Yeni Üyelik
13.
Bölüm

12. Bölüm

@hazal758

" Güzel kızım , babacığım bak bu abiler seni görmek için geldi prensesim . Bir hoşgeldin yok mu prensesim " dedi . Küçük Asena babasının bu haline oldukça şaşkındı , ilk defa babası onu sevdiğini düşünüyordu .

Minik Asena babasının bu halinin bozulmaması için hemen dedigini yapıp gelen neredeyse babası yaşındaki adamlara " hoşgeldin " dedi .

Annesi yukarıdan Asena'yı yukarıdan çağırınca Asena onların yanından yukarı çıktı . Annesi Asena'nın odasında elinde gecelikle Asena'yı bekliyordu , Asena odaya girince annesi Asena'nın üzerini giydirip saçlarını taradı

. Asena aklından ' allahım sana şükürler olsun her gece ettiğim dua kabul oldu annem ile babam beni seviyor ' diye içten içe sevinçliydi ama nereden bilebilirdi ki o gece onun ölmek istediği gecelerden biri olduğunu.

Asena yukarıda hazırlanırken aşagıda Asena'nın üzerinden pazarlık yapılıyordu , en son otuz yaşındaki selim olacak adam konuştu " bin lira fazlasını vermem ben o kadar etmez zaten Küçük birşey" dedi .

Mustafa bu teklife piç bir sırıtışla kabul etti . Selim hariç tüm Asena için gelenler kalkıp gitti , Asena'nın annesi aşağı inince selim yukarı çıktı sonrası malum . O gün orada Asena'nı yardım isteme sesleri duyuldu ama hiç kimse ona yardım eli uzatmadı ...

.
.
.

Günümüz Aras'ın ağızından

Uykumdan Asena'nın " yapma , kurtarın beni , imdat!" Sesleri ile uyandım Asena halen sayıklıyordu kabus gördüğü terlediği suratından belli idi .

Koltuktan kalkıp asenanın yanına gittim onu uyandırmaya çalıştım ama hâlâ sayıklıyordu. Asena'ya " üçüz hadi uyan kabus görüyorsun , güzelim kalk " dedim .

Ama onun bana cevabı benim buz tutmama neden oldu " istemiyorum bırak , dokunma bana lütfen . İmdat! " diye sayıklıyordu. Ne yaşamıştı Asena , ne yaşatmışlardı ben üçüzüme ?

Bunları sonra düşünürüm diye beynimin bir yerine not ettim Asena'ya birkez daha seslendim saçını okşayarak " Asenam güzelim kabus görüyorsun uyan haydi " dedim .

Asena birden yataktan kalktı ama kalkması ile izlemesi bir oldu , yarasını acıtmıştı muhtemelen . Yatağın kenarına oturup Asena'yı kendime çekip sarıldım .

Bir müddet sonra göğüsümde hissettiğim ıslaklık ile Asena'nın ağladığını anladım . Ne ben konuştum ne o o ağladı , bense onun göz yaşlarını izledim ağlamasını duydum .

Ne yaşatmışlardı , ne yaşamıştı ve kim şuan onu ağlatıyordu? Bilmiyorum ama Asena'nın ağlama sesini duydukça ona bunu yaşatanları bu dünyadan yok etmek istedim .

Bir müddet sonra Asena'nın ağlaması dinmiş yerini iç çekişler almıştı hava daha aydınlanmadığı için Asena'ya " uyuyalım mı " dedim . İlk bir tedirgin olduğunu hissettim çünkü sarıldığım vücudu kasılmıştı .

Onu tekrar yatağa yatırıp ayağa kalktım tam geri koltuğa gidecekken Asena'nın elimi tutması ile ona döndüm . Asena " beraber uyuyalım mı ? "Diye sordu , bu soruyu bir kadından çok sanki beş yaşında bir kız çocuğu soruyor gibi çıkmıştı sesi .

Hafif bir tebessüm ettim , Asena yataktan biraz yan tarafa kaydı yanında benim yapabileceğim kadar yer bıraktı . Onun bıraktığı yere uzandım pikeyi bel hızınıza gelecek şekilde üzerimize örttüm .

Başımı yastığa koyunca Asena başını göğsüme koydu , ben onun kahve rengi hafif dalgalı saçlarını severken bir müddet sonra uykuya daldı .

Kafamdaki düşünceler ile bende bir müddet sonra uykuya daldım

.
.
.

Asena'dan devam

Sabah odadaki sesler ile uyandım " birlikte mi yatmışlar, benle daha yatmadı " bu ses kutay abiye aitti bu sırada annem " susun benim yavrularım uyusun " dedi . Uraz " ya daha benle yatmadı gitmiş bu gıcıklık yatmış ben gösteririm ona " dedi .

Bir müddet sonra belimdeki kollar gitti eş zamanlı olarak " ahhh eben ama ya gitti belim " bu ses Aras'a aitti. Yenice uyanıyor gibi kalktım , odaya baktığımda tüm bozkurt ailesinin burada olduğunu gördüm " Günaydın " dedim, "Günaydın " dediler.

Deniz hanim üzerinde kahvaltı olan masayı getirdi masayı aramıza koydup benim karşıma oturdu . Bana birşeyler yedirmeye başladı ne kadar ' gerek yok ben kendim yiyebilirim ' desem de yok dinlemedi .

Kahvaltımı yaptıktan sonra köşede laf eden bozkurt erkeklerinin oraya döndüm lan fark ettimde sanki tek kız benim gibi Deniz hanıma dönüp " benim kız kardeşim yok mu ?" Diye sordum .

Odada ki herkes bu soruma güldü derken kapı çaldı İçeri...

Loading...
0%