Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. BÖLÜM

@hazal758

 

Sabah alarmın sesi ile kalktım. Saate baktığımda sekiz olmuştu. Şimdi siz diyeceksiniz o zaman nasıl asker oldun diye ?

Ben uykuyu çok severim o yüzden de hep alarmın kurarım ama geceleri hiç uyuyamam böyle değişik biriyim işte neyse çok konuştum .

Lavaboya gidip rutin işlerimi hallettim . Odadan çıkıp üstüme sportif birşeyler giyip mutfağa geçtim . Kendime sandaviç yapıp yedim zaten en kolay o olurdu yani ne yapım canım aaaa.

Saate baktığımda az bir zamanım kaldığını görünce evden çıktım tam zamanında yetiştirdim. Arabayla yaklaşık yirmi dakika sonra hastaneye geldim .

Arabadan inip hastaneye giriş yaptım . Danışmanın oraya gidip sert sesimle " günaydın karısan bebekler için gelmiştim " dedim .

Adam ilk şaşırsada sonradan konuşmayı akıl edebilmiş "günaydın hanımefendi ikinci kat soldan ikinci oda " birşey demeden merdiven çıktım birde on saat asansör bekleyemezdim.

Ikinci kata çıkınca odayı buldum kapıyı çaldım içerden' gel' sesi ile içeri girdim .

Ebeveyn demeye bin şahit isteyen varlıklara baktığımda bana tiksinircesine bakıyordu çokta tın hı. Boş yer bulunca varıp oraya oturdum . Diger aileye bakınca adam ve kadın bana çok benziyordu .

Yanlarıda bana çok benzeyen bir erkek daha vardı . Karışan kız baktığımda bakmaz olaydım o neydi yarabbim. İnsanların giyimine karışma gibi bir huyum yoktu ama bu ne aga .

Hic giymeseymiş daha iyi iyimiş. Size hemen tarif edeyim nasıl giyindiğini bir crop giyinmiş tamam bunda ne var diyeceksiniz ama söyle bir crop derin göğüs dekoltesi var.

altına birde kot şort giymiş ama o kadar kısa ki yani , yüzünü hiç demiyorum boya paketine dönmüş makyajsız yüzu eminim daha güzeldir . Agızındada bir sakız hayır yani bacım sesiz çiğnesen ölürmusun bea .

neysem bizene canım aaa. Doktorun konuşmasıyla oraya döndüm " asena hanımda geldiğine göre kanları alalım " dedi . Hemen ben söze girdim " eger böyle bir karışma durumu var ise hem hastanenizin hemde bundan sorumlu kişilerin cezasını çekmesi için elimden ne geliyorsa yapacagımdan emin olabilirsiniz "

doktor " merak etmeyin asena hanım bu konuda iciniz rahat olsun ilk kızlardan sonra ise babalardan kan alalım buyurun asena hanım " diyerek kan alınan yeri gosterdi .( yazarınız o yerin adini unuttu )

Ayaga kalkıp oraya oturdum kolumu açtım hemşire kolumdan kan aldı ben kalktıktan sonra o kız oturdu .

Bende tam yerime oturacakken birden kız bağırmaya başladı daha hemşire iğneyi sokmadan " ay ! Yavaş olsana ya moralacak orası başka birşey ile yap dna sonucunu eger orası moralirsa kendine iş bakmaya başla ..."

daha fazla dayanamayıp sert sesimle konuştum " KES SESINI bırak da hemşire işini yapsın " kız korkup yerine sindi hemşire bana minnet dolu bir bakış atıp işine döndü .

Bende yerime oturmam ile baba canlısı varlık konuştu " bak sen bizim bücür büyümüşte etrafa ahkam kesiyor dikkat et sesini kesmesinler " dedi.

Ne diyo pan bu dangalak ? Ben bunu ne yapayım şimdi s*k belanı işte . Ayaga kalkıp " ne diyon lan sen senin karşında sekiz yaşında güçsüz kız yok hele o korkak kız hiç yok eger ağzını açarsan bu senin sonun olur o yüzden haddini bil ve otur oturduğun yere "

Ben bunları derken baba müessesesi olacak varlık korkup yerine sindi . Hııı şöyle işte yola gel . Hemşire o kızdandan ve babalardan kan alınca doktor konuştu

" sonuc bir saat sonra çıkar " diyip çıktı bende arkasından çıktım dışarıdaki bankalardan birine otup istibaratan arkadaşimi ardım " oooo dişi kurt sen bizi ararmıydın ?" Alışmıştım ismim dişi bozkurt anlamına geliyor bu yüzden bana böyle sesleniyordu.

" off ali iş güç biliyorusun bizim işleri " dedim . Ali " biliyorum canım bilmez olurmuyum bizzat deneyimliyorum " dedi .

Bende " Ali senle sohbet etmeyi çok isterdim ama işim var o yüzden kısa kesicem " diyince ciddi sesle sordu " ne oldu anlat dinliyorum "dedi olan biteni ona anlattım " tamam dişi kurt bir saate elinde olur sonuç " dedi " tamam " diyip yüzüne kapattım.

Tam rahatladım diyordum ki karşımda onu görünceye kadar ...

Bozkurt konağı
Yazardan

Her insanın bir hayali vardır ya kimisi büyük kimisi küçük belki gerçekleşecek belki gerçekleşmeyecek bir sürü hayalimiz vardır ya . İşte bozkurtların hayali aslında gerçekleşmeyecek bir hayal değildi.

Mesela hakan bey ( bio baba bu arada ) kızı onun gibi dik dursun hiçbir zorluklar onu yıkmasın diye hayali vardı mesela ama ece ( karışan kız ) onun bu hayalini yıktı mesela.

