Yeni Üyelik
12.
Bölüm

11. Bölüm

@hazal758

ya açım ben açım , insaf edin bana ya yaralıyım ben dürüm istiyommmm" annem elindeki çorbayı zorla ağzıma sokmaya çalışıyordu .

Ne olduğunu anlatayım , annem ve diğer bozkurt üyeleri birlik olmuş ellerindeki hastanenin tatsız tuzsuz yemekleri yedirmeye çalışıyordu. Tabi ki bir kişi hariç kim mi ?

Benim canım üçüzüm Aras şayet kendisi şuan Mine ile resmen flört ediyordu hayır yani bu benim nasıl üçüzüm olabilir ki ben böyle degilim hiç ?

Senin aşktan canın yandığı için böylesin tatlım ...

Aaaa sen kimsin be ? Tövbe estağfurullah

Ben senin iç sesinim bebeğim.

Şuan seninle hiç davlaşamıyacam o yüzden sg.

Tamam ben kaçar ...

Teh allahım ya ben bu kadar cıvık bir insan değilim bu benim iç sesim olamaz ya olamaz . Deniz hanımın ağzıma getirdiği çorbanın iğrenç kokusu ile düşüncelerimden sıyrıldım . Abi bu iş hep böyle olacaksa işim var benim ya .

Deniz hanıma bakıp " vallahi doydum ben uğraşmasak mı artık ?" Bu sırada Aras ile konuşmayı bırakıp beni olaya kısa bir giriş yaptı Mine " yedir Deniz hanım teyze yedir , hatta bol bol yedir " dedi .

Ona gözümü şokla açarak baktım bu kız hangi ara bana düşman olmuştu pislik mikrop ona ' sen görürsün şuradan bir kalkım bakışı attım ' elleri ile 'ok canıma değsin 'der gibi yaptı .

Arkamda bulunan yastığın birini ona atmak için aldım ona fırlatım fakat yastıktan kurtuldu havada olan yastık koltukta oturan Samet abimin yüzen yapıştı .

Yastığı yiyen Samet abi neye uğradığını şaşırsada ilk ardından " lan " diye koltuktan fırladı . Ben hemen annemin arkasına saklanarak " ay git hoş köpek , anne koru beni bundan " dedim .

Deniz hanım ilk bir kasıldı ne dedim lan ki ben ?

Anne dedin ya salak .

Lan ben anne mi dedim

Yok vallahi mal bu

Öf iyi be sg

Tamam

Deniz hanım arkasına dönerek bana sarıldı . Ardından " uza bundan Samet elleme benim kızımı " dedi . Vay be demek insanın annesi olması böyle birşeymiş diye geçirdim içimden .

Derken kapı açıldı kapıdan giren kişiler ile tüm Bozkurt ailesi ayağa kalktı . Iyi de niye ki .

 

İçeri girenler ile tüm bozkurt ailesi ayağa kalktı . İyi de niye ki ...

...

Gelen kişileri incelemeye başladığım da iki tane yaşlı çift vardı , erkek olan babamın yaşlı hali gibiydi . Arkaların da iki tane genç çocuk vardı , tahmini on altı , on yedi yaşındalardı .

" anne , baba sizin ne işiniz var burada ? " bu tepkiyi veren babamdı. Yaşlı adam " ulan hayırsız benim torunum yaralanıyor , bana haber verilmiyor ama sen 'bıbı nı ışın vır bırdı ' diyon . " dedi .

Yaşlı kadın gelip bana yaralarıma dikkat ederek sarıldı , kafasını kaldırıp " iyi misin güzel torunum ?" Diye sordu . Hafif bir tebessüm edip " iyim efendim " dedim . Kadın tam konuşacakken benim canım arkadaşım - eltim- araya girdi .

" hallere bak hallere , sen böyle degilsin kendine gel ." Dedi oda da ölüm sessizliğini aratmayacak sesizlik olmuştu. Mine'ye öldürücü düşündüğüm bakışı attım , benim canım üçüzlerin hoşuna gitmiş ki o taraftan kıkırdama sesleri yükseldi .

Bana sarılan kadın üçüzlere dönüp " susun bakim siz eşek kadar oldunuz demem döverim sizi şuracıkta " dedi , sonra bana dönüp " efendim ne kızım babaanne de bana " dedi .

Kadın çok şiirin gelmişti gözüme sıcak bir tebessüm edip " peki babaanne " dedim . O sırada babama benzeyen yaşlı adam konuştu " hanım hanım kalk torunumun yanından dedesi ile tanışın torunum " dedi .

Babaannem " al be yemedik torununu allah allah . Senin torunu da benim neyim be " dedi. Babaannem bana dönüp anlamı öptü sonra da yanımdan kalktı .

Dedem geldi oturdu yanıma bu sırada çoktan bizimkiler oturmuştu . Dedem yanıma oturup " hoşgeldin asker " dedi . Bunu demesi ile kaşlarımı çattım, iyi de nereden benim asker olduğumu biliyordu ki .

Kutay abi " dede ne askeri torunun o senin " dedi . Dedem onun bu dediğine hiç takmayarak " tanımadın sanırım ?" Dedi , kafamı evet manasında onayladım Dedem " tabi o zamanlar daha toydun, teğmendin daha bana hazırlanan suikastı engellemiştin " diyince hatırladım .

" aaa evet hatırladım efendim " dedim. Bizimkiler şoka gitmişlerdi ama kısa süreli ilk tepki annemden geldi " kızım sen asker misin ?" Dedi .

Ona bakıp " evet anne " dedim . Samet abi " görev yerin neresi " diye sordu , " burası , yeni atandım " dedim . Samet abi " hangi tim " dedi .

" Oğuz timi?" Dedim sorarcasına Samet abi " bizim time yeni giren asker sen misin ?" Dedi . Ardından babam " yeter çok soru sordunuz rahat bırakın benim kızımı " dedi .

Onlardan sonra sohbet muhabbet ettik , saat on ikiye doğru Aras ve Mine hariç herkes eve gonderdik zorlada olsa Aras ve Mine ise sırf birbirlerini görmek için kaldıklarını düşünüyorum yanımda.

Onlar ile biraz daha sohbet ettikten sonra mineyi acilden çagırdıkları için gitti. Bende kendimi uykunun kollarına bıraktım....

Loading...
0%