlk defa annemle babam oturmuş kahvaltı yapıyorlar yanlarına giderek masaya oturdum.

Günaydın dediler kafa sağladım. Onlara Günaydın bile hak etmiyorlardı bende kahvaltı yapmaya başladım. Bitirdikten sonra tabağımı mutfağa götürdüm. O sırada baba şahısının telefonu çaldı.

Telefonu açtı "Evet benim." Karşıdaki kişi "Ahmet bey ben ****** hastanesinden arıyorum 17 yıl önce doğumda karışan bebekler olmuş hastanemizde dört tane kız bebek dünya gelmiş ikisinden kan aldık ama uyuşmadı siz ve diğer ailenin gelmesi gerekmektedir." Ahmet Kara sinirli bir şekilde"Tamam geliyoruz." Diyerek telefonu kapattı.

Selma kocasına döndü.

"Ahmet noldu kim aradı?."Ahmet önce Ada'ya sevmediği kızına sonrada karısına döndü "Selma Ada'nın doğduğun hastaneden aradılar. 17 yıl önce doğduğu gün bebekler karışmış dört kız bebek doğmuş iki tanesi uyuşmamış geriye biz ve diğer aile varmış bizi çağırıyorlarmış." Ne nasıl olur böyle bir şey

Selma"Ben hissetmiştim böyle bir kız benim kızım olmazdı zaten!."dedi acı bir gülümseme geldi.

Selma bana baktı"Git hazırlanan seni bekleyemeyiz yeni kızımla tanışıcam." Güldüm

Ayağa kalktım ve odama girdim.

önemli değil Ada sen güçlüsün onlara ihtiyacın yok hiç bir zamanda olmadı sana hiç inanmayan insanlara gerek yok. Evcil hayvanım olan süslüyü sevdim ve üstümü giyinmeye başladım,saçlarımı açık bırakmıştım.

Süslümü aldım eski eşyalarımı küçük bir kutuya koyarak odadan çıktım.

Ahmet Ada'yı görünce"çıkalım."dedi Selma ise heycanlıydı sonuçta bu kız'dan kurtuluyordu

Arabaya biner binmez cam'ı açtı gözlerini kapattı. Süslü kucağındaydı o olduğu için kendini iyi hissediyordu araba durdu. Baktığında özel hastane olduğu gördü.

Hastaneyi görünce ünlü bir aileye ait olduğunu biliyordu süsülüyü yan koltuğa bıraktım. Başını öptüm.

Araban hepimiz inmiştik. İçeri girdiğimizde danışmaya sordu" Merhaba sabah beni aramıştınız?." Kibar konuştu sevimsiz "Adınız neydi acaba." "Ahmet Kara." Kadın baktı "4 kat Sol kapı." Kafa sağladı asansöre bindik.

Dördüncü katta inmiş ve dediği kapıyı çaldı ve içeri girmiştik.

Onlar oturduğunda bende yanlarına oturdum. Odaya göz geldiğimde on kilo makyajla gelen kız bununla mı karıştım. Yüzümü iğrenir gibi bakmıştım yan tarafa Baktığımda bana çok benzeyen bir Adam gördüm Bana bakıyordu O da hissetmişmiydi acıyı ellerini karısından hiç geçmemişti.

Kadına Baktığımda dolu gözlerle bakıyordu bana Neden der gibi kafamı sağa sola sağladım.

Doktor konuşmaya başladı bende ona baktım "Telefonada söylediğimiz gibi 17 yıl yaşanan karışma nedeniyle burdayız İlk önce olayda olan kişileri cezalarını vereceğiz." Karşıdaki adam"siz yapmazsanız emin olun ben cezalarını vereceğim!." Adam sesi çok güzel doktor kızardı"peki Mirza Bey buyrun kanlarınızı alalım." Adamın adı güzelmiş

Kan vermek için ayağa kalkarak odadan çıktık. İlk önce kızdan alacaklardı kız başladı bağırmaya"ahh acıyor dikkat etsene be beceriksiz." Sinirleniyorum "Eh yeter be seni dinleyeceğim kızım sus hemşire de işini yapsın Bir daha konuş Bak ben sana ne yapıyorum."

Sustu nihayet hemşire teşekkür etti. Bana sıra geldi kolumu açtım. Kanımı aldı. İki saat sonra açıklacakmış

Bende dışarıda biraz oturdum telefonumla oyun oynadım. Yanıma biri geldi Baktığımda Kadının yanımdaki çocuktu bende küçük duruyordu " sonuçlar açıklanıyor Seni bekliyorlar!."sert sesiyle arkasını dönerek gitti.

Bende giderek oda'ya girdim. "Evet Ada hanımda geldiğine göre açıklıyorum." "Evet açıkla." Mirza Bey

Doktor "Alınan örneklere sonucunda Ada Duru Kara 99.99 Mirza Karahan ile uyuşmaktadır."

keyifli okumalar oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın..

Loading...
0%