Yeni Üyelik
10.
Bölüm

9. bölüm

@hazal758

Haydi bölüme

Bölüm sonu görüşelim?...

Biz insanlar bazı şeyleri kabullenemeyen varlıklarız . Kimi insan yenilgiyi kabullenemez, kimimiz ihanetti , kimimiz ise aldatılmayı ama insan en çok yanlız kalmayı kabullenemez .

Yanlız kalmayı kabullenemeyen insan ; yanlızlığı hep eksiklik olarak görür ve hep o yanlız tarafını doldurmak için uğraşır.

Ama bu uğraşın sonunda insan ne o eksikliğini doldurabilmiştir ne de yanlız kalmaktan kurtulabilmiştir . Dönüp dolaşıp yine başladığı yere gelmiştir ama bu sefer yanlızlığın daha sert ve acımasız yüzünü hissederek...

Sabah alarmın sesi ile uyandım . Odamdaki banyoya girip günlük ihtiyaçlarımızı karşıladım , kısa bir duş alıp kapının arkasındaki askıdan bornozumu aldım giydim .

Giysi dolabının karşısına geçip giyeceklerime baktım . Üzerime beyaz kolu kısa bir crop giydim altına füme rengi yüksek bel dar pantolon giydim . Crobun üzerine de siyah gömlek giydim .

Komodinin üzerinden duran silahımı belime yerleştirdim. Yanımda her ne kadar çanta ya da cüzdan taşımak istemesem de nakit param yoktu . Hem mutfak alışverişi yapmam gerekiyordu . Beyaz kol çantamı aldım içine cüzdanımı ve bir iki tane çakı koydum .

Telefonumu alıp odadan çıktım. Ayak üstü kahvaltı yaptım . Arabanın ve evin anahtarını da aldım . Ayagıma beyaz spor ayakabımı giydim . Evden çıktım, kapıyı kilitleyip arbama ilerledim .

O sırada biyolojik ailemin evinin o tarafta bir gürültü oldu . Daha doğrusu Samet abi birine bagırıyordu . Etrafında kalabalık vardı . Üstelik pencereden teyzeler elinde çekirdek ile olayı anlamaya çalışıyordu .

Oraya doğru gittiğimde onu gördüm . Hic görmemem gerekirdi . Hatta hiç gelmemesi gerekirdi ama yürek yiyip gelmişti .

Karşımda Mert vardı . Bana yanlızlıgı öğreten Mert. Bu hayatta kimseye güvenmemem gerektiğini öğreten Mert. Elindeki silah tam da bio abim olan sametin kalbini gösteriyordu .

Hızımı artırdım artık onları duyabilecegim mesafedeydim . Etraftaki kalabalık silah çekilince hafiften dagılmıstı ama hâlâ etraftan onları izliyorlar.

Kalabalıktan kurtulup onların görüş açısına girdim . Samet abinin önüne geçtim ve konuştum " ne yaptığını sanıyorsun sen ? Bu ne demek oluyor " dedim .

Beni gördügüne ilk şaşırsada sonradan şaşkınlığı atıp konuştu " benden sonra bu mu? Beni bunun için mi terk ettin . Benim vermediğim neyi verdi sana onu öldürmek için bir nedenim daha çıktı " dedi .

Silahı almak için harekete geçtim . Boğulmaya başladığımız sırada ortamda yayınlanan silah sesi ardından Deniz hanımın acı feryadı.

Yazardan

 

İnsanlar nasıl bu kadar acımasız olabilir . Nasıl sevdiklerinin kalbini kırabilir . Tamam bundan daha fazla acı çekemem dedikçe nasıl daha fazla açı çeker ?

 

O cocuk ile asena boğuşurken patlayan silah sesi ile resmen dünyam durdu . Zaman almayı güneş batmayı unuttu . Asena vurulmuştu . Hem de abisini korurken vurulmuştu .

 

O çocuk onu orada bırakıp kaçacakken mahallenin erkekleri tarafından tutulmuştu. Asenanın dizleri üzerine çökmesi ile Uraz ve aras hemen onun yanına koştular .

 

Deniz hanım olduğu yerde kalmıştı ne hareket edebiliyor ne de birşey diyebiliyordu . Sadece önünde dizleri üzerine çökmüş asenaya bakıyordu.

 

Hakan birşey diyordu anlamıyordu sadece ona bakıyordum asenaya . Aras asenayı kucağına aldı . Kutay arabasının sürücü koltuğuna oturdu urazda onun yanına oturup arbayı hastaneye doğru sürmeye başladı .

