Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.Bölüm

@hayalet_yazar

1. Bölüm

Bu arada bu benim sosyal

medyada yayınlayacağım ilk kitap

İyi okumalar dilerim umarım beğenirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Üstümdeki kıyafet bordoydu ve oldukça dardı . Bu geceki görevim için gayet uygundu.Az sonra çıkacaktık.

Biz yani;

Güvenç Yürekli

Doku Kaya

Aslan Haliloğlu

Hayal Bozdağ yani namıdeğer ben.

Biz "Yıldırım Timi'ydik.Polislerinde arkasında kimsenin bilmediği timlerdendik.Kimse bilmezdi bizi,zor öğrenirlerdi.Türk Silahlı Kuvvetleri'nin devlet sırrı gibi sakladıklarıydık.

Bu görevde en büyük iş yine Doku ve Bana düşüyordu. İki adam ayartıp rollerimizi asla belli etmemek.Şimdi önümde bir kutu duruyordu.Içinde rengarenk küpeler,kolyeler ve yüzükler vardı. Elbette hiçbiri normal değildi.Bu takılar ajan ve askerler için özel olarak hazırlanmışlardı.

İçinden bir küpe çıkardım,Bir kolye bir de yüzük. Hepsini taktım yüzük işaret parmağımdaydı bu 'bekarlık sultanlıktır' demekti.

Ben hazır olduğum için odamdan çıktım ve Doku'nun odasına yöneldim.Kapıyı çaldığımda ise bir onay gelinceye kadar hareket etmedim ardından kapıyı açtım.

Kapıyı açtığım an karşımda esmer üzerinde siyah elbiseli kahverengi saçları dalgalı bir kadın bulmayı bekliyordum ve tamda beklediğim gibiydi. Harika.

Bir ıslık çaldım. Islığım onu nihayet bana döndürmüştü. O da benim gibi kameralı kayıt cihazlı takılardan takıyordu. 'Naber bebeğim' dedi.

"Bu arada yakıyorsun dikkat et de yanlışlıkla herkesi kendine aşık etme"

Bende tam havamdaydım "Tamam canım denerim ama inmemiz gerekiyor Aslancık sıkılmıştır artık hadi bakalım"

İkimizde gülerek aşağı inerken merdivenin sonunda olan Aslan ve Güvenç ti. Güvenç "Ağzını kapat gerizekalı ,sinek yemek istiyorsun herhalde." diyene kadar ikimizde Aslan'ın bize ağzının bir karış açık baktığını fark etmemiştik. Son olarak yapmamız gereken ise sadece maskelerimizi takmaktı. Güvenç ve Aslanın maskeleri siyahtı . Doku'nunki kırmızı benimki ise bordoydu.Ardından çıktık.

Yol boyunca görev hakkında yapabileceklerimizi konuştuk ve üzerinde çalıştık. En sonunda vardığımızda ise arabadan inip merdivene yürüdük ve basamakları çıkmaya başladık. Herkese girmeden önce kontrol yapılıyordu .

Sıra bize geldiğinde ise ilk önce Aslan ve Güvenç'in üstünü aradılar.

Adamlar tam bize yönelmiş tiki Aslan'ın sesiyle durdu."Onları siz kontrol etmeyin lütfen bir kadın varsa lütfen o kontrol etsin." Adam arkaya bir baş işareti yaptı ve arkadan bir kadın geldi yanımıza.

Kadın eğildi ve heyetimizi kontrol etti. Bacağımdaki bandaj o kadar kalındıki bunu anlayamadı. İkimizdede birşey bulamayaıca ise ikimizede yol verdi yanından geçtik gittik ve içeri girdik.

İçeri girdiğimde ise her yanda ki beyaz tüller bir sahne masalar ve insanlar başka bir şey yoktu bizim payımız buradan çıkmayacaktı anlaşılan. Etrafıma bakındım ,bakındım ve bakındım derken gözlerim birinde durdu maskesi daha takmamıştı ama siyah maskesi elindeydi.

Onun kim olduğunu anlamak zor olmasa gerek dedim ve yeniden ona baktım.Simsiyah saçları dağınıktı,

sakalı yoktu ve yüz hatları oldukça keskindi . Kapkara gözleri vardı ve sanki daha fazla bakrsam içine çekilecekmişim gibiydi .Anlamıştım.O Sonat Kara'ydı.Yani bundan sonraki görevimiz Kara şirketinin arkasınıdaki işlerdi ve Sonat'ın babasının bir mafya olduğu düşünülüyordu. Ve bunu kanıtlamak bize kalıyordu.

Şu anda biraz sinirli ve gergin görünüyordu ve bu şu anda yaptığı konuşmaya bağlıymış gibi görünüyordu.Derken bakışlarını etrafta gezdirdi ve bakışları ona bakan beni buldu.Hafiften kaşlarını çattı ama sonra düzeltti ve dudağının kenarı kıvrıldı .

Daha fazla ona bakmamak için farklı bir yere baktım ve sahneye bakmışım.Sahnede herkesin yerine geçtiğini ve müziğin başlayacağını anlafığımda ise bir içki söyledim.Bizimkiler etrafa dağılmıştı.

Güvenç ve Aslan kızlarla ilgileniyormuş gibi yapıyordu ama aslında bizi kontrol ediyorlardı.Doku ise ilerde içmeye başlamıştı ve gördüğüm kadarıyla kurbanın ilgisi çekmeye başlamıştı.Yaklaşık 5 dakika sonra müzik başladı ve adım sesleri duymaya başladım.

Bana doğru gelen adım sesleri.Ardından durdu ve "Hanımefendi bu dansı bana lütfedermisiniz ?"

 

 

 

Loading...
0%