Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Tanıtım

@hazal758

Hayat ; bir kelime , iki hece ve beş harf , ama bize çektirdiği eziyetler , döktürdügü göz yaşları ve bizden aldıkları , bazı yıkılan ve yapılan hayallerimiz ve en önemlisi keşkelerimiz.

Hayatta hepimizin keşkeleri vardır illaki .Benim keşkem hep ailemden yana olmuştu beni sevmeyen , önemsemeyen ailemden . Ben hep keşke beni sevseler, gözlerine girsem , diger çocuklar gibi gezip tozsam kısacası çocuk olsam derdim .

Ama olamadım daha doğrusu oldurtmadılar . Pes ettim keşke dememeye özen gösterdim artık ailemin değilde kendi istediğim asena olamaya kara verdim .

Etrafındakilerin düşüncelerine değil kendi düşüncelerime kulak verdim. Ben acı bir hayattan güçlü bir kız olarak dünyaya geldim .

Ortaokulda hocam hep derdi ' zamanında zorlanmış , hayatın acımasızlığını tadan insan ilerde hayatın mutlu yüzünde görür ' diye .

Ben de aynen bu olayı yaşamıştım. Tabi şimdi siz sen kimsin ? Diye soruyorsunuz doğru ben size kendimi tanıtmayı unuttum.

Ben asena , annesinin uğursuzu babasının yüz karası asena . Ama ben en çok yüzbaşı Asena kızılarslanı tercih ediyorum .

Çünkü diger ikisi beni tecrübesiz korkak bir kızdan başka birşey yapmamışken yüzbaşı asena beni güçlü cesur tecrübeli biri yaptı .

Sevdiklerim beni düşünen yok diye düşünürken nereden bilebilirdim ki beni düşünen birsürü insan olduğunu

İşte bu benim hikayem bu asena kızılarsal'nın hikayesi hadi bana bir şans ve ve bu hikayeyi birlikte bitirelim iyisiyle ve kötüsüyle benimle bu hikayeye varmisin ?

O zaman haydi başlayalım ....

Bu kitapta asenanın hikayesini okuyacaksınız

Loading...
0%