Yeni Üyelik
16.
Bölüm

15.Tartışma

@hayal_edelim

Aziz den devam ;

Aziz“can kardeşim biliyorum sana daha-"canın yüzüme atığı yumruk la cümlemi yarıda kesmek zorunda kaldım,“lan ben seni evime aldım ,kardeşimi emanet ettim ne demek ondan hoşlanıyorum evlenicem . Yok öyle bişey anladınmı defol git evden, bidaha seni kardeşimin yanında görmek istemiyorum "diyip kapıyı çarparak giti , ilişkimizi kabule nicek öyle yada böyle..."

Peri den devam ;

Abim resmen uçarcasına balkondan çıkıp evi terketti,niyemi engel olmadım kim kızgın bir boğanın önüne atlamak isterki tabi deli değil ise...

Aziz bir süre balkondan çıkmadı, çıktığında dudanın kenarı patlamıştı görmemle onun yanına gitmem bir oldu.

“iyi misin çok acıyomu,benimde sordum soru acıyodur tabi sen burda otur ben hemen kırem alıp geliyorum "tam arkamı dönmüş gidiceken bileğinden tutarak beni durdurdu“perim sakin ol,ufak bi sıyrık sadece önemli bişey dil "onu umursamadan bileğimi kurtarıp odama kırem almaya gitim ,“al bunu sür iyi gelir ağrısında geçirir"aziz“sen sürsene hem ben yaralıyım"“haha ne komik ,oldu paşam başka bi isteğin arzun varmı hemen yapalım"aziz“aslında... şöyle yanağıma bi buğse,bide benle evlen,bide şöyle sana benzeyen bı kız çocuğu.Evet bu kadar bunları istiyorum,hadi hemen yap buğse ile başlayalım"yastığı alıp kafasına geçirdim salak ya onca şey oluyo bu hala çocuk gibi.

Aziz lar çoktan evine gitmiş akşam yemeği yenmek üzereydi ama ne abim nede babam hala konuşmuyor ,yaptım esbirile gülmüyolardı anlaşılan beni büyük bir tirip bekliyordu naparsınız katlanı caz mecbur..

20 oya yeni bölüm gelicek ✨

Nasıldı ay ben bu baba ,abiyi nasıl ikna edip kızı vericem uraza 😅

 

 

 

 

 

Loading...
0%