 

Hakan bey dönüp kalan eşini zarzor kendine getirmişti ama Deniz hanım bayılmıştı . Deniz hanımı kucağına alıp kendi evlerine girdiler oturma odasına götürüp koltuğun üzerine yatırdı .

 

Samedi de yanında bıraktı . Hakan bey her ne kadar yararlanan ya da vurulan birini görsede asena vurulunca kalbinde bir ağrı oluşmuştu . Aynı şey Uraz ve Samet içinde geçeliydi .

 

Hakan bey oğullarının asenayı hangi hastaneye götürdüklerini ögrendi hemen hastaneye surmeye başladı. Hastaneye geldiğinde asena çoktan ameliyata alınmıştı. Ogulları ameliyathanenin önüne çokmuş bir vaziyeteydi.

 

Bu olaydan en çok etkilenen Samet olmuştu çünkü kardesi onun yüzünden oradaydı eger önüne çıkmasaydı vurulmayacaktı . Öte yandan Mert şerefsizinin ne demek istediğini anlamaya çalışıyordu, Evet Samet asenayı kardeşi olarak görüyordu .

 

Yaklasık yarım saat sonra Deniz hanım ve samette gelmişti . Deniz hanım sesli olarak aglamasada ağlıyordu tıpkı tüm bozkur ailesi gibi ameliyathanenin önünde ki koltukların birine oturup asenanın sapasağlam çıkması için Allaha dua etmeye başladı...

Asenadan

 

Üzerimde bembeyaz bir elbise vardı . Uçsuz bucaksız bir arazideydim . Etrafımda çeşit çeşit çiçekler vardı ; gül , leylak , karanfil , papatya ve daha adını bilmediğim bir sürü çiçek çeşidi vardı .

 

İçlerinden en çok gül vardı . Pembe ve beyaz gül ağırlıklıydı. Etrafımda çeşit çeşit kuş sesi geliyordu . Araziyi ikiye bölen bir nehir vardı , üzerinde tahta köprü vardı.

 

Tam elime pembe gülü almıştım ki elimdeki gül birden kül oldu . Etrafıma baktığımda herşey yok oldu kuş sesleri gitti . Mis gibi çiçek kokan ortam birde duman kokmaya başladı .

 

Bacaklarım beni taşımaz hale geldi , oldugum yere çöktüm. Ne ayaga kalkacak gücü kendimde buluyordum . Ne de hareket edecek gücü . Tam pes edip oldugum yere yığılacakken araz geldi .

 

Elimden tuttu ve şöyle dedi " her ne olursa olsun hiç bir zaman pes etme . Sana ölmek yasak daha seni kıskanacagım kavga edicez daha seninle o yüzden kalk benim için degilse de annemiz için kalk , kendin için kalk ama kalk " dedi .

 

Elimden tutup kaldırdı . İlk defa biri ben düştüğümde kaldırdı . Ona gülümsedim birden duman kokusunu yerini çiçek kokuları aldı , kararan hava yeniden aydınlandı , kuş ve nehrin sesini tekrar duydum .

 

Güller geri geldi . Araz da güldü " teşekkür ederim ücüzüm bana bize tekrar geri geldigin için teşekkür ederim . Benim gitmem seninde uyanman gerek seni bekliyoruz uyan uyan ki ömrümüzün geri kalanını birbirimizi yiyerek geçirelim " dedi .

 

Ardındanda gitti . Sonra tanımadığım bir adamın sesini duydum" güzelim bak ben buradayım. Seninle geçireceğimiz bir ömür için seni bekliyorum uyan haydi Birtanem " dedi .

 

Sonra ise herşey yok oldu . Bembeyaz bir ışık belirdi duyduğum monitör sesi gözlerimi yavaşça açtım . Etrafa göz gezdirdim . Harika hastanedeyim işe de gidemedim zaten off .

 

Yan tarafıma baktığımda bozkurt ailesini görmem ile içim de birşey cız etti . Beni mi beklemişlerdi. Deniz hanım yaşlı gözler ile bana gülümsedi , beni bu kadına çeken birşey vardı resmen ama ne ?

 

Yogun bakımın kapısı açılması ile oraya döndüm bu oydu ?...

 

Evet bir bölümün daha sonuna geldik ...

 

Sizce asena kimi gördü ...

 

Araz ?

 

Deniz hanım ?

 

Samet ?

 

Asena 

 

Sonraki bölümde görüşürüz

 

Selamet ile kalın

 

Hazal Sansar

 

Loading...
0%