Yada deniz hanim ( bio annesi) oda kızının annesi gibi saygılı olmasının hayalini kurardı ama ece saygısızlığıyla ailenin yüz karası olmuştu .

Yada abi tayfası için mesela kardeşleri erkekler ile sadece arkadaş olarak görsün hiç sevgilisi olmamasının hayalini kurardı ama ece her gece başka bir erkekle olurdu .

Yada üçüzleri yani asenanın üçüzleri onlarda hep bir kardeş gibi olalım birbirimizi yeri gelir kıskanalım yeri gelir kavga etmenin hayalini kurarladı . Ama ece hepsini yıktı.

Bu hayallerin hiçbiri gerçek olamayacak bir hayal değildi. Sadece hayal kurmak için yanlış kişi secmiserdi. Ecenin karıştığını duyan bozkurt ailesinin aklinda bir sürü cevaplanması gereken soru vardı .

Bu sorulardan en çok şu merak ediliyordu" ya o kızda ece gibi bize çektirirse" ama bilmiyorlardı ki asena onların yaralarını saracagını.

Dna günü asenayı gördüklerinde deniz hanım ve Hakan bey ilk şunu düşündü bize çok benziyor . Üçüzü ise karşısındaki kadına bakarak şunu geçirdi ' eğer kız olsaydım anca bu kadar olurdum herhalde ' içi eceye verdiği cevap ile bir kaynamıstı asenaya ama yinede içten içe korkuyordu .

Doktorun odadan çıkmasıyla oda cıkmisti emre ( üçüzünün biri )onun silahını fark etmişti . Bir açıklaması vardır diyip susarken ela hanım ( üvey anne ) konuştu " şuna bak hele ben size şimdiden söylüyorum buna çok yüz vermeyin " diyip çekip gitti arkasından baba olacak vasif ile .

Ve arkasında ne dediğini anlamayan bir bozkurt ailesi bırakarak ..
Asenadan

Çünkü karşımda Mert duruyordu . Ben tam çekip gidecekken sesi ile durdum " asena gitme lütfen bir dinle " dedi.

Birde yüzsüz gibi gelip dinle diyor ya bitiyorum teh allahım ya .Ona dönüp konuştum " pardon beyefendi birşey mi dediniz duymadım " benim bu dediğime oldukça alfallamıştı .

Sonra konuştu "neden böyle diyorsun ? Ben ne yaptım sana" allahım çıldırıcam ya " ben sana ne dedim hatırlıyormusun? ( elimi yukarı kaldırıp konuştum) ' eğer bu eli bir kez bırakırsan bir daha tutamazsın ' demiştim degilmi ? Sen ne yaptın bu eli bıraktın ( elimi indirip devam ettim ) Beni en zor zamanımda yanlız bıraktın , bana bir kez daha bu hayatta tek başıma olduğunu gösterdin "

Nefes alıp devam ettim " ama bir yandanda teşekkür ederim neden biliyormusun ? Bana bir kez daha kimseye güvenmemem gerektiğini öğrettin , bana kimseyi sevmemem gerektiğini gösterdin bunun için gerçekten çok teşekkür ederim. "

Sonra tekrar nefes alıp konuştum " o yüzden birdaha benim karşıma çıkma, bırak bırak ya beni tekrar bu hayat sınavında yanlız bırak "

Sonra direk gözlerine bakıp " bundan sonra ne ölüm ölüme ne dirim dirime beni o gün bıraktığın gibi şimdide s*ktir olup git " diyip arkamı döndüm ve hastaneye girdim .

Yazar

Mert asenanın dediğiyle büyük bir afallama yaşadı . Öte yandan da hak veriyordu asenaya .çekip vurmadığımız şükür etmesi gerekirdi . Ama ne olursa olsun asena ile eskisi gibi olmak istiyordu ve bunun için ne gerekiyorsa yapacaktı.

Asenadan

Tam hastaneye girmiştim ki Ali aradı . Ali benim bu hayatta benim her daim yanımda olan arkadaşımdı hatta arkadaş dediğime bakmayın onunla kardeş gibiyizdir .

- söyle ali

- sanada merhaba dişi kurt

- Ali kısa kes

- iyi be muhabbet edilmiyor seninle de ha

- Ali kısa kes dna sonucunu öğrenmeye gidicem

- ha tamam o zaman başından desene be kızım bende seni burada iki saattir lafa tutuyorum .

- Ali hâlâ tutuyorsun yanlız

-ha pardon konuya giriyorum o zaman

- gir artık yeter ha

- şimdi dişi kurdum dediğin aileden hiç kimsenin bilgisine ulaşamadım hepsi gizli bilgi bir kaç tanıdıgada sordum ama sonuç yine aynı

- birşey var ama yakında çıkar kokusu neyse hadi eyvallah kendine iyi bak

- tm baybay aşkitom

- lan s*ktirme belanı

Dediğim de yüzüme kapattı hey allahım manyak ya Cıktım . Odaya girdiğimde herkesin burada olduğunu gördüm geçip eski yerime oturdum .

Benim oturmam ile doktor konuşmaya başladı " evet asena hanımda geldiğine göre testin sonucunu açıklıyorum " herkesten onaylayan mırıltılar çıkınca kağıdı açıp konuştu " asena kızılarslan ile Hakan bozkurt arasında %99 kan bağı bulunmaktadır . Mahmut kurnaz ile pınar bozkurt ile %99 kan bağı bulunmaktadır hastanemiz adına özür dileriz bundan sorumlular cezalarını alacaktır "

Diyip çıktı geriye iki aile kaldık ...

Icime sinmeyen bir bölümle geldim

Asenanın geçmişinin biraz öğrendik ve bu günde asena için yakıyoruz ....

Loading...
0%