Yeni Üyelik
4.
Bölüm

3. bölüm

@hazal758


Şimdiden iyi okumalar vote ve yorumlarınızı bekliyorum

Asenadan

Çünkü karşımda Mert duruyordu . Ben tam çekip gidecekken sesi ile durdum " asena gitme lütfen bir dinle " dedi.

Birde yüzsüz gibi gelip dinle diyor ya bitiyorum teh allahım ya .Ona dönüp konuştum " pardon beyefendi birşey mi dediniz duymadım " benim bu dediğime oldukça alfallamıştı .

Sonra konuştu "neden böyle diyorsun ? Ben ne yaptım sana" allahım çıldırıcam ya " ben sana ne dedim hatırlıyormusun? ( elimi yukarı kaldırıp konuştum) ' eğer bu eli bir kez bırakırsan bir daha tutamazsın ' demiştim degilmi ? Sen ne yaptın bu eli bıraktın ( elimi indirip devam ettim ) Beni en zor zamanımda yanlız bıraktın , bana bir kez daha bu hayatta tek başıma olduğunu gösterdin "

Nefes alıp devam ettim " ama bir yandanda teşekkür ederim neden biliyormusun ? Bana bir kez daha kimseye güvenmemem gerektiğini öğrettin , bana kimseyi sevmemem gerektiğini gösterdin bunun için gerçekten çok teşekkür ederim. "

Sonra tekrar nefes alıp konuştum " o yüzden birdaha benim karşıma çıkma, bırak bırak ya beni tekrar bu hayat sınavında yanlız bırak "

Sonra direk gözlerine bakıp " bundan sonra ne ölüm ölüme ne dirim dirime beni o gün bıraktığın gibi şimdide s*ktir olup git " diyip arkamı döndüm ve hastaneye girdim .

Yazar

Mert asenanın dediğiyle büyük bir afallama yaşadı . Öte yandan da hak veriyordu asenaya .çekip vurmadığımız şükür etmesi gerekirdi . Ama ne olursa olsun asena ile eskisi gibi olmak istiyordu ve bunun için ne gerekiyorsa yapacaktı.

Asenadan

Tam hastaneye girmiştim ki Ali aradı . Ali benim bu hayatta benim her daim yanımda olan arkadaşımdı hatta arkadaş dediğime bakmayın onunla kardeş gibiyizdir .

- söyle ali

- sanada merhaba dişi kurt

- Ali kısa kes

- iyi be muhabbet edilmiyor seninle de ha

- Ali kısa kes dna sonucunu öğrenmeye gidicem

- ha tamam o zaman başından desene be kızım bende seni burada iki saattir lafa tutuyorum .

- Ali hâlâ tutuyorsun yanlız

-ha pardon konuya giriyorum o zaman

- gir artık yeter ha

- şimdi dişi kurdum dediğin aileden hiç kimsenin bilgisine ulaşamadım hepsi gizli bilgi bir kaç tanıdıgada sordum ama sonuç yine aynı

- birşey var ama yakında çıkar kokusu neyse hadi eyvallah kendine iyi bak

- tm baybay aşkitom

- lan s*ktirme belanı

Dediğim de yüzüme kapattı hey allahım manyak ya Cıktım . Odaya girdiğimde herkesin burada olduğunu gördüm geçip eski yerime oturdum .

Benim oturmam ile doktor konuşmaya başladı " evet asena hanımda geldiğine göre testin sonucunu açıklıyorum " herkesten onaylayan mırıltılar çıkınca kağıdı açıp konuştu " asena kızılarslan ile Hakan bozkurt arasında %99 kan bağı bulunmaktadır . Mahmut kurnaz ile pınar bozkurt ile %99 kan bağı bulunmaktadır hastanemiz adına özür dileriz bundan sorumlular cezalarını alacaktır "

Diyip çıktı geriye iki aile kaldık ...

Loading...
0%