Yeni Üyelik
6.
Bölüm

2.BÖLÜM

@havvanur_.hh

Wattpad'e giremeyen arkadaşlar buradan okuyabilir İyi okumalar oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayalım.

 

"Alınan örneklere sonucunda Ada Duru Kara 99.99 Mirza Karahan ile uyuşmaktadır."

Hiç şaşırmadım zaten Kadın' çok benziyordum. İki sevimsiz gerçek kızlarına sarılıyorlardı. Pislikler Ece denen kız konuştu. "Ben gerçek ailemi istiyorum"dedi kıza göz devirdim. Mal

Selma"Tabi güzel kızım." Bir insana hiç mi yakışmaz kızım kelimesi. Daha fazla iğrenmemek için odadan çıktım. Hastane bahçesine çıkarak bir banka oturdum. Gözlerimi kapattım ve rüzgarı hissettim. birkaç dakika sonra yanıma biri oturdu kafamı kaldırdım.

Bana benzeyen kadındı. "Kızım ben Derya Karahan"dedi

Kadının sesi naifti "Kızım biliyorum şuan çok zor senin için bizim içinde çok ama bize şans versen çok mutlu edersin"dedi Derya Hanım

Biraz düşündüm on sekiz olmama az kalmıştı ama beni alırlardı mahkemeyle. Şöyle yaparsın Ada eğer istemesen on sekiz olunca gidersin Derya Hanıma baktım yüzümde umut arıyordu konuştum.

"Derya hanım size şans vericem"dedim Gözleri parlamıştı kollarını bana doladı gözlerim kapandı yasemin kokuyordu benin kokuma benziyordu.

Birden ses duyduk bu ses Mırza Bey'e aiti "Hanimlar artık gitsek mi".dedi bizde kalktık.

Adam çok garip bakıyordu.

Karşıya baktığımda Ahmet ve Selma Ece denen kızla gidiyorlardı kız buraya gelerek "birkaç dakika konuşabilirmiyiz."dedi bende gerçek aileme dönüp konuştum

"Ben hemen geliyorum hemde eşyalarımı alıyım." Derya Hanım"Tamam Kızım." Kızla gitmeye başladık.

"Evet ne konuşacaksın?."dedim "Sana yeni ailenle başarılar." Ne diyo bu mal "Kızım sen ne diyorsun?." " onlar seni asla sevmeyecekler hele de yaşadıklarından sonra senden nefret edecekler!." Güldüm.

"Ee ben de sana yeni ailenle ilgili bir şeyler söyleyeyim ama çok umursamazlar senden nefret etmezler ama ilgilenmezlerdi o yüzden önce sen kendi haline bak geri zekalı."

Eşyalarımı almaya gittim iki sevimsize bakmadım direk kutumu ve süslüyü aldım. Ahmet Ada'ya baktı birşeyler söyleyecekken Ada yeni Ailesinin arabasına gitti.

Derya Hanımın yanıma gelerek"hazırsan gidelim mi güzel kızım."

Araba'ya bindik ve yanımda çocuk vardı sinirli sinirli bakıyordu ergen seni sırıttım. Cam'i açarak gözlerimi kapattım.

On yedi yaşıma kadar yaşamadığım şey yoktu ikisinde kaç kez hakarete uğramıştım en son yaşadığım olay bana ders olmuştu o günden sonra Ada eski Ada değildi.

Ben bunları düşünürken güzel kızına bakıyorlardı Adam iç çekti Yiğit desen ablası olduğunu içeri girdiğinde anlamıştı.

Araba durmuştu gözlerimi açtım ve eve baktım. Oha saray buraydı eski bunun yanında neydi peki ama bu ev dört kişiye fazla değilmi.

Arabadan inmiştik.

Derya Hanım'a dönerek" bu ev 4 kişi için fazla değil mi?." Derya Hanım gülerek"kızım biz 4 kişi yaşamıyoruz bu evde." Kaşlarım çatıldı"nasıl yani?." "İçeri girelim konuşuruz." Mirza Bey yürürken

Evin kapısını çaldı Sinirli ergen.

