Yeni Üyelik
6.
Bölüm

5.Bölüm

@hazal758

Asenadan

Telefon ile konuştuktan sonra masaya geçip oturmuştum hemen ardımdan Urazda gelip oturmuştu . Onun benim ardımdan bahçeye çıktığını biliyorum . İlk beni mi dinleyecek diye düşünürken o sigara içti .

Onun bulunduğu konumdan konuşmamı duyamazdı. Zaten neysem. Baba vasfını sesi ile oraya döndüm " utanma yok mu sende hiç ? " ne diyo aq bu ? Ona dönüp " neyden utanacakmışım? Anlamdım " dedim .

Alayla sırıtıp konuştu " diyom ki sen yaptığın meslek ile nasıl insan içine çıkıyorsun ?" Lan ne diyo lan bu

Hadi kızım şimdiye kadar sabır ettin ama bu kadarı da çok fazla dal

Sen kimsin be ? Ay tövbe çinleniyorum herhalde

Yok kız sen cinler cinlenmiyon ben konuşuyorum ben senin iç sesinim

Iyi o zaman simdi sg hayde çünkü seninle uğraşamam şuan

Kalbim çıt gözyaşım pıt ama sırf bu iguana dayak yiyecek ya onun için gidiyom bay .

Dış hayata dönüp karşıma baktım " benim mesleğim utanılacak bir meslek değil bu bir , ikincisi mesleğime laf etmek senin ne haddine bu iki , şimdi o haddini bil ve sus yoksa benim seni susturmak için mükemmel planlarım var onları uygularım senin üstünde " dedim .

Ardından hakan beye dönüp " izninizle burada daha fazla durursam elimden bir kaza çıkacak " tam kalıyordum ki deniz hanım " kızım bari numaranı ver " deyince ona dönüp yazın dedim .Numaramı ona söyleyip cafeden çıktım .

Şimdi yolculuk Adanaya hayde bakalım adanada bizi neler bekliyor ?

Başlasın yolculuk ....

Uraz Bozkurt

Asena masadan kalkınca annesi daha doğrusu üvey annesi konuştu " sizi tekrar tekrar uyarıyorum sakın bu kıza yüz vermeyin ha " dedi .

Pınar ile birlikte kalkıp gittiler asena onlara ne yaşatmıştı ya da onlar asenaya ne yaşattı bilinmez . Ama iyi şeyler yaşatmadıklarıda ortadaydı .

Onlar gittikten sonra bizde cafeden çıkıp eve gitmek üzere arabaya bindik . Ben asena o aileye ne yaşattı diye düşünürken babamın sesi ile ona döndüm " oğlum araştırdı mı asenayı " diye sordu .

" baba araştırdım ama kız hakkında tüm bilgiler gizlenmiş" gerçekten de öyleydi asenanın tüm bilgileri gizliydi...

Hakan bozkurttan

Pınarın karıştığını öğrendiğimizde çok şaşırmıştık . Aynı zamanda bunca çektiğimiz eziyetlerin boşa olduğu için üzülmüştük .

Pınar bizim ailemize hiç iyi şeyler yaşatmamıştı. Biz onun gözünde hiçbir zaman ebeveyn konumunda olmamıştık . Hep bizim ailemizi nasıl dağıtırım düşüncesi vardı onda .

Ben hep ona sevecen yaklaşmama rağmen o bana her zaman daha hırçın daha kavgacı yaklaşmıştı . Pınar yüzünden denizim ile boşanmaya kadar gelmiştik neredeyse boşanacaktık .

Aşiret olmamıza rağmen şirin bir mahallede yaşıyorduk biz . Pınar her zaman bu durumdan şikayetçi olmuştu . O bizim yerimizin konak olduğunu söyler ve konağa dönmemiz içinde elinden ne geliyorsa yapardı .

Öyle ki bir keresinde evde yangın çıkarmaya çalıştı . Ama büyük oğlum yusuf tam zamanında yetiştirdim ki ev çok bir hasar almamıştı .

Bu durumu ilk başta inkar etse de sonradan itiraf etti . Pınarın karıştığını öğrendiğimde hemen karışan kızın hakında bilgi almaya çalıştım ama sonu hüsrandı. Sadece adını soyadını biliyordum .

Hastanedeyken odaya en son asena girdi . Asena odaya girdiğinde diger aile yüzünü buruşturdu. Asenaya baktığımda yüzünde tek bir mimik bile oynamıyordu, Duygularını çok iyi saklıyordu anlaşılan ...

Doktor kanları aldıktan sonra çıkıp gitti . Asenada kalkıp gittiğinde onun annesi konuştuğuna anlam veremedik . Sonuçlar açıklandığında ise pınarın karıştığını anlasılmiş olundu .

Cafede olanlar zaten hepten aklımı karıstırmıştı . Bu ailenin geçmişinde ne vardı ...

Bölum sonu ...

Sizce asenanın geçmişinde ne var ?

Üvey aile ?

Bio ailesi aseneya karşı nasıl yaklaşacak ?

Vote verip yorum yapmayı unutmayın

Seviliyorsunuz

Diger bölümde görüşmek dileğiyle

Hoçakalın ....

Loading...
0%