"Hoşgeldiniz Kızım, oğlum küçük hanım dedi. Hanım ne

"Hanım demenize gerek yok adım söylesiniz yeter." "Tamam Ada kızım." Derya Hanım ve Mirza bey gülümserek sinirli ergen şaşkın bakıyordu "içeri girelim." Mirza Bey

Oturma odasına girdik ve güzeldi tekli koltuklardan birine oturdum.

Mirza Bey"Biliyoruz kızım senin için çok zor alışman ama biz elimizden geleni yapacağız söz veriyorum." Kendine yemin eder gibiydi

Derya Hanım konuşmaya devraldı

"Kızım ben sana ailemizi anlatayım en büyük abin Yaman ikinci abin Demir İkizin var o Aras son olarak yanında oturan kişide senin kardeşin Yiğit."

Yiğit"O benim ablam falan değil!." Ay götüm ben sana meraklıyım sanki ergen velet "Yiğit! Kabul etsende etmesende o senin ablan saygılı konuşacaksınız tamam mı oğlum." Mirza Bey

"Şey ben biraz yorgunum da kalabileceğim oda'ya götürürmusunuz acaba? Birde evdekilerden kimsenin tüy'e alerjisi yoktur umarım?." Derya hanım"yok kızım merak etme gel ben seni götüreyim odana." Aslım hastası olduğu için yavaş çıkardım merdivenden çıkamaya başladık o da konuşmaya başladı.

"Burda benim ve Mirza'ın odası var iki katta Yaman Abinin,Demir'in ve Yiğit'in odasına var en üst katta senin ve İkizin Aras'in odası var en alt katta sinema odası var." Bay be

Odanın kapısının önüne geldik kapıyı açtık oda çok güzeldi. Derya Hanım Konuştu.

"Kızım odada beğenmediğin birşey varsa birlikte değiştiriz olurmu?." Konuştum. "Çok güzel olursa söylerim."

"Tamam Kızım ben çıkayım sen biraz dinlen birşeye ihtiyacın olursa çağırsın." Saçlarımı öptü kimsenin öpmediği gibi odadan çıktı Bende süslüyü yere bıraktım. Odayı gezmeye başladım.

Heryer çok güzeldi yatak odasından tut banyosuna giyinme odasına salıncağı çok beğenmiştim.

Ananın ki bizimkileri unutum beni öldüreceklerdi yatağa oturdum.

Onları aradım

Hepsi iki üç çalışta açtılar

Burak"oo Ada hanım sen ararmıydın? Salak "Burak manyak mısın olum sanki aramıyorum hiç Burak"Tamam be." Elçin"Aşkım noldu iyi misin? "Bugün neler oldu bir bilseniz? Balca"Noldu bebeğim anlat? "Ege gelsin anlatacağım." Ege"geldim balım anlat." "Anlatıyorum." Baştan sona herşeyi anlatım hepsi sövmuştü.

Burak"inanmıyorum hemşirenin kafasından bende istiyorum." Mal Ege"salak salak konuşma Burak." Balca"peki bebeğim nasılsın ama gerçekten nasılsın?." Acı gülümseme oluştu "İyi miyim bilmiyorum ama olucam."

Elçin "Biz senin her zaman yanındayız aşkım güzel kardeşim." "Biliyorum siz benim kardeşimsiniz." Ege"aynen öyle şimdi kapalım sen dinlen birşey olursa direk ara aşkım süslüyü öp." "Tamam canlarım öpücem."

Telefonu kapattım ve giyinme odasından pijama takımı bularak giydim ve süslüyle beraber yatağa girdik. Düşünmek istemediğim için Kestirmeye başladık..

Uykumu ergen velet yüzünden uyanmıştım maalesef ki Yığit"hadi kalksana ya kış uykusuna mi yattın!." "ya ne var bir uyutmadın ya ne var kalktım."dedim "nihayet annem akşam yemeğine çağırıyor seni bekliyoruz."

"tamam sen çık geliyorum velet." "bana velet deme! "tamam demem velet."Yiğit sinirle çıktı gülümsedim.

Bende yataktan kalkıp üstümü değiştirip aşağıya indim.

Merdivenden indiğimde Sevim Teyze'ye"yemek odasını gösterir misin?."Sevim teyze"tabi gel Kızım."

İçeri girdiğimde Derya Hanım"Ada bunlar abilerin ve ikizin." Yuh bunlar taş olum..

Keyifli okumalar

Loading...
0%